Oytun NALBANTOĞLU
Yenilmez Göztepe!
24 Ağustos 2024 Cumartesi

Göztepe çalkantılı bir Fenerbahçe maçı sonrasında çıktığı Alanya deplasmanından 1-1 ‘ lik skorla İzmir’e dönüyor. Verilen 2 maç saha kapatma cezasıyla eşi benzeri görülmemiş utanç verici haksızlığa uğrayan Göz-Göz’ün nasıl taraflı bir Ligde mücadele ettiğinin biraz daha farkına varılması gerekiyor. Provokasyon, yalan ve algı operasyonlarının güçlünün yanında saf tutan zihniyetle birleşimi Türk futbolunu nerelere sürükleyecek hep birlikte göreceğiz. 

Artık futbola geri dönmemiz gerekirse Alanyaspor karşısında öncelikle gol yememeyi hedefleyen sarı kırmızılılar rakibin kanat varyasyonlarına karşı oldukça temkinliydi. Efecan gibi çok kaliteli bir oyuncuyu iyi savunan, Yusuf, Rony çifte kanat tehlikelerine imkan tanımayan ve Cordova’yı da fazla topla buluşturmayan Göztepeli futbolcular ilk 45’de görevlerini eksiksiz yerine getirdiler. Ender gelişen atağımızda gelen topla doğru noktada buluşan Heliton’un güzel dokunuşu Göztepe’nin soyunma odasına 1-0 önde girmesiyle neticelendi ve yüzleri güldürdü.

İkinci yarıyla birlikte tamamen hücuma yönelen Alanyaspor henüz 48’de Yusuf’la beraberlik golüne kavuştu. Kontralarla rakibine zor anlar yaşatabilmek adına orta sahayı hızlı geçmeyi planlayan Göztepe zaman zaman bu amacına ulaştı. Koray’la net bir fırsatın kaçması şanssızlıktı. Yine Matsuki’nin müthiş asistinde topu net bir şutla filelere yollayan Juan’ın güzel golü ofsayta takılsa da ileriki haftalar için büyük ümit verdi. Genç yetenek Dennis süper performansıyla dikkatleri üzerinde topladı ve formayı bırakmayacağını gösterdi. Sakatlığını atlatan Matsukiyle 59’da oyuna giren Bokele ilk 11 için biz hazırız mesajını verdiler. Göztepe’nin en zayıf halkası olarak gözüken Nielsen’di. Romulo elinden gelenin en iyisini ortaya koysa da ileri uçta biraz yalnız kaldı. Bir defa daha yenemiyorsan yenilme prensibi devreye girerek umutları yeşertti.

Stanimir Stoilov’un 3.maçta da sahadan beraberle ayrılması kesinlikle moralleri bozmamalıdır. Özellikle zor deplasmandan alınan kritik puan kolay kolay kaybetmeyen bir takım olma yolunda ilerleyen Göztepe için çok kıymetlidir. Göztepe’nin iyi yolda olduğunu söylemek sanırım yanlış olmayacaktır. Başta Hocamız olmak üzere büyük emek harcayan tüm futbolcularımızı kutluyorum. 1-2 transfer sonrası flaş skorlarla kazanan Göztepe’yi izleyeceğimiz günler çok yakındır. İnanıyoruz, güveniyoruz, destekliyoruz.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KÖPRÜLÜ-İŞTİP MANİSA BERGAMA 26 Ağustos 2024 Pazartesi 09:07

GÖZTEPE SEN BAŞKASIN.KALBİMİZİN AŞKISIN,ŞAMPİYON OLMASANDA SEN YİNE BAŞIMIZIN TAC'CISIN.

Yorumu oyla      0      2  
Şaka gibi 25 Ağustos 2024 Pazar 15:09

Evet, görüntüler çok net. 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İrlandalı arıyorsanız sürekli ceza aldıranlara bakın. Göztepe+Altay maçı ve daha niceleri. Hep bir bahane var. Ali Koç'un saha kenarında ne işi vardı diyenlerin akredite kartı verdiği kişiye bak! Dalga mı geçiyorsunuz? Misafir takım tribününden sözde bihaber ev sahibi yönetim var. Altay kalecisi de mi tahrik etti de malum olay yaşandı? Sosyal medya paylaşımları da incelenmeli. Esas olay orada bitiyor. Adam çekmiş kafayı, anlatıyor da anlatıyor. Sonra tahrik olmuşmuş.

Yorumu oyla      4      0  
Yenemeyen Göztepe 25 Ağustos 2024 Pazar 12:36

3 maç 3 beraberlik, kaybedilen 6 puan

Yorumu oyla      0      0  
gündem bey 25 Ağustos 2024 Pazar 12:19

içimizdeki irlandalılar hala ali koç u savunuyor şaka gibi değil mi? videolar ve fotoğraflar net. Ali koç un arkadan itilmesini ve kafasında pet şişe patlatılmasını doğru bulmuyorum ama ortada ağır tahrik var. silahlı net olarak silahları gözüken korumalar ile sahaya in ve taraftarı tahrik et sonra 500k para cezası ile olaydan yırt . bu adaletse göztepenin de sadece para cezası ile yırtması gerekiyordu

Yorumu oyla      1      3  
Şaka gibi 25 Ağustos 2024 Pazar 09:36

Sen kalk kulüp başkanına saldır, sonra utanç verici haksızlığa uğradığını söyle. Bu kafa devam ettiği müddetçe daha bunları çok görürüz.

Yorumu oyla      6      2  
kemal gür 24 Ağustos 2024 Cumartesi 07:41

nılsen yedirdiği golde adamının 5 metre gerisinde nazım ogün bu kadar kötü olamaz taha takıntısıda ayrı bir konu

Yorumu oyla      2      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’de en yüce değer, tembelliktir
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli çocuklara mektuplar (4) Sanatla başkaldıranlar
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu canlı yayını hatırladınız mı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Ne yaşıyoruz?
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Badel Harab-ül İzmir
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Turist ve inşaat istemeyen Egeli Belediye Başkanı!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Umutsuzluğun doruklarında yaşam meselesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva