HABERLER>POLİTİKA
11 Ekim 2011 Salı - 14:10

Ve Kılıçdaroğlu ‘Köstebeği’ açıkladı

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “Deniz Feneri soruşturmasında ortaya çıkan ve kabinedeki bakanlardan biri olduğu iddia edilen köstebeği” açıklayacağını duyurmuştu ve beklenen o açıklama başladı.

Ve Kılıçdaroğlu ‘Köstebeği’ açıkladı

ANKARA - Geçen hafta Deniz Feneri köstebeğini açıklayacağımı söylemiştim. Aslında herkes biliyor ama birisinin çıkıp açıkça söylemesi lazım. Ama önce Deniz Feneri ile ilgili biraz geçmişe bakmakta fayda var. köstebek olmanın nerelere dayandığını toplum çok iyi görmeli. Kamu yararına çalışan dernek statüsü vermek istediler. Danıştay reddetti. Deniz Feneri’ne izinsiz para toplama yetkisi verdiler. TBMM’de Deniz feneri’ne üstün hizmet ödülünü verdiler.
 
Almanya’da hapiste yatan adam burada vekaletname çıkardı. Bunu ortaya çıkardık kıyamet koptu ama kimse bu nasıl oluyor diye sormadı.
 
YÜZYILIN SOYGUNUNUN ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENİYOR
Almanya’da açılan dava 1 yıl 5 ayda bitti. Burada 2008’de açılan davadan hala sonuç yok. Yüzyılın soygununun üzeri örtülmek isteniyor. Geçmişte İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve RTÜK Başkanın Zahid Akman’ın kurdukları film şirketi ile ticari ortaklığını gündeme getirmiştim. Film işini çok iyi yapıyorlar gerçekten.
 
Geçmişteki ortaklığın tarafsızlığını koruyamayacağını göstermez mi diye Başbakan’a sormuştum. 21 Ekim 2008’de bu soruları sormuştum. Şimdi ekim 2011’deyiz. 3 yıl geçmiş hala yanıt yok. Meclis içtüzüğüne göre 15 gün içinde yanıt verilmesi lazımdı.
 
'KÖSTEBEK DOSYASI'
Haklılar tabi nasıl yanıt verecekler. Hepsine evet diyecekler. Öyle olunca bütün filmler ortaya çıkacak. Köstebek’in dosyasını özet olarak size sunacağım.
 
İçişleri Bakanlığının özel kaleminden bakanın koruma müdürü Kırıkkale Belediye Başkanı’nı arıyor. Bu görüşme 134 saniye sürüyor. Aynı akşam 14 10 2009 saat 22:22:35’de yani 3 saniye sonra. Kırıkkale belediye Başkanı hemen telefona sarılıyor Mustafa Çelik’i arıyor. Asıl fail o. Veli Korkmaz Mustafa Çelik’e üstadım diye sesleniyor.
 
Veli Korkmaz diyor ki acele bana ev telefonunu ver diyor. Ve sabit telefondan Mustafa Çelik’i arıyor. Mustafa Çelik arama kararını İsmail Karahan’a bildiriyor.
 
KÖSTEBEK BEŞİR ATALAY'DIR
İçişleri Bakanı’nın koruma müdürü, gecenin o saatinde saniyelerle dakikalarla açıkladığım telefon trafiği. Bu yapı demokrasiye yakışan bir yapı değildir. Bu yapı tüyü bitmemiş yetimin cüzdanına tüy dikmek demektir. Tapeler önümüze geliyor diyordu ya Başbakan. Savcılar görevden alınıyor. Ne yaptı o savcılar namuslarıyla çalıştılar.
 
Köstebek Beşir Atalay’dır…

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet k 12 Ekim 2011 Çarşamba 23:17

nereden biliyorsun kimsenin vermediğini? milletin beynini mi okudun? ben binlerce kişi tanıyorum aziz başkana oy veren.

Yorumu oyla      13      6  
Black JACK 12 Ekim 2011 Çarşamba 15:06

Diyemezsiniz ben bu şehre tokattan tunceliden gelmedim burda doğdum büyüdüm işe alınanlara bakıyorum maşallah hep tokat İzmir im de genç kalmadı mı transfer yapıp yapıp duruyoruz neyse iki sene sonra zaten olmayacaksınız bu yönetim zihniyetinizle yalanlarla masallarla kale laiklik diye korkutarak aldınız %60 oyu mecburiyetten verdi insanlar kimse Kocaoğluna vermedi oyunu parti o dönem simitçiyi aday gösterse seçilecekti boş boş konuşmayın..

Yorumu oyla      12      9  
ahmet k 12 Ekim 2011 Çarşamba 13:59

bu şehrin belediye başkanı da %65 oyla seçildi. biz sana defol git diyor muyuz?

Yorumu oyla      15      6  
Black JACK 12 Ekim 2011 Çarşamba 08:33

Bir pastanın %50 si benimle aynı şeyi düşünüyorsa %26 sı şimdi burdan ne söylese ben ciddiye almam alamam sonuçlar ortada BU ÜLKEDE SİZE İKTİDAR KOLTUĞU YOK SN ARKADAŞLARIM SİNİRLENMEYİN BOZULMAYIN AMA YOK

Yorumu oyla      12      10  
ahmet k 11 Ekim 2011 Salı 20:40

işte bu yüzden ampüle oy yok.

Yorumu oyla      16      6  
Vahap Güler 11 Ekim 2011 Salı 19:54

Black Jack,ne güzel saçmalıyorsun öyle :D taksime çıkıp da hepimiz beşiriz diye bağırsanıza ? yada sen gündoğdu ya çık tabi çıkabilirseniz :D İNTERNETTEN ÖTEYE GEÇSENİZ BİR EYLEMDE GÖRSEK SİZİ ? Kılıçdaroğluna kızıyorsun ya evsiszler ev -işssizler iş buldu gibisinden geçenlerde elektiriğe % 10 doğalgaze % 15 zam geldi ak abilerine de aynısını dedin mi BRAVO SY: ERDOĞAN ÜLKEN İÇİN İNANILMAZ FAYDALI İŞ YAPTIN DİYE ??? Adam yolsuzluğu açıklıyor bu ülke hep YOLSUZLKTAN ÇEKTİ...

Yorumu oyla      17      6  
sedat 11 Ekim 2011 Salı 19:48

madem muhalefet proje üretecek,neden izmir büyükşehir belediyesinde ve diğer 30 ilçelede muhalefet sıralarında oturan akp'li meclis üyeleri proje adına en ufak bir açıklama yapmıyor veya yapamıyor.her fırsatta eleştiriyorlar.bunun açıklamasını da yaparsanız sevinirim sayın jack...

Yorumu oyla      14      6  
şakir turan 11 Ekim 2011 Salı 18:52

Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yine sallamış,yalanla siyaset yapılmaz.

Yorumu oyla      12      8  
Işık Dikicigil 11 Ekim 2011 Salı 18:24

KURUCU İKTİDARLAR YENİ ANAYASA YAPAR. YENİ ANAYASA AKP -BDP ANAYASASI OLUR . BU KARŞILAŞMAYA ÇIKACAK FUTBOL TAKIMLARINDAN BİRİNİN KURALLARI BELİRLEMESİ İLE AYNI ŞEYDİR. HAKİMİ , PARDON HAKEMİ DE KENDİNİZ BELİRLERSİNİZ . OLUR BİTER.

Yorumu oyla      19      7  
sedat 11 Ekim 2011 Salı 17:01

black bey; sizinle şimdi akp.'nin seçimdeki başarısı ile ilgili detaylı tartışmayı buradan nasıl yapabiliriz ki ama yazarak denemeye çalışayım,demokrasilerde bir seçmenin cehaleti bütün halkın güvenliği için tehlikedir.referandumda çıkan oy oranı ile anayasa değişikliği ne kadar doğrudur.demokrasilerde görev,oybirliğine ya da oybirliğine yakın bir karara ulaşmanın yollarını aramaktır.çoğunlukçu demokrasi,‘halkın egemenliği’ olarak ifade edilen yönetim şekli içinde (demokrasilerde)en yetersizi olarak görülmelidir. çünkü çoğunluğun iradesi, diğer insanlar üzerinde baskı yapabilir; gücün çoğunluk tarafından kötüye kullanılmasının önlenmesi gereklidir. ‘çoğunluğun tiranlığı’ topluma karşı bir kötülüktür ve toplum buna karşı korunmalıdır.çoğunluğun azınlık tarafından yönetimi tiranlıktır; azınlığın çoğunluk tarafından yönetimi de tiranlıktır. her iki durumda da ‘senin istediğin gibi değil, bizim istediğimiz gibi yapacaksın’ kuralı geçerlidir.işte bu durumlarda yapılması gereken çoğunlukçu değil,çoğulculuğun arayışında olmak gerekir yani en kısa anlatımla oy çokluğu değil oy birliği olanı bulmak en güzelidir.12eylül darbesinden sonra %92 ile 82 anayasasını kabul eden halk 12 eylül 2010 referandumunda 82 yılında % 92 ile kabul ettiği anayasayı yapan kenan evrenin yargılanmasını kabul etmiştir.çoğunluk kuralının demokrasi eli ile haklılaştırılması onun ahlaki açıdan doğru olduğunu göstermez.gerçek demokrasi, hiç kimsenin halkın üzerinde bir güce sahip olmaması demektir.ancak demokrasinin ortaya çıkarttığı bu sorunlar ve ülkemizdeki bütün bu yanlışlara rağmen çözüm daha fazla demokraside yatıyor.daha fazla yazmak isterim ama buradan bu tartışmayı yapmak ancak bu kadar mümkün,saygılar...

Yorumu oyla      17      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arınç'tan şok Karayılan açıklaması
Başbakan yardımcısı Bülent Arınç PKK elebaşı Murat Karayılan’nın İran ...
CHP'li kadınlar atakta
CHP İzmir İl Kadın Kolu başkanlığı tarafından, 30 ilçe kadın kolu başkanı ...
AK Parti vekilleri İzmir için nöbette
AK Parti İzmir İl Başkanlığının başlattığı ve İzmirlilerden büyük ilgi ...
 
Türkiye Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına kilitlendi
CHP lideri Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Deniz Feneri soruşturmasında ...
Rahmi Aşkın Türeli’den teşekkür
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Rahmi Aşkın ...
CHP Genel Merkezi'nde sürpriz görüşme
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün sürpriz bir görüşme yaptı. Kılıçdaroğlu. ...
 
Anayasa için uzlaşma komisyonu toplanıyor
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, ''Uzlaşma Komisyonu ile bu hafta içerisinde, ...
CHP'li İsa Gök de yemin ediyor
CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Genel Kurul’da bu hafta yemin edecek. ...
CHP'li Özel: Kadınlar şiddete terk ediliyor
CHP Manisa Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva