HABERLER>EKONOMİ
25 Şubat 2016 Perşembe - 10:36

TEB, İzmir’de kadın patronları buluşturdu

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) Kadın Bankacılığı çalışmaları kapsamında kadın patronlara ulaşarak potansiyellerini açığa çıkarabilmelerine destek olmak amacıyla başlattığı Kadın Akademisi etkinlikleri devam ediyor.

TEB, İzmir’de kadın patronları buluşturdu

2016 yılının ilk Kadın Akademisi’ni İzmir’de gerçekleştiren TEB, başarılarıyla iş dünyasında adından söz ettiren İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci’yi kadın patronlarla biraraya getirdi.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye’de ilk kez bir banka bünyesinde ayrı bir yapılanma oluşturarak kurduğu Kadın Bankacılığı ile kadın patronları desteklemek ve iş hayatındaki varlıklarını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, kadın patronların işlerini geliştirmeye yönelik bilgi ihtiyacını karşılama ve onları ilham veren başarılı iş kadınlarıyla biraraya getirme hedefiyle Kadın Akademisi’ni başlatan TEB, 2016 yılının ilk etkinliğini 24 Şubat Çarşamba günü İzmir Hilton Otel’de gerçekleştirdi.

TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, başarılarıyla adından söz ettiren İzmirli iş kadını İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci, iş hayatına ilişkin tecrübelerini paylaştı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadın işgücünün ekonomideki yeri giderek artıyor. Kadın işgücünün kıymeti her geçen gün daha fazla fark ediliyor. Buna rağmen, ülkemizde özellikle kadın patronlara finansmanın yanı sıra ihtiyaç duydukları alanlarda bilgi ve danışmanlık desteğinin bütünsel olarak sağlanmasında bazı halkaların eksik olduğunu görüyoruz. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak, 10 yıldan bu yana KOBİ Bankacılığı’nda benimsediğimiz ve bizi sektörde farklılaştıran ‘Danışman Banka’ anlayışımızı Kadın Bankacılığı alanına taşıdık. Aslında KOBİ Bankacılığı çatısı altında kadınlarımıza yönelik her zaman çalışmalarımız vardı. Fakat Türkiye’de ilk kez banka bünyesinde ayrı bir yapılanma oluşturarak kurduğumuz TEB Kadın Bankacılığı ile kadın patronlara odaklanarak onların iş hayatındaki ihtiyaçlarını bütünlüklü bir hizmet anlayışıyla ele almayı ve tamamen kendilerine özel çözümler geliştirmeyi amaçlıyoruz. Danışman Banka anlayışıyla başlattığımız Kadın Akademisi ile de kadın patronların işlerini geliştirmeye yönelik bilgi ihtiyacını karşılamayı ve onları iş dünyasının ilham veren başarılı kadınlarıyla biraraya getirmeyi hedefliyoruz. Kadın Akademisi’nin içeriğini tamamen iş kadınlarımızın ihtiyaçlarına yönelik kurguluyoruz” diye konuştu.

“2016’nın ilk Kadın Akademisi’ni İzmir’de düzenlemekten mutluluk duyuyoruz”

TEB Kadın Akademisi etkinliklerinin ikincisini Ege’nin incisi İzmir’de gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Boz, “Bu aynı zamanda TEB Kadın Akademisi’nin bu yılki ilk etkinliği. İlk Kadın Akademisi’ni Ekim ayında İstanbul’da düzenlemiş ve katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşmıştık. Bugün de Kadın Akademisi ile İzmir’de olmaktan çok mutluyuz. Etkinliğimiz kapsamında, konuşma ve sunumların yanı sıra atölye çalışmalarımızla da katılımcılara iş hedeflerini hayata geçirme noktasında teorik ve uygulamaya yönelik bilgi desteği veriyoruz. Etkinliğimizin iş kadınlarımızın sürdürülebilir iş hedeflerine ulaşmasında ve rekabette avantaj elde etmesinde katkı sağlayacağına inanıyorum. İstanbul’da başlayan, ikinci durak olarak İzmir’de düzenlenen TEB Kadın Akademisi etkinliklerimizi önümüzdeki dönemde farklı illere giderek düzenlemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Etkinlik kapsamında katılımcılarla biraraya gelerek iş hayatında edindiği tecrübeleri paylaşan İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci ise, kadınların çok yönlü düşünme ve pek çok işi aynı anda yönetebilme kabiliyetlerini girişim projeleriyle iş hayatına başarıyla yansıtabildiklerini söyledi.

TEB Kadın Bankacılığı ile kadın patronlara özel ürün ve hizmetler

TEB, Kadın Bankacılığı ile işletmelerini büyütebilmeleri için gereken bilgiye ulaşma, yeni pazarlara erişim, networking kurma gibi kilit konularda kadın patronlara özel eğitim, danışmanlık ve mentorluk alma olanakları sunuyor. Bu sayede kadın patronlara iş hayatının çeşitli alanlarında karşılaştıkları engelleri aşmaları konusunda bütünlüklü bir destek veren TEB, kadın patronların global dünya ile rekabet edebilecek seviyeye ulaşması ve istikrarlı bir büyüme elde edebilmeleri için finansmana erişimlerini de kolaylaştırıyor.

Bu yönde maddi teminatsız kredi ve özel finansman paketleri geliştiren TEB, Kadın Patrona Özel EBRD Kredisi, KGF Kadın Patron Destek Kredisi, Altın Teminatlı Kredi, Kadın Bankacılığı Masraf Paketi, Kadın Bankacılığı Ürün Paketi gibi avantajlı bankacılık hizmetlerinin biraraya getirildiği özel masraf paketleri sunuyor.

 
UNESCO ortaklığı: AK Partili ve CHP'li belediyeden işbirliği
 
Emekli ikramiyesinde 30 yıla takılanlara iyi haber
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IMF kötümser: Küresel ekonomi...
IMF, Şangay'daki G20 zirvesi öncesinde küresel ekonomiye ilişkin bir rapor ...
'Plastik' skandalı Türkiye'ye de sıçradı!
Mars Gıda Türkiye ürünlerinin sınırlı bir kısmını tedbir amaçlı geri çağırdı. ...
'Eski Şehir Şato'suna teklif yağmuru: Kimler almak istiyor?
Alman Hükümeti tarafından satışa çıkarılan, Kordon’un 125 yıllık tarihi ...
 
Demirtaş’tan mesaj seli: BMC, İZTAV, et entegre tesisi ve çimento krizi!
İTO Başkanı Demirtaş, Buca’daki et entegre tesisi projesi için Başkan ...
Katmerciler TOMA’dan sonra zırhlı araç üretecek
Emniyet Genel Müdürlüğü için ürettiği TOMA’lar ile gündeme gelen AK Parti ...
MODEKO 2016 kapılarını ‘sanayi sitesi’ talebiyle açtı!
MODEKO 2016 İzmir Mobilya Fuarı 27’inci kez kapılarını açtı. Açılış töreninde ...
 
Tartışmalı ‘kiralık işçi’ tasarısına onay!
TBMM Sağlık Komisyonu, özel istihdam büroları aracılığıyla geçici iş ilişkisi ...
EBSO’dan başarılı sanayicilere ödül
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, göreve başlamasının ardından ...
İzmir’deki tartışmalı tesis için İTB ve İTO devrede!
İzmir’de uzun süredir tartışmalara neden olan ve kaderine terk edilen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva