HABERLER>POLİTİKA
5 Haziran 2011 Pazar - 09:46

Kılıçdaroğlu'ndan taze seçmene özel mektup

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı yaptığı özel bir çalışmayla ilçedeki 10 bin yeni seçmeni tespit etti ve Kılıçdaroğlu imzalı mektuplar mahalle temsilcileriyle sahiplerini ulaştırıldı.

Kılıçdaroğlu ndan taze seçmene özel mektup

Fatih YAPAR/Egedesonsoz - Seçimlere günler kala siyasi partiler çalışmalara tüm hızıyla devam ederken CHP Çiğli ilçe başkanlığı da bir çalışma başlattı. İl Seçim Kurulu’ndan seçimde ilk kez oy kullanacak yaklaşık 10 bin yeni seçmenin isim ve adres bilgilerini alan ilçe örgütü evlere Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu imzalı mektup gönderdi. Mektuplar oluşturulan mahalle temsilcilikleri aracılığıyla sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.
 
“Türkiye Rahat Bir Nefes Alacak” sloganıyla yeni seçmene gönderilen mektupta Kılıçdaroğlu’nun “Sevgili Genç Kardeşim” sözleri ile başlayan yazısı bulunuyor. Partinin resmi internet sitesinde de yer alan mektupta gençlere oy kullanma yönünde çağrıda bulunuluyor. Partililerin 10’ar kişilik gruplar halinde bizzat elden verdiği mektuplar partiye yeni alınan arabayla dağıtılıyor.
 


ÇOK MEMNUNUZ

Çiğli’de ilk kez oy kullanacak seçmenden çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden CHP Çiğli İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer, “Gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Oy kullanacakların tespitini yaptık.Gençlerimizin farklı ve ayrıcalıklı olduklarını hissettirmek istiyoruz. Sayın genel başkanımızın gençlere yönelik sözleri onları çok mutlu ediyor” dedi. İlçe genelinde tüm sandık görevlilerini tamamladıklarını ve seçime hazır olduklarını anlatan Koçer, uygulamalı olarak engelli, yaşlı ve zor durumda olanlara nasıl yardımcı olunur gibi konularda partililere eğitim verdiklerini de söyledi.
 
KILIÇDAROĞLU MEKTUBU
Sevgili Genç Kardeşim,
 
Belki bir işin var, belki de iş için umudun. Belki okuyorsun, belki de hayatını kurtaracak bir diplomanın hayalini kuruyorsun. Belki askerlik celbin geldi, belki de elinde teskere, şimdi ne yapacağını düşünüyorsun.
 
Hangi durumda olursan ol senden dileğim, şimdi söyleyeceklerime kulak vermen.
 
Bu ülkede her beş gençten biri işsiz. Hem üniversite, hem de iş sınavlarının üzerinde adaletsizliğin gölgesi var. Harçları protesto eden, yönetimleri eleştiren, muhalif düşüncesini dile getirmeye kalkan her genç tehdit olarak algılanıyor; sindiriliyor. Gençlerin büyük çoğunluğu hayata korku,geleceğe umutsuzlukla bakıyor.
 
Bilmeni isterim ki bu ülkede gençleri pençesine almış tüm bu sorunları çözmek için tek eksik “niyet”tir. Devletin; isterse seni en iyi koşullarda okutmaya da, sana iş bulmaya da, askerliğini daha kolay tamamlamana da olanak yaratacak gücü vardır. Şunu unutma; senden korkmak şöyle dursun, Devletin seni dinlemeye, bu ülkenin politikalarını senin görüşlerin doğrultusunda şekillendirmeye ihtiyacı vardır.
 
Sevgili kardeşim,
 
Belki saydığım sorunlar senin hayatını etkilemiyordur. Belki dünya görüşüme katılmıyorsundur. Belki sana çizdiğim tabloya inanmıyorsundur. Ancak lütfen şuna inan:
 
Bu mektubu yazmaktaki amacım, sana kime verecek olursan ol, oyunun ne kadar değerli olduğunu hatırlatmaktır. Çünkü ben gerçek demokrasiye inanırım. Ve demokrasiyi ayakta tutan seçimdir, seçmendir. İlk defa oy kullanacağın bu seçimde bu ülkenin gerçek sahibinin ne politikacılar, ne iktidarlar, ne de yöneticiler olduğunu hatırla.
 
Evet, bu ülkenin gerçek sahibi sensin.
 
Hangi düşüncede olursan ol, 12 Haziran günü o sandığın başında yerini al, oyunu kullan. Bunu kendi geleceğin üzerinde söz sahibi olmak için yap. Bunu daha umut dolu bir hayat için yap. Unutma ki bu senin en temel hakkın, en büyük gücündür.
 
Gençler toplumun en ilerici ve en cesur kesimidir. Gençler her zaman ülkelerinin geleceğini kişisel beklentilerinin üzerinde tutarlar. Sen hayallerini kur, hayallerinde sınır tanıma ve sınırlandırılmasına izin verme…
 
Bize katıl, gönüllü ol;
 
Gel birlikte hayallerini gerçekleştirelim,
 
Gel birlikte ülkemizi değiştirelim,
 
Gel birlikte dünyamızı değiştirelim,
 
Seni en içten duygularımla kucaklıyorum sevgili kardeşim.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sıradışı 7 Haziran 2011 Salı 13:02

chp çiğli örgütü, kadın kolu yönetimi, gençlik kolu yönetimi,partililerimizle çok güzel bir çalışmaydı emeği geçen herkese teşekkürler,çiğli ilçe örgütü çalışmıyor diyenler utansınlar,bütün çalışanları tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      12      6  
HAKAN 6 Haziran 2011 Pazartesi 00:05

ÇİĞLİ İLÇE ÖRGÜTÜNÜ KUTLUYORUM.İYİ BİR ÇALIŞMA OLMUŞ

Yorumu oyla      16      6  
ata 5 Haziran 2011 Pazar 21:51

chp çiğli ilçe başkanı sn.ali rıza koçer ve ilçe yönetiminin her zaman bir adım önde çalışmalarından biri daha..ilçe başkanının deneyimli olması,yönetimin başarılı olması ve ekip çalışması.. işte budur.

Yorumu oyla      15      6  
zühal 5 Haziran 2011 Pazar 20:19

tebrik ederim gerçekten çok güzel bir çalışma:)

Yorumu oyla      15      6  
DENİZ 5 Haziran 2011 Pazar 12:22

SAYIN ALİRIZA KOÇERİ YAPMIŞ OLDUĞU BU SÜPER İŞTEN DOLAYI KUTLUYORUM YA BU ÖRGÜTÜ YILIN İLÇE BAŞKANI SEÇMELERİ GEREKİYOR HANGİ İLÇE BÖYLE BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE MERAK EDİYORUM YORULMAK BİLMEYEN BU ÖRGÜTÜ KUTLUYORUM..İŞTE ÇİĞLİ İŞTE CHP..FARKIMIZ BURADA...

Yorumu oyla      24      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gündoğdu Meydan savaşını kim kazandı?
Başbakan Erdoğan’ın Gündoğdu Mitingi siyasi kulisleri hareketlendirdi. ...
Baykal uyardı: Bu gidişe izin vermemeliyiz
CHP'nin eski genel başkanı, terör tehdidi altında anayasa değişikliğiyle ...
Kılıçdaroğlu 1 milyon kişiye seslendi
CHP Genel Başkanı Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki İstanbul mitinginde, yaklaşık ...
 
Gündoğdu’ya Erdoğan damgası
Başbakan Erdoğan,partisinin en kalabalık İzmir mitinginde çılgın projelerini ...
Tekin: İDO ve polis CHP'lileri engelledi
CHP Genel Başkancısı Gürsel Tekin, "Kartal'da tekneler kalkacak, İDO müsaade ...
Bahçeli: CHP ile AKP gizli ittifak oluşturdu
MHP Lideri Devlet Bahçeli“CHP ile AKP'nin oluşturduğu gizli ittifak gittikçe ...
 
Bağış: Hiç bu kadar adileşmemişlerdi
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış CHP'ye sert eleştirilerde bulundu.
Başbakan’ın geldiği gün CHP’ye geçtiler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingi öncesi aralarında çok sayıda ...
‘İstifa edip sine-i millete dönün’
Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 1. bölge bağımsız milletvekili adayı Yaşar ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva