HABERLER>GÜNCEL
25 Nisan 2011 Pazartesi - 11:05

Genç subaylara hain plan

Fuhuş ve casusluk çetesinin yeni subayları fuhuş batağına çekmek için uyguladıkları planlar deşifre oldu.

Genç subaylara hain plan

İSTANBUL - Yeni subayları fuhuş ve uyuşturucuya alıştırmak için yoğun çaba harcadığı ortaya çıkan Fuhuş ve Casusluk Çetesi'nin kara parayı toplamak için silahlı tim kurma kararı aldığı belirlendi.
 
Casusluk çetesi, yeni subayları fuhuş ve uyuşturucuya alıştırmak için her yolu denerken, batağa çektiklerinden fuhuş ve uyuşturucu parasını tahsil etmek için de özel silahlı tim kurmuş. Askeri şantaj ve casusluk iddianamesinin ek delil klasörlerinde yer alan "arsv.rar" isimli şifreli dosya içinde yer alan "arsv/Onur" adlı klasörün içinde yer alan "marmaris gündem.doc" isimli word belgesindeki bilgilere, göre çete her ay toplantı yaparak sonraki ayda uygulanmak üzere yeni kararlar alıyor.
 
HER AY YAPILACAK İŞLER TOPLANTISI
Bir sonraki toplantıda ise alınan kararların uygulanıp uygulanmadığını denetliyor. Star'ın haberine göre, çete elemanları yeni subayları fuhuşa alıştırmak içinde birbirinden ilginç yöntemler uygulamış. Gizliliğe de oldukça önem verdiği anlaşılan çete elemanları her toplantıda toplantı notlarını ve bunların uygulanıp uygulanmadığına yönelik raporların ise iş biter bitmez imha edilmesini kararlaştırıyor.
 
Belgere göre, ay ay toplanan çetenin gündem başlıkları ve aldıkları kararlar şöyle:
 
ÖNCE BORÇ BATAĞI
Aralık: Önceki toplantı notlarının uygulandığının kontrolü ve imhası, arşiv tutulmaması. Ü.K bu işi takip etsin. E.nin Ocak ayında ki seyre gitmesinin engellenmesi. F. Albayın emriyle Z.Y, F.Ç Komutasında O.S ve Ü.U'ın daha önceki karar gereği kadınlardan ve uyuşturucudan gelecek paraların toplanması için silahlı tim oluştursunlar.
 
Ocak: Borç batağındaki personelin tespiti (Mal beyannamelerinden bakılabilir. Gaziantep'ten B.A, Hastane'den F.E.A, Akar'dan M.B, Dolunay'dan K.V, Aksaz Hastane A.B bakacak) Borç batağına çekilecek personelin tespiti (R.B, N.Ö, E.E.Y, L.K, B.Y.İ, G.U, G.T, T.G, B.B, B.K, U.D, B.B, O.G, O.G.
 
Şubat: Uyuşturucu madde, hap satışı temini, uyuşturucu madde talebinde bulunan subayların isim listesi...
 
YEMEKLERE DANSÖZ
Mart: Teğmenlerin Rusça öğrenmesi sağlanmalı. A.B ve AK, E.S Rusça'yı iyi kıvırdılar. Diğerlerinin de hızla öğrenmeleri gerekiyor. E bunları yönlendirsin. B.D, B.T, T.O, O.K, R.T, F.D, A.G, Ç.C, O.U.K, U.U dile hız vermeliler. Gemi yemeklerinde dansöz ayarlanarak çekingen personelin bu tür ortamlara alıştırılması, müşteri portföyün araştırılması, (B.E'nin yaptığı gibi) O.A'nın gemi içinde çıkardığı emirler ve mesai saati içerisinde kapalı devreden yayınladığı erotik müzik yayını, kendi hazırladığı intibak eğitim emri ve eğitim programını gemiye katılan personele tebliğ ettirerek fuhşa alıştırması, öğle yemeği esnasında bel altı fıkra anlatma mecburiyeti yöntemleri gayet başarılı...
 
MÜNEVVER GİBİ OLURSUNUZ...
Askeri casusluk çetesinin, rütbeli askerlerden şantajla bilgi sızdırmak için Deniz Harp Okulu'ndaki teğmen adayı kadın öğrencileri fuhuşta kullanmaya çalıştığı, ikna edemediklerini de sonları, kafası kesilerek öldürülen Münevver Karabulut gibi olacağı tehdidinde bulunduğu iddia edildi. Delil klasörlerine göre çete üyeleri öğrencilere, "Biz çok güçlüyüz, seni de Münevver Karabulut gibi bir çöpte bavulun içinde kafası kesik bir biçimde bulurlar" diye gözdağı veriyordu.
 
KILAVUZ BİR NUMARADAN
Ek delil dosyası 10. klasör 3. pdf belgesinin 32'nci sayfasında, askeri okul öğrencisi genç kadın teğmenlere kurulan komplolara yönelik iddialar yer alıyor. Davanın bir numaralı sanığı İbrahim Sezer'in ilk ve son kullanıcısı olduğu iddia edilen ve "Sevgili Ebru" başlıklı klasörde, harp okulundaki öğrencilerin kadınlığını kullanmaları durumunda hayatları boyunca rahat edeceklerine inandırılmaları, bu şekilde ikna edilerek kadın öğrencilerin kullanıldığı fuhuş tuzağına düşen kritik noktalardaki komutanlara bu yolla casusluk için belge sızdırlamalarının sağlanmaya çalışıldığı iddia edildi. "Harp okulundaki kızları nasıl ikna edebiliriz" başlıklı yazıda fuhuşa alıştırılacak kadınların öncelikle güzellikle ikna edilmesi gerektiği belirtiliyor. Belgelerde, buna yönelik şu cümleleri dikkat çekti:
 
"Özellikle bazı kızlar amiraller tarafından bir daha isteniyor. Fakat bunu kız kabul etmiyor. Bu tür kızları ikna etmek için nazikçe tehdit edilebilir. 'Bak böyle yapma biz sana tamam bırakırsın' dedik ama bu son. Biz paşamızı kızdırırsak ona 'kızımız seni istemiyor' dersek yanlış anlar. Sonra hem senin için hem bizim için iyi olmaz" denilebilir. Ters çıkan olursa biz çok güçlüyüz sen bizi ne zannettin seni konuşturmayız seni de Münevver Karabulut gibi bir çöpte bavulun içinde kafası kesik biçimde bulur denebilir."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 bilinmeyenli YGS denklemi
Şifre skandalı sonrası YGS sonuçlarının açıklanması yine ertelendi. Sonuçlar ...
Tanık da dinlenebilecek!
Yargıtay 1. Ceza Dairesi, yasa ve yönetmelikte yeri olmamasına rağmen, ...
LYS başvuruları ertelendi
Yarın başlanacağı açıklanan LYS başvuruları, ertelenerek YGS sonuçlarının ...
 
İzmir'de 1915 eylemi
İzmir Dokuz Eylül Meydanında toplanan iki grup, aynı anda, 1915 olaylarına ...
İşte “mahkum” çocuklar
Kasım 2010 verilerine göre, 479 çocuk, anneleriyle birlikte hapse 'mahkum'.
İzmir'de aldatma cinneti
İzmir’de bir kişi kendisini aldattığını ileri sürdüğü 4 çocuğunun annesi ...
 
ALES'te soru kitapçığı krizi
ÖSYM tarafından düzenlenen Akademik Personel ve Lisanüstü Eğitimi Giriş ...
İrem Çiçek'ten Gülen'e ayetli mesaj
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Albay Dursun Çiçek'in avukat ...
Meslek liselilere şok!
Teknik lise ve teknik meslek lisesi mezunlarının daha önce tek sınavla ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva