HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Temmuz 2011 Pazartesi - 17:34

İlk ziyaret Kocaoğlu’na

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İlk ziyaret Kocaoğlu’na

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ - Seçimlerin ardından belediye başkanlarını ziyaret etme kararı aldıklarını ifade eden Bayır ve ekibi ilk ziyareti Kocaoğlu’na yaptı. Yoğun bir çalışma temposundan geçtiklerini ifade eden Bayır, “ Genel seçim yaşadık. Genel seçim sürecinde örgüt ağırlıklı ziyaretlerimizi sürdürmüştük. Ancak belediye başkanlarımızı heyet halinde ziyaret edememiştik. Özellik Büyükşehir Belediyesi’nden başlamak üzeri bütün belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Metropol bazında 28 ilçe ve büyükşehir belediyesini ve 9 beldemizi toplam 38 başkanımızı bu hafta içinde ziyaret edeceğiz. Öncelikle Koca başkandan yani Büyükşehir Belediye Başkanı’mızdan ziyaretlere başlamak istedik. Kendisiyle partinin durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Yarından itibaren yerel seçimlere yönelik çalışmalarımızı birlikte plan dahilinde örgüt mevcut belediye başkanlarımız ve genel merkezimizle birlikte başlayacağız. Geçmiş seçimlerden bir ders çıkartarak İzmir'in bir röntgenini çekip çalışmalara başlayacağız. Bize tatil yok. Durmak yok. Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
 
ANKARA’YA GİDİYOR
Belediye başkanlarını dörtlü gruplar halinde ziyaret edeceklerini de anlatan Bayır, “Perşembe günü bir Ankara ziyaretim olacak. Tüzük çalışması ile ilgili genel merkeze bir rapor vereceğiz. Tüzükle ilgili çalışmayı sadece biz yapmıyoruz. 81 ilin genelinde çalışma yapılıyor. Genel merkezde bir tüzük komisyonu kuruldu. Orada gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra yeni bir tüzüğümüzün olacağını düşünüyorum. Ankara ziyaretinde de yeni tüzük ve yemin krizi ile ilgili açıklamalar olacak” diye konuştu. CHP milletvekillerinin yemin etmeye kararını vermesi hakkında görüşlerinin sorulması üzerine Bayır, “Daha önce yapılan açıklamalarda yer alan cümleyi ‘serbest kalmazsa yemin etmeyeceğiz, mutabakat anlaşma sağlanamazsa yemin etmeyeceğiz’ dersek daha iyi anlaşılır. Zaten Grup başkanvekilleri mutabakata varmış olmalılar ki anlaşıldı. Özellikle diğer arkadaşların da (Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay) yemin edeceklerin düşünüyorum” diye konuştu.
 
ET TIRNAK GİBİYİZ
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın hafta sonu İzmir ziyaretinde yaptığı “işbirliğine varız” açıklamaları değerlendiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ise, “Seçim süreci yaşanmıştır ve geçmiştir. Belediye ile merkezi hükümet et tırnak gibidir. Yerel yönetim olarak merkezi hükümet ile 7 senedir çalışmaları sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar bellidir. Aynı şekilde de devam edecektir. Bunun aksini nasıl düşünürüz. Hepimizin görevi bakanın da dahil İzmir’e ülkeye hizmet etmek, İzmirlinin ihtiyacı olan projeleri öncelik sıralamasına göre yapmaktır. O konuda biz,  her türlü yasal çerçevede görevimizi yapacağız. Sadece sayın ulaştırma bakanımız değil bütün bakanlarımızla aynı çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. Bayır ziyarette Kocaoğlu’na “beyazlığın ve temizliğin simgesi” olarak ifade ettiği bir de çiçek takdim etti. Çiçek verirken Bayır ile İl Sekreteri Sevda Erden Kılıç arasında kısa süreli anlaşmazlık çıktı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hasan 12 Temmuz 2011 Salı 08:53

kardeşim oraya buraya gideceğine makamında oturda hizmet et hatay beton yolun hali içler acısı esnaf toz toprak içinde karşıyaka desen öyle güzelim asphaltın içine etmişin yaz günü milleti köyhavası yaşatıyorsun doğru ya sana kimse hesap soramaz

Yorumu oyla      13      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzleyenleri büyüledi
Hafta sonu 2 gün üst üste gösteri sunan İllüzyonlar Sirki Sihrin Efendileri ...
Karabağlar’da “çıraklık” polemiği
Karabağlar’da, bir türlü yapım aşamasına gelmeyen Çıraklık Eğitim Merkezi, ...
“Kent Gönüllüsü” dönemi başlıyor
Hizmet kalitesini artırmak için çeşitli çalışmalar yürüten Bornova Belediyesi ...
 
Hem eğlenecekler hem öğrenecekler
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilköğretim okulu öğrencileri için ücretsiz ...
Özdere’ye kesintisiz su
Özdere’ye “kesintisiz” su Menderes’deki alt yapı sorunlarının çözümü için ...
Bergama’ya yeni köprü ve menfezler
Bergama Belediyesi Fevzipaşa ve İslamsaray Mahalleleri’ni birbirine bağlayan ...
 
Başarıya doymuyorlar
Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başarıdan başarıya koşan sporcular ...
Pembe pabuçlarına kavuştu
Konak Belediyesi Giysi Bankası 11 çocuğu ile birlikte zorlu bir yaşam ...
Büyükşehir Zabıtası yaz mesaisinde
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin Kemeraltı bölgesindeki ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva