HABERLER>POLİTİKA
12 Nisan 2011 Salı - 17:36

Yüksel, Günay'a fena yüklendi

İzmir’den aday gösterilen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın, ‘izmir beni bekliyor’ sözleri CHP’de sert karşılık buldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, “İzmir’in sol seçmeni dönekliğinin hesabını görmek için Günay’ı bekliyor” dedi.

Yüksel, Günay a fena yüklendi

Fırat Soylu/Egedesonsöz-AK Parti’nin İzmir’den aday gösterdiği Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ı İzmir’den aday göstermesi eski tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Ertuğrul Günay'ın adaylık açıklamasını okumak için tıklayınız....

Uzun yıllar CHP’de siyaset yaptıktan sonra Deniz Baykal ile karşı karşıya gelen ve 2007 seçimleri öncesi partiden istifa ederek AK Parti’ye geçen Günay’ın, İzmir’den aday gösterilmesinin ardından dile getirdiği, “İzmir beni bekliyor” sözlerine yanıt gecikmedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Alaattin Yüksel, Günay’a sert sözlerle yüklendi. 

İDEOLOJİ YAPAMAZ
Bir dönem CHP’de siyaset yapan Günay’ın AK Parti’ye geçtiğini hatırlatan Yüksel, “Ertuğrul Günay,  ‘İzmir beni hasretle  bekliyor’ demiş. Evet, İzmirliler kendisi hasretle bekliyorlar. 12 Haziran’da sandıkta hesabını görmek için. İzmir’in sol seçmeni dönekliğinin hesabını görmek için Günay’ı bekliyor. Toprağa gömdüğü Allianoi Antik Kenti’nin hesabını sormak için bekliyorlar. Kültür Bakanlığı döneminde sanata en acımasız saldırılar yapılan bir hükümette bakanlık yaptığı, heykelleri yıktırtan ve ucube dedirten bir bakış açısında görev aldığı için bekliyorlar. Turizmciler 23.59’u sormak için bekliyorlar. İşyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaf ve işletmeciler, eğlencelerini törenlerine yapamayan İzmirliler bekliyorlar. Çeşme başta olmak üzere sahil beldelerinde ecrimisili çözemeyen bir bakan olarak turizmciler bekliyorlar” dedi. Günay’ın ‘Hiçbir yer kimsenin kalesi değildi’ sözlerine de yanıt veren Yüksel, “Ertuğrul Günay’ın ideoloji tartıştığı günler çok geride kaldı. Şimdilerle böyle bir şey yapamaz. Yaparsa Başbakan kızar sonra” dedi.

 

 

 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hasan tufan 13 Nisan 2011 Çarşamba 15:03

sayın ertuğrul günay siyasetçinin erdemli/ahlaklı olmasını herzaman heryerde söylerdi.kars'ta başbakanın söyledikleri unutulmadı,sayın ertuğrul günay'da bunlar kaldımı acaba.günay istifa etmelidir

Yorumu oyla      16      6  
cumhur 13 Nisan 2011 Çarşamba 14:47

SAYIN GÜNAY'IN allattin beyi MUHATAP ALACAĞINI ZANNETMİYORUM..NEDENİ İSE RETUĞRUL GÜNAY SİYASAL YAŞAMINI ONURLUCA,SAYGINCA.DİK DURUŞLU DEMOKRAT KİMLİĞİYLE VAR OLMUŞ BİRİSİ..ERTUĞRUL GÜNAYIN İZMİRDE KORKUSU ŞİMDİDEN SARDI..AMA BİR GERÇEK VAR Kİ KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK..SALATANATINIZ BİTECEK 13 HAZİRAN SABAHI İZMİR GÜNE DAHA BİR GÜZEL GÜLÜMSEMEYLE UYANACAK..İZMİR HAKKETİİĞİ NOKTAYA GELECEKTİR.

Yorumu oyla      14      9  
Ferami Orkun 13 Nisan 2011 Çarşamba 11:35

Sayın Alaattin Yüksel, hırsınızın aklınızın önüne geçtiği listelerden anlaşılıyor. Vicdanınızın rahat olabileceğini hiç sanmıyorum.Bu listelerde olmayı hak eden emek veren bir tek isim söyleyebilirmisin? Tutturdunuz yeni yeni yeni, örgütler kan ağlıyor.

Yorumu oyla      14      7  
SİNAN 13 Nisan 2011 Çarşamba 01:16

HELAL SANA ALAATTİN BAŞKANIM..EE NE DEMİŞLER DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR(SÖZ MECLİSTEN DIŞARI)YAAAA NASIL ÖZLEMİŞİZ Bİ BİLSENİZ?? DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ GELDİKLERİ GİBİ DE GİDECEKLER

Yorumu oyla      14      7  
konak'tan sinan 13 Nisan 2011 Çarşamba 00:08

AKP Ne zaman İzmiri almayı düşünse; Tanrı, o çok sevdiğim çizgi film karakterini fısıldıyor kulağıma.. ZORR' o .....:)ne demişler::)) Biz gavur İZMİR'iz ya denize döker ya da sandığa gömeriz,arseniği sek içer yinede İZMİR'İ vermeyiz ŞİMDİ CHP ZAMANI..

Yorumu oyla      17      8  
izmirli 12 Nisan 2011 Salı 22:48

sn yüksel evet izmir günayın adaylığından dolayı çok mutlu ve onu bekliyor unutma hatay esnafıda seni bekliyor kordon esnafıda seni bekliyor diğer bekleyenleri sn ümit aydın yazmış dönek e.günayı eleştirirken aytun çırayı nasıl içine sindireceğini anlatsana konuşana bak yaa

Yorumu oyla      22      10  
erol aziz 12 Nisan 2011 Salı 22:15

Sayın Alaattin bey listeler berbat bir c h p olarak ellerim titrer oy veririken Nasıl alevilere yüz vermedi? 1. Bölgeden 2'si erzincanlı. bir bölgeye ikisi de erzincanlı. bu izmirde sadece erzincanlılar mı yaşıyor? aday gösterilenlerin buhatalarla çok zor hele bayan ve gençleri sadece listeleri doldurmak için seçilmiyecek yerlere koymalarına ne demli hani chp söz vermişti daha çok kadın daha çok genç son sıralara koyun sonrada biz sözümüzü tutuk bunalara hiç kimse inanmaz akp ye bakın siyaset nasıl yapılırmiş görün genç ve bayan hele engelilere yer vermeleri mükemel bu duruş

Yorumu oyla      16      10  
Hüseyin Kızılkaya 12 Nisan 2011 Salı 22:11

Sn.Genel Başkan Yardımcımız Alaattin Yüksel'e sonuna kadar katılıyorum. Sn.Ertuğrul Günay İzmir'e gelsin hele gavur İzmirin ona ve partililerine bir cevabı olacak bekleyin ve görün İzmire ve İzmirlilere saygısı olmayan bir partinin mensubu olmaktan ne kadar çok onur duyuyorsunuz şaşırdım doğrusu çok aranılacak bir özellik bu kadar basit işlere karıştırılmamalı sonra yalnış anlaşılmalara yol açabilir. Ama şunu söylemeliyim İzmir bir kaledir. Doğrunun dürüstlüğün, Atatürkçülüğün, laikliğin, çağdaşlığın, hoşgörünün ve dostluğun kalesidir bu özelliklere sahip olmayanlar İzmirden Aday olmasınlar vede buraya gelmesinler hatta. saygılarrr

Yorumu oyla      19      11  
MUHASEBE 12 Nisan 2011 Salı 22:08

HAYDIII ALAATIN BASKANIM... SENINLEYIZ... MEZARA KADAR ALATTINCIYIZ...

Yorumu oyla      16      10  
kendide dönek ondan tanışıyorlar 12 Nisan 2011 Salı 21:56

düne kadar baykalcılardı. yükseliş otoda kuliss yapıyolardı muhalif olmak için

Yorumu oyla      17      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rakamlarla İzmir listeleri
12 Haziran seçimleri için oluşturulan milletvekili aday listeleri açıklandı. ...
İşte AKP’nin en ‘sürpriz’ ismi
AK Parti İzmir 1. Bölge 3. sıradan milletvekili adayı gösterilen İlhan ...
Romanlardan aday listelerine büyük öfke!
Kendisi de CHP’den Aday Adaylığı için İzmir Romanlar Derneği Başkanı Abdullah ...
 
CHP İzmir listelerinde hata mı yapıldı?
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, Genel Merkezdeki yoğunluk yüzünden ...
Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu neyle vurdu?
Erdoğan, uzun süredir dokunulmazlıkların kaldırılması için kampanya yürüten ...
'Gürsel yaptı numarasını'
Listelere en ilginç yorum Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi: ...
 
‘Çizikli’ vekillerin başı dertte!
Partilerin aday listelerine giremeyen eski vekillerden bazıları dokunulmazlıkları ...
Perinçek-Balbay’a karşı!
TBMM’de grubu olan partilerin yanı sıra diğer siyasi partilerin de İzmir ...
AKP İzmir adayları 'merhaba' dedi
İddialı isimlerle iktidar yoluna giren AKP'nin İzmir adayları basının karşısına çıktı.
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva