HABERLER>ASTROLOJİ
16 Temmuz 2024 Salı - 09:55

Günlük burç yorumları (16 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 16 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

Günlük burç yorumları (16 Temmuz 2024)

Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün sabah saatlerinde sorumluluklarımıza odaklanmak ve bitirmeye odaklandığımız işlere yönelmek isteyebiliriz. Ancak sabah saatlerinde iletişim ve ulaşım konularında yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara ve kazalara karşı dikkatli olmak gerekli.

Bugün Uranüs-Mars kavuşumu gerçekleşiyor, bu durum toplumsal konularda isyanlara neden olabilecek dürtülere sebep olabilir. Ay’ın bu kavuşuma karşıtlık oluşturması gerilimin daha fazla büyümesine yol açabilir. Bugün tehlike arz edecek olay ve kişilerden uzak durmak, rutinlerin çok dışına çıkmamak daha güvenli olacaktır.

Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün finansal açıdan yapacağınız lüks harcamalar daha sonrasında sizi zor durumlara sürükleyebilir. Üreme ve üriner sistem ile ilgili sağlık sorunları meydana gelebilir. 

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün ortaklarınız veya eşiniz ile aranızda çözümü zor gerilimler meydana gelebilir. Hayatınızdaki insanlar, ilişki kurduğunuz insanlar ile aranızda tartışmalar meydana gelebilir.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün sağlığınızla ilgili konular, günlük rutinlerinizin tamamen değişmesi ve çalışanlarınız, beraber çalıştığınız insanların sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığı ile ilgili konulara daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir. 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün aşk hayatınızda sizi hayal kırıklığına uğratacak konular gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade ederken arkadaşlarınızla aranızın açılmasına neden olacak ifadelere dikkat etmelisiniz. Yatırımlar konusunda meydana gelebilecek kayıplara dikkat etmelisiniz. 

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün ev ve aile ilişkilerinizde büyük gerilimler meydana? gelebilir. Ailenizi dinlemeyip iş hayatınızla ilgili beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Aile bireylerinizin sağlığı ile ilgili konularda üzücü haberler alabilirsiniz. 

Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün seyahat etmek, kısa yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz. Ancak seyahat sırasında sizi saran koşullar hoşnutsuz olmanıza neden olabilir. Adalet ve hukuk konusunda haklarınızı savunmak adına sert ifadeler takınabilirsiniz. Yakınlarınızla aranızda mesafe girmemesi için daha sakin kalmalısınız. 

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kazançlarınız, finansal durumunuzda beklenmedik koşullar sizi zorlayabilir. Yapacağınız harcamalarda daha özenli olmalısınız. Bugün ilişkilerde kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. 

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün sizin için ilişkiler konusunda gerilimler meydana gelebilir. Bazı akrepler için yol ayrımları meydana gelebilir.? 

Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün sağlık anlamında kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Duygusal açıdan kendi içinize dönmek, diğer insanlar ile bağlantınızı kesmek isteyebilirsiniz. Size düşmanlık yapabilecek insanlara dikkat etmelisiniz. 

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün sosyal ortamlarda, kalabalıklarda dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda gerilimlere dikkat edin, partnerinizden beklenmedik tepkiler görebilirsiniz.

Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kariyer konusunda rekabet gerektiren durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Finans anlamında kendinizi toparlayabilirsiniz ancak yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. 

Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün herkesten uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Akrabalar, kardeşler, komşularınız ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. (NTV)

 
Otomobil takla attı: Sürücüsü yaralandı!
 
İzmir'de ölüm içkisi baskını!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günlük burç yorumları (12 Temmuz 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 12 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
8 Temmuz Haftası burç yorumları
Nisan sonunda karşılaştığımız konuların tekrar gündem geleceği bir haftadayız. ...
1 Temmuz Haftası burç yorumları
Temmuz ayına geçiş yaptığımız bu hafta, Yengeç burcunda bir yeniay yaşayacağız. ...
 
10 Haziran Haftası burç yorumları
İletişimin ve finansal konuların önemli olacağı bu hafta, gergin olaylarda ...
Günlük burç yorumları (25 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 25 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
20 Mayıs Haftası burç yorumları
Plüton’un etkisinin yoğun hissedileceği bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Yay Dolunayı.
 
Günlük burç yorumları (20 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 20 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
11 Mayıs günlük burç yorumları
Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol yazdı.11 Mayıs Cumartesi günü ...
6 Mayıs Haftası burç yorumları
6 Mayıs haftasını, 19 Mayıs’a kadar güzel fırsatlar getirecek Boğa Yeniayı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Boncuk gözlü sarışına ağlatan veda!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tüzükle demokrasi gelir mi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Sodom ve Gomore günleri
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Türkiye'de hayvansal ürünlerde fiyatlar neden yüksek?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Öğrencilerin kötü kaderi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İngiltere'de ırkçı saldırılar ve Solingen
Kemal ARI
Kemal ARI
Halide Onbaşı’nın günlüğü…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük bir ressamın, yazarın ve tiyatrocunun ardından
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir Portre: İlyas Seçkin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva