HABERLER>GÜNCEL
19 Haziran 2011 Pazar - 15:13

Rol arkadaşına tecavüze 13 yıl hapis istemi

İzmir’de çekilen ve ulusal bir kanalda yayınlanan dizide, birlikte rol aldığı kız arkadaşı B.O.’ya, (36) tecavüz iddiasıyla tutuklanan oyuncu C.D.D. (23) hakkında, 13 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Rol arkadaşına tecavüze 13 yıl hapis istemi

İZMİR - Dava konusu olay, iddiaya göre geçen 1 Haziran’da Alsancak semtinde meydana geldi. Dizide ’Feryal’ karakterini canlandıran B.O., ’Doruk’ karakterini oynayan C.D.D.’nin kendisini dövüp, zorla tecavüz ettiğini öne sürerek polise başvurdu. Oyuncu ve eğitmenlik yapan B.O. ile suçladığı rol arkadaşı C.D.D.’nin ifadeleri dizi senaryosunu aratmadı. B.O. ifadesinde şunları anlattı:
 
"C.D.D. 1.5 yıl önce bir sanat merkezinde resim yapıyordu. Ben de burada tiyatro dersi veriyordum. Kendisiyle orada tanıştık. Bir hafta sonra eşyalarını da getirdi, birlikte yaşamaya başladık. Birlikteliğimizin üçüncü ayından sonra kendisi beni kıskanmaya başladı. Birlikte ’sanat fabrikası’ adı altında tiyatro ve sinema oyunculuğu üzerinde kurs yeri açtık. Burasını açarken bankadan kredi çektim. Her sinirlendiğinde hep mazeret uydurarak beni dövüyordu. Daha sonra da ağlayarak benden af diliyordu. Ben de ’düzelir’ düşüncesiyle affediyordum. Bana yaptığı baskılardan dolayı evimde hapis hayatı yaşıyordum. Baskılardan ve hürriyetimi engellemesinden dolayı geçen yıl eylül ayında karakola gidip şikayetçi oldum. Hakkında işlem yapıldı."
                                          
YILBAŞI GECESİ DAYAK YEMİŞ
Bu olaydan sonra C.D.D. ile aralarının düzeldiğini belirten B.O. geçen yılbaşını geçirmek üzere birlikte Antalya’ya gittiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Burada alkol ve uyuşturucu aldı. O gece herşeye sinirleniyordu. Beni o gece yumruk ve tekmeler atıp dövdü. Yılbaşı akşamından sonra bir daha kötü davrandı. Yaşadığım son olaydan bir hafta önce beni başka biriyle aldattığını öğrendim. Bunu öğrenince ben evi terkedip iki gün otelde kaldım. Param bitti. C.D.D. beni arayıp, bir daha rahatsız etmeyeceğini söyledi. Eve tekrar birleşme amacıyla değil, ayrılmak amacıyla geri döndüm. Amacım birlikte açtığımız sanat galerisiyle ilgili borçları nasıl ödeyeceğimizi konuşmaktı."
 
"ELBİSELERİMİ PARÇALAYIP ZORLA SAHİP OLDU"
Ertesi gün dizi çekimleri olduğu için gün gün boyu sette olduğunu, gece saat 03.00’te eve geldiğini kaydeden B.O. o geceyi şöyle anlattı:
 
"Kendisi evde oturuyordu. Ben yatak odasına gidip kitap okumaya başladım. Kendisi yanıma gelip, bana, ’ben kim miyim’ dedi. Benim hayatıma karışmamasını istedim. Yanıma gelip uzandı. Birden eliyle vurmaya başladı. Döverken de üzerimde bulunan giysileri parçaladı. Ben yanından kaçarak diğer odaya gittim. Kapıyı kapatmak istedim. Elindeki copla kapıyı kapatmamı engelleyip, cop ile dövdü. Beni yerde sürükleyip, yatak odasına getirdi. Zorla sahip oldu. Kendisinden korktuğum için ona fazla direnemedim. Bana, ’git bunu da başkalarına anlat, anlatacak mısın?’ diye sordu. Benim çıplak olarak cep telefonuyla resimlerimi çektiğini söyledi. Bunları internete vereceğini söyledi. Sabah polise gidip şikayetçi oldum."
 
"UZUN ZAMANDIR İLİŞKİ YAŞIYORUZ"
Oyunculuk ve menajerlik yaptığını belirten tutuklu sanık C.D.D. ise suçlamaları kabul etmedi. C.D.D., ifadesinde şunları söyledi:
 
"Bunlar tamamen iftiradır. Ben kesinlikle kendisinin çıplak resimlerini çekmedim. Cep telefonum ve bilgisayarımda bu konuda inceleme yapılmasını istiyorum. Ben dizi filmde oynuyorum, şikayetçi de aynı dizide oynamakta. Kendisi benim kız arkadaşım, hatta oyunculuk konusunda hocamdır. Aynı evde uzun zamandır birlikte yaşamaktayız, aramızda aşk ilişkisi olmuştur. Buna bağlı olarak olay gününe kadar da cinsel birliktelik yaşadık. Olay gecesi eve erken geldim. Kendisi evde yoktu. Saat 03.00 sıralarında alkollü olarak eve geldi. Yatak odasına gidip, dergi okumaya başladı. Yanına her zamanki gibi gidip yattım. Herhangi bir problem yoktu. Onun isteği ile cinsel ilişkiye girdik. Olayın bu şekle dönüşmesinin nedeni, birlikte kurduğumuz şirket ve şirket için aldığımız ortak kredi kartı harcamalarımızın ödenmemesinden duyduğu öfkedir. Ayrıca birlikte olduğumuz 1.5 yıl içinde zaman zaman onu aldattığım için bana karşı tepkilidir. Kıskanmasının bu şikayette etkili olabileceğini düşünüyorum. Benim şöhretim artınca, başka kadınlarla beraber olmamı kabullenemedi. Kendisi son zamanlarda dizide rol alamaz duruma geldi. Beni kıskandığından bunları yaptı."
 
Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Orhun Sezer, olayla ilgili iddianameyi hazırlayarak davayı açtı. Tutuklu yargılanacak olan dizi oyuncusu C.D.D., önümüzdeki günlerde ’Cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçundan 13 yıl hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim önüne çıkacak. (ajanslar)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Benim için artık 'baba' yok
Tüm dünyada kutlanan ‘Babalar Günü’ İzmir’de bir genç kızın deyim yerindeyse yüreğini dağlıyor.
Ümran'ın yürek burkan çağrısına destek yağdı
Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı’nın YÖK’ten gelen ...
İlker Başbuğ’dan orduya ‘siyaset’ tavsiyesi
Genelkurmay Başkanlığı görevi sırasında, yaptığı açıklamalarla da gündemde ...
 
Ülkenin en büyük sorunu ‘işsizlik'
Kamu-Sen'in yaptığı ankete göre, Türkiye'nin öncelikli sorunu işsizlik ...
İzmir'de iki şüpheli ölüm
Bornova ve Kiraz’da iki kişinin ölümünün şüpheli bulunması üzerine soruşturma başlatıldı.
En güzel Babalar Günü hediyesi
Kanser tedavisi gören minik Feride'nin uzayan kahverengi saçları ve kanserli ...
 
"Adaletin kara 100'ü" için yürüdüler
Kendilerini "Ahmet ve Nedim'in gazeteci arkadaşları" olarak tanıtan bir ...
Haksız yere yattı, 30 bin lira kazandı
Urla’da 4 yıl gerçekleştirilen bir operasyon kapsamında tutuklanarak 4 ...
SES Genel Başkanı da açıklama yaptı
SES Genel Başkanı Çetin Erdolu, içme suyuna siyanür karıştığı iddiaları ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva