HABERLER>POLİTİKA
14 Nisan 2023 Cuma - 09:20

Tacettin Bayır, İzmir’in vekil matematiğini çıkardı: TİP, CHP’nin bir vekiline mal olabilir!

CHP’nin 1. Bölge’de 8 vekil çıkaracağını iddia eden İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 2. Bölge’de 7 vekil alacağını iddia ederken, bunun nedenini şu sözlerle açıkladı: “2. Bölge’de, partili olmayan, daha soldaki seçmen kitlesi, CHP’ye oy veriyordu. Şimdi o kesimin, TİP’e yakın olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla TİP’in adayı kazanırsa, biz mevcut 7 vekilliği koruruz, bir eksik kazanmış oluruz.”

Tacettin Bayır, İzmir’in vekil matematiğini çıkardı: TİP, CHP’nin bir vekiline mal olabilir!

EGEDESONSÖZ -  CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, partisinin İzmir 1. Bölge’den 8, 2. Bölge’den 7 vekil çıkaracağını tahmin ettiğini, Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) 2. Bölge’den vekil çıkaracağını düşündüğünü söyledi. Daha önceki seçimlerde, 2. Bölge’de, daha solda yer aldıkları halde, CHP’ye oy veren bir kesim olduğuna dikkat çeken Bayır, “Daha önce CHP’li olmayanların oyları vardı, daha solda. O oylar, bize geliyordu. Artık TİP gibi bir alternatifleri var. Bu sefer o oyların, TİP’e gideceğini düşünüyorum. Dolayısıyla CHP, 2. Bölge’de bir eksik vekil çıkarır, 7’de kalır diye tahmin ediyorum” dedi. SONSÖZ TV’de Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtlayan Tacettin Bayır, önemli değerlendirmelerde bulundu.

AK PARTİ O BÖLGEDEN 6 VEKİLLİĞİ RÜYASINDA BİLE GÖREMEZ
AK Parti’nin İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Savcı Sayan’ın, seçimi kazanacağını iddia etmesini değerlendiren Tacettin Bayır, hem Sayan’ın durumunu değerlendirdi, hem de İzmir’de 14 Mayıs akşamı oluşacak milletvekilliği aritmetiğini ortaya koydu:

“O arkadaşın daha önce de adaylığı oldu ancak İzmir’de bir sonuç alamadı. Sonra Ağrı’ya gitti, belediye başkanı oldu. Şimdi de Ağrı belediye başkanlığını bırakıp İzmir’den aday oldu. Seçilemeyeceğini bile bile geldi bence. Yanlış anlaşılmasın ama AK Parti 2.  Bölge’de iki milletvekili çıkarsın, öpsün başına koysun. AK Parti bir bölgede 6 milletvekilini rüyasında bile göremez.  Hesabı yaptım, şöyle ki: 1. Bölge ile 2. Bölge arasında bu sefer biraz fark olacak. Bildiğiniz gibi 2018 seçimlerinde biz her iki bölgeden 7’şer vekil çıkarmıştık. Fark olacağını düşünmemin önemli bir sebebi var. Hesabıma göre CHP, 1. Bölge’de 8 milletvekili çıkarır. 2. Bölge’de mevcudu koruyacak, 7’de kalacak gibi. Nedeni şu:  1. Bölge’de TİP aday çıkarmıyor fakat 2. Bölge’de İrfan Değirmenci’yi aday gösterdi. Daha önce partili olmayıp da AK Parti’den kurtulmak için bize oy veren bir kesim vardı. Bu gerçeği  kabul etmek lazım. O alternatif kesim, bu sefer TİP’in baraj sorunu da yok, alternatifimiz var deyip, TİP’e oy verecektir. Daha önce CHP’li olmayanların oyları vardı, daha solda. O kesimin TİP’e oy verme durumu söz konusu. Onlar da ittifak yaptıkları için baraj sorununu aştılar. Fakat mecliste Millet İttifakı ile birlikte oy kullanacaktır. 1. Bölge’de CHP’nin 8 milletvekili çıkaracağını, AK Parti’nin 2, İYİ Parti’nin 2, MHP ve HDP’nin birer vekil çıkaracağını düşünüyorum. 2. Bölge’de ise CHP 7, AK Parti 2 veya 3,  İYİ Parti 1’e düşebilir, 2 de alabilir. MHP ve HDP burada da 1’er milletvekili çıkarabilir. MHP vekil çıkaramazsa, CHP’nin vekil tablosu 9-8 de olabilir. Bize katılan dört partinin bize bir tık fazla milletvekili getirebileceğini varsayarsak, 8-8 zaten banko gibi oluyor.”

BU SEFER SADECE VEKİL VE CUMHURBAŞKANI SEÇMEYECEĞİZ
Şu anda İl Başkanlığının yapacağı çalışma programını beklediklerini, Milletvekillerinin 30 ilçeye dağılarak seçim çalışmalarına katılacağını belirten Tacettin Bayır, “Mevcut milletvekili adayı kardeşlerimizle birlikte çalışmalar yapacağız. Bu seçim çalışması, eski seçim çalışmalarına pek benzemiyor. Bunun iki nedeni var.  Birisi deprem.  Eskisi gibi kutlamalı çalgılı seçim atmosferi olmayacak. İkincisi Ramazan. 15 gün sonra, yani Ramazan bittikten sonra tempo yükselebilir.  Halk artık bilinçli. 21 yılda  yaşadıklarını aklına getirince, ne yapacağını biliyor artık. Bence vatandaşın yüzde 90’ı kararını verdi. Kararsızlara hatırlatmamızın olması lazım. Bu seçim, daha önceki seçimlerin hiçbirine benzemiyor. Bu sefer bir cumhurbaşkanı ve vekil seçmeyeceğiz, sistemi seçeceğiz. Güçlendirilmiş parlamenter sistem Cumhuriyet ile devam mı, yoksa güçlendirilmiş parlamenter sistemi devre dışı bırakıp Cumhuriyet rejimini terk edip, tek adam rejimini kabul edeceğiz? Bunu oylayacağız aslında. Bunu düşünerek sandığa gitmemiz lazım” dedi.

BEN LİSTEDE NİYE YOKUM DEME LÜKSÜMÜZ YOK
İzmir milletvekili aday listesinde yer almamasıyla ilgili tepkileri değerlendiren Tacettin Bayır, şunları söyledi:

“Telefonla arayarak, neden yoksunuz diye olayı bireyselleştiriyor vatandaşlarımız. Bence bu doğru değil. 6 siyasi parti Millet ittifakı adı altında buluştu. O partilerden sadece İYİ Parti kendi logosuyla seçime giriyor, Diğer 4 parti, CHP listelerinden seçime giriyor. Genel merkezin kontenjanları var. Diğer partilerden 4 arkadaşa listelerde yer vermek zorunda kalındı. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, yıllardır birlikte mesai yaptığı iki Genel Başkan Yardımcısını ekledi.  Tunç (Soyer) beyin tavsiyeleri oldu. Böylelikle liste oluşmuş oldu.  İl başkanlığını yapmış bir vekil olarak, bugünkü tartışmanın olmaması gerektiğini söylüyorum. Haksız eleştiriler demek istemiyorum ama ben niye listeye yazılmadım demenin zamanı olmadığını söylemek istiyorum. 15 Mayıs’tan sonra tartışılacak şeylerle, bugün tartışılacak şeyleri birbirine karıştırmamak lazım. 40 yıllık bir partili olarak, İl başkanlığı, milletvekilliği yapmış biri olarak, ben niye yokum deme lüksümüzün olmadığını ifade etmek istiyorum. Ben olmayayım ama başka arkadaşlarım olsun, sonuç alalım. Benim yaşım kemale ermiş. Cumhuriyet rejimini kurtaralım, yeter. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi kurtaralım. Ben torunlarımı, çocuklarımı düşünüyorum. Onların tek adam rejimi altında yaşamalarını istemiyorum. Bu çok daha önemli bir beklentidir. Burada Tacettin olmuş, Ahmet olmuş, Mehmet olmuş, artık tartışmayalım, bu tartışmaları bir kenara bırakalım. İl başkanlığı yaptım, üç dönem milletvekilliği yaptım. Daha ne yapacaksın yani! Kaldı ki iktidar olduğumuzda bu parti, benim etimden sütümden faydalanır isterse. Biz iktidara talip bir partiyiz. En az 25 bin donanımlı insana ihtiyacımız var. İzmir’de bile çok sayıda donanımlı, bilgili insana ihtiyaç olacak. Dolayısıyla 193 aday adayından adı yazılmayanlar küsmesinler. Mutlaka değerlendirileceklerdir. Milletvekili adayı olmuş gibi çalışsınlar. O çalışma onları bir sonraki süreçte bir yerlere taşır. Ben de ilk adaylığımda seçilmedim ki. 1999’daki önseçimde beşinci çıkmıştım. Üç kontenjan gelince, 8. Sıraya düştüm, seçilemedim. Ama sahada çok çalıştım, yıllar sonra 86 arkadaş arasında önseçimde beni ikinci sıraya koydular, meclise gittim. Beni örnek alsınlar. Parti de bunu görüyor. 2015’te ikinci sırada çıkmamın sebebi,  partiye küsmeden çalışmamdır.”

418 MİLYARI, 200’LÜK OLMAK ŞARTIYLA 1200 TIR TAŞIYABİLİR
Tacettin Bayır, milletvekili adaylarının çoğunun İzmirli olmamasıyla ilgili eleştirileri de değerlendirdi:

“Bazı bölgeler, kendi adaylarının gösterilmemesi durumunda küser. İsyan eden, kızan arkadaşlara hak vermiyor değilim. Haksız değiller. Bu dönemdeki talepleri haklı değil, doğru zaman değil. Çünkü normal bir seçime gitmiyoruz. Bugün MHP’nin de, AK Parti’nin de, CHP’nin de, Türkiye İşçi Partisi’nin de listelerine baktığınız zaman, gerçekten İzmirli aday sayısı çok az. Bunu sadece CHP için değil, hepsi için söylüyorum. Bu boyutta baktığınızda şu sonuç çıkıyor. Bu partiler, büyük illerde kontenjan haklarını kullanıyorlar. 28 milletvekilinin olduğu yere 6 kontenjan koyduğunuzda su kaldırır gibi oluyor.   Bu seferki oy, geçmişteki oylar gibi değil. Bir araya gelemeyecek 6 farklı siyasi görüş, asgari müşterekte buluşarak bir şeyi kurtarmaya çalışıyorlar. Tek adam mı, çok adam mı? Mutfaktaki yangın ortada duruyor.  418 milyarı getireceğim diyor Kılıçdaroğlu… 200 liralıklarla, 30 ton kapasiteli toplam  1200 TIR yapıyor. Kim götürdü bu parayı? Devleti yönetenler götürdü. Kimle götürdüler? Beşli çeteyle. 2002’den 2013’e kadar kişi başı milli gelirde 2 bin dolar artış olmuş, tebrik ederim. Ancak son 10 yılda 2 bin dolar eritmişsin. Kişi başı milli gelir, azaldı. Neden fakirleştik, onu sormamız lazım. Bu hesabı sormamız lazım. Adaylar İzmirli mi değil mi, onu değil, neden birileri daha çok zenginleşiyor, bunun hesabını sormak lazım.”

ESNAF, TBMM’DE TEMSİLCİSİZ KALACAĞINI DÜŞÜNMESİN
İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanlığı’ndan istifa edip CHP’den aday adayı olan Zekeriya Mutlu’nun aday gösterilmemesinin, esnaf kesiminin tepkisine yol açıp açmayacağı yönündeki soruya Tacettin Bayır, şu yanıtı verdi:

“Açık söylüyorum, neden listeler böyle diye sitem eden çok ama niye bir esnaf milletvekili adayı listede yer almadı diyen yok. Bakarsanız, ben de bir esnaftım. Hem de yılların esnafıydım. Bugün listede gösterilmeyen arkadaşlar, siyasetten kopacak, geriye çekilecekler, esnafın sorunlarını meclise taşıyacak kimse olmayacak, diye bir şey yok. Emekli falan değilim ben, siyasete devam edeceğim. Esnaf arkadaşlarla toplantılar yapacağım, onlarla konuşacağım, bakanlıklara götüreceğim, gerekirse bakanı getireceğim. Onların temsilcisiz kaldık düşüncesinde olmasını doğru bulmuyorum.  Gönül isterdi ki esnaf birliği başkanı arkadaşımız listede bulunsun.  Tepkisel bir durum yok. Kısa zamanda toparlandı erken olağanüstü genel kurula gidiyor. Gücünü ortaya koyup yeniden başkan olacaktır. Tekrar kazanır, birliğin başına geçer diye düşünüyorum.”

BAKAN’IN TANINIRLIĞI YOK, ÇELEBİ’NİN DE SEÇİLME ŞANSI YOK
AK Parti’nin aday listesiyle ilgili yorumlar yapan Tacettin Bayır, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun İzmir’de tanınırlığı olmadığını, CHP’den seçilip önce Memleket Partisi, sonra AK Parti’ye transfer olan Mehmet Ali Çelebi’nin de seçilme şansı olmadığını öne sürdü:

“AK Parti’de mevcut milletvekillerinin içinde en çok aktif olan, Hamza Dağ’dı, ancak üç dönem kuralına takıldı, aday değil. Binali Yıldırım da öyle. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun İzmir’de pek tanınırlığı yok. Kemik Erdoğancıların oylarını alacaklar, o da 2’şer milletvekili eder. Mehmet Ali Çelebi’nin seçilme şansı hiç yok, çünkü 4. Sırada. AK Parti o bölgeden dört vekil çıkaramaz. Çelebi’ye yazık oldu, kullanıyorlar ne yazık ki. Çelebi ile ilgili CHP’li seçmenin önemli tespitleri var. Diyorlar ki, bu partinin İzmir’de yapacağı en kötü önseçim, en iyi atamadan daha iyidir. Çünkü bugüne kadar bu partide önseçimden çıkmış hiç kimse bu partiyi, bu gemiyi terk etmedi. Ama kontenjanla gelenlerden gemiyi terk edenler çok oldu. Mehmet Ali Çelebi de kötü bir örnek. Daha önce de söyledim, bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Bu seçim gerçekten çok önemli. Devletin varlığını ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız şartsız egemenliğini koruyan, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve layık cumhuriyet ilkesine bağlı kalan, milletin huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesi insan haklarından ve temel hürriyetten yararlanması ülküsünden ayrılmayacak olan, Türkiye Cumhuriyet’in şan ve şerefini koruyacak yüceltecek, ve üzerine aldığı görevi tarafsızca yerine getirecek, parlamenter demokratik sistemi savunacak bir Cumhurbaşkanı mı seçeceğiz, yoksa tek adam, partili, Anayasayı tanımayan, bir cumhurbaşkanı mı seçeceğiz? Sonuçta ülkemizin, kendimizin, bizden sonraki nesillerin geleceğini oylayacağız. Karar, seçmenindir. İki tarafın ne olduğunu sandığa giderken hatırlayıp ona göre oy kullanacak.”

KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN’IN 10 PUAN ÖNÜNDE
Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucuyla ilgili yaptığı yorumda anket sonuçlarına göre konuşan Tacettin Bayır, “10 gün önce yapılan bir kamuoyu araştırması var, bir de geçtiğimiz çarşamba günü açıklanan kamuoyu açıklaması var. 10 gün önceki araştırmada Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın 7 puan önündeydi. Çarşamba açıklanan ankette bu fark 10 puana çıkmış. Makas gittikçe açılıyor. Öyle görünüyor ki, Altılı masa bunu güçlendirdi. Altılı Masayı dağıtmak için çok çaba harcadılar ama başaramadılar. Aksine daha da güçlendi. Bugün de aynı omuz omuza ilerliyorlar. Ben bu noktada 14 Mayıs’a kadar olan süreçte Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’la arayı daha da açacağına inanıyorum. Bugünkü yüzde 10’luk farkın yüzde 13-14’e çıkacağını düşünüyorum. Bu da şu demektir: Kılıçdaroğlu’nun  Türkiye genelinde yüzde 62 oranında oy alacağına inanıyorum. İzmir’de ise yüzde 68 oy çıkar diye bekliyorum. 70’e dayanabiliriz. Bunun bizim için başka bir önemi var. Sadece Sayın Kılıçdaroğlu’nu seçmek yetmez, parlamentoda onun elini güçlendirmek için en az 360 milletvekili lazım. İttifakın bu kadar milletvekilini alması lazım.  400 çıkarırsak, tadından yenmez. 360 vekil çıkarmak, yasa çıkarmak için çok önemli” ifadelerine yer verdi.

AÇIK AÇIK, TRİBÜNE OYNUYORLAR
Millet İttifakı’nı HDP üzerinden eleştirenlere de yanıt veren Tacettin Bayır, şunları söyledi:

“Açık açık tribüne oynuyorlar. Bir taraftan HÜDA PAR gibi militarist, terörist diyebileceğimiz bir partiyle işbirliği yapacaksın, onun yüzde 0,01’lik oyuna bile tenezzül edeceksin. Kadınları yok sayan, kadına şiddeti normal sayan bir anlayışla ortaklık yapacaksın. Bu tarafta benim ittifak bile yapmadığım HDP üzerinden saldıracaksın. HDP dışarıdan destek verebilir, o başka bir şey. Adayları ayrı, seçime kendi ittifaklarıyla giriyorlar. Açılımda sen bunlarla çalışmadın mı? Ne oldu da HDP şimdi kötü parti oldu, HÜDA PAR iyi parti oldu? İnsanlar, bu kadar balık hafızalı değil.  Vatandaşın birinci gündemi, mutfaktaki yangındır. Pazara gidemiyor. Kiloyla ürün alan kalmadı. Peyniri dilimle alıyorlar. Karpuzu dilimle alıyoruz. Bir çok şey tadımlık olmuş. Bizim insanımız sadece Ramazan’da değil, neredeyse 12 ay oruç tutuyor, yokluktan. İnsanların gevrek alacak halleri kalmadı. İnsanlar çöp konteynerinin kapağını açıp yiyecek arıyor. Bu nedenle halkımız, 14 Mayıs’ta sandıkta gereğini yapacaktır.”

 
Kökünü Kurutma Operasyonu: 201 gözaltı
 
Yeni kent merkezindeki ‘rant’ iddialarına Batur'dan yanıt: Yönetmelik var!
YORUMLAR
Toplam 24 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tıpış tıpış oy. yok 14 Nisan 2023 Cuma 19:06

Yahu aday yapmadılar işte daha ne anlatıyorsun..? Bu rezil kepaze listeye Kemalizm faşizm'dir diyenlere, Hdp ile temasta olanlara İzmirliler oy vermez! Oylar Memleket'e Muharrem İnce'ye!

Yorumu oyla      6      3  
örgüt... 14 Nisan 2023 Cuma 19:06

Tulumu sizler anca Horonlarda görürsnüz... 14 mayıs bu listeyle gerçeklerle yüzleşeceiğz ama pes etmek yok...

Yorumu oyla      5      3  
Gaziemir 14 Nisan 2023 Cuma 18:16

Ahhhh ahhhh eski vekilim, hem birinci hemde ikinci bölgelerde SUKUTİ HAYAL e uğrayacaksınız... Bu sefer İZMİR çantada keklik OL MA YA CAK TIR nokta

Yorumu oyla      6      3  
bilen 14 Nisan 2023 Cuma 16:36

her iki bölgeden 5-5 çıkarır.6 yı başarı görsün CHP.....

Yorumu oyla      5      3  
Yorgun demokrat 14 Nisan 2023 Cuma 16:29

Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti. Artık, oy için herşey olan CHP düşünsün. Demokratik güçler cumhurbaşkanlıgı için gönül razı olmazsa da kılıçdaroğlu diyecek, ama bu milletvekilliği için duruşu sağlam adaylar olacak. Kesinlikle CHP olmayacak.

Yorumu oyla      5      3  
Balkanlı 14 Nisan 2023 Cuma 16:25

Sayın vekilim seni izmirli olarak seviyoruz. bence topa girmeyin sizde harcanmayın. İzmirdeki AK parti, CHP, İyi parti genel merkez yöneticileri, İzmirliyi, Romanları ve Balkanlıları “Nasıl olsa oylarını her durumda mecburen oy bize verirler” düşüncesiyle hareket edip seçmeni “cepte keklik” olarak görüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu dönem milletvekili seçimlerinde her siyasi görüşün alternatifi olduğunu unutmayın. Bakın bu seçimlerde göreceksiniz bakalım, Romanları, Balkanlıları ve yerel adaylar yerine ithal aday dayatmayı. Bu size bir test olsun. Saygılarımla.

Yorumu oyla      6      3  
kemal 14 Nisan 2023 Cuma 16:13

izmirli rumuzlu şahıs, belkediyede çalışmıyorum ayrıca tröllüğü bırak gerçekleri gör koku moku yokçöpler toplanıyor sıkıntısız trafik calısıyor hava kirliliği yok denizleri devamlı temizliyoruz siz inadına kirletseniz de soyer ve ekibi gece gunduz temizler sen hangi sehirde yasıyorsun izmirli

Yorumu oyla      2      7  
İNCE İNCE 14 Nisan 2023 Cuma 15:55

OYUM MEMLEKET PARTİSİNE MUHARREM İNCEYE TATATÜRKÇÜ MİLLİYETÇİ...........

Yorumu oyla      5      3  
izmirli 14 Nisan 2023 Cuma 14:41

Kemal izmir seferihisar değil kardeşim, burada kıytırık sakin şehir hikayesi ile yüzde 70 alamazsınız. Kentin çözülemeyen ve gitgide büyüyen koku, çöp, trafik, hava deniz kirliliği ve bir adım yol gidilemeyen kentsel dönüşüm sorunları var. İzmirde maraş benzeri bir deprem olursa düşün bunun sorumlusu kim olur. Sen bunları görmezden gelip izmirlinin akp kazanmasın diye yine de oy verirler dersen , gün olur devran döner ve chp silinir yerine iyi parti yada tip gibi bir parti gelir. O yüzden belediyede çalıştığın masadan kafanı kaldır bir etrafına bak, halkla konuş bak bakalım memnunlar mı değiller mi.

Yorumu oyla      11      3  
''İki taraf '' Merkez , Kırsal 14 Nisan 2023 Cuma 14:23

İzmir BB'si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ; İzmir merkez ilçeler , İzmir kırsal ilçeler ayrımcılığı yapıyor. İzmir toplu ulaşımındaki bu adil ve eşit olmayan uygulama ; CHP iktidarında da Ülkenin nasıl yönetileceğine dair gerçek hizmet anlayışından biri değil midir ? İzmir merkez ilçelerindeki metro ,otobüs , vapur ve tramvaylarda 120 dk.aktarma hakkı var. İzmir kırsal ilçe belediye otobüslerinde (ESHOT ) aktarma hakkı yok. İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) uygulamasında ısrar edilirse ; İzmir kırsal ilçelerine belediye otobüsü dahi yok. Ağzınızla kuş tutsanız , Oylarınızın bir kısmı TİP 'e gidecek. Söz uçar , İcraatlar kalıcıdır. ÇÖZÜM : İzmir kırsal ilçe otobüslerinde de ; 136 km.lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin ( BEDAVA DEĞİL .PARAMIZLA ) uygulanması. ' HAK , HUKUK ,ADALET '

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Bakan’dan 'İnciraltı Planı' çıkışı: Hesabı Atilla Kaya’dan sorun!
İzmir’de uzun yıllardır çözülemeyen sorunlarından birisi olan İnciraltı ...
'İMECE savunma alanında önemli bir kabiliyet'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Savunma başta olmak ...
Sunucu ile MHP’li Şahin arasında ilginç diyalog: Çok cansız konuşuyorsun!
MHP tarafından İzmir’de düzenlenen aday tanıtım programında İl Başkanı ...
 
'Birbirini idare edemeyenler ülkeyi idare edemez'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da deprem konutlarının temel ...
Mısır'dan 11 yıl sonra Türkiye'ye ilk resmi ziyaret
Mısır'dan Türkiye'ye 11 yıl sonra ilk kez resmi ziyaret gerçekleşti. Mısır ...
'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yarıda bırakılmamalı'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malatya'da ...
 
AK Partili İnan muhalefete yüklendi: CHP terör uzantısıdır!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra adayı Eyyüp ...
AK Partili Dağ muhalefete yüklendi: İzmir sizi sandığa gömecek!
Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza ...
'Dağlarda bir tek terörist bırakmayacağız'
AK Parti Bayrampaşa İlçe teşkilatını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden 'erken seçim' için meydan okudu?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva