HABERLER>POLİTİKA
22 Ağustos 2023 Salı - 17:31

Mikrofonun açık olduğunu unutan AK Partili Çankırı'ya CHP'den çok sert sözler: Kafasının arkasındaki niyeti gösterdi!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın katıldığı programda mikrofonun açık kalması ve Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'i hedef alan sözlerinin duyulması ile ilgili olarak CHP'den tepki geldi. Açıklamada "Çankırı, ayrımcı gözlüklerle bakarak İzmir’i, Ödemiş’i ve demokrasinin değerlerini hiç tanımadığını ve anlamadığını göstermiştir" denildi.

Mikrofonun açık olduğunu unutan AK Partili Çankırı ya CHP den çok sert sözler: Kafasının arkasındaki niyeti gösterdi!

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ödemiş'te katıldığı bir programda mikrofonun açık olduğunu unuttu, Belediye Başkanı Mehmet Eriş'e yönelik sözü tartışmalara neden oldu.

Eriş'in Sanayi Sitesi'nin dönüşümü ile ilgili yaptığı toplantıda sunum öncesi yaptığı 'diğer siyasi partiler de burada olmalıydı' açıklaması sonrası Çankırı'nın 'asıl seni çağırmayacaktık' sözüne CHP'den tepki geldi.
CHP İlçe Başkanı Bülent Eker yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

Ödemiş Sanayi Sitemizin kentsel dönüşümü için “Esnaf Buluşması” adı altında düzenlenen toplantı siyasi bir şova dönüşmüş, talihsiz olaylara sahne olmuştur.

Kaymakamımız Fatih Aksoy, İESOB Başkanı Yalçın Ata ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın da katıldığı toplantıya AK Parti ve MHP dışında hiçbir ilçe başkanlığının davet edilmediği gözlenmiştir. Ki bu toplantı öncesinde de Ödemiş Belediye Başkanımız Mehmet Eriş, İESOB Başkanı Yalçın Ata ve beraberindekileri Ödemiş Belediyemizde konuk etmiştir.

Toplantıya katılan Belediye Başkanımız Mehmet Eriş, esnaflarımızı bilgilendirmek adına konuşma yaparken toplantıya ayrım gözetmeksizin Ödemiş’teki siyasi parti temsilcilerinin tamamının davet edilmesi gerektiğini belirtmiştir.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, işte o anlarda ayrımcı bakış açısını yansıtan sözler sarf etmiştir. Başkanımız için “Seni de çağırmayacaktık da” diyen Ceyda Bölünmez Çankırı’nın sözleri an be an video kaydına yansımıştır.

Bu sözler iktidara geldiği günden beri İzmir’i, Ödemiş’i cezalandıran iktidarın gerçek tavrını ortaya koymuştur.

Esnafın sorunlarına dair çözümlerin konuşulması gereken toplantıya bu sözler gölge düşürmüştür. Başkanımız esnafımız için çözümlerini sunarken AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ayrımcı gözlüklerle bakarak İzmir’i, Ödemiş’i ve demokrasinin değerlerini hiç tanımadığını ve anlamadığını göstermiştir.

Ödemiş’te halka en yakın hizmet noktası olan Ödemiş Belediyesi’nin, Ödemişlilerin oylarıyla seçilen Başkanına “Seni de çağırmayacaktık da” demek kimsenin haddine değildir. İktidarın İzmir’e bakış açısını, kafasının arkasındaki niyetini gösteren bu sözleri kınıyoruz.

Yıllardır vergide 40 verip 1 alan, Ankara’dan izin beklediği projeleri 500-600 gün askıda kalan İzmir ve Ödemiş, bu sözlere en güzel yanıtı demokrasiyle yani sandıkta verecektir. Yıllardır İzmir’de umduğunu bulamayan mevcut iktidarın bu kafayla devam etmesi durumunda bundan sonra da hüsrana uğrayacağı aşikardır.

20 yıldır tamamlanamayan Ödemiş-Torbalı bölünmüş yol projesine, tamamlanamayan Beydağ Sulama Kanalları Projesine, yıllardır genişletilemeyen Ovakent yoluna, şehrin ortasında bomboş kalan eski hastane alanına, halen temeli atılamayan öğrenci yurdu projesine, Ödemiş OSB’de temeli atılıp öylece bırakılan Tarım Kredi Yem Fabrikası’na, akıbeti meçhul olan Saraçoğlu Stadı’nın kötü haline duyarsız kalan Ceyda Bölünmez Çankırı ve diğer AK Partili İzmir Milletvekillerine tavsiyemiz bu ayrımcı gözlükleri çıkartarak İzmir’in ve İzmirli’nin hakkını savunmalarıdır.

İktidarın İzmir’i cezalandıran tavrına, Belediye Başkanlarımıza karşı saygısızlık yaparak, ayrımcılık yaparak destek verenleri Ödemiş halkının takdirine bırakıyoruz.

İŞTE O ANLAR:

 
Buca'daki 'ek zam' isyanına 'ekonomik kriz' savunması: Belediye kapıları kapadı!
 
Silahını temizlerken annesini vurdu!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kim bu hanımefendi? 22 Ağustos 2023 Salı 18:40

AKP'nin Marrdin'den getirip İzmir listelerine oturttuğu İzmir ile ilgisi olamayan Mardin'li bir eşraf kızı. Bunlar Ödemiş'i bu kadar tanır, bilirler ve bu kadar saygı gösterirler

Yorumu oyla      2      3  
özgür 22 Ağustos 2023 Salı 18:03

CHP BİTMİŞTİR. SEÇİMİ KAYBETTİĞİNİZ İÇİN DEĞİL SONRASINDA GÖSTERDİĞİNİZ TAVIRLAR DOLAYISIYLA GRAM KARŞILIĞIMIZ YOK BİZLERDE. BU SAATTEN SONRA ANCA KENDİNİZ ÇALAR KENDİNİZ SÖYLERSİZNİZ. UMURUMUZDA DEĞİLSİNİZ. ARTIK O KADAR UMURUMUZDA DEĞİLSİNİZ Kİ İZMİR GİBİ BİR AKP MUHALİFİ BİR ŞEHİRİ ALSALARDA UMURUMUZDA DEĞİL. BÜTÜN OLARAK ÇOK ÇİRKİNSİNİZ VE BİZİ YAPAYALNIZ BIRAKTINIZ.

Yorumu oyla      2      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Çankırı açık mikrofonu unuttu… Başkan Eriş’e: Toplantıya seni de çağırmayacaktık!
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile Ödemiş Kaymakamı ...
Kılıçdaroğlu, kadın kolları başkanları ile buluşacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın CHP Genel Merkezi’nde Kadın ...
AK Partili Saygılı’dan mevkidaşı Aslanoğlu’na ‘proje’ cevabı: Yerim dar yenim dar diye diye…
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ...
 
AK Partili Kaya’dan CHP'li Polat ve Nalbantoğlu’na 8 maddelik ‘Yamanlar’ yanıtı ve ‘sözleşme’ hatırlatması: Soyer Harmandalı’yı kapatamaz!
Çöp tesisi konusu üzerinden CHP milletvekilleri Mahir Polat ve Rıfat Nalbantoğlu’ndan ...
Aslanoğlu, Tire’nin İYİ Partili Belediye Başkanı Duran’a: İttifak olur mu bilmem, biz hazırız!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Tire İlçe Kongresi’nde yaptığı açıklamada ...
Bakan Şimşek: Vergisiz telefonla ilgili çalışma yapılıyor
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, üniversite öğrencilerinin bir defaya ...
 
CHP’li iki isimden AK Partili Kaya’ya ‘Yamanlar’ yanıtı... Çöp savaşı!
CHP İzmir milletvekilleri Rıfat Nalbantoğlu ile Mahir Polat AK Parti İzmir ...
Araştırmacı Yaldız ‘seçim öncesi oyun oynanıyor’ dedi… İzmir siyasetine anket operasyonu!
Yerel seçimlere 6 aydan kısa bir süre kala İzmir’de ismi geçen aday adaylarını ...
CHP’li Polat: Yandaşa kural, kanun, yasak yok!
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Gaziantep ziyareti sırasında karşılaştığı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva