HABERLER>POLİTİKA
30 Mayıs 2011 Pazartesi - 15:49

Güçbirliği de 'Çılgın Projesi'ni açıkladı

Cumhuriyet Güçbirliği, İzmir Fuar Göl Gazinosu’nda İP Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, İP Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey ve Güçbirliği Sözcüsü Av. Erdoğan Özer’in de katıldığı miting gibi bir gönüllüler toplantısı gerçekleştirdi.

Güçbirliği de  Çılgın Projesi ni açıkladı

İZMİR - Üç bin Doğu Perinçek ve Yaşar Müjdeci gönüllüsünün tatil günü demeden katıldığı buluşma, Perinçek ve Müjdeci’nin sinevizyon gösterisi ile başladı. Gönüllülerin ayakta alkışladığı sinevizyon gösterileri, sık sık “Perinçek, Müjdeci Meclise”, “Yurtsever İzmir’e Perinçek yakışır” sloganları ile kesildi.

“Doğu Perinçek başta olmak üzere ‘Çılgın Türkler'i meclis’e sokacağız”
Açılış konuşmasında AKP'nin ‘Çılgın Proje' safsatalarına akıllı insanların ihtiyaç duymadığını belirten Doğu Perinçek'in avukatı ve İzmir 2. Bölge Sorumlusu Avukat Tugay Şen, "Bizim ihale ile yandaşa para kazandırmaya çalışan çılgın projelere cevabımız hazır. Cumhuriyet Güçbirliği Gönüllüleri olarak, Meclise Doğu Perinçek başta olmak üzere, Çılgın Türkler'i sokacağız. 5 Haziran Pazar günü Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda dev bir miting yapacağız. Şimdi, 'Oyumuza sahip çıkalım, sandıkları koruyalım, müşahhit olalım’ çalışması başlattık. İzmir genelinde 10 bin 200 sandıkta en az bir Cumhuriyet Gönüllüsü görev alacak. Resmi sonuçlar açıklanmadan, sandıklardaki genel durum tespit edilmiş olacak”  dedi.

13 Haziran'da başka bir Türkiye'ye uyanmak isteyenlerin güçlerini birleştirdiğini vurgulayan Şen, "Bir oyun bile önemli olduğu tarihi bir dönemeçteyiz. Cumhuriyet Güçbirliğine verilen oylar ile devrim tarihine geçen kahramanların hanesine yazılacak. CHP İzmir'de oylarını yarıya bile düşürse Sayın Mustafa Balbay Meclise girecek. Biz Sayın Balbay'ın da, Sayın Doğu Perinçek'in de TBMM'de yer alması gerektiğine inanıyoruz. İzmirlilerin yurtseverlik duygularına ve devrimci emeğimize güvenerek çalışıyoruz. Çalışmalarımız artarak sürecek" diye konuştu. Şen, sözlerini “Zaferler yakışan İzmir'e demokrasinin de devrimin de zaferini yaşatacağız. 13 Haziran'da İzmir'in dağlarında devrimin çiçekleri açacak. Önce Silivri'den Doğu Perinçek'i alacağız, oradan da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gideceğiz” diye bitirdi.

Bizleri artık kimse durduramaz;  devrim için geliyoruz
Son 14 günün yeni sloganının “ Karınca Harekatı” olduğunu vurgulayan Tugay Şen’in ardından konuşan Dokuz Eylül Üniversitesi Cumhuriyet ve Demokrasi Platformu Başkanı ve Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 1. Bölge Sorumlusu Prof. Ali İhsan Ülker, 30 Mart’ta hiç emeklemeden yürüyen bir Cumhuriyet Güçbirliği kurulduğunu,  vatanın geldiği durumu gören gönüllülerle büyüyen Cumhuriyet Güçbirliği’nin, 12 Haziran’da devrime doğru koşacağını belirterek sözü Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Doğu Perinçek’in eşi Şule Perinçek’e bıraktı.

Perinçek, gönüllülere Mustafa Kemal’in askerleri diye seslendikten sonra, sözlerine şöyle devam etti: “Bizleri artık kimse durduramaz; devrim için geliyoruz. Doğu Perinçek, 11 seçimin 8’inde hapishanedeydi. Bunun elbette ki bir sebebi vardı; düzenlerini bozacağından korktukları kişileri etkisiz kılmaya çalıştılar, ama başaramadılar. 12 Haziran’a kadar nöbetteyiz. Meclisin kürsüsünü vatanın, namusun, emeğin kürsüsü yapacağız.”
 
Cumhuriyet Güçbirliği’nin bir milli takım olduğunu kimse unutmasın
Cumhuriyet Güçbirliği’nin en önemli dinamiklerinden olan TGB’nin Genel Başkanı İlker Yücel de,  'Oy kendiliğinden gelmez toplanır' sloganıyla çalışmalarını yoğunlaştıran gönüllülerin ailelerinden, iş arkadaşlarından, telefon rehberindeki herkesten Atatürk Devrimleri için oy istemeleri gerektiğini belirterek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Güçbirliği dışında hiçbir hareketin böylesi bir gençliği yok. TGB, Cumhuriyet Güçbirliği ile birlikte ileriki günlerde de herkesi şaşırtmaya devam edecek. Şu noktadan sonra amacımız çok kişiyi harekete geçirerek etki alanımızı genişletmek. Bu nedenle kapı kapı, ev ev gezmelerimiz artarak devam edecek. Gündüzleri çalışanlar, iş saatleri dışında bu ziyaretleri yapacak. Cumhuriyet Güçbirliği’nin bir milli takım olduğunu kimse unutmasın.”

12 Haziran'da İzmir'in yükselen tek gücü Cumhuriyet Güçbirliği
AKP'nin İzmir'de oylarını arttırmak için iki Bakanı bu bölgeden aday yaptığını hatırlatan Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Yaşar Müjdeci, "Değil iki Bakan, yirmi iki Bakan gelse, AKP'nin İzmir'deki oyları artmaz. Gittiğimiz hanelerde yüz yüze anket çalışmaları yapıyoruz. Bize oy vereceklerini söyleyen çok olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Biz bölmeye değil, birleştirmeye geliyoruz. İnsanları Atatürk paydasında birleştiriyoruz. 12 Haziran’a günler kala, İzmir'in yükselen tek siyasal gücü biziz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vural dosyalarla Başbakan’ı vuracak!
MHP’li Oktay Vural, hükümetle ilgili olarak yeni dosyalar açıklayacağını ...
CHP'den 'Çılgın' hamle: 220 bin bina yıkılacak
Başbakan Erdoğan’ın 2 Haziranda açıklaması beklenen ‘Çılgın Projesi’ öncesi ...
AK Parti'nin bayan şoförü her gün 200 km yol yapıyor
12 Haziran’da yapılacak genel seçimde İzmir’de birinci parti olmayı hedefleyen ...
 
Tanrıkulu Tire'de TOKİ sakinlerini dinledi
MHP İzmir 2. Bölge Adayı A. Kenan Tanrıkulu TOKİ'nin Tire’de yaptırdığı ...
Günay: Belediyelere laf anlatmaktan bıktık
Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Ertuğrul ...
Çam: Yeni tarım düzeni kurulacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı ...
 
‘CHP iktidarında yandaş değil vatandaş kazanacak’
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren ...
CHP'yi sarsacak iddia: Tekin mahkum olabilir
Kılıçdaroğlu'nun ikinci adamı Gürsel Tekin hakkında verilen 2,5 yıllık ...
Denizli: İzmir’e ve demokrasiye sahip çıkın
Seçim çalışmaları kapsamında İzmir’i karış karış gezen İlknur Denizli, ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva