HABERLER>POLİTİKA
22 Ağustos 2011 Pazartesi - 12:58

Güler'den 'yeni örgütlenme modeli' açıklaması

MYK toplantısında Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilen CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, yaz dönemi nedeniyle örgütte dinamizmin azaldığını ve ilçeleri harekete geçirecek örgütlenme modelleri üzerinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Güler den  yeni örgütlenme modeli  açıklaması

Can ÖZLÜ- Egedesonsöz- Geçtiğimiz hafta yapılan CHP Merkez Yürütme Kurulu toplantısında Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilen İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, İl Başkanı Tacettin Bayır ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ay başından itibaren ilçelerde yürüttüğü çalışmalar ile ilgili bilgi veren Güler, yerel seçimler öncesi partilileri kenetlendirecek ve daha fazla verim sağlayacak örgütlenme modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi.
 
İLÇE TURLARI SÜRECEK
Gündemdeki konularla ilgili açıklamalar yapan Güler “MYK’daki görevlendirmeler henüz çok yeni. Seçimlerin ardından genel merkezden gelen talimat ile seçim bölgelerimizde çalışmamız söylendi. Ben de 8 Ağustos’tan itibaren ilçelerimizde çalışmalara başladım. Seçim zamanı birinci bölgedeki faaliyet tempomuz biraz düşük kaldı. O yüzden ilk hafta bu bölgedeki 14 ilçeyi gezdim. Sonraki süreçte ikinci bölgede faaliyet gösterdik. Önce ilçe başkanlarımızı, sonra belediye başkanlarımızı ve son olarak da ilçe kaymakamlarını ziyaret ettik. Çok verimli geçti. Kütüphaneye gitsem bu kadar çok bilgi edinemezdim. Genel merkezdeki görevlendirmenin ardından biraz ara verdik ancak 10 Eylül ile 30 Eylül tarihleri arasında çalışmalara yeniden başlayacağım” dedi.
 
ÖRGÜTLER: “NASIL ÇALIŞALIM”
Ziyaret ettiği ilçelerde, yaz dönemi ve Ramazan Ayı nedeniyle dinamizm eksikliği gördüğünü ifade eden Güler “Bu etkiler nedeniyle kış dönemine göre düşük bir dinamizm var. Edindiğim izlenimlere neticesinde, en çok karşılaştığımız soru “Nasıl çalışalım” oldu. İlçe yöneticileri, daha fazla verim almak için mahalle mahalle mi, sektör sektör mü yoksa komisyon esasına göre mi çalışmaları gerektiğini sordu. Çalışmalarımız bu doğrultuda yoğunlaştı. Daha iyi sonuç almak için nasıl örgütlenelim, önceliği hangisine verelim soruları üzerinde çalışıyoruz. Hepsi uygulanan modeller ama bunları daha iyi kurma ihtiyacımız var” diye konuştu.
 
KRİZ ÇÖZÜLDÜ!
Uzun zamandır İzmir gündeminde yer alan “başkanlar hareketi” ile ilgili de konuşan Güler sorunun çözüme kavuşturulduğunun altını çizdi. Güler “Ne kadar büyük şans benim için ki o sorun ortadan kalktı. Başkanlar arasında yaşanan “Daha hızlı ve verimli çalışmak için yeni bir mekanizma geliştirelim” tartışması son buldu. “Daha da geliştirmek için ne yapabiliriz” sorusu ile muhatabım artık” ifadelerini kullandı.
 
CHP’nin, milletvekili çıkartılamayan iller için başlattığı “Gönüllü vekil” uygulaması kapsamında Kütahya’nın gönüllü CHP milletvekili olarak da çalışmalar yürüten Birgül Ayman Güler, çevre illerdeki faaliyetlerinin süreceğini, Zafer Şenlikleri kapsamında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da 28 Ağustos’ta Kütahya’ya geleceğini söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kamile tanrıöver 23 Ağustos 2011 Salı 01:41

Dinamizmi yakalamak için bütün ilçelerde yıllardır yapılmayan kadın kolları ve gençlik kolları seçimlerinin yapılması gerekir.Koltuklarına yapışmış çalışmayan yada mış gibi çalışan atanmışlarla dinamizmi yakalayamazsınız.

Yorumu oyla      13      6  
:(((((((( 23 Ağustos 2011 Salı 00:16

sayın tacettin bayıra şunu öneriyorum agresif sinirli yapınızdan vzgeçin izmir sizi hiç sevmiyor...izmirin daha dinamik daha pozitif daha yapıcı başkana ve yönetime ihtiyacı vardır....

Yorumu oyla      13      7  
.... 23 Ağustos 2011 Salı 00:13

acilen buca yönetimine ele atın selim bey o koltukta oturmakla hiç bir şey çözülmüyor her şeye yaparız olur demekte olmuyor icraat getir. buca kangren oldu çıkın sokağada bir bakın...bucalılardan hangi yüzünle oy isteyeceksin ki yazıklar olsun bu partyi bucayı siz ilçe başkanı ve yönetimi mahfettiniz...mehmet başkan yanlış yaptı bunları yönetime getirmekle :(((

Yorumu oyla      14      7  
önce yönetim 23 Ağustos 2011 Salı 00:06

ben bir chp li olarak öncelikle buca ilçe yönetimini ele alsınlar derim. yönetimde adam gibi kimse yok hiç bir halta yaramıyorlar. ilçede gençlik kolu başkanı yok. il gençlik kolu başkanının keyfi ne zaman isterse o zaman olacakmış.... nerde zibidi var onlrı getirirsiniz çıkarcı olanı getirirsiniz zaten...yazık bucaya yazık chp ye kusura bakmayın böyle bir ,izmir il gençlik kolu başkanı varkn bu iş çok zor gençler gelmez herkez bir havada hep o benim adamım bu benim adamım diyiyp duruyorlar.

Yorumu oyla      14      6  
konu başka 22 Ağustos 2011 Pazartesi 20:41

Acaba bu hanımefendi;Karabağlar-Konak-Buca ilçe yönetimlerinin eski Sav uzantısı olduğunu biliyor mu?Gezmek değil,görevden alınacak düzgün yönetimler atanacak ilçe kurulları başkanları tespit edilmesi lazım..Dinamizmin düşüklüğü buradan geliyor Sayın Güler..YOKSA BU YÖNETİMLERİ DİNAMİZM getirmek mümkün değil..En kısa zamanda 1.bölgedeki minumum yuakrıda saydığım 3 ilçenin başkanları ile beraber değiştirilmelidir..Ama Güler bnların farkında değil,moral depolamayla uğraşıyor.Okuyor musunuz Güler?

Yorumu oyla      18      8  
veli 22 Ağustos 2011 Pazartesi 19:05

yeni yapılan tüzükne önseçim istiyoruz ve 3 defa seçilenlerin birdaha aday olmamasını isitoyoruz...

Yorumu oyla      15      6  
partili 22 Ağustos 2011 Pazartesi 18:24

siz bu örgütü tanırmısınız mesela taban ali kimdir nurettin serbest kimdir necati yıldız kimdir, bu kentte başbakan tarafından mahkemeye verilen tek partili kimdir bilirmisiniz sizler sadece izmirlilerin hakını gasetmiş entel dantel takımısınız sıkışınca bu partiyi yerden,yere vurmakta hiç bir sakınca görmesiniz, bu parti savaş yaptıklarıyla zaferi paylaşmadıgı için şimdide savaş yapacak askeri kalmadı sayın hoca hiç kimse sizin emiriniz olmadığını göreceksiniz

Yorumu oyla      16      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gürsel Tekin neden çizik yedi?
CHP'nin MYK görevlendirmelerindeki son revizyonuna katılmayan Gürsel Tekin ...
Kaddafi'nin bayrağı Ankara'dan indirildi
Muhaliflerin başkent Trablus'a girmesinin ardından Ankara'daki büyükelçilik ...
Kamalak: Terörün çözümü Milli Görüş
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Terörün çözümünde tek ...
 
Makedonya ile hemşeri diplomasi
İzmir milletvekili, TBMM Dış İşleri komisyon üyesi ve Balkan Stratejik ...
Emniyet şeridinde Suriye diplomasisi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Boğaziçi Köprüsü girişindeki emniyet ...
'Balkanlar'a doğrudan uçuş sözümüzü tuttuk'
Pegasus Hava Yolları'nın İzmir'den Üsküp'e başlattığı seferlerin ilkine ...
 
Eski bakan Gönül'den 'andıç' açıklaması
Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, 'İnternet Andıcı' davası kapsamında ...
'Zorunlu askerlik kalkmalı'
DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, zorunlu askerliğin kaldırılması gerektiğini ...
CHP'de operasyon sürüyor
MYK'daki değişiklik sonrası CHP'de operasyon sürüyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva