HABERLER>POLİTİKA
13 Nisan 2023 Perşembe - 16:57

AK Partili Dağ muhalefete yüklendi: İzmir sizi sandığa gömecek!

Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ muhalefete yönelik sert çıkış yaparak “Vatansever şehir İzmir... Demokrasi şehri İzmir... Kuva-yi Milliye şehri İzmir... İzmir bu seçimde sizi sandığa gömecek!” dedi.

AK Partili Dağ muhalefete yüklendi: İzmir sizi sandığa gömecek!

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ – AK Parti İzmir 28’nci dönem milletvekili adayları görkemli bir tören ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ muhalefete yüklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini vurgularken, "AK Parti'nin 5'nci dönemini geride bıraktık. Ak Parti, kurulduğunda bu yana 5 dönemdir iktidarda var olduk. Aradaki 25'nci dönem var bunu da sayacak olursak 6 dönemi geride bıraktık. Bu evladınız kardeşiniz 2006 yılın gençlik kolları ile ak partide siyasete başladı. Gençlik Kolları başkanlığı yaptım. 6 dönem AK Parti iktidar dönemi geride kaldı. Bunların 4 tanesinde aday olarak sizlere hitap etme imkanım oldu. 4 dönem sonunda Allah hamdolsun partimizin 3 dönem kuralını sonuna kadar uygulanması gerektiğini savunarak bugün İzmir teşkilatlarının karşısından milletvekili adayı olarak bulunmuyorum. 12 yıllık milletvekili dönemim sonunda mutlaka eksiğimiz gediğimiz olmuştur ancak mümkün olduğunca milletvekilliği vazifemi, teşkilatımızın taleplerini yerine getirmeye, hem İzmir'in taleplerini yerine getirmeye çalıştım. İnşallah bu salonda buna şahittir.  İnşallah yepyeni başlangıçların arifesindeyiz. Hem ülke olarak hem de ben siyasi olarak yepyeni arifesinde olduğumuzu düşünüyorum. Bu anlamda 14 mayıs virajı hem İzmir hem Türkiye için çok elzem bir süreçtir. Bu virajı hep birlikte atlatıp, ondan sonra da ileriye dönük daha iyi hedefleri ortaya koymak mecburiyetindeyim. Ben bugüne kadar  aday olarak  vekil olarak canla başla uğraş verdiysek, bundan sonra  da hem bu seçim döneminde hem de kampanyadan sonra yine Ödemiş'in Kiraz'ın köylerinde yine 30 ilçede sokaklarda birlikte olacağız. Yine sokak sokak, cadde cadde, ev  ev gezmeye devam edeceğiz. Yine İzmir'in meselesi bizim eserimiz olacaktır. İnşallah her bir sorunu çözüme kavuşturmak için canla başla mücadele  etmeye devam edeceğiz. Birbirinden iyi belediye başkanımız var her biri vazifesini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor.  Bu dönemde birileri 14 Mayıs'a ne kadar önem verdiklerini, ne kadar kıymet verdiklerini hemen her gün yaptıkları açıklamalar ile dile getiriyorlar. 14 mayıs seçimleri için neredeyse her gün terör örgütleri mensupları tarafından açıklama yapıldığını görüyoruz. Terör örgütü ele başlarının 40 bin insanımızı şehit eden, bir çok istikrarsızlığa sebep veren terör örgütü elebaşları Millet İttifakı'na olan desteklerini ifade ediyorlar. 7'lı koalisyon için de Cumhurbaşkanı adayı ya da yetkilileri 'siz kimsiniz, biz siyasi mücadele yapıyoruz, bu konuda sizin açıklama yapmaya hakkınız yok, Kandili başınıza yıkarız' sözünü hiç duydunuz mu? Duymadık. Çünkü söyleyemezler. Çünkü onların korkuları var" dedi.

BELEDİYEDEN ŞİKAYETLER ALIYORUZ
Sözlerine Cumhuriyet Halk Partisi'ne yüklenerek devam eden Dağ, "Vatansever şehir İzmir... Demokrasi şehri İzmir... Kuva-yi Milliye şehri İzmir... İzmir bu seçimde sizi sandığa gömecek! Siz 15 Mayıstan sonra nasıl bir Türkiye hayal ediyorsunuz? Siz 15 Mayıs'tan sonra nasıl bir Türkiye vaat ediyorsunuz? Siz 1 ay sonrasına kaos vaat ediyorsunuz. Biz sizin kaos vaat etmenize izin vermeyeceğiz. Mehmet Ali Çelebi niye AK Parti sıralarında diye soranlara... Bugün bir mücadele yürütüyoruz ve o mücadelenin içinde Mehmet Ali Çelebi var. Bugün Mehmet Ali Çelebi'ye laf söyleyenler kendilerine bir baksınlar. Biz bu filmi daha önce yaşadık. Yerel seçimlerden önce Sayın Kocaoğlu dedi ki, İzmir üzerinden tehlikeli bir oyun oynanıyor. Biz seçime kadar çağrıda bulunduk çık açıkla diye. Bugün belediyede çalışanlardan yüzlerce şikayet alıyoruz. Belediye kadrolarını bri katım örgütlere peşkeş çekildiğine dair. Size bunu bu ülke yaptırmayız. Bu millet size bunu bu ülkede yaptırmayacak. 14 Mayıs günü buradaki en doğru cevabı millet size verecektir.

Teşkilata çağrıda da bulunan Dağ, "AK Partili kardeşlerim 1 aylık süre boyunca acıkmak, yorulmak, uyumak yok. Her saniyemiz, dakikamız çok kıymetli. Bunu verimli değerlendirerek seçimde yine zafer AK Parti'De olacaktır. 14 Mayıs akşamı balkon konuşmasını Recep Tayyip Erdoğan yapacak ve bu siyasetçilerin bu tavrı tarihe olumsuz bir tavır olarak geçecektir.

 
'Dağlarda bir tek terörist bırakmayacağız'
 
Ege Su Ürünleri’nden 1,6 milyarlık ihracat!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SANİYE 14 Nisan 2023 Cuma 15:59

OYUM MEMLEKET PARTİSİNE MUHARREM İNCEYE

Yorumu oyla      2      3  
Asım ŞAİR 14 Nisan 2023 Cuma 09:28

Güzel İZMİR size güle güle diyecek,sayın Dağ. Şimdiden buna alışın, sonra şok olup hastahanelerde dolaşmayın..

Yorumu oyla      5      3  
İZMİR YERLİSİ 14 Nisan 2023 Cuma 09:16

Sesli Güldüm

Yorumu oyla      5      3  
Girit'li... 13 Nisan 2023 Perşembe 23:32

Sandığa gömülecek sizsiniz siizz...

Yorumu oyla      9      3  
hadi ordan 13 Nisan 2023 Perşembe 23:01

2002 den berı aldıgınız max oy % 35 şimdi ise % 20 zor gorursunuz. gram metro yapmadınız buy şehre yeterı kadar kostek oldunuz bı düşün yakamızdan yeter artık

Yorumu oyla      9      3  
Yav he he 13 Nisan 2023 Perşembe 17:12

Her seçim aynı hikâye. Sizin partiden olan Başbakan Yardımcısı Arınç, Gökçek için Ankara''yı parsel parsel FETÖ''ya sattı dedi, ne işlem yaptınız?

Yorumu oyla      17      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Dağlarda bir tek terörist bırakmayacağız'
AK Parti Bayrampaşa İlçe teşkilatını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman ...
AK Parti İzmir adayları sahnede!
AK Parti İzmir’de 28’inci dönem milletvekili adayları görkemli bir tören ile kamuoyuna tanıtıldı.
'El ele verip harami düzeni değiştireceğiz'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'da yaptığı konuşmada yoğun ...
 
AYM'den Millet Partisi'nin isim itirazına ret
Anayasa Mahkemesi (AYM), Millet Partisi'nin partilerinin isminin 'Millet ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya deprem konutlarının temel ...
AK Partili Saygılı’dan Soyer ve Aslanoğlu’na sert çıkış: İzmir’i iş bilmezlere bırakmayız!
Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ...
 
MHP’li Kalyoncu’dan muhalefete ‘liste’ eleştirisi: Atatürk düşmanını aday yaptılar!
MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, muhalefetin aday listeleri ile ...
'Terörle arasına mesafe koyamayanlara karşıyız'
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terörle arasına mesafe koyamayanlara ...
Bakan Kasapoğlu'ndan İzmir'de 14 Mayıs mesajı!
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "14 Mayıs sabahı, 15 ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva