HABERLER>POLİTİKA
12 Kasım 2011 Cumartesi - 10:15

İmzacı başkanların koltuığu tehlikede

CHP İzmir’de il yönetimine karşı bayrak açanların çoğunlukta olduğu Bayraklı, Karabağlar ve Buca ilçe yönetimlerinin görevden alınacağı, kongreye kadar geçici yönetimler atanacağı öğrenildi.

İmzacı başkanların koltuığu tehlikede

İZMİR - CHP İzmir İl Örgütü’nde yeniden yapılanma çalışmaları gündemdeki yerini korurken, üç ilçe yönetiminin görevden alınacağı öğrenildi. İl Başkanı Tacettin Bayır’ın görevden alınması için imza kampanyası başlatan grupta yer alan Buca, Bayraklı ve Karabağlar İlçe Örgütleri’nin görevden alınacağı, kongre süreci başladığı için atama yoluyla geçici yönetimlerin göreve getirileceği bildirildi.
 
Topun ağzındakiler
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, Buca İlçe Başkanı Selim Bozdağ ve Karabağlar İlçe Başkanı Birol Ağırbaş’ın hem il yönetimine muhalefet yapmaları hem de performanslarının düşük olduğu gerekçesiyle görevden alınacakları konuşuluyor.
 
Ağırbaş 2. kez
CHP İl Örgütü’nden sızan haberlere göre, Buca, Bayraklı ve Karabağlar dışındaki bazı ilçelerde de yönetim değişikliğine gidilebileceği ifade edildi. Karabağlar İlçe Başkanı Birol Ağırbaş, İl Başkanı Tacettin Bayır’a karşı tavırları nedeniyle disipline verilmiş, ancak İl Disiplin Kurulu ihracı istenen Ağırbaş’ı uyarmakla yetinmişti.
 
“Performansa bakılacak”
Muhaliflerin imza kampanyası ile İl Başkanı Tacettin Bayır’ı görevden alma çabaları sonuçsuz kalırken bu kez Bayır karşı atağa kalktı. Geçen ay 30 ilçeyi gezen Bayır’a, örgütlerden sorumlu il başkan yardımcıları Altan İnanç ve Zeki Günen rapor hazırlıyor. Bayır, il yönetim kurulunda değerlendirilecek ilçe yönetimleri performans raporu konusunda “Rapora göre kongrelere ya bu yönetimlerle gideceğiz ya da raporda sağlıksız unsurlar varsa görevden almalar olabilir” dedi. Bayır, görevden almaya il yönetiminin karar vereceğini, Genel Merkez’in de bilgilendirilip onayının alınacağını belirterek, “İlçe yönetimleri kongre takvimi açıklanmadan önce görevden alınsaydı bir aya kadar imza toplayıp kongre talebinde bulunabilirlerdi. Ancak takvim açıklandığı zaman o hakları kalmıyor” dedi.(Milliyet İzmir)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SOLCU EYLEM 13 Kasım 2011 Pazar 23:26

DİĞER İLÇELERİ BİLMEM AMA BAYRAKLIDA YAŞAYAN BİRİ OLARAK LEVENT ÖLÇER VE EKİBİNİN ÇALIŞMALARININ YETERLİ OLMADIĞINI İYİ BİLİYORUM. ÇÜNKÜ BELEDİYE BAŞKANININ EMRİNDE NE KADAR İLÇE BAŞKANLIĞI YAPILABİLİRSE OKADAR... KENDİ İRADESİNİ KULLANABİLME YETİSİ YOK. İLÇE ÖRGÜTÜNDE BELEDİYE BAŞKANININDA ÜSTÜ OLDUĞUNU BİLİP, GEREKLİ ÇALIŞMA VE TOPARLAMAYI YAPAMIYOR..ÖRGÜTÜ YÖNETEBİLME GÜCÜ OLMAYINCADA PARTİMİZ İÇİN GEREKLİ HAMLELERİDE ZAMANINDA YAPAMIYOR.İŞALLAH O KOLTUĞUN HAKKINI VEREBİLECEK BİRİSİ ATANIR.

Yorumu oyla      15      6  
ayşe 13 Kasım 2011 Pazar 00:26

Başkanım,Bornova örgütünün de performansını ölçün,ilçe örgütünde seçimden bu yana yaprak kıpırdamıyor.Eminim ki Bornova örgütüde görevden alınacakların listesine girer.

Yorumu oyla      13      7  
ali kemal 12 Kasım 2011 Cumartesi 12:45

haberin başlığını beğenmedim çünkü bayraklı ilçe başkanı levent ölçer imza kampanyasına destek vermemiş ve adam gibi genel başkanımızın arkasında durmuştur görevden alınmasıda söz konusu bile değildir kamu oyunu böyle boş söylemlerle meşgul etmeyin..

Yorumu oyla      15      8  
KEMAL 12 Kasım 2011 Cumartesi 12:44

İL KONGRE DELEGESİ DİYE YORUM YAPAN ACABA ARİF ÇALIŞKAN OLABİLİRMİ? ARİF PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM ARİFCİM BİAT KÜLTÜRÜYLE SİYASET OLMAYACAGINI HALA ÖGRENEMEDİ NE YAZIK,GENÇ BİR ARKADAŞ GALİBA EL ÖPMEKTEN DUDAK AŞINMAZ DİYE KENDİNE HAYAT FELSEFESİ YAPMIŞ HERHalde,çok yazık, intikam soguk yenen bir yemektir,, unutmayın arkadaşlar HERKESİ KENDİNİZ GİBİ BİLMEYİN,SANMAYIN,EGER SEÇİM ÖNCESİ SİZ VE SİZİN GİBİLER PARTİ İÇİNDE İKTİDAR OLSAYDI,HEMEN GÖREVDEN ALIRDINIZ,

Yorumu oyla      19      7  
CHP İzmir İl kongre Delegesi 12 Kasım 2011 Cumartesi 11:59

Şu topladığımız 316 imzayı askıdan kadıralım,teslim edelim.Tacettin BAYIR'ın işini bitirme zamanı geldi.Olağanüstü il kongresi toplansın.

Yorumu oyla      17      18  
kemal 12 Kasım 2011 Cumartesi 11:58

yenilen pehlivan güreşe doymaz misali,altaki yorumcu kardeşler ozaman İMZALARI GÖRELİM BEYLER,,BIRAKIN YAA 2-3 SENE İLÇE,İL ,ÜST YÖNETİMLEREDE GÖREV ALAN SONRADAN CHPLİ OLAN ÖNDER SAV ÇETESİ NE ZAMAN PARTİLİ OLDU?NE ZAMAN ÖRGÜTÇÜ OLDU? GEÇ BİLE KALINDI,İZMİRİN EN BÜYÜK İLÇESİ K.BAGLAR İLÇE BAŞKANI AGIRBAŞ BIRAKIN BU İŞLERİ YAAA,,VİZYON YOK ,MİSYON YOK,,BU KARAR DOGRU KARAR GİDELİM ŞAMA KADAR

Yorumu oyla      24      7  
PARTİSİZ 12 Kasım 2011 Cumartesi 11:56

"CHP'Lİ" RUMUZU İLE YAZAN ARKADAŞ, PARTİNİZ İKTİDAR OLMAK İÇİN "BAŞPEHLİVAN" GURBUNDA GÜREŞİYOR SENİN SÖZLERİN" TOZKOPARAN GURBUNDA" İL'E İLÇELERE HİÇ YETKİN YOKKEN "MEYDAN OKUYORSUN" BÖYLE İLANLA PARTİCİLİK OLMAZ. HELE KAFA KOPARMA LAFIN BİRAZ AMACINI AŞMIŞ GİBİ..SEVGİLER..

Yorumu oyla      17      9  
İLKER AKÇA 12 Kasım 2011 Cumartesi 11:36

TACETTİN BAYIR NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR İMZACILARDAN İNTİKAMMI ALMAYA ÇALIŞIYOR KENDİSİNİ KÜLÇÜLTÜR BÜYÜTLMEZ ORANTISIZ GÜÇ KULLANMAK İSTİYOR YAPICI OL YIKICI OLMA

Yorumu oyla      20      23  
Kurultay delegesi 12 Kasım 2011 Cumartesi 11:01

İLERİ DEMOKRASİ,alın bakalım,bizde askıya aldığımız kurultay için tekrar imza toplarız. bizde genel başkanın performansını değerlendiriz bizde olağanüstü kurultaya götürüz partiyi.Bu ne ya kelle alma peşine düştü Kılıçdaroğlu,sizi gidi demokrasi kahramanları sizi,terbiyesizlik yapmayın askıya aldık kurultayı gereğini yaparız bizde,partiye zarar vermeyin.

Yorumu oyla      18      21  
Vatandaş 12 Kasım 2011 Cumartesi 10:53

Bence genel Başkan kılıçdaroğlunu performansı düşük,partiyi bitirecek,chp örgütleri atağa geçsin kılıçdaroğlunu görevden alsın

Yorumu oyla      19      20  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli ve Arınç Manisa'da
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ...
Moroğlu'ndan Meclis'e 'Konak Tüneli' önergesi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Konak Tüneli’ne ...
'AK Parti gereken önlemleri acilen almalıdır'
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, siyasi iktidarın, deprem acılarının ...
 
'Oturulabilir' diyenden hesap soracağız'
Başbakan Erdoğan, Van'daki 5,6'lık depremde yıkılan otelle ilgili olarak ...
AK Parti’de temayülden kimler çıktı?
AK Parti Konya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Kabakcı’nın katıldığı ...
Genelkurmay'a CHP'nin itirazı var
CHP, anayasa hazırlık sürecinde Genelkurmay Başkanlığı ile Cumhurbaşkanlığı ...
 
Aksünger'den Antalya çıkarması
CHP İzmir milletvekili Erdal Aksünger, kurban bayramını denetmen olarak ...
Uslu ile Genç arasında kürsü dalaşı
TBMM Genel Kurulunda, Meclis İdare Amiri Salim Uslu’nun, TBMM Başkanvekili ...
Kabakcı, “Egosu olanlar başka partiye gitsin”
AK Parti Konya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Kabakcı, partililerle ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva