HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Temmuz 2011 Pazartesi - 19:57

İzmirli başkanlardan ikinci toplantı

Çiçekliköy zirvesinde bir araya gelen ilçe belediye başkanları, bu kez şehir merkezinde toplandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın Konak’taki ofisinde bir araya gelen başkanlar yine “birlik- beraberlik” mesajı verdi.

İzmirli başkanlardan ikinci toplantı

Can Özlü/Fatih Yapar/Egedesonsöz - Genel seçimlerin ardından, başarısızlığın faturasının kendilerine kesilmesinden dert yanan CHP’li 9 ilçe belediye başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel’e bayrak açmış, ilk gizli zirve Bornova Çiçekliköy’de gerçekleşmişti. Gerçekleştirilen gizli toplantıda, yerel seçimlere kadar birlikte hareket etme ve hem maddi hem de manevi konularda birbirlerine destek olma kararı alan belediye başkanları, bu kez şehir merkezinde bir araya geldi. Ev sahibi yine Hasan Karabağ oldu.
 
TATI KATILAMADI
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın, Konak’taki özel ofisinde gerçekleşen toplantıya Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün ve Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır katıldı. Buca belediye başkanı Ercan Tatı ise işlerinin yoğunluğu nedeniyle toplantıda yer almadı.
 
MECLİS YERİNE AÇILIŞA GİTTİLER
Konaktaki ofis zirvesinin ardından, Büyükşehir Belediye Meclisi Öncesi gerçekleştirilen Grup toplantısına da katılan başkanlar, meclis oturumunda yer almadı. Başkanlar daha sonra Konak Belediyesi tarafından, Alsancak Kültür Merkezi’nde Bosna-Hersek Srebrenica katliamının 16. yılı anısına düzenlenen "Neden, Zaşto, Why?" adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.
 
BİRLİK- BERABERLİK MESAJI
CHP’nin İzmir’deki siyasetine yönelik yeni bir oluşumun içinde yer aldığı öne sürülen belediye başkanları, söylentilerin aksine, toplantıların dostluk havasında geçtiğini savundu. Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm “Daha sık bir araya gelmeye özen göstereceğiz. İstediğimiz ortamı henüz yakalayamadık. Bu görüşmeler ile varmak istediğimiz bir nokta var. İzmir’de, daha çok çalışarak, belediyeleri AK Parti’ye kaptırmamanın ve halka daha faydalı hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz” dedi.
 
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ise belediye başkanlarının, farklı gündemler ile sık sık bir araya geldiğinin altını çizdi. Tartan “Sohbet havasında geçen bir birliktelik oldu. Siyasi içerik aramak yanlış. Bundan sonra her gün bile buluşabiliriz” diye konuştu.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da amaçlarının daha çok hizmet, daha faydalı projeler üretmek olduğunu belirtirken, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır da metropol ilçelerin ortak sorunlarını masaya yatırdıklarını belirtti. Toplantıya katılan ancak mecliste yer almayan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da görüşmelerin altında farklı bir oluşum iması yatmadığının altını çizdi. Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün ise “Kendimizi sorguluyoruz. Toplantılar devam edecek” demekle yetindi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali Haydar 15 Temmuz 2011 Cuma 03:05

Ewet 2014 de 28 ilçe değil.30 ilçe CHP olacak.Başkanlarımız aktif olarak çalışıyorlar.Onları Kutluyorum.Bazıları gibi sanal takılmıyorlar.Herşey İzmir için.

Yorumu oyla      13      6  
mustafa sepetçi 12 Temmuz 2011 Salı 09:53

çeto çamlıbel seni kutluyorum

Yorumu oyla      15      8  
12 Temmuz 2011 Salı 08:20

Başkanlar çiçekli köyünde buluşmuşlar 2014 çiçekli köyün çiçekleriyle uğurlanacaklar çükü birdaha okaltuklarda olmıyacakları için gizli buluşmanın yeride güzel güle güle başkanlar birdaha siyasete inşahla sizler olmıyacaksınız

Yorumu oyla      17      8  
12 Temmuz 2011 Salı 08:04

Başkanlar telefonlara çıkmıyorlar iş kendi menfatlerine gelince nasıl ulaşılır oluyorlar yoksa telefon ya sekrete ya danışmanda olur döneriz derler yalan söylüyorlar birdaha yok ama hiç merak etmesinler bu dönem rakipler çoğalacak diyer seçimler gibi kolay olmıyacak birde siz zamanınızı gizli buluşmalara ayıracağınıza görevinizi yapsanız daha iyi olmazmı sadece kendinizi yıpratıyorsunuz demeki içinizde gizli toplantınızı basına sızdıran biri var gizli deniyor daha toplantı başlamadan basının haberi oluyor ön seçim olsunda bakalım hiç biriniz seçilirmisiniz geçen seçimde ön seçim olsaydı cevat durak seçilemezdi hiç öyle başarılı falanla alakası yok halk akp ye karşı chp dedi karşıyaka halkının chp ye oy vermeye yapısı uygun kim olursa olsun kazanır onun için bu dönem aday sayısıda fazla olur omasıda gerekir yalnız bir kiş siyaset yapmıyor yılarını veren çok siyasetçiler var

Yorumu oyla      15      8  
halkın sözü 12 Temmuz 2011 Salı 07:31

Hangi yüzle bu halkın karşısına çıkacaksınız anlıyammıyorum korkunun ecele faydası yoktur

Yorumu oyla      16      9  
Muallif belediyeci.. 12 Temmuz 2011 Salı 07:28

Tatı doğrusunu yapmış.. Ara sırada olsada doğru işler yapıyor..Bozuk bir saat bile günde iki defa doğru saati gösterirmiş...

Yorumu oyla      15      6  
keşke yerel seçim tarihi değişse de kurtulsa İZMİR im .. 12 Temmuz 2011 Salı 02:13

hergün yerel medyayı kullanıp hiç bir şey yapmadan yapmış gibi göstermeye çalışan başkanlaaar belediyecilik kaldırım,merdiven ,çiçek böcek kelebekle,gezilerle festivallerle milletin parasıyla zevki sefa yapmak değildir.İZMİR liler zeka özürlü değildir.Her şeyi görüyor biliyor ve seçim zamanını bekliyorlar.

Yorumu oyla      16      9  
çeto çamlıbel 12 Temmuz 2011 Salı 01:51

ilçe belediye başkanlarımızda partili bir araya gelip toplanmaları sayın büyük şehir belediye başkanımızı rahatsız etmemişken ismini yazma cesareti göstermeyen arkadaşlarımızı neden rahatsız ediyor acaba?

Yorumu oyla      16      9  
zülfikar 12 Temmuz 2011 Salı 00:38

K.O.Sındır kendince ilerde büyükşehir için aluyaoı hazırlıyor. İlçe belediyeleri kendi başarısızlıklarının faturasını büyükşehir e kesmeye çalışıyor. düşünün bir kere İzmir den başka büyükşehir yok mu. Konya da Ankara da böyle çatlak oluyor mu? En son yerel seçimde başkanlık koltuğuna oturanların çoğu Aziz Kocaoğlu nun sayesinde seçim kazndıklarını ne çabuk unuttular.

Yorumu oyla      17      9  
izmir sizinle gurur duyuyor!!!!!!!!!!!!!!! 11 Temmuz 2011 Pazartesi 23:34

Bu beyleri aday gösterenler, herhalde becerdikleri işle GURUR DUYUYORLARDIR!!!!!!

Yorumu oyla      21      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlk ziyaret Kocaoğlu’na
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ...
İzleyenleri büyüledi
Hafta sonu 2 gün üst üste gösteri sunan İllüzyonlar Sirki Sihrin Efendileri ...
Karabağlar’da “çıraklık” polemiği
Karabağlar’da, bir türlü yapım aşamasına gelmeyen Çıraklık Eğitim Merkezi, ...
 
“Kent Gönüllüsü” dönemi başlıyor
Hizmet kalitesini artırmak için çeşitli çalışmalar yürüten Bornova Belediyesi ...
Hem eğlenecekler hem öğrenecekler
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilköğretim okulu öğrencileri için ücretsiz ...
Özdere’ye kesintisiz su
Özdere’ye “kesintisiz” su Menderes’deki alt yapı sorunlarının çözümü için ...
 
Bergama’ya yeni köprü ve menfezler
Bergama Belediyesi Fevzipaşa ve İslamsaray Mahalleleri’ni birbirine bağlayan ...
Başarıya doymuyorlar
Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başarıdan başarıya koşan sporcular ...
Pembe pabuçlarına kavuştu
Konak Belediyesi Giysi Bankası 11 çocuğu ile birlikte zorlu bir yaşam ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva