HABERLER>POLİTİKA
11 Ekim 2011 Salı - 09:03

Rahmi Aşkın Türeli’den teşekkür

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Rahmi Aşkın Türeli, genel seçim öncesi çalışmalarına katkı koyan hemşehri derneklerinin yönetici ve temsilcilerine teşekkür etmek için Karşıyaka Kent Restoran’da yemek düzenledi.

Rahmi Aşkın Türeli’den teşekkür

İZMİR - Toplantıya; İzmir’de faaliyet gösteren Sivas, Ağrı, Kars-Ardahan-Iğdır, Tokat illeri dernek başkan ve yöneticileri ile Ankara Vartolular Derneği başkan ve yöneticileri katıldı. Önümüzdeki süreçte de birlikte çalışma talebini Türeli’ye ileten dernek temsilcileri, İzmir’in sorunlarının tespitinde ve çözümünde muhtarlar, meclis üyeleri, belediye başkanları ve milletvekilleri ile birlikte taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını dile getirdiler.
 
Tek tek söz alan dernek başkanları özellikle İzmir’de işsizlik, alt yapı, ulaşım konularında yaşadıkları sıkıntılara dikkat çektiler ve bu konularda sivil toplum örgütlerinin ortaya koyduğu projelerin ve önerilerin de dikkate alınmasını istediler. Büyükşehir ile ilçe belediyelerin uyum içerisinde çalışmasının kente önemli kazanımlar sağlayacağının altını çizen dernek temsilcileri “Hepimiz dayanışma içerisinde çalışırsak İzmir’imize daha faydalı olacağımızın bilincindeyiz. Bunun için tüm sivil toplum örgütlerine de önemli sorumluluklar düşüyor. Bu tarz toplantıların sıkça yapılması taraftarıyız. Zaman zaman sıkıntılar yaşasak da genel olarak belediyelerin çalışmalarından memnunuz. CHP’de daha sahiplenici bir siyasetin hayata geçirilmesini istiyoruz. Sayın Vekilimiz Rahmi Aşkın Türeli’nin özellikle seçim sonrası bizleri biraya getirmesi, ortak hareket etme ve sorunlara ortak çözüm üretme anlayışına ciddi katkı koyması açısından da son derece önemlidir.Bu bağlamda biz de kendilerine teşekkür ediyor,bundan sonraki çalışmalarında da desteğimizi esirgemeyeceğimizi ifade etmek istiyoruz” dediler.
 
Üzerime düşeni yapmaya hazırım
Toplantıda konuşan CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli ise CHP’nin katılımcı siyaset anlayışı çerçevesinde sivil toplum örgütlerini önemsediğini, birlikte çalışmalarının uzun soluklu olması için üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğunu söyledi. Toplantıya katılan dernek yöneticilerine teşekkür eden Türeli, kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarının güçlü ve özerk mali yapıya kavuşturulması için kamu idaresi bütçesinden sağlanan desteklerin arttırılması gerektiğine dikkat çekerek daha güçlü hale gelecek sivil toplum kuruluşlarının hayata geçirmeyi planladıkları projeleri daha kolay gerçekleştireceklerini söyledi.
 
Hemşehri derneklerini çok önemsediklerini ve dayanışma içerisinde çalışmanın kente ciddi katkılar yapacağına inandığını belirten Türeli bu tür toplantıların sıkça yapılmasında fayda olduğuna dikkat çekti.Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli toplantıda hükümetin icraatlarını da eleştirdi ve iktidar partisinin İzmir’e bugüne kadar yeterli desteği vermediğini,savunarak halen süren ve kendisine ait olmayan projeleri de sahiplenmeye çalıştığını ifade etti. Türeli, “İzmir’i bugüne kadar ihmal ettikleri gibi ülkeyi de maalesef kötü yönetiyorlar.Özellikle yüksek cari açık,işsizlik ekonomideki kötü göstergeler arasında yer alıyor.Kanun hükmündeki kararnamelerle ülkeyi yönetme anlayışları da birlikte yönetme,katılımcı demokrasi anlayışına gölge düşürüyor”dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ÇAMYAYLA 12 Ekim 2011 Çarşamba 10:00

KEŞKE TÜM CHP LİLER SİZİN GİBİ OLABİLSE! NE MUTLU .

Yorumu oyla      13      6  
Ödemişli Mustafa 11 Ekim 2011 Salı 16:06

Yazın bir kenara bu adam bütün ezberleri bozacak. Önce jhalk turunu sonra sivil toplum kuruluşları... Sistemli, planlı ve disiplinli çalıştığını gösteriyor. Bugüne kadar birçok siyasetçinin seçime 3 ay kala yaptığı şeyleri seçileli daha 3 ay olan adam yapıyor.

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Genel Merkezi'nde sürpriz görüşme
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün sürpriz bir görüşme yaptı. Kılıçdaroğlu. ...
Anayasa için uzlaşma komisyonu toplanıyor
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, ''Uzlaşma Komisyonu ile bu hafta içerisinde, ...
CHP'li İsa Gök de yemin ediyor
CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Genel Kurul’da bu hafta yemin edecek. ...
 
CHP'li Özel: Kadınlar şiddete terk ediliyor
CHP Manisa Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler ...
İmzacılar son düzlükte!
Olağanüstü İl Kongresi için imza kampanyası yürüten muhalif il delegeleri ...
CHP'li Güler’den ‘Bütünşehir’ uyarısı
CHP Genel Başkan Yardımcısı, Büyükşehir Yasası’nda yapılmak istenen değişikliklerin ...
 
Metin Feyzioğlu’ndan Genel Başkanlık açıklaması
Ege Koop tarafından düzenlenen “Demokrasi” panelinde konuşan Feyzioğlu, ...
Çıray: Hükümet paran yoksa öl diyor
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi Aytunç Çıray AKP’nin ...
CHP'nin Abant gündemi anayasa!
CHP'nin Abant Kampı'nın ikinci gününde CHP'li milletvekilleri ve yöneticiler ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva