HABERLER>GÜNCEL
21 Temmuz 2024 Pazar - 11:22

Sinem'i 7 yerinden bıçakladı... 9 ayda tahliye!

Başkentte eski eşi Sinem T.'yi 7 kez bıçaklayıp ağır yaralayan Sinan Ö., saldırıdan 9 ay sonra tahliye edildi. Ölümden dönen genç kadın ise, "Devletime sığınıyorum. Bana illa tekrar zarar mı vermesi gerekiyor? Hala şahsın ailesi tarafından tehditler alıyorum. Öldükten sonra değil yaşarken, hayattayken benim yanımda olsunlar" dedi.

Sinem i 7 yerinden bıçakladı... 9 ayda tahliye!

Ankara'da eski eşi Sinem T.'yi (33) çocuklarının gözü önünde 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan Sinan Ö. (41), olaydan 9 ay sonra tahliye oldu.

DHA'nın haberine göre karara itiraz eden ve koruma talebi kabul edilmeyen Sinem T., "Devletime sığınıyorum. Bana 'Tahliye olduktan sonra size bir şey mi yaptı' diyorlar. Bana illa tekrar zarar mı vermesi gerekiyor?" dedi.

10 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI
Güzellik merkezinde çalışan Sinem T., 2 yıl önce 2 çocuğunun babası Sinan Ö. ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Sinan Ö., geçen yıl 24 Ekim'de velayeti eski eşinde olan 11 ve 13 yaşındaki kızlarıyla Çocuk Görüşme Merkezi'nde görüştü. Sinan Ö., görüşmenin ardından bir parkta buluştuğu eski eşi Sinem T. ile onlara iyi bakmadığı ve başka erkeklerle görüştüğünü iddia ederek tartıştı. Sinan Ö., tartışma sırasında aracının bagajında bulunan ekmek bıçağı ile Sinem T.'yi çocuklarının gözü önünde 7 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Sinem T., çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. 10 gün yoğun bakımda yaşam savaşı veren Sinem T., hayata tutunarak sağlığına kavuştu.

3 FARKLI SUÇLAMAYLA DAVA AÇILDI
Tutuklanan Sinan Ö. hakkında Ankara 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından müebbet ve farklı sürelerde hapis talebiyle dava açıldı. Sinem T., çocuklarını teslim almaya giderken eski eşinin kendisine bir şey yapacağı endişesiyle cebine koyduğu cep telefonuyla aldığı ses kaydını da dava dosyasına delil olarak sundu. Ses kaydında tartışma ve bıçaklama sırasında Sinem T. ile kızının çığlıkları yer aldı. Ses kaydının bilirkişi tarafından çözümü de dosyaya girdi. 12 Temmuz'da görülen 3'üncü duruşmada sanık Sinan Ö., tutuklu kaldığı 9 aylık süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

'BENİ ÖLDÜRMESİ İÇİN Mİ TAHLİYE EDİYORSUNUZ'
Sinem T., avukatı aracılığıyla tahliye kararına itiraz etti. Eski eşinin tekrar kendisine zarar vermesinden korkan Sinem T., polise başvurarak koruma talebinde bulundu. Talebinin kabul edilmediğini söyleyen Sinem T., "Hakim, beni öldürmeye teşebbüsten yargılanan şahsı tahliye etti. Mahkemede bana çok söz hakkı verilmedi. Karşı tarafın avukatı bana şahsın bıçağın sapıyla vurduğunu, bunun öldürmek değil; yaralamak olduğunu, öldürmek istese zaten öldürebileceği şeklinde bir savunma yaptı. Soruşturma aşamasında kızıma yalan ifade verdirmiş babası. Kızım bunu mahkemede söyledi, dikkate almadılar. 'Beni öldürmesi için mi tahliye ediyorsunuz' diye bağırdım. Bana 'İtiraz edersiniz' dediler. Bizi duruşma salonundan çıkardılar. Raporlarım mevcut ve 10 gün yoğun bakımda kaldım. Ölümden döndüm, Rabbim beni 2 evladıma bağışladı. Bıçağın arka sapı bu, 7 tane yarayı nasıl yapsın" diye konuştu.

'YAŞARKEN BENİM YANIMDA OLSUNLAR'
Çocuklarını görüşme merkezine babasının getirip götürdüğünü ancak olay günü eski eşinin kızlarını babasına teslim etmediğini söyleyen Sinem T., "Beni arayıp, çocukları eve getirmek istediğini söyledi. Korktuğum için kabul etmedim. Akşam işteyken bana bilmediğim bir numaradan arama geldi. Bir beyefendi 13 yaşındaki kızıma evimin yakınlarında araçla çarptığını, çocuğumun iyi olduğunu; ama acil gelmem gerektiğini söyledi. Evimin yakınlarındaki yere gittiğimde boşandığım şahıs, 2 kızımla beni bekliyordu. Kızıma baktım, bir şeyi yoktu. Eski kocam bana bağırmaya başladı. Tartıştık ardından önce yumruk attı, sonra bıçakladı. Şimdi yine dışarıda. Devletime sığınıyorum. Bana 'Tahliye olduktan sonra size bir şey mi yaptı' diyorlar. Bana illa tekrar zarar mı vermesi gerekiyor? Hala şahsın ailesi tarafından tehditler alıyorum. Öldükten sonra değil; yaşarken, hayattayken benim yanımda olsunlar" dedi.

 
TBMM'de yeni haftada yoğun mesai
 
Mücadeleyi kazandı... İzmir'de 'Hermes' savaşı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Korkunç iddia... Şila'yı zehirleyip öldürdüler!
Zonguldak'ta yaşayan Onur Güneş, 'Çin aslanı' cinsi 'Şila' isimli köpeğinin ...
İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en yoğunu oldu
İstanbul Havalimanı, 8 ila 14 Temmuz arasında, günlük ortalama 1491 uçuşla ...
Şanlı Kordon'un son halini yorumladı: Çok yakında kına gecesi de yaparlar!
Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, “Biraz alkol alan kendini ...
 
Dikili Kitap Günleri kapılarını açtı
Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliği ile 20-28 ...
İzmir'de ucuz araba dolandırıcılığı!
Galatasaray Spor Kulübü üyesi ve "uluslararası bir lojistik firmasının ...
Bakan Yerlikaya: 400 bin 980 araca ve sürücüye işlem yapıldı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11-18 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon ...
 
Şanlıurfa'da otomobil devrildi: 1 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
TÜRKSAT6A test yörüngesine yerleşti
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜRKSAT 6A'nın 35 bin 786 ...
Ender ALDANMAZ yazdı... ‘Devlet Baba’ yeniden sahalara dönmeli
Ender ALDANMAZ yazdı... ‘Devlet Baba’ yeniden sahalara dönmeli
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kim hazırsa penaltıyı o atar!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yeni bir Susurluk mu?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’de en yüce değer, tembelliktir
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva