HABERLER>MAGAZİN
11 Mayıs 2010 Salı - 00:00

'İlk ben açıldım'

Zeynep Beşerler, Kenan İmirzalioğlu ile ilişkilerine nasıl başladıklarını anlattı. ’

'İlk ben açıldım'

Zeynep Beşerler, Kenan İmirzalioğlu ile ilişkilerine nasıl başladıklarını anlattı. ’
 
Israrla kameralardan uzak, sakin bir hayat yaşamaya çalışan Beşerler, bunda pek başarılı olmadığının farkında. Üstelik hakkında yazılıp çizilenlerden şikayetçi de değil. Marie Claire'e kendini anlatan Beşerler’’in tek endişesi; izleyenlerin oyunculuğu bir meslek olarak görememe ihtimali...
 
’‘POT KIRMAKTA ÜSTÜME YOK’’
 
’“Bir yaz tatilimde otelde kalan; bir, iki yaşlarında çok tatlı bir çocukla oynuyordum. Bir süre sonra yanımıza annesi geldi. Biraz kiloluydu. Sohbete başlamak için; ’‘İkinci bebek yolda galiba’’ dedim. Bana dönerek; ’‘Birinciden kalanlar’’ dedi. Beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Pot kırmakta üstüme yok.’”
 
’‘EVLİLİK İÇİN ERKEN’’
 
’“Evlilik için daha erken, ama ileride elbette bir gün evleneceğim ve çocuk sahibi olacağım. Aslında; ’‘Daha erken’’ diye diye 31 yaşıma geldim. Yine de hazır hissetmiyorum.Daha yapmak istediklerim var. Çocuk doğurup bakıcının eline vermektense, biraz daha sabredip kendim büyütmek istiyorum.’”
 
’‘MUTLU SONLARA BAYILIRIM’’
 
’“Notting Hill’’i defalarca izleyebilirim. Zaten romantik komedilere bayılıyorum. Bence hayata neşe, renk ve tat katıyorlar. Dün akşam ’‘Hangover’’ı izliyordum. Bitince evin içinde; ’‘Bayılırım mutlu sonla biten filmlere’’ diye gülümseyerek dolaşmaya başladım. Mutlu sonları ne kadar çok sevdiğimi size anlatamam.’”
 
’‘KİLOM DEĞİŞMEDİ AMA VÜCUDUM MAALESEF...’’
 
’“Yıllarca tenis ve voleybol oynadım. İnsan yıllarca bu tarz sporları yapınca, salona gidip de birmakinenin üzerinde belirli bir süre yürümek çok anlamsız geliyor. Ancak vücudu korumak için onu da yapmak lazım. Yaş 30’’ugeçtikten sonra ister istemez deformasyon başlıyor. O süreçten kaçamıyorsunuz. Hala 25 yaşımdaki kilomdayım ama vücudummaalesef aynı değil.’”
 
’‘ÇOK UYUMLUYUM’’
 
’“Aslan burcuyum. Yükselenimise Yay. Bu iki burcun ortasında bir yerde olduğuma inanıyorum. Aslan kadar kibirli değilim. ’‘Dediğim olsun’’ gibi bir inadım yoktur. Tamtersi, oldukça uyumlu olduğum dahi söylenebilir.’”
 
’‘YUMUŞAK KALPLİYİM’’
 
’“Son derece yumuşak kalpliyim. Olur olmadık her şeye acıyıp, üzülen, hatta perişan olan tiplerdenim. Ancak bunu asla belli etmem. Özellikle de üzüntülerimi... Bu bazen büyük zarar veriyor ve yıpratıyor tabii.’”
 
’‘50 YAŞINDAN SONRA ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM’’
 
’“30’’lu yaşlarla çizgiler ve kırışıklıklar da kendini göstermeye başlıyor ama ben bu yaşlarda estetiğe çok da sıcak bakmıyorum. 50’’den sonra, o da doğru yapılırsa olabilir...Çizgileri doldurmak adına tabii ki birkaç işlem yaptırılabilir ama ifadenin değişmesi çok kötü. Özellikle bizimişimizdemimikler çok önemli, onlar aracılığı ile para kazanıyoruz. Dolayısıyla onları öldürmememiz gerekir. Ne yazık ki dolgu enjekte ettirenler ya da aşırı botoks yaptıranlar mimik yaptıkları zaman ya yüzlerindeki başka bölgeler oynuyor ya da hiç oynamıyor.’”
 
’‘ET, ABUR CUBUR, TATLI, HAMUR İŞİ YEMEM’’
 
’“Diyet yapmam, dikkatli de beslenmem. İzmirli olduğum için sebze ağırlıklı besleniyorumve daha çok da zeytinyağlı yiyecekler tüketiyorum. Etle aramhiç iyi değildir. Abur cuburla da iyi bir ilişkimyok. Hamur işi sevmem. Tatlı hiç yemem. Bu küçüklüğümden beri böyleydi. Diyet yaptığımdan değil yani.’”
 
’‘ERKEK ÇOCUĞU GİBİYDİM’’
 
’“Bayağı haşarı bir çocuktum. Annemlerin arkadaşlarının çocukları da hep erkekti. Onlarla büyüdüm. Çok güzel futbol oynardım. Adımda ’‘Bolusporlu Zeynel’’di. Düz duvara tırmanan erkek çocuğu gibi olduğumu anlatırlar.Hatta bir gün top oynamaya giderken merdivenlerden düşüp ayağımı çatlatmıştım. Bir hafta sonra alçılı ayağımla tekrar futbol oynamaya kalkışmış, bu sefer de alçıyı çatlatmıştım. Kuduruk, paldır küldür koşturan bir çocuktum. Bu hala böyle. O günkü arkadaşlarımla da çok yakınım. Bana ’‘askerlik arkadaşım’’ diyorlar.’”
 
’‘DUDAKLARIMI SEVMİYORUM’’
 
’“Dudaklarımdan hiç hoşlanmıyorum. Bir gülüyorum yüzümün yarısı ağız oluyor. Küçükken halamın dudaklarını çok kıskanırdım. İncecikti. Yazın narçiçeği renginde ruj sürerdi hep. Ben sürsemyüzümün yarısı ruj oluyor, sinirleniyorum. Ellerimve ayaklarımda çok büyüktür ama buna çok da takılmıyorum.’”
 
’‘İlk adımı atmaktan çekinmem, Kenan’’a da ilk ben açılmıştım’’
 
’“Kenan ile Alacakaranlık’’ta beraber oynuyorduk. Dizi başladıktan altı ay sonra çıkmaya başladık. İnanmayacaksınız ama kendisinden hoşlandığımı gidip ben söylemiştim. Öyle rahat bir yanım da var; ’‘Ne olacak canım’’ diyorum. Erkeklerle büyüdüğüm içindir belki de. Ben geleneksel kadın oyunlarını bilmem. Şunu yaparsam bu şekilde sonuçlanır gibi... Susup oturmak da bana göre değil. Bir şey varsa içimde, direkt gider ve söylerim. Rezil olmak umurumda olmaz. Tabii bu şekilde davrandığım için üzüldüğüm, kaybettiğim de oldu ama hiçbir zaman pişman olmadım.’” (Vatan)
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uyuşturucu kullanıyorum çünkü’…
Tarkan uyuşturucuyu neden kullandığını açıkladı İşte Megastar Tarkan'ın ...
Frikiği konsere damgasını vurdu!
Türkiye'yi geçen yıl Eurovision'da temsil eden Hadise, Tokat'ta ...
Forma girmek kolay değil
'Iron Man 2'de muhteşem fiziğiyle göz dolduran Gwyneth Paltrow, ...
 
Forma girmek kolay değil
'Iron Man 2'de muhteşem fiziğiyle göz dolduran Gwyneth Paltrow, ...
’‘Ödül benim hakkım’’
Volkan Konak, geçen yıl çıkardığı 'Mimoza' isimli albümüyle ...
’‘Erkeğin görevi doğru kadını bulmaktır’’
GQ dergisine samimi açıklamalarda bulunan genç aktör Jake Gyllenhaal, ...
 
Eurovision’’da Azerbaycan-Rus savaşı
Ruslar, Azerbaycan’’ın büyük paralar karşılığında bu yılki Eurovision ...
Bedük'ün klibinde yer aldı
Bedük, ’“GO’” albümünün ikinci klibini önceki akşam çekti. Bedük’’e ...
Asyalı uğruna kan döktüler
İstanbul'un Cihangir semti TV yıldızı Yıldız Asyalı'nın eski ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva