HABERLER>POLİTİKA
10 Kasım 2011 Perşembe - 17:13

Kabakcı, “Egosu olanlar başka partiye gitsin”

AK Parti Konya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Kabakcı, partililerle yaptığı toplantıda, “Egosu olanlar, ‘ben olmadan bu parti olmaz diyenler’ kendilerine başka parti arasın” dedi.

Kabakcı, “Egosu olanlar başka partiye gitsin”

FATİH YAPAR/Egedesonsöz - AK Parti Konya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Kabakcı,dört ilçede temayül yoklaması yaptı. İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve il başkan yardımcıları ile birlikte ilk olarak Bayındır’a giderek partililerle buluşan Kabakçı, İlçe Başkanı Veysel Bakıcıol ve Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’in aralarında bulunduğu ilçede görev alan yürütme kurulu üyelerini dinledi. Kabakcı, Bayındır’dan sonra Urla İlçe teşkilatı ile İl Başkanlığı’nda bir araya geldi.Burada partililere konuşan Kabakçı daha sonra Bayraklı ve Bornova’da parti teşkilatları ile buluştu ve onların taleplerini dinledi. Toplantılara ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçelerde oturan il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, kadın kolları ile gençlik kolları yürütme kurulu üyeleri, belde yürütme kurulu üyeleri, belde belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.
 
ŞAHISLARI ÖNDE TUTMAYACAĞIZ
Bayındır’da partililere konuşan Kabakcı, “Bu zamana kadar değerli başkanımız çok güzel hizmetlerde bulunmuş. Ona minnettarız. Bundan sonra yola devam eder, şüphe yok. Ama biz istiyoruz ki bugün hiç kimse kendi egosunu ön plana getirmesin. Egosu olanlar, ‘ben olmadan bu parti olmaz diyenler’ kendilerine başka parti arayabilirler. Türk milleti olduğu için biz varız. İşimiz Türk milletine hizmetkarlık yapmak. Başbakanımız bunu defalarca vurguluyor. Şahıs merkezli değil, ideal ve iddia merkezli buradayız. Biz bu ülkeyi bulunduğu yerden çok daha iyi noktalara getirmek için buradayız. AK Parti bir tek şeyi vurguluyor. Bizim için tabanın ne söylediği çok önemli. Çok değerli bir başkanımız var hizmetlerinden ötürü ona teşekkür ediyoruz. Bu dönem şahısları önde tutacağımız dönem değil. Biz bir milletin hizmetkarlarıyız. Şu şahsı veya bu şahsı öne getirerek, veya bu şahsı kötüleyerek öbür şahsı yücelterek bir yere varmamız mümkün değil. Biz bir vücudun parçalarıyız ve yolumuza devam ediyoruz. Mesuliyetimiz var. Afrikalıların ‘içinde yaşadığınız ülkesize dedelerinizden kalmış miras değildir, size torunlarınızın emanetidir’ diye sözü var. Ve biz bu aldığımız emaneti daha da güçlü kılarak torunlarımıza teslim etme gibi bir mesuliyetin sahipleriyiz” diye konuştu.
 


KİMSE KALICI DEĞİL
Bayındır’da partililerle yaptığı toplantıda yoklama formlarının dağıtılması sırasında çalışmaya açıklık getiren Kabakcı, “Başkanımızla hiçbir sıkıntımız yok. Başkanımızla devam edebiliriz, başkasını da isteyebiliriz.Ama tercihimizin bir tek sebebi var. Şahıs merkezli değil, ülke merkezli. Şu arkadaşımız Bayındır’ı bulunduğu yerden çok daha iyi yerlere getirebilir.Merkezden çok daha iyi hizmetler alınmasına fırsat verebilir. Elinizi vicdanınıza koyacaksınız. Bir tek şey var, biz hesap gününe inanan insanlarız,ben yarın diyeceğim ki, ben adil bir ortamda bu bilgiyi götürdüm herkese duyurdum, salonu düzenledim, herkese yer hazırladım, onların düşüncesi neyse onları aldım. Benim işim emaneti sahibine teslim etmek. Sizden de bir tek şey istiyorum, sakın ola gruplar haline gelmeyin. Bu bizim işimiz değil. Daha iyisi bulduğumuz an yerimizi terk ederiz. Benim de idealim bu, Sayın Başbakanımızın ideali bu. Hiç kimse kalıcı olduğuna dair bir inanç geliştirmeli. Dün vekil olanlar bugün değil, belki dün vekil olmayanlar yarın vekil olacak, bugün başkan olanlar yarın olmayacak. Bir tek hedefimiz var Bayındır’a, İzmir’e, Ege’ye hizmet etmek, Türk milletine hizmet etmek. Hiçbir ön yargıya düşmeden isimleri paylaşacağız, yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 
YENİDEN TOPARLANDIK
10 Kasım ile ilgili duygu ve düşüncelerini de dile getiren Kabakcı, “Bugün, Atatürk’ün ölümünün 73.yıl dönümü. 1937 yılında kendisi diyor ki ‘Şu anda şartlar müsait değil ama bir başka bölgede bizim kardeşlerimiz var. Bir gün onlar bağımsızlıklarını kazanacaklar’ Bakın o günlerin geldiği dönemleri yaşıyoruz. Bir insanın büyüklüğü de gelecekle ilgili söylediklerinin gerçekleşmesiyle ortaya çıkar.Şuanda Türkiye’den başka beş tane daha kardeş cumhuriyetimiz çıktı. Ve tarih bir sorumluluğu daha önümüze getirip koydu. Birinci dünya harbinden sonra bizim kolumuzu bacağımızı başka coğrafyalarda bırakanlar. Bu kolun ve vücudun yeniden toplandığını gördü” ifadelerini kullandı.
 
DÜŞMAN İLAN ETMEYİZ
AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin de katıldığı İl Başkanlığı’nda düzenlenen Urla yoklamasında konuşan Kabakcı, genel merkezin kongrelerde tek aday çıkmasını istediğini söyledi. Çıkan sonuçların önce Ege Bölge Başkanı Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu’na iletileceğini belirten Kabakcı, “Tabanın fikirlerini aldıktan sonra İzmir’de milletvekillerimizin de görüşünü alacağız. Ardından il yönetimine de sorup bir karar ortaya çıkacak” dedi. Kongrelerde ikinci bir listenin çıkması durumunda ne yapacakları sorusu üzerine ise Kabakcı, “İkinci listeyi düşman olarak ilan etmeyiz ama partinin genel görüşü tek kişinin çıkmasıdır” ifadelerini kullandı.   İl Genel Meclis Üyesi Tarkan Bakırlı’nın bulunduğu Urla İlçesi’nde yapılan yoklamada partililer temayülde Mehmet Öget ve Gürbüz Karadağ’ın isimleri yazdı.
 
NELER SORULDU?
 Toplantıya katılan partililerden ilçe başkanı olmasını istedikleri üç ismi yazmaları istendi. Partililere İlçe yönetim kurulu hakkındaki kanaatiniz nedir? İlçe yönetim kurulları başarılı mı yoksa yetersiz mi? Gibi sorular soruldu. Toplantıya katılan partililerden ilçe yönetim kurulunda bulunmasını istediği 5 ismi yazması istenirken bulunmasını istemediği kişilerde talep edildi. “İlçe yönetiminde görmek istemediğiniz isimler var mı, varsa yazınız?” gibi soruların da sorulduğu geniş çaplı çalışmada ayrıca partiye dışarıdan isim önerilmesi talep edildi. Partililerden bulundukları ilçede partide görev almayan fakat almasında fayda görülen, sevilen ve fikirlerine önem verilen kişilerin isimlerinin yazılması da istendi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hakan Tunç 11 Kasım 2011 Cuma 10:29

Bilginizin oldğuna inanıyorum fakat yinede uyarma ihtiyacı duydum. Gaziemir teşkilatında ilçe başkanımıza ikazlarımıza rağmen 12 Haziran 2011 tarihinden sonra hiç toplantı yapılmadı.

Yorumu oyla      13      6  
ak partili 11 Kasım 2011 Cuma 09:22

sayın mustafa bey bir partili olarak bayraklıdaki konuşmanızı çok beğendim. gelelim bayraklı ilçeye sayın vekilim allah aşkına artık bu bayraklının kaderini değiştirin akşam toplanan meclis üyelerini hangi partili tanır ilçe başkanı haricinde yönetim varmıdır mahle başkanları hangi partiliyi tanır yine seçim yaklaştı artık bayraklıda yaşayan akpartili kardeşlerimi ilçenin başına getirmenizi rıcaediyorum şimdi size düşen görev allah rızası için bayraklıyı bu keşmekeşten kurtarmanız allaha emane

Yorumu oyla      15      8  
özbucalı 11 Kasım 2011 Cuma 01:06

sayın vekil..bu sese kulak verin..600 Bin'e yaklaşan nüfusu,300 Bin'i aşkın seçmeniyle izmir'in büyük ilçelerinden biri olan bucada ilçe başkanı ve yçnetimi için umarım geç kalmazsınız.diğer ilçeleri 1 irdeliyorsanız bucayı 10 defa irdeleyin...göreceksniz ki mevcut başkan ve yönetimi hiç ama hiç bir başarı ve varlık göstermemiş,bunu göreceksiniz inanın..şahsi çıkarlar peşinde koşup,parti programını anlatmaktan,partinin tüzüğünü dahi bilmeyenler tarafından yönetilen buca ilçeyi kurtarın..ne olur

Yorumu oyla      13      8  
beyefendi 10 Kasım 2011 Perşembe 22:28

sayın mustafa bey gerçekten beyefendi bir insan bayraklı teşkilatında yaptığı yapıcı konuşma herkesi büyüledi demekki sayın başbakanımız izmire neden mustafa beyi gönderdiğini anlıyoruz çünkü onun tecrübeleri bayraklıya yön vereceğine gönülden inanıyoruz bayraklıdaki oluşum yerel seçimleri çok etkiler temiz bir ekip ilçeye çok şey kazandırır

Yorumu oyla      18      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP 'PKK'ya yardım' gensorusunu geri çekti
CHP, Başbakan hakkında ''CHP'li belediyelerin, Alman vakıflarından kredi ...
'Şehitler varken bedelli askerlik olmaz'
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, bedelli askerlikle ilgili çalışmalara ...
Yüksel kredi kartı aidatlarını sordu!
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel kredi kartı aidatları ile ilgili bir soru önergesi verdi.
 
Bayır'dan 10 Kasım mesajı
CHP İl Başkanı Tacettin Bayır 10 Kasım ile ilgili bir açıklama yaptı.
Musa Çam'dan Erdoğan'a önerge
Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak yanıtlanmak ...
Aydın Şengül Kocaoğlu’na yüklendi
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
AK Parti İl Başkanı Akay'dan 10 Kasım mesajı
Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri ...
AK Partili Kabakçı İzmir'e geliyor
AK Parti Konya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Kabakçı, teşkilat ...
Bahçeli, yerel seçim hedefini koydu
İzmir’e gelerek partililerle bayramlaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva