HABERLER>YEREL MEDYA
8 Ağustos 2009 Cumartesi - 00:00

Hamdi Türkmen, nikah tazeledi!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği basın danışmanı gazeteci Hamdi Türkmen, 5 yıl önce nikah masasına oturduğu Meltem Türkmen’le nikah tazeledi. ’

Hamdi Türkmen, nikah tazeledi!


 
5 yıl önce Balçova’daki villasında aile arasında sade bir nikah töreniyle 3. evliliğini yapan Hamdi Türkmen’in gecikmeli düğünü, bu kez Çeşme’de yakın dostu astrolog Özden Kaptanlar’ın villasının bahçesinde gerçekleştirildi.
 
5 yıl önce Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur tarafından kıyılan gerçek nikah, bu kez temsili olarak yapıldı, nikahı da Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan tazeledi. Geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu dahil pek belediye başkanı katılmasına rağmen, nikahı neden Tartan’ın kıydığına gelince… Çünkü yanında cübbe getiren, tedbirli davranan sadece Tartan’dı.
 
Geceye katılan 100’e yakın konuk, davetin 5. evlilik yıldönümü nedeniyle düzenlenmiş bir kokteyl olduğunu düşünüyordu ki… Hamdi – Meltem Türkmen çiftini görünce çok şaşırdı. Çünkü Türkmen smokin, 5 yıllık karısı da telli duvaklı gelinlik giymişti.
Kuş sütünün eksik olduğu masalar, kısa sürede fasıl heyetinin nağmeleriyle havaya girdi.  Halaylar çekildi, şarkılar söylendi.
 
Özellikle İzmir CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın sahneye çıkarak okuduğu 2 şarkı, geceye damgasını vurdu. Susam’ın sesinin çok güzel olduğunda birleşen konuklar, CHP milletvekiline uzun süre alkışlarla tempo tuttular.
 
Gecedeki renkli anlardan biri de “takı” töreniydi. Hamdi Türkmen’in smokinin üzerine geçirdiği saten takı kuşağı, düğüne katılan konuklar tarafından altınlarla donandı. Aziz Kocaoğlu damada büyük altın takarken, Türkmen’in yakın dostu Mehmet Ali Susam, geline bilezik armağan etti.
 
Türkmen, geceye katılan dostlarına hitaben yaptığı konuşmada, “5 yıl önce sade bir nikahla evlendik. Çünkü Meltem babasını yeni kaybetmişti, ben de Yenigün Gazetesi’nin kuruluş çalışmalarına yoğunlaşmıştım. Meltem’e o gün verdiğim düğün ve gelinlik sözünü, ancak yerine getirebildim. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Sabaha kadar süren Çeşme’deki düğün töreninde gelin hanım Meltem Türkmen, pistten hiç inmedi.
 
Ege’de SonSöz ailesi olarak, Türkmen çiftinin bir yastıkta kocamasını temenni ediyoruz.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Abajoli’nin 3. ve 4. eşi, kızının nikah şahidi
IGC lokali yenilendi
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Lokali, 50. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Ege ...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva