HABERLER>POLİTİKA
1 Aralık 2014 Pazartesi - 13:51

'Bugün Altı Ok'u İşçi Partisi taşımaktadır'

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur Ödemiş’te, “Türkiye’nin Çıkış Yolu” isimli konferansta Ödemiş halkıyla buluştu. Ödemiş Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen konferansa yüzlerce Ödemişli katıldı.

 Bugün Altı Ok u İşçi Partisi taşımaktadır

İZMİR - Alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Uğur, “Ödemiş’te, Kuvayi Milliye hareketinin ilk başladığı topraklarda, düşmana ilk kurşunun sıkan bu toprakların yiğit insanlarının arasında olmaktan gururluyum” diyerek konuşmasına başladı.
 
GÜNEYDOĞU’DA ESNAF KEPENKLERİNİ AÇAMIYOR
Uğur konuşmasında 2015 seçimlerinden Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki son duruma kadar birçok konuya değindi. Güneydoğu’dan gelen bilgileri dinleyicilerle paylaşan Uğur,  “Oradaki Mehmetçik dostlarımın söylediği şudur: ‘PKK’yı görüyoruz ancak operasyon emri bize gelmiyor. PKK’ya artık operasyon yapılmamaktadır’ Bölgedeki Kürt kökenli vatandaşlarımızın hepsi mi PKK’lı, asla böyle düşünmeyin. Biliyorsunuz, Ergenekon denilen davadan dolayı Silivri zindanlarında esir kaldım. Orada ziyaretime gelen Kürt kökenli arkadaşlarım oldu. Emperyalistler baktılar ki Kürt Türk kavgası olmuyor, bu sefer bilindik yöntem Alevi Sünni kavgası olabilir mi hayalini kurdular. Bugün Diyarbakır’da esnaf dostlarımız arıyor söylüyor; ‘Kepenklerimizi açamıyor iş yapamıyoruz. Ödenecek senetlerimizi ödeyemiyoruz. Polis’e jandarmaya gidiyoruz bir şey yapamıyorlar’” dedi.
 
“TÜRK MİLLETİ’NİN ALTINDAN KALKAMAYACAĞI HİÇ BİRŞEY YOK”
Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan bahseden Uğur, Türk Milleti’nin altından kalkamayacağı hiçbir şey olmadığını vurguladı. Uğur, “Bugün doğuda Kürdistan kurulmak istenirken, batıda ise cumhuriyetin yok edilmesi ve bir din devleti kurulmak isteniyor. Dinimize laf yok ancak bunu istismar edenler ortadadır. 1 ay önce Yüksekova’da 3 askerimizin kafasına sıkılarak şehit edilmiştir. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da bir astsubayımız eşiyle beraber çarşıya çıktığında şehit edilmiştir. Bu yapılanların hesabının sorulmayacağını zannediyorlar, tek tek soracağız. Sınırlarımız da kevgire dönmüş durumda. 1910’da işgal vardı, bugün de işgal var. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları bu milletin damarını buldu ve mücadele etti. Bugün biz de aynı damarı bulup mücadele etmeliyiz. Kahramanmaraş’ta Yüzbaşı rütbesi ile görev yaparken PKK tarafından pusuya düşürüldük ve 2 askerim kucağımda şehit oldu. Şehitlerimizi ailelerine teslim ederken dayanamadım ağladım. Bir şehidimizin babası ‘Komutan kaldır başını. Senin ağlamaya hakkın yok. Git, oğlumun kanını yerde koyma. Vatan için gerekirse ikinci oğlumu da feda ederim’ dedi. Böyle bir millet ile neler yapılmaz” diye konuştu.
 
“ÜRETİCİYE SAHİP ÇIKMAK BİZİM GÖREVİMİZ”
Türkiye’de tarımın bittiğine, üreticinin zor durumda kaldığını vurgu yapan Uğur, “Bugün efeler diyarı Ödemiş’teyiz. Kırsal kesim çöküntü altında. Ama bakıyorsunuz ülkeyi bölmek isteyenler en çok kırsal alandaki insanlarımızdan oy alıyorlar. Benim de dedem çiftçi, babam ise hayvancılıkla uğraşmaktaydı. Köylümüzü, çiftçimizi, hayvancımızı mevcut iktidar her anlamda, bankalar ipotekler aracılığı ile bağlamış durumda. Ülkemiz çiftçi memleketi olduğuna göre çiftçimize, üreticimize sahip çıkmak onu refaha erdirmek de bizim görevimizdir” dedi.
 
“TC’NİN, ANDIMIZ’IN KALDIRILMASINA MEYDANLARDA İŞÇİ PARTİSİ KARŞI ÇIKTI”
Cezaevi’nde ülkenin durumunu derinlemesine değerlendirme şansı bulduğunu belirten Uğur, “T.C.’nin kaldırılmasına, Andımız’ın kaldırılmasına, vatanseverlerin teker teker içeri atılmasına meydanlarda, mahkeme önlerinde hep İşçi Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği üyeleri sahip çıktı. Bunun için İşçi Partisi’ne üyeliğimi düşünmeden gerçekleştirdim. Bizler muhalefetteki boşluğu doldurmak için değil iktidar olmak için geliyoruz” şeklinde konuştu.

“BUGÜN ALTI OKU İŞÇİ PARTİSİ TAŞIMAKTADIR”
Uğur konuşmasında 2015 seçimlerine de değindi: “Şu an 2015 genel seçimi köprüden önceki son çıkıştır. İç karışıklık için pilot bölge İzmir seçilmiştir. Bu bir istihbarat bilgidir neden mi çünkü İzmir’de Atatürkçü damar vardır. CHP ise bugün Atatürk’ün altı okunu taşıyamamaktadır. CHP hepimizin CHP’sidir ancak Atatürk’ün altı okunu bugün İşçi Partisi taşımaktadır. İşçi Partisi iktidar olduktan 6 ay sonra bu ülkede karışıklık, kavga olmayacaktır. Devletin üniter yapısı yerine getirilecektir. Terör diye bir şey ülkemizde olmayacak kalmayacaktır”

Katılımcılardan gelen Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili soruları yanıtlayan Uğur, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin dünyadaki en güçlü ordulardan biri olduğunu, her ne kadar uğraşılsa da üç beş adam yüzünden Türk Silahlı Kuvvetleri’nin değişmeyeceğini belirterek, katılımcılardan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sonuna kadar güvenmelerini istedi. Uğur, soruların ardından kitaplarını imzaladı.

Konferans sonrasında içlerinde Birgi Üçkonak Köyü’nün emekli imamı Hüseyin Yıldız ve Hasan Atilla Uğur’un askerlerinden Tamer Tamkan’ın da bulunduğu yurttaşlar İşçi Partisi’ne üye oldu. Hasan Atilla Uğur’un askeri Tamer Tamkan, “Ben vatan sevgisini, bayrak sevgisini asker ocağında komutanımdan öğrendim” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nuvit Uyar 1 Aralık 2014 Pazartesi 22:39

Turk vataninin gercekten tek partisi İ.Psidir Milletimiz degerini ogrenecek ve destegini vverecektir. Ben buna inaniyorum .

Yorumu oyla      12      6  
Benden söylemesi. 1 Aralık 2014 Pazartesi 20:23

Yurtseverin kalesi İşçi Partisi.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sürpriz görüşme: Erdoğan Mirzabeyoğlu’yla ne konuştu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün İstanbul'da resmi programında olmadığı halde, ...
İmralı raporu: 6 maddelik eylem planı
Abdullah Öcalan’ın cumartesi günü DTK Eşgenel Başkanı, eski DEP milletvekili ...
Kılıçdaroğlu İzmir’i örnek gösterdi, 4 yıl süre istedi!
CHP Genel Merkezi tarafından İzmir’de düzenlenen Ege Bölgesi İlleri Koordinasyon ...
 
CHP Urla Seyfettin Şen'e emanet
CHP Urla İlçe Başkanlığı’nda yaşanan istifaların ardından, CHP Genel Merkezi ...
Tarhan’dan CHP’ye ‘MİT’ eleştirisi
Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, "Ülkemizin geleceği ...
Davutoğlu: Yayın yasağını biz talep etmedik!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 4 eski bakana Meclis soruşturmasıyla ilgili ...
 
Yıldırım'dan 'fıtrat' savunma: 'Lafla olmaz' dedi ve...
Özel Danışman ve İzmir Milletvekili Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...
Demirtaş iddialı: IŞİD Türkiye’den saldırdı
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, IŞİD’in Türkiye topraklarını ...
Çarpıcı ‘Ak Saray’ anketi: Halk ne diyor?
Metropoll'ün yaptığı araştırmaya göre, AK Parti’ye oy veren seçmenin de ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva