HABERLER>POLİTİKA
5 Mart 2012 Pazartesi - 13:00

Moroğlu ve Yüksel'den Denizli'ye sert eleştiri

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, son dönemde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştiriler yapan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'ye sert tepki gösterdi.

Moroğlu ve Yüksel den Denizli ye sert eleştiri

İZMİR - Uzun yıllar İZSİAD bünyesinde birlikte çalışan Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu, Bir dönem Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'nunda danışmanlığını yapan AK Parti Milletvekili İlknur Denizli'ye sert eleştirilerde buludu. Moroğlu "Ne çabuk alıştınız yeni gömleğinize. Geleneğimizde mazlumun yanında olmak vardır. Kendinizi AKP Genel Başkanı'na kanıtlama peşindesiniz. Ateşe odun taşımayın. Cesaretiniz varsa 4+4+4 hakkında bir laf edin. AKP milletvekili olunca İzmirli olmayı ne çabuk unuttunuz" dedi.
 
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel'in de katılımıyla partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Moroğlu, Danıştay kararı nedeniyle ataması yapılamayan 286 itfaiye eri ile görüşen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'nin "Tek tek İdare Mahkemesi'ne Büyükşehir Belediyesi aleyhine dava açın" çağrısında bulunduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:
 
"İnsanların iş ve aş gibi en hayati hakları üzerinden istismarcılık yapıp, politik hırslarınız için mesai arkadaşlarınızı ve başkanlığınızı yapan Aziz Kocaoğlu'na tuzaklar kurmaya çalışmayın. Kocaoğlu için 397 yıl yetmedi bir dava da bundan açılsın öyle mi? Tuzak peşinde misiniz, sorun çözme niyetinde mi?"
 
Moroğlu, 286 itfaiye erinin sorununun çözümü için 2 yol olduğunu öne sürerek, "Danıştay yürütmeyi durdurma kararını kaldıracak ya da tıpkı MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve dört MİT görevlisini kurtarmak için çıkardığınız yasa gibi yasa çıkararak bu haksızlığı ortadan kaldıracak yeni bir düzenleme yapılacak" dedi.
 
"İZMİRLİ OLMAYI NE ÇABUK UNUTTUNUZ"
Moroğlu, Denizli'nin bir dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun danışmanlığını yaptığını hatırlatarak şöyle konuştu:"Operasyonlarla yatıp operasyonlarla kalkan, hakkında 397 yıla kadar cezalar istenen, savcılığın gönderdiği bilirkişilerin, Maliye ve İçişleri Bakanlığı'nın görevlendirdiği müfettişlerin tacize varacak baskıları ile görev yapmaya çalışan, ahlakını ve kişiliğini çok iyi bildiğiniz, birlikte çalıştığınız Belediye Başkanınıza ve mesai arkadaşlarına saldırmayın. Haklı talepleri için mücadele eden gençler üzerinden prim yapmaya çalışmak İzmirli kültürüne yakışmaz. AKP'den milletvekili olunca İzmirli olmayı ne çabuk unuttunuz."
 
"CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI YASAKLANIRKEN NEREDEYDİN?"
CHP'li Milletvekili Moroğlu, İlknur Denizli'ye belediye başkanı danışmanıolduğu dönemde düzenlediği Fazıl Say ve Zuhal Olcay'lı 10 Kasım anmalarını, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını hatırlatarak, şunları söyledi: "29 Ekim kutlamaları yasaklanırken neredeydiniz? AKP milletvekili olmasaydınız Cumhuriyet Meydanı'na ilk koşan siz olurdunuz. Ne çabuk alıştınız yeni gömleğinize. Mazlumun yanında olmak vardır. Kendinizi AKP Genel Başkanı'na kanıtlamak peşindesiniz. Ateşe odun taşımayın. Cesaretiniz varsa 4+4+4 hakkında bir laf edin. AKP milletvekili olunca İzmirli olmayı ne çabuk unuttunuz. `Ben eski İlknur Denizli değilim' diyerek kendinizi bu kadar paralamayın. Yarın, vicdanınız ile baş başa kaldığınızda, yine İzmirli gibi davranabileceğiniz, birbirimizin görüşlerini saygı ile dinleyebileceğimiz, ülkenin derin karanlıklara götürüldüğü gerçeğini gördüğünüz zaman, birikim ve enerjinizden yararlanacağımız açık bir kapı bırakın."
 
"İZMİR DEĞNEKSİZ GEZİLECEK KÖY DEĞİLDİR"
CHP'li Moroğlu, Ak Parti'li Denizli'nin İzmir'in Balllıkuyu semtindeki toprak kaymasından etkilenenleri ziyaret edip içinin sızladığını açıklamasına da tepki göstererek, "İçiniz sızlamasın. 1 yıldır bekleyen İzmir'in kent yenileme projelerini onaylat. İzmir'de 2 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerdeki hırslarınız için yıpratma kampanyaları yapmak size yakışmaz. İzmirli sizi milletvekili seçti. İzmir değneksiz gezilecek köy değildir. İzmir'i İzmirliler'e, belediye başkanlarını da vatandaşlara bırakın" dedi.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİRİN CHP 'Lİ KADIN KOLLARI, GENÇLİK KOLLARI 5 Mart 2012 Pazartesi 20:58

1- Gerçek bu chp kendi içinden kadın ve genç siyasetçiye sahip çıkamıyor.Bak AK PARTİNİN GENÇ ve KADIN Kolları başkanları, 2 il başkanı milletvekili oldu. Hani chp de ne oldu koca bir -- 0 -- Hiç kız ma v.g PARAŞÜTÇÜLER NİRE, İzmirin chp teşkilatı nire 2 - AK PARTİ MİLLETVEKİLERİ İKTİDARDA, GURUP TOPLANTI LARINDA İzmirin ve egenin sorunlarını dile getiriyor lar ve İŞ BİTİRİYORLAR. Yakında İzmir ile ilgili BÜY ÜK PROJELER HAYATA GEÇECEK. O SENİN DEDİGİN LAF DÖNE Mİ BİTTİ. hizmet zamanı.

Yorumu oyla      17      9  
Vahap Güler 5 Mart 2012 Pazartesi 18:33

Akp nin borazanı adam gibi konuş! Çakma aynada gördüğün sıfattır! İlknur Denizlinin Meclis karnesini yazdım alttaki yorum da demokrat rumuzla kafa kafa verin okuyun.Karneniz kocaman bir '0' ne sözlü soru önergesi,ne yazılı soru önergesi,ne araştırma önergesi mecliste hiçbir faliyetleri yok.CHP li vekilleri TBMM nni sitesine girip araştırın özellikle Alattin Yüksel vekilimizi.İzmirli nin beyni kömürle çalışmıyor.Atıp tutuyor akpliler seçimden önce seçim bitiyor bakmışlarki hava almışlar yine :)

Yorumu oyla      19      12  
serdar kuçhan 5 Mart 2012 Pazartesi 17:59

Sn.Chpli vekiller, kadifekalede yıktığınız evlerin enkazını aylarca kaldırmadınız.enkazların arasında yıkılmıyan evler vardı,molozların içinde yaşamak nedir bilirmisiniz,farelerin ,böceklerin içinde bir yaşam bir hayat lütfen bunu bir dakika düşünün ve empati kurun hangi yürek hangi vicdan buna dayanır sadece sizin yüreğiniz herhalde, çünkü siz birbirinizle uğraştığınız sürece olacağı bu. yıkılan evlerin enkazını kaldırmak için anayasa değişikliğimi lazımdıgüldürtmeyin ayıptır,günahtır,zülumdur.

Yorumu oyla      18      12  
AK PARTİ 4 MİLYON İZMİRLİYE SESLENİYOR. SİZE NE OLUYOR. ? 5 Mart 2012 Pazartesi 17:36

İZMİRLİLERİN GÖNLÜ DE OYUDA HİZMETTEN YANA. İzmirli artık geleceginden emin olmak istiyor verilen sölerin tutulmasını istiyor.İZMİRLİ ARTIK BÜYÜK PROJELERİN HA YATA GEÇİRİLMESİNİ İstiyor.İNCİRALTI-BOSTANLI DENİZ DEN KÖRÜLÜ GEÇİŞ İSTİYOR. Şehiriçi merkezi trafiginin yeraltına alınmasını istiyor. 2 tane planlanan KAMPÜS HASTANENİN YAPIMINI İstiyor. 2 tane yapılacak stadyumun bir an önce başlamasını istiyor. İZMİRLİ ŞU NU GAYET İYİ Biliyor AK PARTİ VERDİGİ SÖZÜ TUTAN,Önce hizmet diyen partidir.

Yorumu oyla      20      17  
HEM ÇAKMA HEM ÇARKÇILAR 5 Mart 2012 Pazartesi 16:51

İlknur DENİZLİ, İzmire ve İzmirlilere çeşitlİ Görev alanlarında hizmet etmiş sonrada AK PARTİ İZMİR MİL LETVEKİLİ OLMUŞ.Ya chp İmir milletvekillerine Hepsi için digil ama en az beş ,altı tanesi İZMİRE Hiç bir alanda hizmetleri yok.PARAÇÜTLE İNMİŞLER CHP Hizmete deger vermiyor kadın kollarının gençlik kollarının, milletvekili yapacagı adayımı yok. vardırda ÇAKMALARDAN, ÇARKÇILARDAN Sira gelmez ONUN İÇİN İLK NUR DENİZLİ Hem İzmire hizmet etti hemde hak ederek milletvekili oldu.

Yorumu oyla      22      17  
Vahap Güler 5 Mart 2012 Pazartesi 16:12

İlk İmza Sahibi Olduğu Kanun Teklifleri: 0 İmzası Bulunan Kanun Teklifleri: 0 Sahibi Olduğu Sözlü Soru Önergeleri: 0 Sahibi Olduğu Yazılı Soru Önergeleri: 0 İlk İmzasının Bulunduğu Meclis Araştırmaları Önergeleri: 0 İmzasının Bulunduğu Meclis Genel Görüşme Önergeleri:0 Bunlar savunduğun akp li ilknur hanımın karnesi!Demokrat!!! Mustafa Moroğlu Kanun Teklifleri:2 İmzasının Bulunduğu Teklifler:8 ,Yazılı Soru Önergeleri:7(Konak Tüneli hakkında,eşrefpaşa hastanesi hakkında,huzurevi hakkında...

Yorumu oyla      18      13  
DEMOKRAT 5 Mart 2012 Pazartesi 15:55

Vahap Efendi.Ben CHP liyim.Senin gibi körü körüne bu Yetersiz milletvekillerinin Her türlü Mizansenlerine Her Nedense İnanma Gereği bile Duymuyorum.Gündem" de Ne varsa onunla ilgili Atraksiyonlar yapmaya bayılıyorlar.Ortada İŞ YAPIYORMUŞ lar gibi Görünmelerine Sen Anladığım kadarı ile İnanmışsın.İzmir için nekadar soru önergesi Hazırlamışlar,istersen sen ona cevap ver bir zahmet.

Yorumu oyla      22      31  
İzmir'li 5 Mart 2012 Pazartesi 15:54

İlknur Hanım eski arkadaşınız, danışmanınız değil mi? Neden halka şikayet ediyorsunuz? Önce bu konuda özeleştiri yapmanız gerekmez mi?

Yorumu oyla      18      32  
fatma bozdoğan 5 Mart 2012 Pazartesi 15:47

BU SÖZLER ELEŞTİRİNİN ÇOK ÜSTÜNDE

Yorumu oyla      15      27  
Ad soyad mevzuu 5 Mart 2012 Pazartesi 15:46

Vahap bey, ben de internet ortamında ad soyad yazmayanlardanım, çünkü aynı isimle birçok kişi var.Mesela siz ekteki linkte haber olan kişi misiniz yoksa 'perişanım' isimli albümü olan şarkıcı şahıs mısınız? http://www.malatyaguncel.com/news_detail.php?id=18938

Yorumu oyla      17      29  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AKP'li Işık teröristle Marksist'i aynı kefeye koydu
TBMM Eğitim Alt Komisyonunun Başkanı, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, ...
Akay: 2014'te 22 ilçeyi alırız ama yetmez
AK Parti önümüzdeki yerel seçim için düğmeye bastı. İl Başkanı Ömer Cihat ...
BDP'li Tuncel İzmir'den Öcalan'a özgürlük istedi
İzmir'de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen mitingde konuşan ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan Yurdakul'a ziyaret
Kemal Kılıçdaroğlu, “Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat ...
BM'nin Siyasette Kadın Haristası'nda Türkiye gerçeği
Birleşmiş Milletler’in hazırladığı “2012 Siyasette Kadın Haritası”, Türkiye’nin ...
Hükümet- TÜSİAD krizinde yeni perde
Hükümet-TÜSİAD arasında başlayan gerilim, 8 Mart Kadınlar Günü öncesi yeni bir boyut kazandı.
 
CHP'den Hakan Şükür için imza kampanyası!
Ücretsiz doktorluk yapmasına izin verilmeyen CHP Tokat Milletvekili Genel ...
Kurultay sonrası ‘Yeni CHP’nin şifrelerini açıkladı
Kurultaylardan zaferle çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, oluşturmak istediği 'yeni ...
'Çözüm olmazsa KKTC Türkiye’ye bağlanabilir!'
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Eğemen Bağış, Kıbrıs müzakereleriyle ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva