HABERLER>EKONOMİ
9 Aralık 2015 Çarşamba - 17:02

Migros lezzetiyle de konuşturacak

Bu yıl 10-12 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi’nde İzmir’lilere birbirinden lezzetli Miget Uzman Kasap ürünlerini sunacak. Kongre kapsamında Migros, kongre boyunca şefler tarafından çıkarılacak tadım menülerinde Migros markalı ürünler ve Miget’in birbirinden lezzetli iyi eti İzmir’lilerin beğenisine sunacak.

Migros lezzetiyle de konuşturacak

İZMİR - Fuar İzmir’de 10-12 Aralık 2015 tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Gastronomi Turizmi Kongresi’nde Migros, Miget tesislerinde laboratuvar analizleri ve veteriner kontrolleri gerçekleştirilmiş,hijyenik ortamda ve aynı zamanda Türk mutfağının ihtiyaçlarına göre şekillendirilen birbirinden lezzetli ürünleriyle destek verecek. Migros, 11 ve 12 Aralık tarihlerinde sektörün önemli şefleri tarafından çıkarılacak olan menülerde Migros markaları ürünleri ve Miget Uzman Kasap tarafından üretilen özel etleri ile yer alacak. Kongre boyunca kırmızı ette, çiftlikten sofraya tüm üretimin uzman kadrolarca yürütüldüğü bir iş süreci geliştiren Migros, 220 kontrol noktasından geçtikten sonra raflardaki yerini alan  ürünleri hakkında katılımcılara bilgi verecek.
 
Bu yıl 3 gün boyunca gastronomi turizmiyle ilgilenen kurumları, markaları, akademisyenleri, öğretim görevlilerini, öğrenci topluluklarını, restoran sahiplerini, şefleri, gastronomi turizmi alanında yayın yapan dergi ve blogların yazarları ve editörlerini buluşturacak olan Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi; yaşam kültürünün gastronomi ile ilişkisini ve bu ilişkinin bölge turizminin kalkınmasına etkisini tartışmak amacıyla düzenleniyor.
 
Migros tüketicisine sunduğu kırmızı et ürününü, çiftlikten sofraya kontrol ederek ulaştırıyor.  Fiyat ve hizmet çerçevesinde hem akla hem de kalbe; iki yönlü odaklanan Migros, dünyada yükselen sağlıklı yaşam kavramının da gelişmesinde ve farkındalık yaratılmasında öncü rol üstleniyor. Bu çerçevede, Migros, İzmir’de Miget Et İşleme Merkezi’ni kurarak, tüm Türkiye’ye işlenmiş etleri bu merkezden dağıtmaya başladı.
Kırmızı ette, çiftlikten sofraya tüm üretimin uzman kadrolarca yürütüldüğü bir iş süreci geliştiren Migros’un, son teknoloji kullanılarak kurduğu kendi et tesisi MİGET’te ürettiği ürünler, 220 kontrol noktasından geçtikten sonra raflardaki yerini alıyor. MİGET tesislerinde laboratuvar analizleri ve veteriner kontrolleri gerçekleştirilmiş ürünler hijyenik ortamda ve aynı zamanda Türk mutfağının ihtiyaçlarına göre şekillendiriliyor. Perakende sektöründe tüketicisine sunduğu kırmızı et ürününü, çiftlikten sofraya kontrol ederek, ulaştıran Migros’un, MİGET tesislerinde gerçekleştirilen tüm üretim süreçleri TSE tarafından belgeleniyor.  12 bin metrekarelik tesiste, ürünlerin standartlara uygun olup olmadığının analizlerinin yapıldığı laboratuvarlar bulunuyor.

İzmir Turizm Fuarı kapsamında bu yıl ilk kez organize edilen Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi; Migros’un yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (İzmir CVB), İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü (İEÜ) ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin katkılarıyla düzenleniyor.
 

 
Davutoğlu’ndan İzmir milletvekiline özel görev!
 
Edanur 5 yıl sonra ‘şehit’ sayıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakanlıktan Petkim’e RES onayı: Aliağa’ya 17 türbin
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı daha önce özel proje alanı olarak belirlediği ...
Flaş! İran'dan 'doğalgaz kesintisi' açıklaması
Reuters'ın enerji yetkililerine dayandırdığı habere göre; İran'dan teknik ...
Yorgancılar: Bilgi ekonomisi ile tasarruf artacak
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, bilgi ...
 
Çalışan anneler dikkat: 1 Ocak’ta zam geliyor!
Doğum sonrasında çocuğuna bakmak için çalışmayan ve sosyal güvenlikten ...
Enerjide alarm: Rusya’dan beklerken İran kesti!
"Rusya ile yaşanan gerginlik doğalgaza yansır mı?" kaygısı yaşanırken, ...
Turizm zirvesinde Demirtaş'tan Çipras'a davet, Kocaoğlu'ndan Suriye mesajları
İzmir Ticaret Odası, Kuzey Yunanistan Eyalet Valiliği işbirliğiyle iki ...
 
Ege Bölgesi, Philip Morris/Sabancı'nın ihracat üssü oluyor
Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Philip Morris/Sabancı'nın, kuruluşundan ...
Ruslar gelmeyince Antalya'da Almanlar birinci oldu!
Antalya, yılın 11 ayında Rus turist pazarında 644 bin kayıp yaşadı. Uçak ...
İsrail'den Türkiye'ye doğalgaz satışı açıklaması
İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, Türkiye ve batı Avrupa ülkeleri de ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva