HABERLER>POLİTİKA
29 Ocak 2012 Pazar - 17:00

Güzelyalı'da gergin saatler! Küpeli'yi darp ettiler!

Delege seçimlerini tartışmalı ortamda yürüten Konak İlçe Örgütü şimdi de kavga iddiası ile sarsıldı. İlçe Başkan Yardımcısı Vildan Küpeli partili Harun Eker’in kendisini tehdit ettiğini ve boğazını sıktığını öne sürdü.

Güzelyalı da gergin saatler! Küpeli yi darp ettiler!

Can ÖZLÜ/EGEDESONSÖZ - Delege seçimlerinin bir kısmını dün tamamlayan ve listeler arası yaşanan tartışmalarla sık sık gündeme gelen CHP Konak İlçe Örgütü’nde, ikinci gün sandık mesaisi de kavgalı başladı. Seçimler öncesinde, çift listenin yarışacağı öngörülen Güzelyalı Mahallesi’nde taraflar arasında yaşanan kavga, sandığa gölge düşürdü. Seçim öncesinde İlçe Başkanı Aytekin Tunus’un ekibinden İlçe Başkan Yardımcısı Vildan Küpeli liste hazırladı. Tunus’a muhalefet eden ve başını Cem Aksan, Nedim Altan, Mustafa Kocaoğlu, Ahmet Sarışın ve Metin Çınar’ın çektiği grup da karşı liste çıkartarak Küpeli’ye rakip oldu.

Ümit Yaldız yazdı... CHP’de kim kazandı, kim kaybetti?

Taraflar arasında kavga çıktı
Mustafa Kocaoğlu’na ait olduğu öne sürülen, sahil şeridindeki kafeteryada gerçekleştirilen seçimler öncesinde taraflar arasında gerginlik yaşandı. İddiaya göre; seçimin yapılacağı mekana gelen Küpeli ve beraberindekiler, içeriye sokulmadı. Seçimlerin demokratik bir şekilde yapılması için ısrar eden Küpeli, eski partililerden Harun Eker’in sert müdahalesi ile karşılaştı. Eker’in, içeriye girmek isteyen Küpeli’yi dışarıya doğru iteklediği ve boğazını sıktığı iddia edildi. Küpeli’nin yanındakiler kavgayı ayırmaya çalışırken, diğer listenin temsilcilerinin yaşananlara müdahale etmemesi de kafalarda soru işaretleri bıraktı. Eker’in, Küpeli’ye tehditler savurduğu, “Evini basarım, çocuklarına zarar veririm” dediği de öne sürüldü. Yaşanan tatsız olayın ardından, Küpeli ve beraberindekiler seçimlerin yapılacağı mekandan uzaklaşmak zorunda kaldı.
 
“Tehdit etti boğazımı sıktı”
Olayın şokunu uzunca bir süre atlatamayan Vildan Küpeli, yaşananların dehşet verici olduğunu söyledi. Kavga ve tartaklamanın demokrasi ile bağdaşmayacağının altını çizen Küpeli “Seçim saatinde mekana geldik. Karşı grupta olanlar bizi içeriye almak istemedi. Biz ısrar edince Harun Eker beni dışarıya ittirdi ve boğazımı sıktı. Evimi basmakla çocuklarıma zarar vermekle tehdit etti. Seçimlere giremedik. Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. İl Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile durumu konuştum büyük ihtimalle seçimlerin iptal edileceğini düşünüyorum” dedi. Küpeli’nin sendika yöneticisi eşi Cemal Küpeli’nin de yaşanan olaya büyük tepki gösterdiği ve bu tepkisini partiden istifa ederek göstereceği öğrenildi. Olay il ilgili açıklama yapan Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus tatsız bir olay yaşadıklarını bununla ilgili olarak gerekli şikâyetlerin yapılacağını söyledi.
 
“Yalan söylüyor”
Öte yandan seçime karşı listeden giren eski yönetici Cem Aksan Küpeli’nin iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Aksan, “Vildan Küpeli ve eşi Güzelyalı Mahallesinde oturmamaktadır. Kendileri farklı mahallede oy kullanmaya çalışarak suç işliyorlar. Bir darp olayı yoktur buna yönelik şahitlerde mevcuttur. Küpeli seçim kaybedeceğini anladı. Yalan söyleyerek sandığı provake etme yolunu seçti. Harun Bey ile aralarındaki sorun ailevi bir sorundur. Bu durumu partiye mal etmek yanlıştır” diye konuştu.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
selim 30 Ocak 2012 Pazartesi 10:44

Sayın Sarışın, siz Ak Parti'li değilmiydiniz..?

Yorumu oyla      15      6  
Ahmet Sarışın 30 Ocak 2012 Pazartesi 10:21

Ak partide değil miydi?

Yorumu oyla      13      6  
HALK 30 Ocak 2012 Pazartesi 09:15

kala kala elinizde bi izmir kaldı onuda verin kurtulun. koca koca adamlar kadınlar, şu utanmazlığa bakın. seviye, saygı sıfır, CHP kimlere kalmış. Temiz ve karşılıksız duygularıyla Atatürk ilkelerine sahip çıkmaya çalışan insanların rantı bu kadarmı gözünüzü karartıyor, neyi paylaşamıyorsunuz. El ele vermek varken neden kendizni rezil ediyorsunuz. NEDEN

Yorumu oyla      16      6  
yorumcu 30 Ocak 2012 Pazartesi 08:27

Düne kadar Vildan küpeli ve eşi her başı sıkıştığında şimdi kötülediği arkadaşlara koşmuyormuydu.Vildan hanım, Harun Eker çocuklarına zarar vermez. bilhassa onları korur .bukadar vefasız olma 10 kişiyiz birbirimizi biliriz.

Yorumu oyla      17      8  
parti emekçisi 30 Ocak 2012 Pazartesi 01:08

vildan hanım kocasından boşandı herhalde kocası karabağlar tahsin yazıcı mahallesinde güzelyalı muhtarına sorduk vildan hanım başka bir ailenin üstüne kendini kaydettirmiş araştırın

Yorumu oyla      17      7  
chp aşkı 30 Ocak 2012 Pazartesi 01:07

arkadaşlar kimin nerede oturduğunu bilmek istiyorsanız bence gidin adreslerine .. bencede öyle bir olay yaşandıysa kesin kes zaten rapor alırdı sanmıyorumki beklesin ...

Yorumu oyla      15      7  
Huzura Gelin 29 Ocak 2012 Pazar 22:20

Eğer bu karmaşadan, her seferinde bu kavgadan bıktıysanız denemek için bile AK Partiye gelin ve huzurlu siyaseti seçin. Hem siyaset yapın, hem hizmet etmeninin keyfini yaşayın, hem de huzur bulun..

Yorumu oyla      17      15  
harun sen haklısın kardeş 29 Ocak 2012 Pazar 21:44

Komik olan olay oluyo eğer boğazını sıktıysa adli tıp raporu alırdı hemde nöbetçi savcılık var komik olay

Yorumu oyla      21      10  
ak demokrat 29 Ocak 2012 Pazar 21:27

AK parti il başkanını ve gayet huzurlu biten ilçe kongrelerini eleştiren Tacettin bayır heryerde kavga eden delegelerine mudahele etmeli bence.Ödemiş karabağlar konak İlçe başkanları ile ters düşdü.chp sırf bitirilmeyen hizmetler ve kongrelerdeki kavgalarla,büyükşehir beld.bşk ile milletvekillerinin kavgaları ile anılıyor.

Yorumu oyla      15      12  
partili 29 Ocak 2012 Pazar 19:05

acaba cem aksan güzelyalıdamı oturuyor,ayrıca mustafa kocaoğlu partilimidir

Yorumu oyla      18      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Savcılara yapılan son haksızlık
Deniz Feneri savcılarına hapis cezası istenmesini değerlendiren CHP Lideri ...
Bağış: Soykırım yok diyorum, gelin tutuklayın
İsviçre'nin Zürih kentinde Sezen Aksu konserini izleyen Avrupa Birliği ...
Bayır: Tunus’u görevden alabilirim
CHP Konak’taki ‘tansiyonu yüksek’ mahalle seçimleri, İl Başkanı Bayır ...
 
CHP İzmir'de kıran kırana delege yarışı
CHP İzmir İl Örgütü’nde geçen hafta başlayan delege seçimleri, bu haftasonu ...
Yüksel: Hükümet 3.8 milyar TL'nin hesabını veremiyor
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel’in soru önergesini yanıtlayan Maliye ...
Bahçeli'den ilginç öngörü: Sıra Anıtkabir'e geldi
MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada hükümeti sinsi ve gizli ...
 
CHP'de Olağanüstü Kurultay tarihi belli oldu
CHP'de Olağanüstü Kurultay'ın 26 Şubat Pazar günü toplanacağı bildirildi.
CHP Konak’ta seçim krizi
Konak’ta yapılan delege seçimlerinde 70’e yakın mahallede seçimin iptal ...
Aydınlı vekil adayı dolandırıcı çıktı
Saadet Partisi’nden belediye başkan adayı, HAS Parti’den milletvekili ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva