HABERLER>POLİTİKA
19 Ağustos 2011 Cuma - 10:54

Akay ilçe başkanlarıyla iftarda buluştu

Çalışmalarına Ramazan programlarıyla birlikte yoğun bir tempoda devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 30 ilçe teşkilatıyla sık sık bir araya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alıyor.

Akay ilçe başkanlarıyla iftarda buluştu

İZMİR - Ramazanda İzmir Milletvekillerinin de katılımlarıyla her gün farklı bir ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofrasına konuk olan Akay, yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere 30 ilçe başkanıyla İl Başkanlığında bir araya geldi.
 
Toplantının ardından oldukça neşeli bir ortamda yapılan iftarda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay,teşkilatların omuz omuza birlik içindeki çalışmaları neticesinde bugün AK Partinin İzmir’de çok önemli bir noktaya ulaştığını vurguladı. Toplantıda ayrıca AK Parti İzmir Teşkilatının bayramlaşma töreninin bayramın 2. günü Kaya Termal Otel’de yapılması kararlaştırıldı.
 
Bornova Çiçekliköy’de yapılan iftara İl Başkan Yardımcıları Mahmut Badem, Kemal Erim, Refik Uzun,Hasan Ali Karaman, İzmir İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nazmi Kalyoncu, Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar’ın yanı sıra ilçe teşkilat mensupları eşleriyle birlikte katıldı.
 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde girdikleri tüm seçimlerde milletimizin büyük teveccühüyle oylarını devamlı artıran bir partinin  İl Başkanı olmaktan büyük onur duyduğunu belirten Akay, “Bu başarının altında, her bir teşkilat mensubumuzun, her bir ilçe başkanımızın, büyüğünden küçüğüne partimizin her kademesinde hizmet için koşan AK gönüldaşlarımızın emeği vardır. Geleceğimizi daha aydınlık ufuklara taşımak için çıktığımız bu yolda; uykusuz günlerinizi, evinizden, çocuğunuzdan, eşinizden, işinizden yaptığınız fedakârlıkları, bu güzel vatan için kurduğumuz güzel hayalleri çok iyi biliyorum. Bugüne kadar aldığımız başarılı sonuçlar, bizleri hiçbir zaman rehavete kaptırmadı. İstikrarın sürmesi Türkiye’nin büyümesi için gösterdiğiniz olağanüstü çabadan dolayı sizleri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Teşkilatçılığın bir gönül işi olduğunu kaydeden Akay, tüm teşkilatlarla birlikte ‘çalınmadık kapı, hali hatırı sorulmadık İzmirli bırakmayacağız’ diyerek yola çıktıklarını bu yolda da başarıyla ilerlediklerini söyledi. Akay, “Teşkilatçılık bir ekip ve  aynı hedefler uğruna fedakarlık edebilme işidir. Bizler AK Parti ailesi olarak kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirerek bugünlere kadar sağlam bir duruş sergiledik. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ülkemize, ilimize, ilçelerimize, belde ve köylerimize çok büyük hizmetler, projeler sunmaya, hizmetleri getirmeye devam edeceğiz” dedi.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hüseyin 19 Ağustos 2011 Cuma 14:02

allah kabul etsin.

Yorumu oyla      15      7  
hasan torumtay 19 Ağustos 2011 Cuma 12:49

YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURDURULAMAZ. SENİNDE MİADIN DOLMAK ÜZERE. YETER ARTIK, O KOLTUĞU DOLDURACAK BİRİSİ GELMELİ KOLTUĞA. LAFIMIN KİME OLDUĞUNU BİLEN BİLİR. 30 İLÇE 50 İL YÖNETİM KADIN-GENÇLİK KOLLARI VS VS. AMA YAKINDA PATLAR. BENDEN SÖYLEMESİ.......

Yorumu oyla      16      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni MYK ses verdi görüntü yok
Basın ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na kaydırılan ...
Başkan Keskin de disiplinde ifade verecek
CHP İzmir İl Disiplin Kurulu’nda ifade verecek olan İl Başkanı Tacettin ...
Taze danışmana karpuz tezgahı soruşturması!
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır’ın, Siyasi Başkan Danışmanı ...
 
Demirtaş: Birileri iç savaş hesabı yapıyor
BDP Grup Başkanı Demirtaş, Türkiye'nin Kuzey Irak'ta PKK kamplarına yönelik ...
Kritik MGK'da yeni oturma düzeni
YAŞ'ın ardından MGK'da da oturma düzeni değişti. Asker ve siviller karşı ...
‘Mesele İzmir ise gerisi teferruattır’
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Aliağa-Menderes Raylı Sistem Hattı’nda ...
 
AK Parti'den 'şaraplı anma'ya tepki
Datça'da AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Sedat Deniz, Türk edebiyatının usta ...
Şehircilik bakanlığına süper yetkiler
TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın yürüttüğü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ...
Sabuncubeli çilesi tarih oluyor
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım kazaların yaşandığı Manisa-İzmir Karayolu’nda ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva