HABERLER>GÜNCEL
12 Nisan 2016 Salı - 14:09

Üç ilden acı haber: 4 şehit, 9 yaralı

Şırnak’ ta devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu 3 askerin yaralandığı bildirildi Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde de meydana gelen patlamada 1 askerin şehit olduğu 4 askerin ise yaralandığı öğrenilirken, Nusaybin'deki operasyonda da 2 asker şehit düştü 2 asker de yaralandı

Üç ilden acı haber: 4 şehit, 9 yaralı

Şırnak'ta güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit olurken, 3 asker yaralandı. Şırnak’ta hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 14 Mart’tan itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağı ile operasyonlar devam ediyor. Operasyonların sürdüğü Cumhuriyet Mahallesi’nde bugün güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı.

Ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 1 uzman çavuş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı 3 askerin tedavisi ise devam ediyor. Güvenlik güçleri Cumhuriyet Mahallesi ile Bahçelievler mahallelerinde yoğunlaştırdıkları operasyonlarını sürdürüyor. Belirlenen bombalı tuzaklı barikatları imha etmek için top atışları yapıyor. Top atışlarının yapıldığı bölgelerden sık sık silah ve patlama sesleriyle dumanlar yükseliyor.

DAĞLICA'DA PATLAMA: 1 ŞEHİT, 4 YARALI
Öte yandan Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde de belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada 1 asker şehit olurken, 1’i ağır 4 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "12 Nisan 2016 Salı günü Hakkari Dağlıca bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü hedeflerinin ateş altına alınması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucunda kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" denildi.

MARDİN'DE 2 ŞEHİT, 2 YARALI
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde devam eden operasyonlarda da, PKK'lı teröristlerce bir eve tuzaklanmış patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen 2 ayrı patlamada 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

14 Mart'tan itibaren sokağa çıkma yasağı bulunan Nusaybin İlçesi'nin Fırat Mahallesi'nde bugün akşam saatlerinde PKK'lıların bir eve tuzakladığı el yapımı patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada, bir asker yaralandı. Yaralı askeri almaya giden askeri grubun aynı eve girdiği sırada meydana gelen ikinci patlamada, 3 asker daha yaralandı. Yaralı 4 asker ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen durumu ağır olan 2 asker şehit oldu. Tedavi altında bulunan 2 askerin ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 
İtalya’da siyasetini değiştiren adam öldü
 
Delican’dan CHP’ye sert ‘pankart’ mesajları!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
23 Nisan resepsiyonu iptal mi edilecek?
TBMM’nin 96. kuruluş yıldönümü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ...
Ege'nin en büyük pazarı sınırlarını aştı!
İzmir'de yüzyıllardır süren geleneğe uygun olarak dualar eşliğinde her ...
Dikili’de yasa dışı geçişler durmuyor!
İzmir’in Dikili İlçesi'nden, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli ...
 
İzmir’de ‘çağrı merkezi’ operasyonunda 2.dalga!
İzmir’de geçen yıl 'çağrı merkezi' kurarak dolandırıcılık yaptıkları ileri ...
Foça'da denizde çocuk cesedi bulundu
Arslanburnu mevkisi açıklarında, balıkçıların ağına 5 yaşlarında kız çocuğuna ait ceset takıldı…
Hain saldırıdan bir acı haber daha: Şehit sayısı…
Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde PKK'lıların İlçe Jandarma Komutanlığı'na ...
 
14 şirkete kayyum, Samanyolu'na arama!
Kaynak Holding ile organik bağlı bulunduğu tespit edilen 14 yeni şirkete ...
Kilis'e yine roket mermisi düştü: 3'ü ağır 6 yaralı
Kilis’e bu sabah Suriye tarafından atılan üç roket mermisi düştü. Ekrem ...
Seyir halindeki aracı taradılar: 1 ölü, 1 yaralı
Adana’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, takip ettikleri bir hafif ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva