HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Kasım 2011 Pazartesi - 17:35

Kocaoğlu vekaleten kadroları onayladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu iki genel sekreter yardımcısı ile dört daire başkanının vekaleten yürüttüğü görevlerini asalete çevirdi.

Kocaoğlu vekaleten kadroları onayladı

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun seçimlerden sonra yaptığı belediyedeki kadro operasyonunun ardından taşlar yerine oturmaya başladı. Genel Sekreter Ersu Hızır ve Genel Sekreter Yardımcısı Ferda Eser’in görevlerinden alınmasıyla birlikte başlayan hareketlilik belediyeye düzenlenen polis operasyonuyla devam etmişti. Genel Sekreter Vekili Pervin Şenel Genç ile birlikte üst düzey bürokratların cezaevine gönderilmesinin ardından yaşanan karmaşaya Kocaoğlu el atmış, kadronun tamamına yakınında değişikliğe gitmişti.
 
Kocaoğlu’nun taşları yerinden oynatan ve çok konuşulan kadro operasyonunda Büyükşehir Belediyesi Planlama ve İmar birimlerinin en tepesinde bulunan Konak Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Muhittin Selvitopu, Genel Sekreter Yardımcılığına vekaleten atanmıştı. Başkan Aziz Kocaoğlu, Selvitopu’nun koltuğunu asalete çevirdi. Kocaoğlu Muhittin Selvitopu ile birlikte karısı Fügen Selvitopu’nu da Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosuna resmen atadı. İmar İşleri Daire Başkanlığı görevini yürüten aynı zamanda Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten bayan Selvitopu’na yeni görevi resmen verildi. Kocaoğlu’nun kararıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nde imar, yapılaşma, kentsel dönüşüm, zabıta, itfaiye gibi önemli birimlerin başına Selvitopu ailesi getirildi. Vekaleten yürütülen görevleri asalete çevrildi ve kadroları onaylandı.
 
DAİRE BAŞKANLARINA MÜJDE
Kocaoğlu, Selvitopu ailesinin kadrosunu asalete çevirirken 4 daire başkanına da görev verdi. Selçuk Savcı’nın Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı’ndan alınmasıyla boşalan koltuğa vekaleten Harita Şube Müdürü Nejat Güçlü getirilmişti. Güçlü yeni karar ile birlikte resmen daire başkanı oldu. Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) Şube Müdürü iken Kocaoğlu’nun kararı ile Etüd Proje Daire Başkanlığı’na vekaleten atanan Hülya Arkon’un da daire başkanlığı kararı çıktı. Karar da bir asalet de Aydın Güzhan’a verildi. Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey’in Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nı bırakmasının ardından göreve vekaleten bakan Güzhan’ın kadrosu onaylandı. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na vekaleten atanan Zeliha Demirel’in de kadrosu onaylandı. Kocaoğlu’nun daha önce görevden aldığı Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven’in yerine Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na vekaleten atanan Manisa Eski Gençlik Spor İl Müdürü Murat Özel’in de kadrosu onaylandı. Kocaoğlu’nun kararı ile birlikte görevleri vekaleten yürüten altı önemli ismin kadrosu resmi olarak da kesinleşti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KARTAL 12 Ocak 2012 Perşembe 16:37

BEN AŞAGIDAKI SÖZDE PARTILI AGAYA SESLENMEK ISTIYORUM SEN CHP OLAMAZ SIN SEN EYER CHP LIYSEN AYNEN ESKI GENEL BAŞKANIN GIBI KONUŞUYOSUN AFERIN SANA HELAL SANA AZIZ INSAN EMEK DOSTU AZIZ BABA.MUHITTIN BABA.FIGEN ANA.CEYHAN ABI HUSEYIN ABI SU IZMIRDE SIZE YAKIŞIR O MUSTESNA MAKAMLAR ZORUNA GIDENLERDE SIZE USULSUZ IŞ YAPTIRAMAYANLARDIR.

Yorumu oyla      12      6  
Araştırmacı Yazar İsmail Yaman 15 Kasım 2011 Salı 09:59

İşte bu kadro süper.Bu gibi çalışkan isimleri.Vekaleten yürüttükleri görevlerini,asalete çevrilmesi süper oldu.Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nı şimdi kimse tutamaz.Yalnız bir unutulma olmuş orada.Sosyal İşlerin,en başarılı insanların çok sevdiği,isim.Semra Dinç'in 5 yıllık bir emeği var o Dairede Sosyal İşlerde onun vekaleten Müdürlük görevini'de asalete çevrilmesi lazım umarım sayın Kocaoğlu beni kırmaz. Dürüst çalışanların her zaman yanında olmak lazım Yoksa CHP kaybeder biter İzmir'de

Yorumu oyla      18      7  
musa can 15 Kasım 2011 Salı 09:13

geçmiş olsun belediye akp'ye teslim

Yorumu oyla      14      10  
Aydın Postoğlu 15 Kasım 2011 Salı 08:49

İşte İzmir'i 21. yy dünya kenti yapacak kadro. Bu kadronun elinden kralı gelse büyükşehir'i seçimle alamaz. Teşekkürler büyük başkan. İzmir sana minnettardır. Son söz: İzmir Aziz'dir Aziz Kalacak.

Yorumu oyla      15      11  
birten 15 Kasım 2011 Salı 08:28

başkanım bu işebi çözüm at gürçeşmeden belediye otobüsü alındı halk isyan ediyor

Yorumu oyla      12      9  
1974 BUCA LİSELİLER 14 Kasım 2011 Pazartesi 23:59

YENİ ASALET KADRO ALANLARA HAYIRLI OLSUN.BU ASALET KADROLARDAN İZMİRLİ İSTİFADE EDEBİLECEK Mİ?EDERLERSE SORUN YOK.YOK ÖYLE DEĞİLDE AİLE ŞİRKETİ İZMİRLİNİN SORUNLARINI ÇÖZEMEZSE EVLERİNE GİTSİNLER ORADAN YÖNETSİNLER İZMİRİ.AZİZ EFENDİYE DE 2014 DE 'YANDI GÜLÜM KETEN HELVA'.ŞİMDİDEN SÖYLEMESİ.AZİZ EFENDİYE SON UYARI:'BEN YAPTIM OLDU'LARI İZMİRLİYE KABUL ETTİREMEZSİN.AZİZ EFENDİYE EN EN SON UYARI:İZMİRİN NÜFUSU 5 MİLYONA GİDİYOR.TRAFİK SORUNU BİZİ BOĞUYOR.

Yorumu oyla      13      11  
koca izmir 14 Kasım 2011 Pazartesi 22:42

yahu eski otobüslerle yani kagnılarla ulaşım yapıyorsunuz..istediğiniz kadar kişileri degiştirin hikaye..anlantma sayın izmirlilileree....

Yorumu oyla      13      12  
partili 14 Kasım 2011 Pazartesi 22:03

belediyede cem evi referansı olmayan kimse kadroya geldimi, allah yüzümüze baktıda selvi toplarınının çocugu yok onuda başka yere atardı.konakta alt kimlikliyigi dışında kimi taşımış örnekmi hüseyin sezer. ceyhan ,hüseyi,vs ozaman bu partiyi bölersiniz biz alevi olmayanlar sizin tarafınızdan mobikleniyoruz ,seçimlerde görüşeceyiz

Yorumu oyla      16      19  
partili 14 Kasım 2011 Pazartesi 22:03

belediyede cem evi referansı olmayan kimse kadroya geldimi, allah yüzümüze baktıda selvi toplarınının çocugu yok onuda başka yere atardı.konakta alt kimlikliyigi dışında kimi taşımış örnekmi hüseyin sezer. ceyhan ,hüseyi,vs ozaman bu partiyi bölersiniz biz alevi olmayanlar sizin tarafınızdan mobikleniyoruz ,seçimlerde görüşeceyiz

Yorumu oyla      13      17  
ercüment şahin 14 Kasım 2011 Pazartesi 19:22

izmiri bu kadrolarla yönetmeye kalkmak hazimeti kabullenmektir.aziz agaya bu kadrolar yandaşlık yapar.akraba eş dost ile belediye yönetmeye kalkan nasıl sosyal demokrat olur.en kötüsü bu atamalara ses çıkarmıyan meclis üyeleri ve parti yönetimi.akp bu CHP ile dalga geçer.

Yorumu oyla      20      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadına şiddete karşı uluslararası dayanışma
İzmir Kadın Meclisi, “Müslüman Toplumlarda Cinsel ve Bedensel Haklar Koalisyonu” ...
Sisam'ın başvurusu Soyer'den
Türkiye'nin ilk sakin şehri Seferihisar'ın Türkiye'de de yayılan ''sakin ...
Malezyalı Bakan “Atatürk hayranı” çıktı
İzmir’e gelen Malezya Turizm Bakanı Dato’ Sri Dr. Ng Yen Yen, Büyükşehir ...
 
Buca depremzedelere kucak açtı
Van’daki depremde evleri yıkılan Oflaz Ailesi’nin 8 ferdi Buca Belediyesi ...
Bayraklı’da yiğitler çıktı meydane!
Bayraklı Belediyesi ata sporu güreşin bilinen en eski stili olan Karakucak ...
Çiğli’deki arıtma kapasitesi yüzde 36 artacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, atıksu deşarj kalitesi açısından Türkiye’de ...
 
Balçovalı kadınlara 97 bin hibe
Balçova Belediyesi ve KOSGEB’in başlattığı kredi destekli uygulamalı eğitim ...
Teleferik, 2012 sonunda bitecek
Yenilenmesi yılan hikayesine dönen İzmir’in simgelerinden biri olan Teleferik ...
Bilim öğrenirken göktaşı buldular
Bornova Belediyesi’nin kurduğu Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde astronomi ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva