HABERLER>EKONOMİ
5 Eylül 2011 Pazartesi - 11:30

Sevimli dostlar gün sayıyor

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 14 yıldır aralıksız olarak Pet Show’u (Evcil Hayvan Show) düzenleyen Efor Fuarcılık sevimli dostları bir kez daha Kültürpark’ta buluşturmaya hazırlanıyor.

Sevimli dostlar gün sayıyor

İZMİR - Sevimli dostlar İzmir Kültürpark’a çıkmak için gün sayıyor. Pet Show 2011 (14. Evcil Hayvan Show) kapsamında Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda olacak sevimli dostlar, 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerde görev alacak. Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün fuar kapsamında farklı etkinliklerle kutlanacağına dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, “Hayvanlar insanlar için büyük öneme sahip  canlı grubu, onlarsız bir yaşam düşünmek oldukça zor ve anlamsız. Onları sevelim sevdirelim, gelecek kuşaklara hayvan sevgisini aşılayalım” dedi. 

Hayvan sevgisini gelecek kuşaklara aşılamak amacıyla 14 yıldır Evcil Hayvan Show’u düzenlediklerini belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, bakım, beslenme ve hayvan sağlığı konusunda hayvan severleri doğru bilgilendirme yapılmasını sağladıklarını söyledi. Eyigele, “Hayvan, insan ve her canlıya özen gösterilen, ayırım yapılmadan tüm canlılara sevgiyle ve saygıyla davranılan bir dünya umudumuzu hiç kaybetmeden Pet Show 2011’i düzenliyoruz. Başlangıçta yarar üstüne kurulan insan-hayvan ilişkisi giderek karşılıklı sevgi ve dostluk bağlarıyla güçlendi, artık günümüzde insanımız bazı hayvanları hiçbir çıkar gözetmeksizin koruyor ve kolluyor. 

Organizasyonumuz kapsamında Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutlayacağız. Gelecek kuşaklara hayvan sevgisini aşılayacağız. Pet sektöründe faaliyet gösteren firmalar ürün ve hizmetlerini sergileyecek. Binlerce hayvan sever yarışma ve etkinliklerde eğlenirken yenilikler hakkında bilgi sahibi olacak. Hayvan ve doğayı seveceğiz ve sevdireceğiz”dedi.

SULTANLAR DA YARIŞACAK
14. Evcil Hayvan Show kapsamında çocuklar, balıklar, köpekler, kuşlar hatta Sultan kediler yarışacak. Bazı çocuklar kâğıtlara çizecekleri resimlerle bazı çocuklar ise oyun hamurlarından hayvan figürleri yaparak jüri üyelerinin beğenisini toplamaya çalışacak.  Akvaryum meraklıları Lepisteslerini yarıştıracak.  Köpekler, güzellik ve yetenek dalında, kuşlar farklı dallarda jürinin karşısına çıkacak. Sultan kediler Uluslararası Kedi Güzellik yarışmasında ilgi odağı olmanın yollarını arayacak. Uluslararası Sultan Kedi Irkları Derneği’nin FIFE onaylı yarışması oldukça büyük ilgi görecek.

ETKİNLİKLERDEN EVE GİTMEK İSTEMEYECEKLER
Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlamalarının da yer aldığı 4 günlük organizasyon birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Hayvan severler etkinliklerden evlerine gitmek istemeyecek. Anaokulu öğrencileri dans gösterileri, Köpek giysi defileleri, hayvan figürlü animatör ve çocuk tiyatrosu gösterileri, köpek eğitim ve itaat showları 11-20 saatleri arasında gerçekleşecek. İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün K9, İzmir Büyükşehir Belediye’sinin AKS Köpekleri gösterileri her zaman olduğu gibi büyük ilgi toplayacak.  

Pet Show 2011 14. Evcil Hayvan Show 29 Eylül-2 Ekim tarihlerinde Uluslar arası İzmir Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Egeli hayvan severlerin büyük ilgi göstereceği organizasyon 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Enflasyon beklentilerin üzerinde arttı
Enflasyon Ağustos'ta TÜFE'de yüzde 0.73, ÜFE'de yüzde 1.76 arttı. Zam şampiyonu karpuz oldu.
Egeli turizmcilerden Almanya atağı
Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu ...
Alkolsüz şaraba Türkiye vizesi
Uluslararası Bağ ve Şarap Örgütü'nün (OIV) 'Şarapta alkolsüzleştirme' ...
 
Sonbaharda kriz uyarısı
Dünya Bankası Başkanı Zoellick uyardı: "Küresel ekonomi, bu sonbaharda ...
İhracatta hedef, 12 milyar dolar
EİB Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, dünya pazarlarında daralma ...
'Siyasete sakın bulaşmayın!'
İzmir’in en deneyimli sanayicilerinden Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk ...
 
''Turizm Oscarı'' İzmir'in
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, dünya çapında ...
Yunanlı turizmcilere de bayram yaptırdık
Ramazan Bayram tatilinin 9 güne çıkması Yunanlı turizmcilere de yaradı. ...
Aydın'a ikinci jeotermal elektrik santrali
Aydın'ın Germencik ilçesinde, yeni kurulan ve deneme üretimine başlayan ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva