HABERLER>EKONOMİ
14 Ocak 2012 Cumartesi - 14:40

Yeni nesil Sony Bravia TV fark yaratıyor

Sony, dünyanın en önemli tüketici elektroniği fuarı CES 2012’de tanıttığı yeni BRAVIA TV’leri ile akıllı tasarımlarda daha keskin görüntü kalitesini, daha gerçekçi 3D deneyimini ve yeni çevrimiçi olanakların keyfini oturma odalarına getiriyor.

Yeni nesil Sony Bravia TV fark yaratıyor

İSTANBUL - Sony, CES 2012’de görücüye çıkardığı yeni BRAVIA TV serisi ile tüm tüketicileri, televizyonları aracılığıyla biraz daha ötesini görmeye davet ediyor. Sony, her yeni televizyon modelini yaratırken, “Bir televizyonun görüntü kalitesi ne kadar iyi olabilir? Televizyonlarımız insanların yaşamını hem kolaylaştırıp hem de güzel görünebilir mi? sorularından yola çıkıyor. Her zaman tüketicilerine en mükemmel izleme keyfini sunmak için çalışıyor.  
 
Üstün görüntü teknolojisi, daha fazla bağlanabilirlik ve yenilenen tasarım2012 model BRAVIA TV yelpazesini de bu anlayışla tasarlayan Sony, görüntü geliştirme teknolojisi X-Reality PRO sayesinde bir yandan düşük kaliteli sinyalleri iyileştirip bunları HD kalitesine yakın bir düzeye taşırken diğer yandan da iki ve üç boyutlu görüntüleri daha da netleştirecek şekilde geliştiriyor. Internet TV modellerine daha fazla kanal, uygulama ve bağlanabilirlik kazandırıyor. Tüm modelleri de yeni baştan tasarlayarak, TV ve standlarını oturma odalarının şıklığına şıklık katacak şekilde yapılandırıyor.
 
Daha da akıllı teknolojiler ile neler göreceğinizi hayal edin Sony’nin görüntü geliştirme işlemcileri X-Reality PRO ve X-Reality sayesinde   teknoloji artık daha da akıllı hale gelmiş durumda. Televizyonunuzun içindeki X-Reality PRO, kullanıcı ne izlediğini daha kendisi bilmeden biliyor. Ekrana çıkan bir yüzü veya daha fazla detay gerektiren bir arka planı anında ayırt ediyor ve görüntüyü uygun şekilde ayarlıyor. Aynı zamanda, kullanıcının, dijital TV, çevrimiçi video, fotoğraf, DVD ya da Blu-ray Disc™ olmak üzere ne tür bir içerik izlediğini de fark edip, yine görüntüyü uygun şekilde ayarlıyor. Ayrıca Sony, yeni modellerinde, X-Reality PRO ve X-Reality’nin büyülü görüntülerini, 3D içeriğe taşıyor. Super Resolution özelliği artık 3D içeriği, High Definition’a da yükseltiyor. Sonuçta da ortaya, 3D’de daha da keskin resim kalitesi ve daha pürüzsüz sahneler çıkıyor. Kullanıcı, ne izlerse izlesin, bugüne kadar karşılaştığı en heyecan verici görüntü kalitesini yeni Sony BRAVIA 2012 TV modellerinde bulabiliyor.
 
Üçüncü boyuttan daha fazlasını yaşayın
Söz konusu olan, gerilim, coşku ve vücudunuzu adrenaline boğacak heyecan ise hiçbir şey büyük bir spor etkinliğinin yerini tutamaz. Şayet maça gidemediyseniz, bu deneyimi yakalayabileceğiniz bir sonraki ortam, maçı, büyük 3D ekran üzerinden izlemek olacak. Sony’nin en son 3D televizyon modellerinde, dört kat daha hızlı ekran tarama hızı ile daha pürüzsüz görüntü sunarak ağlarla buluşan topun mükemmel şekilde takip edilebilmesini sağlayan yüksek hızlı 3D paneller bulunuyor. Televizyonda en üst seviye 3D görüntü sağlamak için, otomatik 3D derinlik ayarlaması, 3D içerik içindeki derinlik algısını düzeltiyor. Bu da seyirciye, özellikle internet, televizyon veya 3D video kameralardan 3D içerik izliyorsa mükemmel bir seçenek sunuyor. Karşısındaki daha net ve izlemesi daha rahat görüntü ile filmin içine daha da dalarak, ekrandaki aksiyona bizzat katılabiliyor. Ağın daha da derinlerine doğru bir yolculuğa çıkın Yeni Sony BRAVIA TV modellerinin kalbinde bağlanabilirlik yatıyor. Modellerin hepsinde dahili Wi-Fi olduğundan, kullanıcı, çevrimiçine daha hızlı girebiliyor, izleyebileceğinden daha fazla seçeneğe kavuşuyor, sevdiği film ve programların daha da fazlasını büyük ekrana getirebiliyor. Sony Entertainment Network de hızla büyüyerek daha fazla kanal ile yeni uygulama ve hizmeti kullanıcılarına ulaştırıyor. Örneğin Sony Entertainment Network’e, daha fazla isteğe bağlı film ve müzik eklendi. Tüm Sony BRAVIA İnternet TV’lerde yeni uygulamaların yanı sıra Twitter®, Facebook® ve Skype’a erişim imkanı da sunuluyor.
 
Google TV Box ile daha fazlasına erişin
Sony İnternet TV, Google TV platformunda çalışan Network Media Player “NSZ-GS7” ve Blu-ray Disc Oynatıcı “NSZ-GP9”u da mükemmel biçimde tamamlıyor. Kullanıcılar, televizyon modelleri ile ara yüz entegrasyonu sayesinde her iki cihaza da sadece HDMI ile bağlanarak içerik evrenine doğrudan erişebiliyor.
 
Siz nerede, eğlence orada
Kullanıcıların dizüstü bilgisayarında* bulunan amatör filmler, televizyon programları ve videolar, hatta akıllı telefonunda bulunan fotoğraflar, Intelligent Connect ve Wi-Fi Direct ile yeni bir yaşama kavuşuyor. Televizyonunu ev ağına bağladıktan sonra istediği her şeyi, kablosuz olarak televizyonuna gönderebiliyor. Sadece tek bir tuşa dokunarak televizyonuna fotoğraf ve şarkı atabiliyor veya göz attığı bir web sitesini yakalayabiliyor ve beraberinde götürebiliyor. Her şey tamamen kullanıcının seçimine bağlı ve eğlencesi kendi nerede istiyorsa, onunla birlikte, yanında geliyor.2012 için yeni bir görünüm: Klasik tarzlar, yeni tasarımlar Hayatınızda hiç dalgalanan TV gördünüz mü? Sony, tasarım ruhunu daha da ileri götürerek, BRAVIA LED televizyon modelleri için bir hava yastığı üzerinde duruyorlarmış izlenimini veren ve tamamen sağlam şekilde durmalarını sağlayan bir stand yarattı. Aynı zamanda, yüksek kaliteli ses için entegre hoparlörlere sahip ve alçak mobilyalar için ideal şık bir stand da üretti. 3D gözlüklerinin bile görünümü tamamen değişti. Şık spor tasarım ve daha hafif titanyum çerçeveleri ile göze çarpan 3D gözlükler, akıllı tasarımları ile sadece iyi görünmekten çok daha fazlasını yapıyor. Doğayı Koruyan Yenilikçi Fikirler Bir televizyon ne kadar akıllı olabilir? Televizyonunuz ne izlediğinizi bilebilir ve görüntüyü ona göre ayarlayabilir mi? Sadece enerji tasarrufu yapmayıp ayrıca size en uygun görüntü ayarını sunabilir mi? Yeni LED TV’lerimiz, görüntüye göre kullanılan enerjiyi optimize eden tasarruflu teknolojileri ile yerel ve çerçeve karartma ile uyumlu olarak çalışır. Bu verimli aydınlatma şekli, netlikten, kontrast ve görüntü kalitesinden ödün vermeden enerji kullanımında %15-20 oranında azaltır, önceki modellere oranla %40 daha az enerji harcar. Bu da doğayı koruyan HD görüntü demektir.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yatırımcıların ''meleği'' oldular
ESİAD Başkanı Bülent Akgerman ve Yönetim Kurulu Üyesi Alphan Manas, 3 ...
AB'de 9 ülkeyi not darbesi vurdu: Sarkozy de zorda
Uluslararası reyting kuruluşu S&P, Euro Bölgesi’nin 9 ülkesinin notunu ...
Bakan Çağlayan’dan sanayiciye müjde
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın başarılı sanayicileri ...
 
Avrupa'da deprem! Fransa'nın notu düştü
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’un (S&P) ...
İTB son 10 yılın rekorunu kırdı
İzmir Ticaret Borsası (İTB) işlem hacminde yüzde 23'lük artış sağlayarak son on yılın rekorunu kırdı
Uzmanlara göre altın bu yıl ne kadar yükselecek?
Sektör temsilcilerine göre, altının onsu bu yıl 2000 doları görecek.
 
Tetusa ''Yola devam'' dedi
60 ortaklı şirket, dün yaptığı genel kurulda mevcut yönetim oy birliği ...
Dalgakıran için büyük yarış başladı
Türkiye'nin tek tapulu dalgakıranının üst kullanım hakkını alacak firma ...
İAOSB'den yeni yılda 4 büyük proje!
5 milyar dolarlık ticaret hacmi ve 30 binin üzerinde çalışanı ile ekonomiye ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva