HABERLER>POLİTİKA
2 Kasım 2013 Cumartesi - 18:12

Çiğli aday adayı Arslan’dan BALAT-DER’e ziyaret

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Çiğli Belediye başkan aday adayı inşaat mühendisi Hasan Arslan bu kezde Balatçık Dağ mahallesini gezerek BALAT-DER'i ziyaret etti.

Çiğli aday adayı Arslan’dan BALAT-DER’e ziyaret

İZMİR - Başkanlığını Halis Akar’ın yaptığı ve 80 ailenin üye olduğu  derneğin hemen hemen bütün  üyelerinin hazır bulunduğu karşılamada kalabalık ekibi ile ziyarete giden Arslan ve ekibi ile biraraya gelen kalabalık topluluk dernek binasına sığmayınca ziyaret ve konuşmalar bahçede yapılmak zorunda kalındı.  Aday adayını kucaklayarak karşlayan dernek başkanı Halis Akar yaptığı konuşmada, “Mahallemize ziyarete gelen Hasan ARSLAN ‘a teşekkür ediyorum, kendisini uzun yıllar tanırım, Hasan Bey Çiğlide yaşayan, iyi olarak tanınan ve inşaat sektöründe ünlü bir kişidir. Yaptığı işlerde dürüst davranır,işinin ehli olarak tanınır bende bu nedenle kendisini kutluyorum, Çiğli için tepeden paraşütle indirme belediye başkan adayları istemiyoruz ama maalesef yıllarca Çiğlide bu böyle oldu. Çiğliyi bilmeyen ,tanımayana,Çiğlinin içinde olmayan insana Çiğliyi teslim etmek doğru değildir diye düşünüyorum. Ben ve derneğim çok çalıştık ve BALAT-DER olarak mahallemizi riskli bölge alanından çıkarmayı başardık. AK Parti Çiğli ilçe başkanı Adnan Yılmaz’ında desteği ile biz bu işi çözdük. 51 hane tapularını aldı, kaln 42 haneyede tapularını almak tek amacımızdır. Yolumuzun revize edilerek  bağlantı yolunun başka yere kaydırılması için çalışıyoruz.Burada asıl konu şudur ; milli emlak bölgeyi Çiğli belediyesine terkini yapmış ncak Çiğli belediyesi zimmeti almak istememektedir. Bu nedenle kamulaştırma yapılamıyor bu hususta gerekenin yapılmasını istiyoruz, bizi artık diken üzerinde oturmaktan kurtarın diyoruz, inşallah Hasan Bey belediye başkanlığı koltuğuna oturursa işimizi daha kolay çözeceğine inanıyoruz “ dedi.
 
Coşkulu karşılama ve dernek başkanının sıcak konuşmasına kayıtsız kalmayan Arslan ise yaptığı konuşmada, “Çiğli belediye başkan adayılığı için çalışmalarımız devam ediyor, adaylığımız açıklandığında bize destek veren tüm dostlarımız sayesinde oy patlaması yaparak  yerel seçimleri kazanacağımıza inanıyorum. Çiğlinin tüm mahallelerinde olduğu gibi şu anda bulunduğumuz Dağ mahalleside hizmetlerin en iyisine layıkdır. Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Daha önceden sorunlarınız hakkında dernek başkanımız Halis beyden gerekli bilgileri aldım. Buranında yeni kent imar  planına göre yapılaşması  için daha şimdiden projelerimiz hazırlamaya başladık. Sorunlarınız hakkında daha önceden AKP lilerinde sizlerle görüştüğünü biliyorum, aslında sorunun çözümü şu anda onların elinde çünkü şu anda hükümet onlardadır bende merakla bekliyorum nezaman nasıl bir çözüm bulacaklar bekliyorum. Ancak büyükşehir ve Çiğli belediye başknlarının konu üzerinde hassasiyetle durduklarına inanıyorum seçime kadar çözüm olmazsa bizde inşallah  seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturursak Dağ mahallemizin sorununu çözmek ilk işimiz olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın bu  bizim namus sözümüzdür. Yapacağmız kentsel dönüşüm çalışmalarından kimse mağdur olmayacaktır aksine arsa vebinalarınızın değerleri artacak binalar sizlere teslim edilecektir. Dağ mahallemiz herkesin gıpta ile baktığı modern,yaşanabilir,herkesin gelmek için can attığı bir mahallemiz olacaktır buna şimdiden söz veriyorum’’ diye konuştu.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hüseyin Aslan’dan binlerin desteğiyle miting gibi adaylık açıklaması
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kendisine desteğe gelen binlerce ...
Bayraklı aday aday Öncel’den EKAF’a ziyaret
Bayraklı belediye başkan aday adayı Murat Haluk Öncel Ege Karadeniz Federasyonunu ...
Bahçeli’den çok sert sözler: Malum PKK'lıya ödül verdin...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri'de aday tanıtım toplantısında ...
 
AK Parti'de Yorgancılar Gaziemir'e talip
Gaziemir Engelliler Dernek Başkanı Gülgün Yorgancılar, AK Parti’den Gaziemir ...
CHP’li 5 İzmir Milletvekili’nden 5 sert çıkış!
Güven ‘4 çocuk’u, Çıray Suriyeli mültecileri, Aksünger NSA’i Meclis’e ...
Yüksel’den İktisat Kongresi’ne sert eleştiri
CHP İzmir Milletvekili yazılı bir açıklama yaparak 5.İzmir İktisat Kongresi ...
 
Çıray Suriyeli mültecileri Meclis’e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili, Sağlık Komisyonu ve PM üyesi Dr. Aytun Çıray; ...
Erdoğan’dan Cumhuriyet mesajı: İzmir de bizim Marmaray da!
Başbakan Erdoğan Kızılcahamam kampında partililere seslendi. Bir saati ...
Ve Sarıgül ile Kılıçdaroğlu buluştu: Kahvaltı zirvesi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva