HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
19 Temmuz 2011 Salı - 11:33

İZFAŞ’ta hüzünlü veda

İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen odasını topladı, personeliyle vedalaşıp ayrıldı.

İZFAŞ’ta hüzünlü veda

İZMİR - Kendisiyle yapılan röportajlarda 1976’da Kültürpark giriş kapılarında bilet keserek başladığı, 35 yıl çeşitli kademelerinde çalıştığı Fuarcılığın yaşam biçimi olduğunu anlatan İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, bu sabah odasını topladı, personeliyle vedalaştı. Sabah saatlerinde güne hayli duygusal başlayan İZFAŞ personeli, İşleyen’i gözleri yaşlı uğurladı.

Gönül Soyoğul'un 'Doğan İşleyen niye gitti?' başlıklı yazısı için tıklayın...
 
Doğan İşleyen, Başkan Aziz Kocaoğlu’nun tedirgin bürokratlarına “İmza atmaktan çekinen istifasını versin” çıkışından sonra verdiği ilk firelerden biri oldu. Emeklilik dilekçesini 12 Haziran seçimleri öncesi verdiği öğrenilen İZFAŞ Genel Müdürü’nün dilekçesi dün onaylanırken, İşleyen’le birlikte  Genel Müdür Yardımcısı Taşkın Aydoğan da ayrıldı. Eski Bornova Belediye Başkanı, Kocaoğlu’nun danışmanı Sırrı Aydoğan’ın kardeşi olan Taşkın Aydoğan da tıpkı Doğan İşleyen gibi, adeta ‘doğuştan’ fuarcı olan isimler arasındaydı…
 
8 Eylül’de başlayacak olan 80. İzmir Enternasyonal Fuar’ının açılışına kritik günler kala İZFAŞ’ta yaşanan bu ayrılığın, özellikle son bir ayda hızlanan ve karmaşıklaşan fuar organizasyonunu olumsuz etkileyeceği konuşulurken; İşleyen, Başkan Kocaoğlu ile aralarında bir sorun olmadığını iddia etti. Çok yorulduğu için emekliliğini istediğini İşleyen, ‘ben istedim, başkan da dilekçemi kabul etti” dedi. Doğan İşleyen, ne yapacağına bir süre dinlendikten sonra karar vereceğini de söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DEMOKRAT 21 Temmuz 2011 Perşembe 09:14

Nur ADIGÜZEL"e.Allahaşkına bilmeyende Zeki"yi bayağı birşey zannedecek.20-30 senede Zeki neyini geliştirmiş şimdi çok merak ettim.Tanımadığım bilmediğim bir insan olsa,şüpheye düşeceğim ama,bu kadarda abartmanız hiç hoş olmamış.Fuar a neyini vermiş,gece gündüz çalışmış olmakla neler kazanılmış bir anlatın lütfen.Doğan İşleyene de Başkan Başına Silahmı dayamış ta oda istemiyerek kabul etmiş.Hani derler ya Her devrin adamı olmak...sanırım bu tesbitim bu şanhıslara aynen uyuyor.

Yorumu oyla      16      8  
DEMOKRAT 21 Temmuz 2011 Perşembe 08:46

Bakın ben İzmir Fuarındaki kanayan yaradan bahsediyorum,siz ise dilenci sorunu güvenliği ilgilendirir diyorsunuz.Yahu bu cevap şimdi mantıklımı.Belirli bir zümre EL ARABALARI ile Fuara nasıl girer.Burası Kemeraltı,Konak vayahut Havra sokağı değil.Sözüm ona Uluslararası Fuar.Elini kolunu sallayarak mevcut 5 kapıdan Resmi araçların bile girmesi hemen hemen imkansız iken bu nasıl oluyor,bana cevap verebilirmisiniz.Sakın kıyak yapılmış olmasın.Sen Fuarın Genel Müdürüsün,sen akşamları buradaki Seyyarları hiçmi görmedin,yada görmemezliktenmi geldin diyede adama sorarlar.Haa Seyyarlar Doğan İşleyen in sorunu değil derseniz,o zaman yine anlaşamamış olacağız.Bal gibide Onun Sorunu idi.İnsanlar Fuarda bunların yüzünden yollarda yürüyemiyorlarken vede bunların tacizleri yüzünden Fuara gelmiyorlarken,lütfen tarafsız olun.Haa şimdi bana diyebilirsiniz,önümüzdeki Fuarda da aynı aksaklıklar olacak,evet maalesef olacak,işte sorun da burada.Kim gelirse gelsin buradaki Rant bazılarının başını döndürdükçe hiçbir şey değişmeyecek.

Yorumu oyla      16      8  
20 Temmuz 2011 Çarşamba 22:46

fuarın içerisindeki dilenci sorunu güvenlikle ilgilidir..fuarın güvenlik ihalesini büyükşehir yapar..doğan işleyen in kimseye kulis yaptığı da yoktu..bundan 7 sene önce yerel medya aracılığıyla bu görevi istemediğini 3 ay belirtmiş en son medya ve kocaoğlu baskısıyla kabul etmiştir..ilk günden o göreve talip olmamış 3 ay başka isimlerle görüşün demiştir..İzmirde 3 farklı belediye başkanı döneminde izfaş genel müdürlüğü yapan tek insanda kendisidir..sizin gördüklerinizi çakmur özfatura ve kocaoğlu göremediyse sizin bir dahi olduğunu kabul ediyorum..2 yıldır emeklilik dilekçesi büyükşehir odasında bekletilen bir insanın kendi iradesi ile emekli olması engellenmiş bugün böyle bir olaya maruz kalmasını fırsat bilip burda yorum yapmanız da size yakışmıştır..içinde olmadıgınız olayların hakkında burda rumuzlarla yorum yaparak kendinizi rahatlatmayın lütfen

Yorumu oyla      14      10  
Nur Adigüzel 20 Temmuz 2011 Çarşamba 22:09

Demokrat isimli arkadas. Kullanici adinizla yazdiklariniz birbirine o kadar tezat ki, yazdiklarinizi okuyunca acaba ismini ironik görünsün diye mi secmis diye düsündüm. öncelikle cayci diye nitelendirdiginiz bir kisi, sizce hayatinin bir döneminde cayci diye, 20 sene, 30 sene kendini hic gelistiremez mi? gününün yarisindan fazlasini fuar icin harcamis bir insan nasil olur da sirf yabanci dil biliyor diye deneyimsiz birinden daha az kalifiye görünebilir sizin icin. Unutmayin ki bu ülke bircok yabanci dil bilip, su anda BM'de calisan bir bakan yüzünden gridigi krizden hala cikamiyor. sizin demokratlik anlayisiniz insanlari siniflandirmak mi? 35 senesini fuar icin harcamiz bir insana, göreve geldigi sene itibari ile yillar sonra fuara ilk defa 'kar' ettiren ve bu Sanayi Bakaligi tarafindan belgelenen birine, yaptigi fuarlarla birakin Izmir'i, Türkiye'nin konustugu bir insana basarisiz deme kriterlerinizi bilmek isterim. Zira o koltuga hicbir kimse 2 kere gelemedi, bu kadar kalamadi ve Izmir'e bu kadar para kazandirmadi. Sizin bunlari görmemeniz, insanlari cayci diye adlandirmaniz objektif bir bakis acisindan cok, insanda bu kisilerle kisisel bir probleminiz oldugunu düsündürüyor.

Yorumu oyla      14      10  
DEMOKRAT 20 Temmuz 2011 Çarşamba 13:00

Her yıl düzenlenen Enternasyonal Fuar da benim anlıyamadığım bir şey olmaktadır.Bu her yıl böyle olur,hiç değişmez.Fuarın Açıldığı ilk akşam ortada birtane dahi Seyyar göremezsiniz.Sonra ikinci akşamından itibaren Fuarın her köşesinde GEVREKÇİ-DARICI-MİDYECİ-vb.gibi Aklınızın alabildiği bütün bu şahıslar bakın dikkat edin,hemde EL ARABALARI ile Fuara Kapılardan nasıl girebilmektedir.Bunları kimler idare etmektedir.Fuar sanki Bağdat Pazarı na dönmektedir.Aklı başında insanlarımız zaten uzun bir süredir Fuara adım dahi atmamaktadırlar.Bütün Kemeraltının Seyyarları ve DİLENCİ lerini burada bulabilirsiniz.Alın Size Uluslararası Fuar Anlayışı.Lütfen bana birdaha şöyle başarılı idik,böyle başarılı idik demeyin.

Yorumu oyla      14      6  
DEMOKRAT 20 Temmuz 2011 Çarşamba 12:46

Bu Arkadaşları yaklaşık olarak 30 yıldır tanıyorum ve Fuarın Fuar olduğu dönemlerini biliyorum.Doğan"ın bu göreve gelmeden önce kimlerle Kulis yaptığını da biliyorum.Hatta o göreve getirilirken Yahu İzmir de Bu işten başka anlayan adam"mı kalmadı da dedim,halada diyorum.Burada Çaycı Zekiden de Müdür olamıyacağınıda yazdım.Şayet kaliteniz bu kadar sa söylenecek bir şey yoktur.İzmir in Ticari kazancı Doğan İşleyen e bağlı değildir.Bu bir ekip işidir.Bir sürü Kaliteli ve Dünya Fuarcılığı ile ilgili deneyimi bulunan insanlarımız dururken,bu görevin bu şahısa verilmesi Baştan yanlıştı.

Yorumu oyla      16      7  
AÇIKÇASI 20 Temmuz 2011 Çarşamba 12:11

Demokrat isimli arkadaşın izmirden pek haberi yok ama..işin yabancı dillik bölümünde bu ülkenin başbakanının bile yabancı dili yok ama yanındaki danışmanlardan yardım alıyor..siz 7 yıllık periyodda izfaş ın yarattığı fuarların izmir ekonomisine mobilyacısına mermercisine gelinlikçisine ayakkabıcısına yaptıgı katkıyı sanayi bakanlığının verilerinden öğrenebilirsiniz..her fuar döneminde son 7 senede izmirdeki otellerden restorantlardan kemeraltı esnafından teşekkür mektupları gelmeye başladı..ama yabancı dil bilmemek koca bir kentin kazandıklarından daha mı zararlı..bunun yorumunu tekrar size bırakıyorum

Yorumu oyla      13      8  
DEMOKRAT 20 Temmuz 2011 Çarşamba 09:24

Her nedense hiç kimse İzfaş Müdürlüğü yapan şahsın Bir Gram dahi yabancı dilinin olmadığından bahsetmiyor,Yılların ZEKİ sinin ise burada nasıl Müdürlük yaptığını söylemiyor.Ben bu işi yaparmıyım,Liyakatım ve Kariyerim uygun mu demeden,balıklama dalmayı biliyorlar,ondan sonra Kırmızı Kartı yiyince vay anam diyorlar.

Yorumu oyla      16      8  
ahmet 19 Temmuz 2011 Salı 22:08

Bence isabet olmuş Aziz Bey'e ayakbağı olan bürokratların başında geliyordu.Adeta Büyükşehir'de Aziz Bey'e el altından taş koyanlardandı.Aziz Bey ilk kez doğru bir karar verdi.arkası gelirse parti ve kendisi kazanacaktır

Yorumu oyla      15      11  
yazık 19 Temmuz 2011 Salı 15:58

aziz kocaoğlu büyük başkan ahmet piriştina'dan devraldığı koltuğun hakkını veremedi.. kendi kadromu kuracağım diye yola çıktı... arabada lastik değiştirir yola devam ederim dedi.. ahmet piriştina'nın kendisini ve belediyeyi yukarılara taşıyan ekibini dağıttı. aziz başkan farkında değil... arabanın lastiğini değiştirmek mi... lastik mastik kalmadı... araba takozların üzerinde duruyor.. aziz başkan yazık ettin yazık...

Yorumu oyla      22      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selçuk'ta çöp konteynerleri temizlendi
Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çöp konteynerleri ...
Buca EXPO için bastırıyor
Başkan Kocaoğlu'nun "İnciraltı'nda yapalım" çıkışının ardından atağa geçen ...
Kaldırım işgaline 'sarı çizgi'li önlem
Bergama kaldırımlarındaki işgali ortadan kaldırmak için işgal sınırı getirdi. ...
 
Ev hanımlarına kataloglu destek
Balçova Belediyesi Semtevleri, artık ürettikleri ürünleri daha kolay satarak ...
Karabağ babasını son yolculuğuna uğurladı
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vefat eden babası Ali Karabağ’ı ...
Kocaoğlu’na göre İnciraltı çöpsüz üzüm
Ekspo’nun İnciraltında’nda yapılması halinde kamulaştırmaya gerek olmayacağını ...
 
Ve büyük operasyon başladı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Kocaoğlu, taşları yerinden oynatacak ...
Ana gündem maddesi: Tasarım
İzmir’i bir tasarım kenti haline getirmek için kolları sıvayan İzmir Büyükşehir ...
Kocaoğlu: Bana gelen bir şey yok
Metro çalışmalarının uzaması konusunda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva