HABERLER>GÜNCEL
24 Kasım 2011 Perşembe - 10:08

Operasyonda 3. gün: 19 kişi için tutuklama talebi!

22 Kasım sabahı erken saatlerde başlayan ve 44 ismin gözaltına alındığı operasyonun üçüncü gününde sorguları tamamlanan 20 kişi adliyeye sevk edildi. Savcı 19 kişi için tutuklama istedi

Operasyonda 3. gün: 19 kişi için tutuklama talebi!

FATİH YAPAR/ CAN ÖZLÜ/ EGEDESONSÖZ/CANLI ANLATIM - Büyükşehir operasyonunda gözaltına alınan isimlerin sorguları sürerken adliyeden gelen son dakika haberi tahliye umutlarını söndürdü. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 20 kişiden 19'u için savcı tutuklama istedi. Gün boyu süren sorgulamalarda adliyeye sevk edilen 20 isimden ilk gün tutuklanan Solfej şirketinin sahibi Sedat Sakur'un kardeşi Oktay Sakur dışında kalan 19 kişi için savcı tutuklama talep etti. 

VE HAKİM KARŞISINDALAR
10. Ağır ceza mahkemesine sevk edilen 19 kişi tek tek duruşma salonuna alınıyor. Savcılığın tutuklama talebiyle hakim karşısına çıkan 19 kişiden 14’ünün yargılanması tamamlandı. Mahkemeden çıkan kararın ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor. Adliye önünde bekleyen ve tahliye umudunu koruyan gözaltına alınanların yakınları arkadaşlarına destek oluyor. Adliye önüne gidenlerin sayısının giderek arttığı da belirtildi. 

KOCAOĞLU ADLİYEDE
Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonda göz altına alınan ve bu sabah adliyeye sevk edilen 19 personelin yargılanmasına devam edilirken, Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şubesi’nde gözaltı süreleri devam eden diğer şüpheliler de sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Adliye kapısı önünde bekleyen yakınlarının sevgi gösterileri ile karşılaşan şüpheliler, çıkışta büyük bir sürpriz yaşadı. Yargılanan personeline destek vermek amacıyla Adliye binasına gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Adli Tıp’tan çıkan sanıklarla tek tek tokalaştı. Kocaoğlu, ‘Sizlerle gurur duyuyorum. Her zaman yanınızdayım’ dedi. Ekip otobüslerine bindirilen şüpheliler ile yakınları arasında duygusal diyaloglar da yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar, Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, Karabağlar İlçe Başkanı Birol Ağırbaş, Bayraklı İlçe Başlanı Levent Ölçer, CHP İzmir il ve ilçe yöneticileri,  çok sayıda meclis üyesi ve partililer adliyeye akın etti.

Fotoğraflar için tıklayın

ESHOT MÜDÜRÜ ALÇELİK FENALAŞTI
Savcıya ifade verirken tartıştığı öğrenilen ESHOT Genel Müdürü Ömer Faruk Alçelik’in hakim karşısında kriz geçirdiği ve ağladığı öğrenildi. Durak ihalesine ilişkin sorgu sırasında yaşanan tartışmanın 19 kişiye tutuklama talebinde etkili olduğu iddia ediliyor. Tartışmanın ardından Savcı'nın 'Bunların hepsini gönderin mahkemeye' ifadesini kullandığı kulislere sızarken bazı isimlerin serbest kalma umudunun da azaldığı görülüyor. Bir ara lavabo ihtiyacı için izin alan Alçelik, ise iki polis memuru nezaretinde lavaboya götürüldü. Yargılamalar son aşamasına doğru gelirken meraklı ve gergin bekleyiş devam ediyor.

İFADESİ ALINAN 20 KİŞİ SAĞLIK KONTROLÜNE GÖNDERİLDİ
Adliyedeki gergin bekleyiş sürerken emniyette ifadesi alınan 20 kişinin de sağlık kontrolü için adli tabipliğe getirildiği öğrenildi. Soruşturmanın emniyet kısmının büyük ölçüde tamamlandığı ve aralarında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey'in  de olduğu üst düzey bürokratların yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

DURAK, ÇALIŞKAN'I YALNIZ BIRAKMADI
Tutuklama talebiyle hakim karşısına çıkacak arkadaşlarına destek olmak için olay yerini terketmeyenler arasında Yardımcısı gözaltına alınan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da var. Durak, ESHOT ihalesinden gözaltına alınan Çalışkan'ı gün boyu yalnız bırakmadı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de gözaltında olan meclis üyesi Hüseyin Mercan’a destek vermek için adliyeye geldi. 

KOCAOĞLU ELDE KALAN BÜROKRATLARIYLA TOPLANTI YAPTI
Operasyonla sarsılan Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Aziz Kocaoğlu iki gündür sürdürdüğü personel motivasyon toplantılarının sonuncusunu Büyükşehir Belediyesi'nde yaptı. İlk gün ESHOT'ta bugün de İZELMAN, İZULAŞ gibi şirketlerde çalışanları toplayarak, 'Eylem yapmayın, İzmir halkının hizmetlerini aksatmayın' diyen Kocaoğlu'nun operasyon sonrası elinde kalan bürokratlarıyla Belediye Meclis toplantı salonunda bir araya geldi.

İŞTE GÜN İÇİNDEKİ GELİŞMELERDEN DAKİKA DAKİKA AYRINTILAR:
Adliyeye sevk edilenler arasında ifadeleri ilk gün alınan Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı, KSK Başkanı Hüseyin Çalışkan, ESHOT Eski Genel Müdürü İzulaş ve İzdeniz Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Gül Şener, ESHOT yeni Genel Müdürü Ömer Faruk Alçelik, ESHOT Genel Müdür Yardımcıları İsmet Halim Gürsoy, Tufan Eker, ESHOT bürokratları Besim Gültekin, Rafet Bayam, Turgay Akkaya, İbrahim Tuz,  Encümen üyeleri Menemen Koyundere eski Belediye Başkanı İrfan Aras, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ercan  isimler var. Durak ihalesi nedeniyle gözaltına alınan ESHOT personelinin savcılığa sevk edildiği öğrenilirken DİSK’e bağlı Genel-İş’in yöneticilerinin adliyeye sevk edildiği öğrenildi. DİSK Genel İş 3 Nolu Şube Temsilcisi Cafer Konca, sendika Disiplin Kurulu Başkanı Necip Binici, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Yıldırım, Denetim Kurulu Başkanı Cafer Alt,  Şube Saymanı Memiş Sarı gibi isimler de adliye getirilenler arasındaydı. Sendika yöneticileri belediye ihalelerine giren şirketleri engellemek suretiyle ihalelere fesat karıştırmakla suçlanıyor. Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Erol Ekici de mahkemeye sevk edilen sendika üyelerine destek vermek üzere adliye önüne geldi. Şüpheli yakınlarının gergin bekleyişi sürerken, zaman zaman adliye koridorlarında ağlamalar ve bağrışmalar duyuluyor.

Operasyon... El elde, el başta kalma üzerine... Yazısı için tıklayınız...

Alkışlarla gittiler... Haberi için tıklayınız...

20 kişinin sorgusu tamam... Haber için tıklayınız...
 
Fotoğraflar için tıklayın

KÜLTÜR-SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞANLARI DA ADLİYEDE
Operasyonun ilk gününde tutuklanan Kültür Müdürü Halim Yazıcı'dan sonra kültür sosyal işler daire başkanlığı çalışanlarından sorguları tamamlanan Cengiz Başkurt, Tülay Tümay da adliyeye getirildi. 

OKTAY SAKUR DA ADLİYEDE
 
Operasyonun birinci günü doğrudan savcılığa sevk edilen isimlerden Solfej Organizasyon Şirketinin sahibi Sedat Sakur'un kardeşi Oktay Sakur'un da adliyeye getirildiği öğrenildi. Tutuklanan Sedat Sakur, ilk operasyonda tutuklanan ve halen Buca F Tipi Cezaevi'nde bulunan Hakan Say'ın şirketinin eski çalışanı olduğu da öğrenildi.

MAHKEMEYE SEVK EDİLECEKLER: TUTUKLAMA OLABİLİR
Emniyetteki ifadeleri tamamlanan bu isimlerin Özel Yetkili Cumhuriyet savcılarına ifade verdikten sonra mahkemeye sevk edilebilecekleri belirtiliyor. Bazı isimlerin savcılık tarafından doğrudan serbest bırakılması beklenirken durak ihalesine ilişkin geçtiğimiz günlerde verilen Danıştay kararının Büyükşehir Belediyesi personelinin avukatları tarafından bu aşamada da savunma amaçlı kullanılması bekleniyor. Ancak bazı isimlerin tutuklanabileceği de gelen haberler arasında. 

PINAR ÇALIŞKAN DA ADLİYEDE 
Gözaltındaki isimlerden biri de Destek Hizmetleri Satın Alma Birimi Şefi Pınar Çalışkan'dı. O da bugün adliyeye getirilen isimler arasında yer aldı.

BOZYAKA'DA SORGULAR SÜRÜYOR
Dün gece geç saatlere kadar devam eden operasyon sorgularının bugün de Bozyaka'da sürdüğü belirtiliyor. Adliyeye sevk edilen isimlerin yakınları adliye sarayı önünde kalabalık oluşturmaya başlarken, Emniyetin Bozyaka'daki hizmet binasında devam eden sorgular için de gözaltındakilerin yakınları buraya akın ediyor: Dün akşam saatlerinde ifadesi alınan Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey'in yanısıra İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı'nın da bugün adliyeye sevk edilebileceği kaydediliyor.

ERHAN BEY'İN İFADESİ 9 SAAT SÜRDÜ!
İlk gün gözaltına alınan Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey'in polisteki sorgusunun 9 saat sürdüğü öğrenildi. Son operasyonda Büyükşehir Belediyesi'nin gözaltına alınan en üst düzey bürokratı konumunda Erhan Bey, belediyenin personelden sorumlu birinci ismiydi. İşe alımlar ve personel ihalelerinin Erhan Bey'e yönelik sorulararda geçtiği ileri sürülüyor. Ancak Erhan Bey'e Genel Sekreter Yardımcılığı'ndan önce oturduğu Mali Hizmetler Daire Başkanlığı dönemindeki konuların daha yoğunlukta sorulduğu kaydediliyor. Belediye spor kulübü yönetiminde de bulunan Erhan Bey, Başkan Kocaoğlu'nun Bornova'dan itibaren birlikte çalıştığı, güvendiği bürokratlarından biriydi.

HASAN FEHMİ MANİ DE ADLİYE'DE 
Operasyonda gözaltına alınan bürokratlara destek için adliyeye gelen isimler arasında sürpriz bir isim de vardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Eski Genel Sekreteri Hasan Fehmi Mani, operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen yakın çalışma arkadaşı İsmet Halim Gürsoy'a destek vermek için İzmir'e geldi. Halen İstanbul Beşiktaş Belediyesi'nde görev yapan Mani, kendisinden sonra İZSU Genel Müdürlüğü yapan, Piriştina döneminden itibaren uzun süre birlikte çalıştıkları İsmet Halim Gürsoy'a destek için geldiğini söyledi.  Adliyeye gelip destek olanlar arasında Merhum Başkan Ahmet Piriştina döneminin Sosyal İşler Daire Başkanı Semra Aksu'nun da bulunduğu öğrenildi. 

GÜL ŞENER'E DURAK İHALESİ DIŞINDA DA SORULAR GELDİ
Operasyonda gözaltına alınıp, bugün adliyeye sevk edilen ESHOT eski Genel Müdürü Gül Şener'e bilirkişi raporuyla kamu zararı tespit edilen otobüs durakları ihalesi dışında da bazı sorular yöneltildiği öğrenildi. ESHOT'tan sonra İZULAŞ ve İZDENİZ şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığına getirilen Şener'e yöneltilen soruların yeni görev yeri ile ilgili olabileceği belirtiliyor.

SON 5-6 KİŞİ KALDI
Gözaltında tutulduktan sonra adliyeye sevk edilen personelin savcılık ifadesinde sona gelindiği öğrenildi. Adliyede bulunan kaynakların verilerine göre şu ana kadar 14 kişinin ifadesi tamamlandı. Son 5-6 kişinin ifadesi de alındıktan sonra savcı kararını açıklayacak. Bazı isimleri doğrudan serbest bırakması beklenen savcılığın bazıları için de tutuklama isteyebileceği kaydediliyor.

BİLİRKİŞİLERE İTİRAZ EDİLİYOR
Halen Özel Yetkili 4 Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren Büyükşehir Belediye personelinin avukatları operasyon günü ellerine ulaşan bilirkişi raporlarına da itiraz etmeye hazırlanıyor. Bilirkişilerin maliye bakanlığı müfettişlerinden seçilmesini de eleştiren avukatlar, ESHOT Durak ihalesi nedeniyle gözaltında tutulan 10 ismin Danıştay'a yaptığı ve kabul edilen itiraz belgesini de savcılara sunduğu, müvekkillerinin serbest bırakılmasını talep ettikleri öğrenildi. Bilirkişi raporlarının operasyon günü ellerine ulaşmasının da yanlış olduğunu savunan avukatlar, 'itiraz süremiz olmadı. Raporlar elimize geldiğinde müvekkillerimiz zaten gözaltına alınmıştı' ifadelerini kullandılar. 

KEMAL BULUT'A OTOBÜSLERİN ÜCRETİ SORULDU
Büyükşehir Belediyesi'nin Spor Kulübü Yetkilisi olarak adı geçen gözaltındaki şüphelilerden Kemal Bulut'a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Gaziemir Semt Garajı açılışında kullanılan ESHOT otobüslerinin ücretlerinin ödenmesiyle ilgili prosedürün sorulduğu öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi'nin bir hizmeti olan Gaziemir Semt Garajı'nın açılışına Büyükşehir Belediyesi'nin halkın katılımı için kullandığı otobüslerin ücretinin ödenmesinde izlenilen yolun yanlış olduğu ve burada da bir kamu zararına yol açıldığına ilişkin bilirkişi raporununsa Kemal Bulut'un gözaltına alınmasının en önemli yasal dayanağı olduğu belirtiliyor.

ESHOT PERSONELİNE 'İHALEYİ NEDEN EURO ÜZERİNDEN YAPTINIZ' SORUSU
Halen ifade vermeyi sürdüren ESHOT'un eski ve yeni genel müdürlerinin de aralarında bulunduğu 10 personele yöneltilen ilginç bir soru da soruşturmaya konu olan otobüs durakları ihalesinin neden Türk lirası üzerinden yapılmadığı şeklinde bir soruydu. Maliye bakanlığından tayin edilen bilirkişinin raporunda bu durumun kamuyu zarara uğratacağı vurgulanırken avukatlar karşı savunmalarında ihaleyi yaptıkları gün itibariyle euro kurundaki yükselmenin gözönüne alınması halinde Türk lirası üzerinden ihale edilmesinin kamuyu zarara uğratacağı, euro üzerinden yapılmasının tam tersi bir sonuç doğurduğu kaydedildi. 

GELİŞMELER AN VE AN EGEDESONSOZ.COM'DA OLACAK...

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 34 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 11 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muglalı 25 Kasım 2011 Cuma 01:19

aziz tekin sen ne ayaksın?senin tedavi olman gerekiyo bence

Yorumu oyla      12      6  
25 Kasım 2011 Cuma 00:38

Mevcut ihale kanunu ile daha çok kelle kopacak bu ülkede arkadaş. düşünün bir konser yapacaksınız ve sanatçı ile anlaşıyorsunuz. Bir sanatçının bir tane menejeri olur ve nasıl 3 ayrı teklif alırsınız da uygun olan fiatta anlaşırsınız. ihale kanunu böyle kaldıkça kimsenin başı dertten kurtulmaz ve devlet kademesinde imza atacak ve iş yapacak kimse kalmaz. bir imzanın sonu direk SADIK BEY Otelinde zorunlu ikamettir çünkü.

Yorumu oyla      13      6  
1995 model arabayamı biniyor. 24 Kasım 2011 Perşembe 23:27

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2010 model Mercedes VIANO marka makam arabası aldı. Aracın plaka numarası 35 BBB 09… Araç resmi plakalı değil, beyaz plaka / sivil plaka. Mercedes VIANO’NUN içi full aksesuarlı… Aracın çıplak fiyatı 100 bin liranın üzerinde. Full aksesuarlı olduğu için, aracın maliyeti daha fazla artmış. Aziz Kocaoğlu’nun mevcut dört adet makam arabası daha var. 1-Mercedes 2- Volvo 3- Mercedes Vito 4- Ford

Yorumu oyla      12      7  
İZMİRLİ 24 Kasım 2011 Perşembe 23:25

benim bildiğim 5 makam aracı var. http://www.hocam.com/forum/81276/1/hayirli_isler_aziz_baskan_makam_araci_olan_belediye_baskani/

Yorumu oyla      12      6  
can 24 Kasım 2011 Perşembe 23:09

deniz feneri....denizfeneri artı demokrasi=recep bey=fettullah...DİKTATÖRLÜK=RRECEP BEY

Yorumu oyla      14      6  
balkan 24 Kasım 2011 Perşembe 23:02

Chp li arkadaşlar bu işi de şova dönüştürüp mağdurları oynamaya çalışıyorlar.İzmir mega köy halini alırken nerdeydi acaba dürüst belediye yöneticileri kaçak inşaatla mücadele belediyenin görevi değil mi.Hadi para gelmediği için proje yapamıyorsunuz diyelim kaçak yapılaşmaya imar kirliliğini önlemek için ne yaptınız peki engelleyen mi oldu sizi.Kusura bakmayın da öğle işçileri zoraki biryerlere toplayarak şov yapmak artık prim yapmıyor vatandaşın gözünde.Az kaldı vatndaş sandıkta cevabını verecek

Yorumu oyla      13      7  
24 Kasım 2011 Perşembe 22:52

bakın kardeşim insaflı olun trafikte ceza kesmek isteyen polis Bİ EKSİK BULUR KESER DERİZ,DENİZ FENERİ DAVASINA VERİLEN KARARA KARŞI DEĞİLİM AMA MAHKEMLERDE KARARLAR EMSAL TEŞKİL EDER 'UZUN TUTUKLULUK SÜRELERİ CEZAYA DÖNÜŞMESİ DENİLDİ' PEKİ NİYE BU KADAR ABARTILAMADI NİYE AFİŞE EDİLEMEDİ, HZ ÖMERİN ADALETİ HERKERSE EŞİT OLDUĞU İÇİN ADALETTİ, ADALETİ EŞİT DAĞITAMAYAN BİR TAKIM ÇIKARLAR UĞRUNA KARAR VERENLER VARSA ALLAHIN HUZURUNDA VE KARŞISINDA ONUN ADALETİNE NASIL HESAP VERECEKLERRRKİ ???

Yorumu oyla      12      6  
can yücel 24 Kasım 2011 Perşembe 22:49

suç varsa açıklansın, yargı gereğini yapacaktır

Yorumu oyla      12      6  
aziz tekin 24 Kasım 2011 Perşembe 22:19

sevgili kordon esnafı kardeşim aldırma sen. iftira atmaya hazır satılmış bir sürü adam var. Unutmayınki hiç bir acı olay sevinçle karşılanmaz.Ben Kocaoğlubayır ve yükseli sevmem ama bu olaydan sevindimi söyliyemem benim eleştirdim nokta projelerdir.

Yorumu oyla      50      6  
kordon esnafı 24 Kasım 2011 Perşembe 17:39

sayın CARDINO bu dediklerini kordon iş adamları derneği başkanına ileticem derneğin avukatıyla hukuki yollara başvurulcak aypinden bulunursun nerde gördün kordon esnafının sıcak su soğuk içecekler döktüğünü insanların üstüne iftira atma bu kadar esnafı töhmet altında bırakma ayıptır ekmeğiyle oynamayın dürüst esnafın

Yorumu oyla      97      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadınlar doğum borçlanması davasını kaybetti
Sosyal Güvenlik Kurumu, doğum yapan çalışan annelere kanunun verdiği borçlanma ...
‘Doktorlarını çağırın, nasıl öldüğünü biliyorlardır’
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve eski Devlet Bakanı Güneş Taner 8. ...
Emekli Orgeneral Koşaner’in ses kaydı delil sayıldı
Koramiral Cora, Korgeneraller Polatsü, Güler gibi isimlerin sanık olduğu ...
 
Korkak davasında Boztepe mahkum oldu
AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, Bayraklı Belediye ...
Alkışlar arasında sağlık kontrolüne gittiler
İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 39 ...
Konak Tüneli’ne onay çıktı
İzmir 1 No’ lu Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, projeye dayanak ...
 
'AKP'liler bile aradı, Kılıçdaroğlu aramadı'
Star TV’nin Doğuş’a satılmasıyla birlikte ekranlara veda eden usta gazeteci ...
Savaş Ay’ın acı günü
Müzik dünyasının usta sanatçısı, Savaş Ay'ın annesi Şükran Ay yaşamını yitirdi.
Toprak: Beni öldürürlerse öldürsünler
Ankara'daki faili meçhul cinayetler soruşturmasında “tanık” olarak ifade ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva