HABERLER>POLİTİKA
21 Mayıs 2011 Cumartesi - 11:03

MHP’de 10 şiddetinde kaset depremi!

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin A takımına yönelik seks kasetli şantajlarla sarsılan MHP’de seks kasetli depremin en büyüğü bugün yaşandı. Bahçeli’ye yakın 6 isim daha görüntülerin yayınlanmaya başlamasıyla istifa etti.

MHP’de 10 şiddetinde kaset depremi!

ANKARA - Farklı Ülkücülük adlı internet sitesinin başlattığı yayınlar MHP’de deprem yaratmaya devam ediyor. Bir süre önce Genel Başkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu, Recai Yıldırım, Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu’nun görüntülerini yayınlayan site Bahçeli’ye 18 Mayıs’a kadar süre tanımış, sürenin bitiminde Bahçeli ise çalışma arkadaşlarına sahip çıkmıştı. MHP’yi ve Türk siyasetini sarsan site bugün yeniden harekete geçti. Aralarında Genel Sekreter Cihan Paçacı’nın da bulunduğu 6 üst düzey partiliyi daha hedef alan internet sitesinin MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici'nin özel hayatına ilişkin görüntüleri yayınlamaya başlamasıyla olanlar oldu. İlk olarak Ekici’nin istifası geldi. Kısa süre içinde de Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çakır, Genel Sekreter Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak ve hemen ardından Mehmet Taytak istifa etti. Son istifa Deniz Bölükbaşı’ndan geldi.

Vural: Böyle bir organizasyonu devlette başkası yapamaz...haberi için tıklayın

Erdoğan: Bana da şantaj yaptılar...haberi için tıklayın

Baykal'dan kaset yorumu...haberi için tıklayın

BAHÇELİ’NİN SAVUNMASI YETERLİ OLMADI
Özel hayatlarının yanı sıra seçmen tabanını kızdıracak sözlerinin de deşifre edilmesiyle Bahçeli’nin A Takımı olarak tanımlanan 10 ismin partiden istifa etmek zorunda kalması, MHP’ye büyük şok yaşattı. Bahçeli’nin arkadaşlarına sahip çıkması da yeterli olmayınca MHP’nin ağır topları hem partiden hem vekillikten ayrılmak zorunda kaldı.
 
"PSİKOLOJİK ŞARTLAR BÖYLE GEREKTİRDİ" 
MHP Genel Başkan Yardımcılığı ve milletvekilliği adaylığından istifa eden Prof. Dr. Osman Çakır, "Ailevi durumlardan, içinde bulunduğum şartlar, psikolojik şartlar böyle bir karar vermemi gerektirdi. Zaten bu kararımı iki gün önce vermiştim, göndermiştim ama kabul edilmemişti" dedi.


PROF. ÇAKIR YAYINLANMADAN İSTİFA ETTİ
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici’ye ait görüntüleri yayınlayan ’farklıülkücüler’ internet sitesinin MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun milletvekili adayı Prof. Dr.Osman Çakır’a ait görüntülerin de yayınlanacağını açıklamasının ardından Prof. Dr. Çakır yaptığı yazılı açıklamayla Genel Başkan Yardımcılığı ve milletvekilliği adaylığından istifa ettiğini açıkladı. DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Prof. Dr. Çakır, istifasının kaset iddialarıyla ilgisi olup olmadığı sorusuna "Ailevi durumlardan, içinde bulunduğum şartlar, psikolojik şartlar böyle bir karar vermemi gerektirdi. Kendi kararım. Zaten daha önce bu kararımı iki gün önce vermiştim, göndermiştim ama kabul edilmemişti. Şimdi tek taraflı olarak yaptım" dedi.  Prof.Dr.Osman Çakır, Samsun milletvekili adaylığı ve genel başkan yardımcılığının yanısıra parti üyeliğinden de istifa etti. Çakır'ın Yenimahalle'de sekreteriyle ilişkiye girdiği görüntülerin yayınlanacağı iddia ediliyordu.
 
"ÖZÜR DİLİYORUM"
İlk istifayı veren MHP Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ekici özür diledi. Öğretmen hüsniye ile özel görüntüsü yayınlanan Ekici, "Milletimden özür diliyorum, savaşım yeni başlıyor" dedi.
 
PAÇACI DA İSTİFA ETTİ
Çakır ve Ekici'nin ardından MHP Genel sekreteri Cihan Paçacı da görevinden istifa etti. Paçacı’nın da seçmenlerinden özür dilediği öğrenildi. Paçacı'nın da Oran ve Kuleli'deki evde sekreteriyle ilişki görüntülerinin yayınlanacağı bildirildi.
 
ARDINDAN ŞAFAK İSTİFA ETTİ
Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak ve hemen ardından Başkanlık Divanı Üyesi Mehmet Taytak da görevinden istifa etti. Şafak ve Taytak'ın SİARM'da Parti Stratejisi toplantısında kadınlarla renkli görüntülerinin olduğu ve yayına konulacağı belirtildi. Site görüntüleri yayınlamadan Şafak ve Taytak istifalarını verdi. 

SON BOMBA BÖLÜKBAŞI
Farklı Ülkücülük Sitesi'nin yayına koymaya hazırlandığı son görüntü Ahmet Deniz Bölükbaşı'na aitti. Genel Başkan Yardımcısı Bölükbaşı'nın eski bir bakan eşi ve yıldızı parlayan bayan danışmanla görüntülerinin yanısıra milli ve manevi değerlere hakaret ettiği iddia edildi. Bölükbaşı da görüntülerinin yayınlanmasını beklemeden istifa edenler kervanına katıldı.
 
BAHÇELİ’DEN İLK YORUM
Kaset skandalının ardından yaşanan ikinci istifa dalgasını değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, istifaları kendisinin istemediğini söyledi. Bahçeli'nin istifalarla ilgili ilk yorumu şöyle oldu: "Arkadaşlar gereğini yaptı. Bu insanların şahsiyetleri ile uğraşmak doğru değil. Devlet yok iyi ki millet var, ona gidiyorum. İstifa edenler partiyi rahatlatmayı amaçlıyor olabilirler."

O SİTE DE AÇIKLAMA YAPTI
Görüntüleri yayınlamadan önce bir de açıklama yapan farklı ülkücülük sitesi, Bahçeli’nin bu isimleri istifa ettirmesi halinde görüntüleri yayınlamayacağını belirtti.
 
İŞTE SİTE’NİN AÇIKLAMASI:
“HEPİNİZ BİRER TÜRK BAYRAĞISINIZ! BAYRAĞI LEKELEMEYİN, KİRLETMEYİN, YERE DÜŞÜRMEYİN!”
BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ
ÜLKÜCÜ SORUMLULUĞUMUZ GEREĞİ, İLK ÖNCE BAHÇELİ’Yİ -KAMUOYUNA YANSIMADAN -AYLAR ÖNCESİNDE UYARDIĞIMIZI, ANCAK HİÇBİR ADIM ATILMADIĞINI SÖYLEMİŞTİK. OLUMLU BİR ADIM ATILMAYINCA TÜM BU “PİSLİKLERDEN VE ELEBAŞINDAN” PARTİMİZİN KURTULMASI GEREKTİĞİNE İNANDIK VE YAYINLARIMIZA BAŞLADIK.
 
İYİ NİYETLE 6 KİŞİNİN İSMİNİ DAHİ ANMADAN TEKRAR BAHÇELİ’YE ÇAĞRIDA BULUNDUK, UYARMAK İSTEDİK. BAHÇELİ İSE İYİ NİYETLİ ÇAĞRIMIZI ÇARPITARAK KENDİSİNE ŞANTAJ YAPILDIĞINI SÖYLEDİ. OLUMLU BİR ŞEKİLDE PARTİYİ 4 PİSLİKTEN ARINDIRAN BAHÇELİ, BİR ANDA U DÖNÜŞÜ YAPARAK KENDİSİNE BİAT ETMİŞ A TAKIMINA SAHİP ÇIKTI VE KENDİSİ DE PİSLİĞİN İÇİNE DÜŞTÜ.
 
MAALESEF BİZE BAŞKA BİR ÇIKAR YOL BIRAKMAYAN, MHP’YE VE DAVAMIZA GELECEK ZARARI UMURSAMAYAN VE TEK DERTLERİ MENFAAT TEMİN ETTİKLERİ KOLTUKLARINI KORUMAK OLAN BU İŞGAL ÇETESİNİN VE ELEBAŞININ İNADI YÜZÜNDEN YAYINLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ.
 
BAHÇELİ’NİN BASIN ÖNÜNDE SORUMLULUK VE VEBALİ SIRTINA ALAN AÇIKLAMASINA GEREK YOKTUR. ZATEN VEBAL SIRTINDADIR VE SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİREMEMİŞTİR. YOL ARKADAŞLARINA VE EKİBİNE SAHİP ÇIKMAK ELBETTE BİR LİDERLİK VASFIDIR. AMA ONDAN DAHA DA ÖNEMLİ BİR LİDERLİK VASFI VARDIR Kİ, O DA TÜRK MİLLETİ VE ÜLKÜCÜ HAREKETİN MANEVİ DEĞERLERİYLE KAN UYUŞMAZLIĞI OLAN LİYAKATSİZ VE AHLAKSIZ İNSANLARDAN EKİP OLUŞTURMAMAKTIR. BÖYLE PİSLİKLERİ TEŞKİLATIN BAŞINA BELA ETMEMEK, YÜZÜMÜZÜ YERE EĞDİRMEMEKTİR. AHLAKSIZLIKLARIYLA DAVAMIZI LEKELEYEN BU EKİBE SAHİP ÇIKARAK KEFİL OLMAK LİDERLİK OLAMAZ, OLSA OLSA ELEBAŞILIK OLUR. AHLAKSIZLIĞI ORTAYA ÇIKAN KİŞİLER, GEÇMİŞİ ÜLKÜCÜ DAVADA GEÇENLER OLUNCA “AHLAKİ ZAAFI OLANLARI ARAMIZDA BARINDIRMAYIZ” DİYEREK BİR ÇIRPIDA İSTİFA ETTİREN BAHÇELİ; SIRA DEVŞİRMELER, ULUSALCILAR VE MUKADDESAT DÜŞMANLARINA GELİNCE HEMEN KEFİL OLUP ONLARI KORUMAYA KALKMASI, ÜZERİNDE DERİN DÜŞÜNÜLMESİ GEREKEN BİR MEVZUDUR VE KENDİSE YÜKLENEN DAVAMIZI VE HAREKETİMİZİ BİTİRME MİSYONUNUN DA AÇIK DELİLİDİR.
 
MAALESEF ARTIK GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMAYA BAŞLIYORUZ. İSMİ GEÇEN DİĞER 5 KİŞİ, PARTİMİZİ VE CAMİAMIZI DAHA FAZLA YIPRATMAK İSTEMİYORLARSA BAŞKANLIK DİVANINDAN, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINDAN VE PARTİMİZDEN İSTİFA ETMEK ZORUNDADIRLAR. İSTİFA EDENLERİN GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLAMAYACAĞIMIZI “MUKADDESATIMIZ ÜZERİNE YEMİN EDEREK” TEKRAR PARTİMİZE VE KAMUOYUNA İLAN EDİYORUZ.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hüseyin ahmetoğlu 21 Mayıs 2011 Cumartesi 23:53

sn muhsin yazıcıoğlunu rahmetle anıyorum.neden bu partiden koptuğunu şimdi daha iyi anlıyorum

Yorumu oyla      13      6  
yorum 21 Mayıs 2011 Cumartesi 23:14

siz sarı öküz hikayesini okuyun bence

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘İzmir’de takım tutar gibi parti tutuluyor’
A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil Gür, İzmir halkının futbol takımı tutar ...
Yüksel: Şimdiden reçetesini yazdırsın
Ulaştırma eski Bakanı ve İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım’ın, ...
'Tüp geçidi Marmaray yöntemiyle yapacağız'
Ulaştırma eski Bakanı ve AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım, İzmirliler’in ...
 
Kılıçdaroğlu: Biz değil halk zenginleşecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Sözüm var, siyasetten zenginleşmeyeceğiz, ...
Erdoğan: Bana da şantaj yaptılar
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP'deki 'kaset' skandallarıyla ilgili, ...
Demirel: Bugün kapalıyım, çalışmıyorum
İTÜ’de düzenlenen bir etkinliğe katılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ...
 
Dervişoğlu: Hükümetin gizli gündemi var
Bozyaka'da bir dizi etkinliğe katılan MHP İzmir adayı Dervişoğlu, Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Çelik Menemen'de püskevit dağıttı
Milliyetçi Hareket Partisi 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Neslihan Çelik ...
Günay: Ben onun gibi 21 kazı yapıyorum
Bakan Günay, İzmir'de bakanlığınca 21 kazı çalışmasının sürdürüldüğünü ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva