HABERLER>POLİTİKA
10 Kasım 2023 Cuma - 11:09

CHP’li Aslanoğlu’ndan kurultay sonrası yerel seçim mesajı: Soyer göreve devam etmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu kurultay sürecini değerlendirdi. Yerel seçimler hakkında da konuşan Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in göreve devam etmesi konusunda da değerlendirme yaptı. Aslanoğlu,  “Bence Sayın Soyer çok başarılı belediye başkanlarımızdan biri. Başarılı belediye başkanlarımız devam etmeli” dedi.

CHP’li Aslanoğlu’ndan kurultay sonrası yerel seçim mesajı: Soyer göreve devam etmeli!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi’den geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kurultay sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önderliğindeki değişimciler kazanırken CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel olmuştu.

Yaşanan değişim sonrası gözler parti içinde yaşanacak sürece çevrildi. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yerel seçim sürecindeki yol haritası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Aslanoğlu ayrıca kurultay sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili çok sayıda kişinin kulislerde adının geçmesi ile ilgili de net konuştu.

TOPLUMUN EN ÇOK İSTEDİĞİ KİŞİLERİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARIMIZ OLARAK GÖRECEKSİNİZ
Egedesonsöz’e konuşan Başkan Aslanoğlu “Bence bu değişim Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki paradigmayı ya da düşünceyi değiştirmiyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nde hem büyükşehir belediye başkanlığı hem ilçe belediye başkanlıkları için anketler yapılır, saha çalışmaları yapılır. Burada bir aday belirleme çalışması yürür. Yoksa Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakınlık ya da uzaklıkla bir aday belirlemesi olmaz. Toplumun en çok istediği kişileri belediye başkanı adaylarımız olarak göreceksiniz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yeniden aday gösterilmesini istediğini söyleyen Aslanoğlu, “Bence Sayın Soyer çok başarılı belediye başkanlarımızdan biri. Başarılı belediye başkanlarımız devam etmeli” dedi.

KURUTAY YORUMU: TÜRKİYE SİYASET TARİHİNDE ÖRNEĞİ YOK
Kurultay sürecini değerlendiren Aslanoğlu, “Türkiye'de  ilk kez bir siyasi parti kurultayında genel başkanını değiştirdi. Türkiye siyaset tarihinde yok.  Türkiye'yi bir demokrasi dersi verdi Cumhuriyet Halk Partisi. Dünyada da örnekleri sayılır böyle lider değişimlerinin… Bu değişimle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi bir arada durarak yerel seçimler için hızla hazırlıklarını tamamlayacak. Bu süreç içerisinde öğrendiklerimizi de ekleyerek  yerel seçimlerden partinin daha başarıyla çıkacağına eminim” dedi.

BİZDE AYRIŞMA OLMAZ
Parti içinde bir ayrışma olmadığını belirten Aslanoğlu,  “Cumhuriyet Halk Partisi'nde biz kongrelerimizin daha heyecanlı geçmesine, daha çekişmeli geçmesine  çokça alışkınız. Hatırlarsanız Özgür Bey, İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiğinde de söylemiştim. Bizler mahallelerde iki liste yarıştık, bir liste kazandı. İlçelerde iki arkadaşımız yarıştı, bir arkadaşımız kazandı. İl başkanlığında iki arkadaşımız yarıştı. Bir liste ipi göğüsledi. Şimdi genel  merkezde kurultayımızda da aynı şey oldu. Biz çok hızlı bir biçimde  kaynaşmaya  daha alışkın bir partiyiz. Gördüğünüz gibi kurultayın ertesi günü herhangi bir yerde  bir ayrışmayla, sorunla karşılaşmadık. İzmir'de de bunu gördünüz. Genel başkanımızın salı günü bir İzmir programı vardı. Orada da gördüğünüz gibi partililerimiz bir arada durarak ayrışmadan bir arada yollarına devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

 
Yüz Yıllık Miras Bengüboz Fotoğraf Sergisi açıldı!
 
Halatlı vahşette istinaftan karar!
YORUMLAR
Toplam 27 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 10 Kasım 2023 Cuma 22:32

Hiç istermisin, Tabiki soyer'in gitmesi istemezsin.. Gelsin yeni yeni Kooperatifler demi şenol bey! Yatacak yeriniz yok sizin! Hepiniz gideceksiniz... başta sen, heval, tunç

Yorumu oyla      7      3  
ahmet eriman 10 Kasım 2023 Cuma 19:33

gELMİŞ GEÇMİŞ EN BAŞARISIZ BELEDİYE BAŞKANINDA ISRAR EDİLEMSİ ALTINDA BAŞKA ŞEYLER ARANIR

Yorumu oyla      9      3  
Deniz 10 Kasım 2023 Cuma 19:03

Umarim parti yonetimi Sayın Soyeri aday yapmak gibi bir hata yapmaz. Masa basinda yada partilileri degil sokagi dinleyin bence. Yoksa kaybedeceksiniz Izmiri de

Yorumu oyla      7      3  
BİZ 10 Kasım 2023 Cuma 18:59

CHP il başkanınıda değişmesi gerekiyor, halkın sesini yansıtmıyor. CHP Soyer ile seçime girerse baştan katbedeceğini kabullenmiş olacak. İL BAŞKANI ZATEN KILIÇTAROĞLUNU DESTEKLEYEREK TABANIN SESİNİ KALE ALMAMIŞTI.

Yorumu oyla      8      3  
Ayşe 10 Kasım 2023 Cuma 17:21

Bence biran önce gitmeli..

Yorumu oyla      4      3  
Emekçi İzmirli 10 Kasım 2023 Cuma 17:01

Planlarınız tutmadı Özgür Özel hilelerinizi bozdu ben olsam 55 yağdanlık delegelere inat sizi, ilçe yöneticilerinizi, belediye başkanlarınızı oyun dışı game ower yapardım. Hiç biriniz bulunduğunuz yerleri hakketmiyorsunuz. Köyün sürüsü gibi delege yapınızla asla CHP yi temsil etmiyorsunuz edemiyorsunuz utanmak olsa istifa edersiniz il ve ilçe örgütlerinizle. Yerini korucam diyen yağdanlık belediye başkanları aday olmaya utanır inşallah. Üyenin tabanın sizlere zerre kadar güveni yok! İzmir kazanırsa Özgür Özel genel başkanımın gerçekleştirdiği değisim ve umudu sayesinde olacak

Yorumu oyla      6      4  
Bulvarın sesi 10 Kasım 2023 Cuma 16:36

Kime göre ? İzmir BB'si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ayrımcılık yapıyor. İzmir merkez ilçelerindeki toplu ulaşım araçlarında 120 dk. aktarma hakkı var. İzmir kırsal ilçe otobüslerinde aktarma hakkı yok. Bu ayrımcı hizmeti İzmir BB Meclisinde onaylayanlar (10.02.2016 ) , kamu hizmeti olan toplu ulaşımdaki bu ayrımcı zihniyete dur demeyenler , bu zihniyeti devam ettirenler mi çok başarılı imiş . CHP 'de Değişimci olarak yola çıkanlar , İzmir toplu ulaşımındaki bu ayrımcı uygulamaya son verilmezse değişen bir şey olmaz. aynı tas aynı hamam devam eder. Mesele para meselesi değil, mesele hak , hukuk , adalet , adil ve eşit hizmet meselesi . ÇÖZÜM : İzmir kırsal ilçe otobüslerinde de ; 136 km. lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin ( BEDAVA DEĞİL . 120 DK.AKTARMA HAKLI ,GİTTİĞİN KADAR ÖDE ) uygulanması. İzmir BB Başkanı Sayın Tunç SOYER 'den Örnekköy 'deki Kentsel dönüşüm törenine davet geldi. İzmir kırsal ilçe otobüslerinde 120 dk. aktarma hakkı olmadığından törene gelmeyeceğim. Kendi kendinize tören yaparsınız.2016 Şubat ayından sonra da ,CHP'li belediyelerin düzenlediği hiç bir açılışa, etkinliğe , törenlere katılmadım. Sebep , kırsal ilçelerdeki otobüslerde 90 dk. aktarma hakkının iptal edilmesi. Yani kamu hizmeti olan toplu ulaşımda İzmir merkez , İzmir kırsal ayrımcılığı.

Yorumu oyla      2      4  
Liyakat 10 Kasım 2023 Cuma 15:51

Öz uslu da öz uslu belediyeyi sırtına alır Bergama’ya TAŞIR

Yorumu oyla      4      3  
vatandaş 10 Kasım 2023 Cuma 15:06

medyaya böyle söyleyip arka tarafta diğer güçlü adayla pazarlık yapmalar falan. yakışır!

Yorumu oyla      4      3  
Nurhan 10 Kasım 2023 Cuma 15:03

abdülbatur u artık aday göstermek vatandaşla dalga geçmek olur.bu ne kardeşim bu kadar da olmaz.bırakın artık yeni insanları görelim.zaten Konak ta hizmet kalitesi çok çok düşük..inanın en basit tabirle en elzem işleri bile yapmıyorlar.temizlik konusunda diyecek söz bulamıyoruz.5 yıldır sabır taşı olsa çatlar.

Yorumu oyla      16      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan Özel ile ilk kez tokalaştı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel'in genel ...
'AYM birçok yanlışları arka arkaya yapıyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anayasa Mahkemesi bu noktada maalesef birçok yanlışları ...
İçişleri bütçesinde 22 yıl sonra bir ilk!
TBMM’deki İçişleri Bakanlığı bütçesinde 22 yıl sonra bir ilk yaşandı. ...
 
Başkan Saygılı'dan 10 Kasım mesajı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk ...
Özel: Anayasaya kafa tutmak darbe girişimidir
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yargı ve AK Parti içindeki bir ekibin, MHP'den ...
Mehmet KARABEL yazdı... 'Hançer' Olayı!
Mehmet KARABEL yazdı... 'Hançer' Olayı!
 
Uçum'dan iddialara yanıt: Şiddetle reddediyorum
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu ...
CHP, Meclis Genel Kurulu'nda eyleme başlıyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis Danışma Kurulu toplantısının yapılmayacağını ...
İYİ Parti İzmir'in divan listesi belli oldu
İYİ Parti İzmir İl yönetiminde yeni il divan listesi belli oldu.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva