HABERLER>POLİTİKA
15 Mart 2011 Salı - 00:00

Vekil adayı Demirsoy’’da ’‘tatlı’’ ziyaret

8 yıl sürdürdüğü CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden ve Milletvekili aday adayı olan Yüksel Demirsoy çalışmalarına devam ediyor.’

Vekil adayı Demirsoy’’da ’‘tatlı’’ ziyaret


CHP İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluşan Demirsoy, kadınlara baklava ikram etti.

İZMİR - İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Çetin Başkanlığında yapılan toplantıya katılan Demirsoy, CHP’’li kadınlara hitaben bir konuşma yaptı. Bir oy daha fazla alabilmek için evlerini ihmal eden CHP’’li kadınların fedakarlığını öven Yüksel Demirsoy; ’“Hiçbir makam sizin gönlünüzdeki makamdan daha üst değil. Sizlerin evlerinde ki işleri ihmal ederek bu partinin başarısı için yağmur çamur demeden çalıştığınızı en iyi bilenlerden biriyim. Sizler baskı unsuru olup bildiğiniz doğruları söylemek zorundasınız. Ben kendi adıma geçmişte yanlışları söyledim, söylemeye de devam edeceğim’” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Çetin ise Demirsoy’’a çalışmaları hakkında bilgi vererek; ’“Yaşadığımız sıkıntıları en iyi bilenlerden biri olduğunuzu ben şahsen biliyorum. Bütün etkinliklerimizde sizi hep aramızda gördük. Bazıları seçim zamanı ortaya çıkarken siz geçmiş süreçte de her etkinliğimizin içinde oldunuz. Kadınlar olarak erkeklerle omuz omuza, yan yana çalışmak istiyoruz. Kadın yada erkek ne olursa olsun bizler bir elmanın iki yarısı gibiyiz’” dedi.

Milletvekili adaylarının sadece kadın olmalarının yeterli görülmemesi gerektiğini vurgulayan Nazan Çetin; ’“Tansu Çiller de kadındı, Aliye Kavaf da kadın. Kadınlar öldürülüyor, kadınlar dayak yiyor, kadınlar eziyet görüyor, Kadın ve Aileden Sorumlu Bakan’’ın mensubu olduğu iktidar partisinin üyeleri kadını yerden yere vuran açıklamalar yapıyor ama Bakan sesini çıkarmıyor. Demek ki sadece kadın olmak yetmiyor’” şeklinde konuştu.

’“PARTİNİZE BİR ANNENİN SEVGİSİ İLE BAĞLANIN’”
Milletvekilliğinin zaman içinde itibar kaybettiğini söyleyen Yüksel Demirsoy ise; ’“Vekil, kendisini milletin üstündeymiş gördüğü için zaman içinde itibar kaybı oldu. Milletvekili olarak kaybedilen itibarı kazanacağım, yine sizlerin arasında olacağım. Bayramdan bayrama örgütü ziyaret eden bir vekil olmayacağım. Sizlere verebileceğim en büyük söz budur’” dedi. Yönetim Kurulu üyesi kadınların sorularını da cevaplayan Demirsoy, ’“Siz kimin temsilcisi olacaksınız?’” sorusuna ise; ’“Ben Tekel’’den emekli bir babanın emekçi çocuğuyum. Benim tek bir sermayem var o da partimin mensupları. Ben kendimi sizlere emanet ettim. İzmir’’i kucaklayacak bilgi ve birikimim var sizleri asla mahcup etmeyeceğim. Bugüne kadar ofiste oturarak yöneticilik yapmadım her zaman sokaktaydım. Benimde sizlerden tek bir ricam olacak, ben seçilsem de seçilmesem de sizler yine yağmurda çamurda bu partinin iktidarı için çalışın. Partimize ve Genel Başkanımıza bir annenin sevgisi ile bağlanarak iktidara taşıyın’” diyerek cevap verdi.

’“KADIN DOLGU MALZEMESİ DEĞİL’”
Parti binasında gerçekleşen toplantıda havaalanı karşılamalarına da değinen Demirsoy; ’“Bu uygulamayı da çok doğru bulmuyorum. Tabi ki genel başkanımız yada parti büyüklerimiz geldiğinde karşılanacak ancak bana göre oralara bayraklama yapılıp afiş asılması ve gençlerle kadınları karşılama alanına götürmek gereksiz. Kadınlar ve gençler karşılama törenlerinde dolgu malzemesi olmayacak kadar değerliler. Karşılama törenlerine harcanacak parayla öğrencilere burs verelim’” dedi.

Konuşmaların ardından Demirsoy’’un ikram ettiği baklava hep birlikte yenilerek toplantı sona erdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan’’ın başbakanlığı 8 yaşına giriyor’…
Recep Tayyip Erdoğan bugün Başbakanlık görevinde 8 yılını tamamlıyor. ...
AK Parti’’ye 6 bin adaylık başvurusu
Genel Merkez’’de aday adaylığı için yapılan başvurular resmi olarak ...
AK Parti’’nin listesinde Almina da var
AK Parti’’den milletvekili aday adayı olmak isteyen transeksüel şarkıcı ...
 
İşte AK Parti’’nin aday adayları’…
Milletvekili aday adaylıkları için başvurular saat 17.00 itibari ile sona ...
Fırtına’’dan Kılıçdaroğlu’’na Ödemiş raporu
’‘İktidar Yürüyüşü’’ buluşmasına katılan CHP Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı ...
Anadol: Savcı Öz AKP’’den aday olsun!
CHP Grup Başkanvekili, Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Baykal ve Tekin’’in ...
 
CHP’’den bedelli askerlik teklifi
CHP Grup Başkanvekili M. Akif Hamzaçebi, bedelli askerlik ile ilgili teklifin ...
Kılıçdaroğlu tanık, Baykal mağdur!
Odatv muhabiri İklim Bayraktar'ın taciz iddialarıyla ilgili olarak ...
Hüseyin Velioğlu da ’‘Başkent’’ yoluna’…
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Sekreteri, ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva