HABERLER>POLİTİKA
1 Ekim 2024 Salı - 20:58

'Biz CHP’liler, yalnızca halk için ayağa kalkarız'

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz CHP’liler, yalnızca halk için ayağa kalkarız; yoksulluğa mahkum edilen emekliler için, yatağa aç giren çocuklar için ayağa kalkarız” dedi.

 Biz CHP’liler, yalnızca halk için ayağa kalkarız

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, TBMM Genel Kurulu'nda 28'inci Dönem 3'üncü Yasama Yılı açılışında CHP’li milletvekillerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Genel Kurulu'na girişi sırasında ayağa kalkmaları ile ilgili eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, CHP’nin geleneklerinde devlet kurmanın ve devlete sahip çıkmanın olduğunu vurgulayarak, “Devlet tehlikede ise kurtarmak yine en başta Cumhuriyet Halk Partisi’nin görevidir. Her mikrofon gördüğünde partimize ve muhalefete hakaret eden zat anlamalıdır ki, cumhurbaşkanı tarafsız olmalıdır. Yeminini ‘namusu ve şerefi’ üzerine gerçekleştirmiştir. Fakat yeminine sadık kalmamış, toplumun kutsal değerleri ile adeta dalga geçmiştir. Bugün ortada ne tarafsız bir cumhurbaşkanı görebiliyoruz ne de yeminine sadık birisi. CHP, onun yaptığı hukuksuzlukların noteri değildir ve olmayacaktır da. Biz, anayasayı tanımayanlara, Meclis’in meşruiyetine gölge düşürenlere saygı duymayız. Biz CHP’liler, yalnızca halk için ayağa kalkarız; yoksulluğa mahkum edilen emekliler için, yatağa aç giren çocuklar için ayağa kalkarız. Hakları gasp edilen KHK’lılar için, cezaevinde iradesine ipotek konulan Hatay halkı için ayağa kalkarız. Milletten çalınan 128 milyar doların hesabını sormak için, yine milleti soyan 5’li çeteye dur demek için ayağa kalkarız. Halka, anayasaya, rejime saygısı olmayan kimse bizden saygı beklemesin. Bugün, yurtsever ve milletperver duruşlarıyla partimizi gururlandıran bütün milletvekillerini saygıyla selamlıyorum” diye konuştu. (DHA)

 
Devlet Bahçeli: Yeni bir döneme giriyoruz
 
İki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yurttaş 1 Ekim 2024 Salı 22:45

Kemal Bey susar ise Türkiye susar! Konuşmak en tabii hakkı.Mücadelesinin sonucu elde edilen yerel seçim başarısını görmeyen gözler kör olur.12 defa seçim kaybetti diyenler acaba partimize oy veriyor muydu.Yoksa "Değişim hikayesi"''nin karakter oyuncusu mu bilemiyoruz....ABD Dolafının üzerindeki resimin sahibi; 13.seçiminde kazanarak dünyanın en büyük devleti yaptı.Bu yüzden kemal Kılıçdaroğlu yüzünden değil onin sayrsinde kazsndık yerel seçimleri.Ayrıca 37, 48''den küçük.Algiya bir defa yenildik 4 kadım 2024''te, bir daha asla.Sonra" tarlada izi olmayanların sofrada yüzü olmaz". Esas hiç emeği olmayıpta CHP''ni dizayn etmeye çalışanların bugün TBMM''de ayağa kalkmayı ve Ali Mahir gibi alkışlamayı kınayan ve bu isteği kabul etmeyen onurlu m.vekillerimiz geçit vermezler.

Yorumu oyla      1      1  
Vatandaş 1 Ekim 2024 Salı 22:01

YA BİR SUS BE SUS EVE GİTDE TORUN SEV... 12 SEÇİM KAYBETTİN HALEN DAHA ÇAR ÇAR DA ÇAR ÇAR KEMAL BEY YUH YANİ YANİ YUH

Yorumu oyla      1      2  
Lombak 1 Ekim 2024 Salı 21:50

Y-chp içindeki KK çetesi sobelendi.

Yorumu oyla      1      0  
Abdurrahman Çetin 1 Ekim 2024 Salı 21:28

"Şafağın Söktüğü, Güneşin Battığı yerdeyiz...CHP her zaman her yerde; mazlumun ve haklının yanında, zalimin karşısında mücadele içinde olmalı.Mücadesiz kazanım olmayacağı çok söyldiniz çook ama bundan sonra dinlemek ve anlamak gerekiyor...Mücadele ederek yüzde 48.5 o zamanın şartlarında fevkalede bir oy (CHP tarihindre 1950''den sonra rekor) oranı olduğu halde.....Başarısız olarak değetlendirme gafletinde bulunduk.Özür diliyorum.

Yorumu oyla      1      0  
HAK HUKUK ADALET RUHUNDA VAR ASALET 1 Ekim 2024 Salı 21:16

Sayın Genel Başkanım, o veciniz sözünüz bu toplumumuz tarafından çok dile getiriliyor bu günlerde.SİZ DOĞRU DURUN, EĞRİ BELASINI BULUR.."Sözünüz çok anlamlı ve değerli.Daha çok işimiz var, ülkemizin,partimizin,devletimizin size ihtiyacı var.Bizi affediniz.Edilgenlik yüzünden aldatıldık...Size söz; görmüşken musibetleri, daha aktif daha kombine ve şahin duruşuş gerektiğini fark ettik!...Hani söylenir tarihteki stratejik hatalarla ilgili...Bir kurşun atmadan feth.....Böyle olmayacak, kimse KUVVA-YI MİLLEYENİN TS KENDİSİ CHP''NİN KODLARIYLA OYNAMAZ!"BİZİ KİMSE TESLİM ALAMAZ..M.KEMAL ATATÜRK''ÜN MÜCADELE İLE KAZANILIR ŞİARININ YILMAZ SAVUNUCUDU OLARAK KALBİMİZİN EN GÜZEL YERİNDESİNİZ.

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: Yeni bir döneme giriyoruz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve DEM ...
CHP'den istifa eden Ün: Mücadelemi sürdüreceğim
Edirne'de üzerine kayıtlı cipinde çok sayıda gümrük kaçağı elektronik ...
'Özel' talimata 57 isimden ret: İşte İzmir'in boykotçuları!
TBMM'de 2 aylık aranın ardından yeni yasama yılı başlarken Cumhurbaşkanı ...
 
'Yeni anayasanın özgürlükçü olması ilkemizdir'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni anayasanın kutuplaştırıcı değil, ...
Dışişleri'nden 'Lübnan' açıklaması: Saldırı bir an önce bitmeli
Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Lübnan'a kara harekatı başlatmasına tepki ...
Sinan Ateş davası mesajı: MHP'yi çiğnetmem!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28. Dönem'in ...
 
Bağışçı son anda vazgeçmişti... Cem'in ölümü meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Cem Şahin’in, kök hücre bağışçısının ...
İzmir’de bir belediyeye daha okul temizliği engeli!
CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz ...
Meclis yeni yasama yılına başlıyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni yasama yılı bugün başlıyor. Meclis'in ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Halktan biri olma sanatı!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva