HABERLER>POLİTİKA
11 Ağustos 2023 Cuma - 14:55

Başkan Sandal ‘tehdit’ iddiasına ateş püskürdü: Görevi şu an bırakırım!

CHP Kongresi için ortaya atılan “oy vermeyenlerin belediyede işine son verilecek” iddialarına tepki gösteren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bir arkadaşımız çıkıp desin, başkan beni tehdit etti diye... Şu an bırakacağım görevi” dedi.

Başkan Sandal ‘tehdit’ iddiasına ateş püskürdü: Görevi şu an bırakırım!

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulundu.

20 BİN GÖÇE RAĞMEN YÜZDE 65 OY ALDIK
Seçim süreci hakkında konuşan Başkan Sandal, “Çok zorlu bir seçim sürecinden geçti. İki seçim üst üste götürdük. Bu anlamda Bayraklı'da destan yaşayan, hem örgütüme hem partililerime teşekkürü borç biliyorum.Koca bir deprem atlattık. 20 bin yurttaşımız göç etti. 10 bine yakın seçmenimiz ilçeden ayrıldı. Buna rağmen Kemal Kılıçdaroğlu, Bayraklı'da yüzde 65 oy aldı. AK Parti ile birlikte MHP ve diğer ittifakları toplamı yüzde 35 oy aldı. 40 günlük süre içinde oy eksiğimizin kapanmasında gece gündüz birçok mahallede cumhur ittifakından istifa edenleri partimize üye yapan örgütüme de teşekkür ediyorum” dedi.

BİZ ELEŞTİRİLENLERİ SAHADA GÖREMEDİK
Mevcut ilçe başkanı Didem Gültekin’e ve kendisine yönelik eleştirilere yanıt veren Sandal, “İlçe başkanını sahada görmedik diyenlere en güzel cevap bu verilen çabadır. Biz eleştirilenleri sahada göremedik. Bunu yapmayan kişilerin çalışan arkadaşlarımız eleştirmeye hakkı yok.  Partilerin hakkı üzerinden tasarrufta bulunmak size mi kaldı? Kendi belediye başkanımızı eleştirirken biraz vicdanlı olacağız. Sizin delege başkanın hiçbir baskı altında rozetini çıkarmamış bir belediye başkanı. Ben rozetini çıkaran belediye başkanı değilim. O rozet benim onurum ve şerefimdir. Yeri geldi Cumhurbaşkanını, içişleri bakanını protesto ettik. Aldığımız görev, yerine getirdik, vicdanımız ve onurumuz ile yaptık. Kendi belediye başkanını eleştiren arkadaşlar bir gün merkezi hükümeti eleştirdi mi? AKP hükümeti ile ilgili negatif bir cümle ağızlarından çıktı mı? Ancak kendi belediye başkanının gördüğünüzde burada ucuz kahramanlık yapmanın anlamı yok” şeklinde konuştu.

ŞU AN BIRAKIRIM GÖREVİ!
Sandal, kongre için ortaya atılan “oy vermeyenlerin belediyede işine son verilecek” iddialarına tepki gösterirken “Geldiğim günde beni işçinin emekçinin işine son verecek dediler. Ben emeğin, ekmeğin, yoksulluğun ne demek olduğunu bilirim. Benden böyle bir tepki beklemek o arkadaşlarımızın acizliği olur. Bir arkadaşımız çıkıp desin, başkan beni tehdit etti diye... Şu an bırakacağım görevi. Bizim siyasal sürece bakışımız net. Biz üyeler ile uzlaşarak, partimizin aleyhinde olacağımız işlerde olma lüksümüz yok. Biz bu koltuğa sizler sayesinde oturduk. Bugün belediye başkanıysam bunu sağlayan sizlersiniz. Bizde partilimizin önünde saygı ile eğilmesini biliriz.  Negatif karalamalar ile olmamış şeyi söyleyerek, kendi partilerimiz zan altında bırakarak davranırsanız ben tabii ki taraf olurum. Hiçbir alandan siyasi aktör buradaki seçim sürecini müdahil olmak gibi bir davranışta bulunmadı. Bunun için örgütüme teşekkür ediyorum. Bizim hedeflerimiz var” diye konuştu.

 
Şimşek: Önceliğimiz makro finansal istikrar
 
Başkan Koştu Aşure dağıttı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Izmirli 11 Ağustos 2023 Cuma 16:31

Bir zamanlar rüşvetin belgesi olur mu? Diye bir soru vardı sayın belediye başkanı siz değil ama bu konuda yetkili adamlarınız olduğunu biliyoruz,değişime oy mu? Veriniz diyeceksiniz elbette ki sizleri atayan koruyan her hafta güven mektubu sunduğunuz genel başkan Kılıçdaroğlu ve ekibine destek vereceksiniz...

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Arslan’dan ‘yerel seçim’ mesajı: 30 ilçeyi ve büyükşehiri ittifaksız kazanırız!
CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan yerel seçimlerle ilgili ...
CHP’li Taşkın, ‘listelerden memnun olunmaması doğal’ dedi, ekledi: Kurultayda ona göre oy verin!
CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, milletvekili aday listeleri ile ...
Bayır, Urla'da delegelere seslendi: CHP’yi siz yönetmiyorsunuz!
CHP önceki dönem İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP Urla İlçe Kongresi’nde ...
 
7 bakanlıkta üst kademelere yeni atamalar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi ...
CHP’li Arslan: Şirketler, TEİAŞ'a borçları ödemiyor!
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, dağıtım şirketlerinin kamuya borçlarını ...
9 yıldır görevdeydi... CHP Kınık yeniden Yılmaz dedi!
9 yıldır CHP Kınık İlçe Başkanlığı görevini yürüten İsmail Yılmaz yeniden ...
 
CHP Urla'da Pelin Karasakal güven tazeledi
CHP Urla İlçe Kongresi'nde tek adaylı seçimi 189 oyla mevcut başkan Pelin Karasakal kazandı.
Rekabet yaşandı... CHP Bayraklı'da kazanan belli oldu!
Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Kongresi'nde seçim sonucu netleşti. ...
Mehmet KARABEL yazdı... Yassah!
Mehmet KARABEL yazdı... Yassah!
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva