HABERLER>SAĞLIK
30 Ekim 2010 Cumartesi - 00:00

Erkeklere dilaltı mutluluk

Sertleşme sorunu yaşayan erkekler için dilaltı kullanılan yeni bir ilaç Avrupa’’da piyasaya sürüldü. Nane tadlı, saniyeler içinde eriyen yeni tedavi seçeneği uzmanlara göre güvenilir bir seçenek’

Erkeklere dilaltı mutluluk

Sertleşme sorunu yaşayan erkekler için dilaltı kullanılan yeni bir ilaç Avrupa’’da piyasaya sürüldü. Nane tadlı, saniyeler içinde eriyen yeni tedavi seçeneği uzmanlara göre güvenilir bir seçenek’
Erkeklerde sertleşme sorunu için geliştirilen ilaçlarda yeni bir dönem başladı. Bayer’’in erektil disfonksiyon (ED-sertleşme sorunu) tedavisi için kullanılan, etken maddesi Vardenafil olan ilacın dilaltı kullanılan yeni formu Avrupa’’da piyasaya sürüldü.
Dilaltı ilaç, yapılan pazar araştırmaları sonrasında erkeklerin daha kısa sürede etki beklediği yolunda elde edilen veriler doğrultusunda geliştirildi. Ağızda, suya gerek duyulmadan saniyeler içinde eriyen ve 10 dakikada etkisini gösteren yeni ilacın yan etkisi de yok denebilecek kadar. Yeni dilaltı ilacın ambalajı da oldukça farklı. Kredi kartı boyutunda ve siyah renkli incecik bir kutuda bulunan ilacın dikkat çekmemesi hedefleniyor.
İçi turuncu, dışı siyah
İlaç her ne kadar turuncu renkte olsa da siyah paketle erkeklerin ’“kullandığının fark edilmemesi’” isteği yerine getirilmiş. Zira yine pazar araştırmalarına göre, ilacı kullanan erkekler bunu partnerinin fark etmemesini istiyor. Ağızda eriyen ilaç, erkeklerin ilacı her yerde, suya ihtiyaç duymaksızın alabilmesine olanak veriyor.
Nane tadında
Nice’’te düzenlenen Erkek Sağlığı Kongresi’’nde bir basın toplantısıyla tanıtılan ilacın yeni formu hakkında bilgi veren uzmanlar, ilacın çok iyi tolere edilebildiğini ve daha önce görülen yan etkilerin görülmediğini bildirdi. Bayer yetkilileri, ’“Pazar analizleri erkeklerin daha kolay kullanılabilen yani herhangi bir zamanda herhangi bir yerde kolaylıkla alınabilecek bir ilacı tercih ettiklerini ortaya çıkardı. Bu nedenle Vardenafil’’in hastanın ağzında eriyerek nane tadı bırakan, ağızda dağılan tablet formülasyonu geliştirildi’” dedi.
Merkezi Hollanda’’da bulunan Andros Erkek Sağlığı Enstitüsü’’nün kurucusu olan ve halen başkanlığını yürüten Prof. Dr. Frans Debruyne de ağızda eriyen formülasyonların kullanım kolaylığını ve hastanın tedaviye uyumunu artırdığının bilindiğini söyledi.
Tansiyonu olan da kullanabiliyor
Fransa ve İspanya başta olmak üzere Avrupa’’da birçok ülkede kullanılmaya başlanacak dilaltı ilacı ’“güvenli bir seçenek’” olarak değerlendiren doktorlar, yeni formun getirdiği faydaları da şöyle özetledi: Dünya genelinde 20-75 yaş aralığındaki tüm erkeklerin yüzde 16’’sının (yaklaşık 152 milyon erkek) sertleşme sorunu yaşadığı tahmin ediliyor. 2025 yılına gelindiğinde bu sorunu yaşanan erkek sayısının 322 milyona ulaşacağı öngörülüyor.(milliyet.com.tr)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılda 230 milyon insan uyutuluyor
Her yıl dünya genelinde 230 milyon hastaya cerrahi girişimi için anestezi uygulanıyor.’
İzmir’’de mucize: 75 gün sonra hayata dönüş
Aliağa’’da geçirdiği trafik kazasından sonra komaya giren 28 yaşındaki ...
Şok: Sistem çöktü kimse ilaç alamıyor!
Haftabaşından bu yana aksaklık yaşanan eczane provizyon sistemi Medula, ...
 
Rahim ağzı kanserine dikkat!
İzmirli kadınlar, meme ve rahim ağzı kanseriyle mücadele konusunda bilgilendirildiler.’
Hayat veren sıvı
İzmir'de gebeliğinin 24. haftasında bebeğin içerisinde yaşadığı ...
Hakan Tartan 'Sağlıkta bir numara olacağız'
 
Kemoterapinin yan etkilerini azaltıyor
  Kanserli hücrelerin çoğalmasını engellemeye yönelik ''hücre ...
Eczacılardan meyan kökü balı uyarısı
Birçok hastalığa iyi gelen ve ilaç endüstrisinde de sıkça kullanılan ...
Gripte rahatlatan açıklama
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva