HABERLER>POLİTİKA
14 Nisan 2023 Cuma - 11:16

Vatan Partisi İzmir’den sandık panoraması… İki bölgeden iki vekil hedefi!

Vatan Partisi İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Çağdaş Cengiz, Egedesonsöz’e açıklamalarda bulundu. Partisinin İzmir’de 2 bölgeden de 2’şer vekil çıkaracağını söyleyen Cengiz,  “Vatan Partisi’ne AK Parti’den, MHP’den, CHP’den, İYİ Parti’den ve hatta HDP’den de geçmiş dönemlerde bu partilere oy vermiş hatta kadro olarak görev yapmış vatandaşlar da Vatan Partisi’ne katılıyor” dedi.

Vatan Partisi İzmir’den sandık panoraması… İki bölgeden iki vekil hedefi!

Ahmet Can KARATAŞ/ EGEDESONSÖZ- Milletvekilliği seçimlerine kısa süre kala Türkiye’nin gündeminde 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler yer alıyor. Seçimlere tek başına kendi listeleri ile girme kararı alan Vatan Partisi İzmir 1’nci Bölge 1’nci sıra Milletvekili adayı Çağdaş Cengiz Egedesonsöz’e açıklamalarda bulundu. 

CHP’NİN ATATÜRK DENDİ Mİ AYAĞA KALKAN İZMİR’E, YAKIŞMAYAN BİRİNCİ SIRA ADAYLARI VAR
Partilerin milletvekili aday listelerini yorumlayan Çağdaş Cengiz, tüm partilerin NATO’yu savunduğunu belirtti. Cengiz ayrıca CHP İzmir birinci sıra adayı Yüksel Taşkın’ın Kemalizm’e yönelik olarak “ırkçılık” tanımlaması yaptığını da dile getirdi. Cengiz açıklamasındaAçıp bakıyoruz siyasi partilerin programlarına… Hepsi NATO’cu mu? Evet, her iki ittifakın partileri NATO’yu savhttps://artsexperiments.withgoogle.com/coastline-paradox/?mode=map&lat=38.430024147331785&lng=27.502994759103085&zoom=10&rx=0.00068&ry=-0.00024&rz=-0.01007unuyor. İki ittifak da Avrupa Birliği’ne girmek konusuna aynı bakıyor. İki partinin de listelerinde Atatürk’e yan bakan isimler var. Mesela hemen somut ve yakından örnek verelim. CHP İzmir 1’nci sıradan aday olan Yüksel Taşkın ‘Kemalizm’i’ ırkçılık olarak tanımlıyor. Bu anlama çıkan makaleleri var. Ve FETÖ’nün Ergenekon, Balyoz davaları döneminde Amerika’nın, Türkiye’deki tetikçi gazetesi Taraf’ta yazarlık yapmış bir isim. Siz bu ismi Cumhuriyet ve Atatürk diyince ayağa kalkan İzmir’de 1. Sıradan aday yapıyorsunuz.  2’nci bölge 1’nci sıra adayı Gökçe Hanım ise, tamamen batıcı liberal bir isim… Bunlar bizim ithamlarımız değil kendi beyanları. Atatürk ve Cumhuriyet namına ağızlarından olumlu bir söz çıkmayan isimler. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi değil AK Parti, MHP ve diğer çoğu partide de bu tarz isimler var. İYİ Parti’ye yakında neredeyse FETÖ partisi diyeceğiz. Tüm FETÖ iltisaklı isimler üst sıralardan adaylar. Aslında bu iki kuvvetin nasıl birbiri ile aynı olduğunu aynı derken benzer çizgide olduğunu görüyoruz” dedi.

TEPKİ OYLARININ VATAN PARTİSİ’NE GELECEĞİNİ BİLİYORUZ
Milletvekili listeleri sebebiyle partilerin tabanlarında tepki oyu olacağını dile getiren Cengiz, bu tepki oylarının Vatan Partisi’ne akabileceğini kaydetti. Çağdaş Cengiz, “Mutlaka tepki oyları oluşacaktır. Şu anda aslında bütün gördüğümüz siyasi kuvvetlerin zemini kaygan. Hiçbir parti adam akıllı esaslı bir geçmişleri yok. Söylem ve eylemleri ile başarabildikleri arasında müthiş bir tutarsızlık var. Bir taraf HDP ile yan yana olduğu gerçeğini gizleyerek karşı taraf HÜDA-PAR ile birlikte hareket ediyor. Yanındaki HÜDA-PAR’ı görmeden karşı tarafı HDP ile birlikte olmakla suçluyor.  Her iki partinin de parti programları aynı. PKK terör örgütünün istekleri talepleri neyse bu iki partinin de parti programı buna hizmet ediyor. Millet İttifakı süreci tamamıyla ABD’nin Türkiye’de yaratmak istediği iktidarın aleti konumundalar. Biden’in muhalefetken ‘darbe ile olmuyor, biz Türkiye’de iktidarı muhalefeti destekleyerek kazanacağız’ sözü var. Bunu söylerken tarif ettikleri gibi bir birliktelikle iktidar kurulacağının anlatıldığının aynısı şuan Millet İttifakı’nın oluşturduğu masada yaptığı. Yedili Masa tamamen Amerika’nın piyonu durumunda. Peki Türk Milleti’ne bu ittifak karşısında sundukları ikinci ittifak ne durumda? Cumhur İttifakı Amerika’ya şu an için alet değil. Amerika ile işbirliği çizgisinde değil ancak Amerika’dan korkuyor. Bu korku nedeniyle de Amerika’ya taviz veren uygulamalara girişti. Bu seçimde muazzam değişimler göreceğiz. Bu tepki oylarının değişimlerinden en fazla kuvvet kazacak parti ise Vatan Partisi olacak. Benim karşımda olan AK Parti, MHP ve CHP adayları Türkiye’nin yakın geçmişinde yaşadığı kritik süreçlerde hangi tavırları almışlar? Bizim yaptığımız işler ortadayken diğerleri ne yaptı? Diğerleri, ya zaman zaman FETÖ ile iş birliği yaptı Taraf gazetesinde yazılar yazdılar. Amerika’dan aldıkları fonlarla Türkiye’de seçim propagandaları yaptılar. Tepki oylarının Vatan Partisi’ne geleceğini biliyoruz. Türkiye şuan da o kadar sert bir dönemecin içerisinde ki bu dönemeçte insanların oy verme refleksleri de değişecek. Son yapılan anketlere göre, iki İttifaktan da çözüm gelmeyeceğini ifade eden insanların oranları yüzde 47’ye dayanmış durumda.  Bu insanlar seçim zamanı geldiğinde kararlarını belli edecek. Oyunu kafasında garantileyen insan sayısı Türkiye’de her iki kişiden sadece bir tanesidir. Son kararlarını sandıkta verecek” ifadelerini kullandı.

İKİ İTTİFAKIN DA EKONOMİK POLTİKALARI AYNI
Seçim sonucunda iki ittifaktan hangisi kazanırsa kazansın, Türkiye’deki ekonomik yangını söndüremeyeceklerini söyleyen Cengiz, partilerinin oy oranları hakkında değerlendirme de yaparak “Genel Başkanımızın geçtiğimiz Ocak ayında açıklamış olduğu Vatan Partisi’nin oyları yüzde 8.5 civarlarında açıklaması bizim kendi yaptırdığımız bir anket bile değildi. Bir anket kuruluşunun yapmış olduğu bir anketti. Şu anda Vatan Partisi’nin oyunun saptamasının yapılacağı bir dönemde değiliz. Biz hiçbir dönemde de halkın tercihleri üzerine kamuoyu yoklamasını anketler üzerinden yapmıyoruz. Biz sahada çalışmalarımızı yaparak sahanın nabzını tutuyoruz. İnsanlarla bizzat görüşerek siyaset yapıyoruz. Türkiye çok büyük bir ekonomik bunalımın içerisinde ve artık bu bunalıma çözüm üretmek konusunda çok ciddi bir tıkanıklılık var. Her iki ittifakın da ekonomik politikaları birbirleri ile neredeyse aynı. İki ittifak da özelleştirmeler yapılabilir diyor. Bunu savunuyorlar. Tamamen serbest piyasa hayalleri var. Dışarıdan daha fazla sıcak para getirmeyi konuşuyorlar. Bu sistem artık sürdürülebilir bir durumda değil. Tüm dünyada faizler artarken nereden düşük faizle kredi bulacaklar? IMF’ye girmek ile Londra Bankaları’na gitmek arasında ne gibi bir fark var? Birisi Washington’a giderken diğeri New York’a gidiyor hepsi bu kadar. Siz bu politika ile yarın daha fazla borçlanan bir Türkiye bırakırsınız” şeklinde konuştu.

VATAN PARTİSİ AMERİKAN EMPERYALİZMİ TARAFINDAN KISKAÇ ALTINA ALINIYOR!
14 Mayıs seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığını kim kazanırsa kazansın Türkiye’nin sorunlarının çözülemeyeceğini savunan aday Çağdaş Cengiz, 15 Mayıs’tan sonra Türkiye’nin Vatan Partisi’nin iktidar olacağı bir döneme gireceğini belirtti. Cengiz açıklamasında  “2014 yılına kadar ki Türkiye’de Vatan Partisi’nin hapishane dışında olduğu seçim sayısı çok az. Düşman tabi ki Türkiye’nin devrimci seçeneğini geri düşürmek için size karşı çalışacak. Bizi yalnızlaştırmaya çalışacaklar. Bu gerçekliğin bir yüzü… Diğer yüzü ise, bu psikolojik savaşa rağmen bizim bu savaştan çekinmememiz. Bunun bilincinde olup buna karşı mücadele etmemiz. 10 gün sonra Türk devriminin yıl dönümünü kutlayacağız. 23 Nisan’ın anlamı budur. 23 Nisan 1920’den 45-50 gün önceye gidildiğinde Atatürk, Ankara Tren Garı’ndaki odasında tek başınaydı.  Tüm arkadaşları padişah meclisi açacağım dediğinde İstanbul’a gitmişlerdi. Atatürk’ün oraya gitmeyin telkinlerine rağmen arkadaşları gitmişlerdir. Devrimci süreçler böyle süreçlerdir. Bundan dolayı Vatan Partisi’ni yalnızlaştırmak için düşmanın saldırıları olacak. Biz bunlara hazırız zaten. Tüm bunlara rağmen Vatan Partisi’nin kabuğunu kıramamasının bunlar haricinde bir nedeni daha var. O da biz Türkiye’ye zor çözümü öneriyoruz. Biz onlar gibi zaten yapılamayacak vaatleri sunmuyoruz. Daha fazla para saçacak vaatlerimiz yok bizim. Bizim vaatlerimiz üretim ekonomisi. İnsanlara para vereceğiz demek yerine çocuğuna iş bulacağız diyoruz. Evindeki tek maaşı 2 katına çıkarmayacağız ancak evine giren maaşı 2’ye çıkaracağız diyoruz. Biz üretim devrimini odaklıyoruz.  Herkes önce kolay yolu tercih eder. Kolay yolda çözüm olamayınca birazcık daha zor yolu seçersin. Bu seçim döneminde vatandaşlarımız kolay yönde çözümün olmadığını görecek. 15 Mayıs sabahına uyandığımızda şu gerçeği herkes görecek ki, kim Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanırsa kazansın mevcut sistemde, Türkiye çok daha sert ve zorlu bir sürece girecek. Mevcut sistemi daha iyi yönetiriz diye çıkmıyoruz biz. Biz bu sistemi değiştireceğiz diyoruz.  Türkiye’nin kaynakları sıcak para komisyoncularına değil üreticilere gidecek. 15 Mayıs’tan sonra Türkiye tüm bu partilerin çözümsüz olacağını görecek ve kaçınılmaz olarak Vatan Partisi’nin iktidar olması gereken bir dönem gelecek. Bu seçim döneminden sonra vatandaşlar aslında ülkenin çıkar yolunun bizim önerimiz olan zor yol olacağını kavrayacaklar” şeklinde konuştu.

LİSTEDE YAŞADIĞIMIZ TEK SORUN ÜST SIRALAMADAKİ ARKADAŞIMIZIN ALT SIRADAKİ ARKADAŞIMIZA YER VERMEK İSTEMESİYDİ
Vatan Partisi’nin adaylarının toplumu oluşturan kesimlerden olduğunu belirten Cengiz, CHP’nin vekil adayı olan Gökçe Gökçen’nin İzmirli olmamasını eleştirdi. Cengiz kendi parti listelerinin sorunsuz bir biçimde hazırlandığını da belirterek  “Vatan Partisi’nde göreve talip olanlar adaylık için başvuru yapıyor. İzmir’de 100’ün üzerinde başvuru oldu. Biz bu başvuruları açık bir şekilde il yönetim kurulumuzda ilçe başkanlarımızın katılması ve önerileri ile birlikte bu aday seçeneklerini değerlendirip karar verdik. Örgütümüzün taleplerinin neticesinde bir liste oluştu. Bizim listemiz oluşturulurken tek bir sıkıntı yaşadık, o da üst sırada bulunan bir partilinin alt tarafta bulunan partiliye yerini vermek istemesinden kaynaklandı. Burada kişisel çıkar ve menfaat için kimse bulunmuyor.  Vatan Partisi halka örnek olacak bir yönetim anlayışı olacağını söylüyor. İzmir’de çok sayıda işçimiz, esnafımız ve çiftçimiz aday olarak varlar. Bizim partimizde genç ve kadın adaylarımız ön sıralarda. Başka partilerde bizim gibi önder kadınları birinci sıradan aday yapan parti söyleyebilir misiniz? Söylerseniz belki bir tek Gökçen Hanım’ı söyleyebilirsiniz o da bu zamana kadarki söylemleri ile liberal bir çizgide olan birisi. Ki bir kere de Gökçen Hanım İzmir’in insanı değil. Ben İzmir’in insanının İzmir’in adayı olmasını önemli buluyorum.  Bunu sadece biz önemli bulmuyoruz. İzmir’de bulunan tüm kadın örgütlerine sorun temsil ediliyorlar mı? Edilmiyorlar mı?” dedi.

ONLAR YEMEYE BİZ MÜCADELEYE ÇAĞIRIYORUZ!
6’lı Masa’yı hedef alan Vatan Partili Cengiz, “Sistem partileri koltukları çıkar aracı olarak görüyorlar. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Halil İbrahim sofrasını büyüteceğiz’ diyor. Nedir Halil İbrahim sofrası? Sofra ne için toplanır? Yemek için toplanılır… Siz insanları bir sofraya davet ediyorsanız onları yemeye davet ediyorsunuz demektir. Biz ise insanları mücadeleye davet ediyoruz. Bizim listelerimizde büyük zorluklar olduğunun farkında olan karakterli namuslu insanlar Vatan Partisi’ne aday olarak geliyor. O yönetim koltukları hala daha yeme yeri gibi duruyor. Ancak artık deniz bitti. O koltuklar birkaç ay sonra ateşten koltuklar olacaklar. Koltuklar ateşten koltuk olduğunda ise şu anda oturanlar o koltuklardan kaçacaklar. Bu koltuklar yarın işçinin isyanını çözmeye çalışan koltuklar olacak.  O koltuklardan kaçacaklar ancak o koltuklara o dönemde ancak ateşe dayanıklı kişiler oturabilir. Vatan Partisi 50 yıldır ateşten yetişmiş kadrolarıyla o alev alan koltuklara oturabilecek dirayete sahip” şeklinde konuştu. 

VATAN PARTİSİ’NE EN FAZLA İYİ PARTİ’DEN AKIŞ VAR
Çağdaş Cengiz partilerine olan ilginin arttığına da değinerek “Vatan Partisi’ne AK Parti’den, MHP’den, CHP’den, İYİ Parti’den ve hatta HDP’den de geçmiş dönemlerde bu partilere oy vermiş hatta kadro olarak görev yapmış vatandaşlar da Vatan Partisi’ne katılıyor. CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ‘2-3-5 bin kişiler halinde geliyorlar. Onların çoğuna bizim bakmamız lazım, kimdir, kimler olacak’ diye.  Milliyetçi seçmenden, milliyetçi üyeler ile ülkü ocaklı kökenli vatandaşlardan çok fazla geçiş talebi var’ cümlesi vardı. Hiçbir şekilde böyle bir durum olmadığını biliyorum.Sadece şu olabilir. İYİ Parti göçtüğü için oradaki erime gelmiş olabilir CHP’ye… Bu şekilde bir akış olduğu konusunda bize gelenler var.Son dönemde Vatan Partisi’ne gelen üyelikler, en fazla İYİ Parti’den olmak üzere MHP ve CHP’den gelenler var. Bu gelişlerde HDP konusunun çok büyük belirleyicilik taşıdığını düşünüyorum. Bu konuda en başından beridir belirli tutum alan bir partidir Vatan Partisi” ifadelerini kullandı.

İRFAN DEĞİRMENCİ, EMEKÇİYE, ÇİFTÇİYE NE ANLATACAK?
Türkiye İşçi Partisi hakkındaki görüşlerini belirten Cengiz, “TİP’ten kaç emekçi listelerde? Üst sıralarda hiçbir şekilde emekçi isim yok. Tamamen popülizm peşindeler… Tanınan ekran yüzleri ve çeşitli sanatçıları liste başı yaparak PR yapıyorlar. Tamamen balon bir oluşumdur. HDP-PKK eliyle bir yerlere getirilmiş 4 milletvekili söz konusu… Bunlar ‘ha HDP ha biz’ diyen bir partiler… İkinci bölge açısından da söyleyeyim: İrfan Değirmenci gitsin bakalım Ödemiş’in, Tire’nin köylerine… Gitse ne anlatacak? Oradaki emekçilere köylülere ne anlatacak? İstanbul sosyetesindeki dedikoduları mı anlatacak? ‘Benim kestanem para etmiyor’ diyen vatandaşımıza ne diyecek? TİP temelde tamamen Amerika safındadır. Sözde 68’lerdeki TİP’in devamıyız diyorlar ancak mecliste NATO oylaması olduğu gün fotoğraf çekiminde poz veriyorlar. Bu kadar kritik NATO ile ilgili toplantıya katılmayan TİP hareketi 68 kuşağındaki hareketi temsil edemez. Tüm iddiaları temelsizdir. TİP’in başarı elde etme şansı sıfırdır. Sistem gerçek devrimcilere oylar gitmesin diye bu şekildeki balonları hep parlatır” ifadelerini kullandı.

İZMİR’DE 2 BÖLGEDEN 2’ŞER VEKİL HEDEFİMİZ VAR!
Vatan Partisi olarak öncellikli hedeflerinin yüzde 7 barajını aşarak meclise girmek olduğunu söyleyen Çağdaş Cengiz, “ Öncelikli hedefimiz çok sayıda vekil ile çok sayıda maaş alan kişiler bulunsun değil. Vatan Partisi meclise sokabildiği 5 vekil, 500 vekilden daha çok ses çıkarır. İzmir’de iki bölgeden 2’şer milletvekili hedefimiz var. Yüzde 7 barajını aştığımızda İzmir’den alacağımız oy belirleyici olacak ve burada ağırlık olacak. İzmir’den Ankara’ya 2 bölgeden 2’şer vekil göndereceğiz” dedi.

 
Bucaspor 1928 Fethiyespor'a konuk olacak
 
Gönül sofrası bu kez Seyrek'te kuruldu
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
JALE 14 Nisan 2023 Cuma 15:52

OYUM ATATÜRKÇÜ VATAN PARTİSİNE CHP=PKK

Yorumu oyla      3      3  
ismail 14 Nisan 2023 Cuma 15:38

vatana laf edenin dilini kopartırız

Yorumu oyla      3      3  
mahmut 14 Nisan 2023 Cuma 15:37

site yine chp trölleriyle dolmuş durumda tunç spyer temizlik malzemelerini sizlere versin de iyice bir içinizdeki kötülükleri temizleyin

Yorumu oyla      4      4  
Oğuz Kaan 14 Nisan 2023 Cuma 15:14

Genel başkanlarına bırakın 100 bin imzayı, 30 bin imza bile toplayamayanlar İzmir’i silip süpüreceklermiş. Sayın Tunç Soyer gerekli temizlik malzemelerini versin de Cumhuriyet Meydanını bari silip süpürsünler.

Yorumu oyla      3      5  
kemal 14 Nisan 2023 Cuma 15:10

Yok canım hepsi yanlış bence vatan Türkiyede 400 vekil çıkarır, izmirden 12-12= 24 vekil çıkarır. Gördüğüm 10 kişiden 9 u vatan diyor.

Yorumu oyla      3      4  
hilmi 14 Nisan 2023 Cuma 14:48

benim de vatana verecek oyum var

Yorumu oyla      3      3  
melih 14 Nisan 2023 Cuma 14:46

vatan izmirde de turkiyede de birinci partidir. Anketcilere kanmayınız

Yorumu oyla      3      3  
mahmut 14 Nisan 2023 Cuma 14:22

vatan izmirde silip süpürür gorursunuz bugun herkes anlketlerde ch akp diyor ama oy verirken herkes vatancıdır

Yorumu oyla      3      5  
alo 14 Nisan 2023 Cuma 12:30

perinçekden 10 okka ileride sayın aday

Yorumu oyla      3      3  
:) 14 Nisan 2023 Cuma 12:12

komedisiniz siz komediii. Yarım vekil çıkartın yeter :))

Yorumu oyla      4      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tacettin Bayır, İzmir’in vekil matematiğini çıkardı: TİP, CHP’nin bir vekiline mal olabilir!
CHP’nin 1. Bölge’de 8 vekil çıkaracağını iddia eden İzmir Milletvekili ...
CHP’li Bakan’dan 'İnciraltı Planı' çıkışı: Hesabı Atilla Kaya’dan sorun!
İzmir’de uzun yıllardır çözülemeyen sorunlarından birisi olan İnciraltı ...
'İMECE savunma alanında önemli bir kabiliyet'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Savunma başta olmak ...
 
Sunucu ile MHP’li Şahin arasında ilginç diyalog: Çok cansız konuşuyorsun!
MHP tarafından İzmir’de düzenlenen aday tanıtım programında İl Başkanı ...
'Birbirini idare edemeyenler ülkeyi idare edemez'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da deprem konutlarının temel ...
Mısır'dan 11 yıl sonra Türkiye'ye ilk resmi ziyaret
Mısır'dan Türkiye'ye 11 yıl sonra ilk kez resmi ziyaret gerçekleşti. Mısır ...
 
'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yarıda bırakılmamalı'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malatya'da ...
AK Partili İnan muhalefete yüklendi: CHP terör uzantısıdır!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra adayı Eyyüp ...
AK Partili Dağ muhalefete yüklendi: İzmir sizi sandığa gömecek!
Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden 'erken seçim' için meydan okudu?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva