HABERLER>GÜNCEL
26 Haziran 2010 Cumartesi - 00:00

Yemin töreni sonrası dram

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde askeri birlikteki yemin töreninin ardından geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde toprağa verildi.’

Yemin töreni sonrası dram

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde askeri birlikteki yemin töreninin ardından geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde toprağa verildi.’
 
İZMİR- İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde oturan İhsan Şahin (34); eşi Suna Şahin (28) ve arkadaşı Muhammet Yaşar (25) ile birlikte dağıtım izninden dönecek olan kardeşi Özgür Şahin'i almak için Sivas'a gitti. İhsan ve Suna Şahin ile Muhammet Yaşar, Özgür Şahin'in cuma günü yapılan Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'ndaki yemin törenine katıldı. Yemin törenin ardından dağıtım iznine çıkan Özgür Şahin, kendisini almaya gelen ağabeyi İhsan Şahin, yengesi Suna Şahin ve en yakın arkadaşı Muhammet Yaşar ile birlikte İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki evine dönmek için yola çıktı. Babasına ait 35 HKM 65 plakalı otomobili kullanan Muhammet Yaşar, Sivas-Yozgat Karayolu Yılanlıkaya mevkiine geldiğinde kontrolünü kaybedip karşı yöne geçerek 52 K 8077 plakalı Metin A. yönetimindeki tomruk yüklü bir kamyonla çarpıştı. 15 ton yüklü kamyonun altında kalan otomobildeki Şahin çifti ile piyade er Özgür Şahin ve sürücü Muhammet Yaşar feci şekilde hayatını kaybetti.
 
Kamyonun altında hurdaya dönen otomobilde sıkışan cesetler, itfaiye ve sivil savunma ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Kazada hafif yaralanan kamyon sürücüsü 35 yaşındaki Metin A. ise Yıldızeli Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Sivas Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da kaza yerinde incelemelerde bulunurken, aileye acılı haberi verme görevi Sivas Bölge Trafik Şube Müdürü Muhammed Fatih Sarıyıldız'a düştü. Aracın ruhsatından çıkan telefonla otomobilin sahibine ulaşarak kazada ölen Muhammed Yaşar'ın babası İlhan Yaşar ile görüşen Sarıyıldız, Yaşar ve diğer kişilerin ağır yaralı olduğunu söyledi. Daha sonra Yaşar'ın arayan başka bir yakınına 4 kişinin kazada
öldüklerini söylemek zorunda kalan Sarıyıldız'ın telefon görüşmeleri sırasında zor anlar yaşadığı gözlendi.
 
Kazada hayatını kaybeden lise mezunu piyade er Özgür Şahin'in 30 Mayıs 2010 tarihinde vatani görevini yapmak üzere Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'na teslim olduğunu söyleyen yakınları, "1 aylık acemi birliği görevini yapmıştı. Dağıtım iznini yaptıktan sonra usta birliği olan İstanbul Kartal Cevizli'de tanksavar çavuşu olacaktı" diye konuştu.
 
Arkadaşını İzmir'e getirmek için babası İlhan Yaşar'a ait otomobille İzmir'e dönerken kaza geçiren inşaat işçisi Muhammet Yaşar'ın 1 yıllık evli olduğu ve eşinin ise 2.5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden İhsan ve Suna Şahin çiftinin 10 yaşındaki kızları Fatma Nur Şahin ise bu talihsiz kaza ile birlikte hem öksüz hem yetim kaldı. Anne ve babasını kaybeden küçük kız, cenaze törenindeki kalabalığa anlam veremeyen gözlerle baktı. Anne ve babasının amcasıyla birlikte geleceğini sanan minik Fatma Nur, yakınlarından gerçeği öğrenemedi.(İHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aliağa'da küçük kıza taciz
Aliağa’’da spor malzemeleri satan bir mağazanın sahibi 3 çocuk babası ...
Emniyette terör alarmı!
İstihbarat birimleri PKK’’nın yeni hedefleri arasında polisler ve ...
İşte Halkalı bombacısı'
Halkalı'da asker kızı 17 yaşındaki Buse Sarıyağ ile 5 askerin ...
 
Öldürülen asker yakınlarına da madalya
Cumhurbaşkanı Gül, 86 bin şehit ailesi ve gazilere yönelik özel bir ...
Halkalı’’daki bombaya bir can daha
İstanbul Halkalı’’da asker servisine düzenlenen bombalı saldırıda ağır ...
Çocuğunuzun bebek hali saklı kalsın
Alaçatı’’da el yapımı oyuncak bebek üreten Nilgün İmreçler, ebeveynlerin ...
 
Abdülhamid'in torunu yoğun bakımda
Muğla'dan ambulans helikopterle İstanbul Siyami Ersek Kalp Hastanesi'ne ...
Yolcu treninde 7.75 kg patlayıcı yakalandı
Malatya Garı'nda yolcu treninde yapılan aramada çanta içinde 7.75 ...
Gençlik ormanı yandı
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva