HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Eylül 2023 Pazartesi - 09:14

Narlıdere'de yelken şöleni sona erdi

Spor kenti Narlıdere’nin, 15-16-17 Eylül tarihlerinde ev sahipliği yaptığı ‘İzmir’in Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’ ile Narlıdere Belediyesi 4.Deniz Festivali ödül töreni ile sona erdi.

Narlıdere de yelken şöleni sona erdi

Narlıdere, Cumhuriyetimizin 100.yılı ve İzmir’imizin kurtuluşunun 101.yılında ‘İzmir’in Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’ ile Narlıdere Belediyesi 4.Deniz Festivali’ne ev sahipliği yaptı.  Optimist, ILCA 4 ve ILCA 6 sınıflarında düzenlenen, 200’den fazla sporcunun katıldığı yarışlar İzmir Türk Koleji (İTK) Yelken Kulübü’nün önünde gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi. Ödül törenine, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Narlıdere Belediyesi Başkan Yardımcıları İsmail Ay ve Şirvan Bektaş, Türkiye Yelken Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Habibe Şener, İTK İcra Kurulu Başkanı Yiğit Tatış, sporcular, aileleri ve vatandaşlar katıldı. Narlıdere Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Yelken Federasyonu ve İzmir Türk Koleji (İTK) Yelken Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen yarışlar üç gün boyunca İzmir Körfezi’nde görsel şölen yaşattı.

'ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR'
Yelken sporuna gönül veren tüm sporcuları tebrik eden Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, “Çok coşkulu ve heyecanlıyız. Çünkü gençlerimizle, çocuklarımızla birlikteyiz. Narlıdere’mizde Belediyemizin ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, Türkiye Yelken Federasyonu ve İTK’nın katkılarıyla güzel bir yarışı geride bıraktık. Tüm sporcularımızı kutluyorum. İnanıyorum ki gençlerimiz, çocuklarımız dünya klasmanında da önemli başarılara imza atacak. Cumhuriyetimizin 100.yılı ve İzmir’imizin kurtuluşunun 101.yılında başta Gazi M.Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarımızı saygıyla anıyorum” diye konuştu.

'ÇOCUKLARIMIZ CUMHURİYETİN TEMEL TAŞI'
Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, böyle bir organizasyona ev sahibi yapmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, “Sizlere Belediye Başkanımız Ali Engin’in sevgi ve selamlarını iletiyorum. Dördüncüsünü düzenlediğimiz Narlıdere Belediyesi Deniz Festivali ile birlikte gerçekleştirdiğimiz yelken yarışlarının daha çok evladımızın sporla buluşmasına vesile olacağına inanıyoruz. Üç gün boyunca saatlerce suda kalan çocuklarımızın her biri bizim gözümüzde yarışı birinci bitirdi. Cumhuriyetimizin temel taşı olan çocuklarımızı yürekten kutluyorum. Yarışlara emek veren tüm paydaşlara teşekkür ediyor, tüm sporcularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye Yelken Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Habibe Şener ise Narlıdere’de gerçekleştirdikleri yarışlara her sene yüksek bir katılım sağlandığını belirtti. Habibe Şener, yarışların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “İnşallah seneye daha da kalabalık bir sporcu grubuyla burada olacağız. Dünyanın en zor ikinci sporunu yapan sporcularımıza destek veren hakemlerimize ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 
Kınık'taki festivalden Defne'ye destek!
 
Balçova'dan çocuklara eğitim desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kınık'taki festivalden Defne'ye destek!
İzmir’in Kınık İlçesinin Poyracık Mahallesinde yaşayan SMA Tip-1 hastası ...
Soyer'den parti içi mesajlar: Taşlar yerine oturur!
Başkan Soyer, 'ikinci dönem', CHP'de değişim tartışmaları ekseninde yaşanacak ...
Karabağlar'da can dostlara hizmet!
Karabağlar Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi kısırlaştırmalara devam ediyor.
 
Başkan Soyer'den 'nefret söylemi' çıkışı ve çağrı: LGBTİ'ler belediyeye başvurabilir!
Kaos GL'nin YouTube kanalı üzerinden “Büyük Hayat Buluşması” başlıklı ...
Rahvan At Yarışları nefes kesti!
Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu ile Ödemiş Belediyesi'nin ...
Mordoğan'ın kurtuluşunda 'RES işgali' mesajı: Son bulsun!
16 Eylül Mordoğan Kurtuluşu, Tuğba Özerk Konseri ile coşkuyla kutlandı, ...
 
Aydın Büyükşehir’den Menderes anısına lokma hayrı
Büyükşehir Belediyesi, Merhum Başbakan Adnan Menderes’in vefatının 62. ...
Menemen'de hünerli eller konuştu... Dünya yıldızı sahne aldı!
Menemen Belediyesi’nin 2.’sini düzenlediği Uluslararası Menemen Çömlek ...
Çeşme'de görkemli kurtuluş kutlaması!
Çeşme Belediyesi tarafından 15 Eylül Alaçatı ve 16 Eylül Çeşme'nin düşman ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva