HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Haziran 2010 Cuma - 00:00

Bayraklı şehitlerini andı

Bayraklı Belediyesi, teröre kurban verdiği şehitlerin aileleriyle bir araya geldi. Başkan Karabağ, şehit ailelerine karşılıksız ve şartsız eğitim desteği sözü verdi.’

Bayraklı şehitlerini andı


Bayraklı Belediyesi, teröre kurban verdiği şehitlerin aileleriyle bir araya geldi. Başkan
Karabağ, şehit ailelerine karşılıksız ve şartsız eğitim desteği sözü verdi.’

İZMİR -
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ gün boyu şehit aileleriyle bir araya geldi.

Ailelerin acısına ortak olan Başkan Karabağ sorunlarının çözümü ile birebir ilgilendi. Şehit aileleri onuruna verilen yemeğin ardından Başkan Hasan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ şehit aileleriyle birlikte otobüse binerek Soğukkuyu Mezarlığı’’na gitti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Volkan Kaya, Fatih Cami İmamı Ramazan Taşdelen ile birlikte kabirleri ziyaret eden Başkan Karabağ ve şehit aileleri, saygı duruşunun ardından şehitlere Fatiha okudu. Bayraklı Belediyesi tarafından şehit mezarları başına dikilen Türk Bayrağı da göndere çekildi.

Daha sonra Başkan ve şehit aileleri Kadifekale şehitliğini ziyaret etti. Başkan Karabağ, başta kısa zaman önce kaybettiğimiz Bayraklılı şehit Piyade Uzman Çavuş Doğan Balduk’’un mezarına ailesiyle birlikte karanfil bıraktı. Başkan Karabağ daha sonra Kadifekale şehitlerinin fotoğraflarının bulunduğu odayı gezerek anı defterini imzaladı. 


 
KAYBEDİLEN HER DEĞER CANIMIZ
Bayraklı’’nın yıllar boyunca ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle birçok şehit verdiğini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ’“Şehitlerimize Allahtan rahmet dileyerek sözüme başlamak istiyorum. Ülkemizin terör belasından en kısa zamanda kurtulmasını diliyorum. Kaybedilen her değer bizim canımız. Acımız sonsuz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını veren evlatlarımızın aileleri bizim ailelerimizdir. Allah kalanlara sağlık versin. Şehitlik büyük bir mertebe ancak artık çocuklarımız ölsün istemiyoruz. Bu yüzden iktidarı ve muhalefetiyle Bayraklı’’dan başlayarak sizler için ne gerekiyorsa yapacağız. Kavgasız bir Dünya, kavgasız bir Türkiye, barış içinde bir Türkiye ve Dünya istiyorum’” diye konuştu.
 
ANLAMLI DESTEK
Karabağ, ’“Bayraklı Belediye Başkanı olarak sizinle sık sık bir araya geleceğim. Sosyal ve ekonomik sorunlarınıza, Belediye ve iktidar partisi meclis üyeleri nezdinde Hükümet olarak çözüm yolları bulacağız. Bugünden itibaren şehit ailelerinin birinci derece yakınları, Belediyenin öğrencilerimize verdiği ÖSS ve SBS kursları ile eğitim yardımı burslarından kayıtsız şartsız faydalanabilecekler. Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz şehidimiz Doğan Balduk’’un işsiz olan kardeşini Belediyemizde işe aldık. Bayraklı Belediyesi sizler için var. İçinizdeki acıyı anlamak ve tarif etmek zor... Sadece ortak olabiliriz. Belediye olarak yanınızdayız. Sıkıntılarınız tek tek dinlenecek ve çözümleri için tüm imkanlarımız seferber edilecek. Bundan şüpheniz olmasın’” ifadelerini kullandı.
 
BU ŞEREF AİLELERE AİT
Fatih Cami İmamı Ramazan Taşdelen, ’“Şehitlerimiz, memleketimizin, varlığımızın ve birliğimizin yapı taşlarıdır. Tabi ki hatırlar var, evlatlarımız canımızdan can kanımızdan kanlar. Ateş düştüğü yeri yakar. Bu şerefi sizler taşıyorsunuz. Belli günlerde şehitler anılıyor. Biz onlara minnet borçluyuz. Bayraklı Belediye Başkanı’’nı tebrik ediyorum. Ben de böyle bir ortamda bulunmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum’” diye belirtti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte İzmir’’in yeni ’‘rehberleri’’
Büyükşehir Belediyesi’’nin kruvaziyerlerle kente gelen turistlere hizmet ...
İEKKK ilk yaşını kutladı
Farklı kesimlerden kanaat önderlerinin katılımıyla oluşturulan İzmir’’in ...
Kocaoğlu: Hedef bilişim kenti olmak
Büyükşehir Belediye Kocaoğlu, kentlerin yönetiminde bilişim teknolojilerinin ...
 
Bir saatte 115 torba çöp topladılar
Buca Belediyesi Çevre Müdürlüğü’’nün Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde ...
Konak Belediyesi’’nden mutluluk rehberi
Konak Belediyesi, evlenen çiftlere içinde cinsel yaşam önerilerinden, ...
Konak’’ta folklor şenliği
Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından açılan halk oyunları ...
 
İzmir’’in bitmeyen tartışması: Çöp!
Torbalı Teşkesik’’te yapılacak bertaraf tesisi kentte tartışmalara yol ...
İzmir’’in ’‘ekolojik’’ pazarı oluyor
Organik tarımı desteklemek için yaptığı çalışmalarla dikkat çeken İzmir ...
Bilişim ve hukuk İzmir’’de buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bilişim Derneği işbirliğinde 9-11 ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Acılar ‘askı’da!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva