HABERLER>POLİTİKA
2 Nisan 2011 Cumartesi - 15:32

Kavalar’a hemşeri desteği

Bornovalı hemşerileri ile bir araya gelen CHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Nevzat Kavalar, 12 Haziran’da AKP iktidarını yıkarak halkın iktidarlığını kuracaklarını söyledi.

Kavalar’a hemşeri desteği

İZMİR - 1975 yılından beri CHP’de aktif siyaset yapan ve üç dönem CHP Bornova İlçe Başkanlığı görevini yürüten İzmir İl Genel Meclisi eski Üyesi Nevzat Kavalar, milletvekili adaylık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dur durak bilmeden mahalle mahalle gezen Kavalar, önceki gün Bornova’nın Çamdibi semtindeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisi de doğma büyüme Bornovalı olan Kavalar, hemşerilerinden seçimlerde CHP’ye oy vermelerini istedi. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Kavalar, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde AKP’nin alaşağı edilerek, CHP’nin halkın iktidarını kuracağını söyledi. 

 
SÖZ VERDİ
Kahvehaneyi dolduran yüzlerce Bornovalının destek alkışları arasında konuşan Kavalar, “Eğer CHP şimdi iktidara alternatif hale gelmişse bu sizin sayenizde olmuştur. Sizler olmadan bizler bir başarı elde edemeyiz. Halkın iktidarını birlikte kuracağız” diye konuştu. İzmir İl Genel Meclisi üyesi olduğu dönemde İzmir’e ve Bornova’nın sorunlarını yakından takip ettiğini dile getiren Kavalar, milletvekili seçilmesi halinde bu sorunların çözümünü mecliste vereceğinin sözünü verdi. Bornova’nın doğup büyüdüğü yer olmasından ötürü hayatında önemli bir yeri olduğunun altını da çizen Kavalar, Bornovalıların kendisine gösterdiği destekten ötürü teşekkür etti.
 
AİLE SİGORTASINI ANLATALIM
Her zaman halktan biri olduğunu ve bundan da gurur duyduğunu da vurgulayan Kavalar, “Görev yaptığım iki yıllık il genel meclis üyeliği dönemimde her zaman, tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumaya çalıştım. Harama el sürmedik, sürdürmedik, sürdürmeyeceğiz. Sizlere layık bir milletvekili olmak için çalışacağım” diye konuştu. 12 Haziran seçimleri için partili, partisiz tüm Bornovalıların AKP’ye karşı mücadele vermesi gerektiğini de dile getiren Kavalar, özellikle CHP’nin seçim programının iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Aile sigortası, bedelli askerlik gibi konuların duyurulması için herkesi göreve çağıran Kavalar, “CHP proje üretiyor, AKP izliyor. Genel Başkanımız her gittiği yerde projelerimizi anlatıyor. Bizlerde özellikle aile sigortası konusunu anlatmalıyız. Aile sigortası yardımının ne olduğunu en yakınımızdaki komşumuza anlatarak başlamalıyız” diye konuştu. Kahvehanede toplanan Bornovalılar da Kavalar’ı mecliste görmek istediklerini belirterek, CHP Genel Merkezi’nin bu sese kulak vermesini istediler.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
veli 6 Nisan 2011 Çarşamba 22:43

akp iktidarı yandaşlarını ösym kanalıyla devlet kadrosuna aldığını 2006-2008 tarihlerinde anladım şimdi sağır sultan bile anladı bunu dile chp millet vekili adayları dilegetirince zorunuzamı gidiyor cıkarı olan akp liler Nevzat Kavalıya şans vereceğim

Yorumu oyla      12      6  
Arif 5 Nisan 2011 Salı 10:48

3 dönem ilçe başkanlığı yapmış olan kavaları yanlız başına yeşilova ya altındağa çamdibine bırakın bakalım girebileceği kaç kapı var yada yolda tanıyıp selam vericek kaç kişi var. 3 dönem görev yaptığı yerde bi insan örgüt dışında tanınmıyosa bunun adı hizmet değil çıkar siyaseti olur. Ve en önemlisi bi insan had bilir, bi adam herşeye aday olurmu ya bu ego tatmini değilde nedir.

Yorumu oyla      13      7  
Bilge Hanoğlu 4 Nisan 2011 Pazartesi 12:58

2000 kişiyi işe yerleştirmiş öyle mi? Ne güzel! Yanında mı işe almış, belediyeyi mi yerleştirmiş? Kimin işini kime vermiş?

Yorumu oyla      13      7  
Melda Yıldır 3 Nisan 2011 Pazar 20:10

Yaklaşık 2000 kişiyi hiçbir karşılık beklemeden işe yerleştiren Nevzat Kavalarınmı yanına yaklaşılmaz bunu yazana gülerler,lütfen biraz ciddi olalım beyler Nevzat Kavalar herkesin sorunları için yıllardır koşturan bir partilidir

Yorumu oyla      14      7  
Mustafa Güngör 3 Nisan 2011 Pazar 17:22

Nevzat Kavalar adam gibi adamdır, halkın içinde halkla elele olan bir adamdır, onu tanımayanlar, tanıyanlara sorsun. O tüm Bornovanın sevip saydığı bir adamdır. O adam gibi adamdır.

Yorumu oyla      14      7  
bornovalı 3 Nisan 2011 Pazar 01:21

sayın izmirli isminizi bilmiom ama inanın bende katılıyorum size insanın bi yüzü güler bu ne ego yahu seçilirse yanına yaklaşılmaz kavaların yanına kimseoy vermez çamdibinden belki göçmenler verir ama ben bornovalı olarak yok çıkmaz diom

Yorumu oyla      15      13  
Bilge Hanoğlu 2 Nisan 2011 Cumartesi 22:56

Kavalar'ın ne iş yaptığını bilen var mı?

Yorumu oyla      12      11  
gaziosmanpaşalılar 2 Nisan 2011 Cumartesi 22:12

sevgili izmirli arkadaşım sen hiç nevzat kavalayı gördünmü hiç tanıma fırsatı buldunmu egodan bahsediyon izmirde yaşamış olsan bukelimeyi kavala için kullanmazdın insanları tanımadan bilmeden egodan bahsetme bu kelimeyi kullandığın için sen bir egoistsin.

Yorumu oyla      17      11  
izmirli 2 Nisan 2011 Cumartesi 16:28

sayın kavalar önce egonu bırak daha miletvekili olmadan ne oldum olmuşsun olunca yanına nasıl yaklaşçak millet

Yorumu oyla      22      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Ergün'den 'İmamın Ordusu' itirafı
Sanayi Bakanı Nihat Ergün, gazeteci Ahmet Şık'ın internette yayımlanan ...
Kılıçdaroğlu: Malı götürme dönemi
Başbakan’ın “Ustalık dönemindeyiz” sözlerine tepki gösteren CHP lideri ...
‘Ekmeğimize göz koydurmacağız’
İzmir Fırıncılar Esnaf Odası’nı ziyaret eden CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili ...
 
‘Zekeriya Öz gitti diye süreç bitmez’
Başbakan Erdoğan, “Ergenekon” savcılarının görev değişimi sonrasına soruşturmanın ...
Gülen’den Bahçeli’ye yanıt geldi
Fethullah Gülen'in avukatından, Devlet Bahçeli'nin son açıklamalarına ...
CHP Aday Adayları yemekte buluştu
CHP İzmir Milletvekili aday adayları il örgütünün ev sahipliğindeki yemekte bir araya geldi.
 
CHP’den gençlere ücretsiz internet
Aile sigortası ve askerlik gibi vaatleri ilgi çeken CHP, spor, turizm, ...
Gönül Tire'de iddialı konuştu
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül Tire AK Parti İlçe Teşkilatını ziyareti ...
'Küresel güç için yeni anayasa şart'
AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Osman Sakman, “Türkiye’nin küresel ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva