HABERLER>POLİTİKA
6 Aralık 2014 Cumartesi - 12:48

Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesajlarına Yıldırım yanıt: Güldürmesin!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘uçuk söylemler ustası’ ilan edileceğini söyledi. Yıldırım CHP Lideri’nin kendisini gülünecek duruma düşürdüğünü kaydetti.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesajlarına Yıldırım yanıt: Güldürmesin!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’dan grup toplantısı ve İzmir ziyareti sırasında açıklamalar yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt geldi.

ÜFÜR BABAM ÜFÜR!
Kılıçdaroğlu’nun “İktidara gelelim, hepinizin yüzünü güldüreceğim” sözlerinin her zaman olduğu gibi bugünlerde de karşılığını bulduğunu kaydeden Yıldırım, “’CHP iktidarında ‘öğretmenlerin kredi borcunun kalmayacağı’ beyanı; geçmişi ‘yerine getirilmeyen sözler’le dolu bir partinin liderini komik duruma düşürüyor” dedi.


Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri bana rahmetli babaannemin bir sözünü hatırlattı. Rahmetli bu tür mesnetsiz vaatler için ‘Kaval elin yel Allah’ın üfür babam üfür’ derdi” diye konuştu. Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye’yi İzmir gibi yöneteceğiz” sözleriyle de kendisini yine gülünecek duruma düşürdüğünü kaydeden Yıldırım, "diğer illerden İzmir’e gelen tüm vatandaşlarımız İzmir’de tam bir hizmet eksikliğine tanık oluyor. Beklentiler karşılıksız kalıyor. Eğer Türkiye İzmir gibi yönetilecekse ‘vah Türkiye’min haline’ demek gerekiyor. Allahtan Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’nin Türkiye’yi yönetme ihtimali yok. Kılıçdaroğlu boş söylemleri bırakmalı da ‘Biz nerede yanlış yapıyoruz’ konusuna kafa yormalı” dedi.

“TÜRKİYE’YE HİZMET ETTİK, AYRIM YAPMADIK”
Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti sırasında yaptığı açıklamalara da değinen Binali Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti; “Hükümetin İzmir’e yatırım yapmadığını söylemiş. İzmirliler bunun gerçekle örtüşmediğini artık çok iyi biliyor. Sayın Genel Başkan, hemşerilerimi yanıltmaya yönelik sözleriyle gerçekleri söylemekten kaçmış. Hükümetin İzmir’e 11 yılda yaptığı yatırım ve destek miktarı 24,5 Milyar TL.  Bunun 5 Milyar lirası sadece ulaştırma hizmetlerine yapıldı. Listesi de ortada ve kalem kalem belli. Biz anladığımız işi konuşuruz, işimizi de üst düzey yaparız. Bizim anladığımız iş de hizmet yapmaktır. Bu zamana kadar yatırımları yaparken ayrım yapmadık. ‘CHP’li belediyedir, MHP’li belediyedir’ demeden ortak projeler ürettik. Hiçbir ilimizde parti ayrımı yapmadık. İzmir’de İZBAN bunun en önemli örneklerindendir. Siz istediğiniz kadar halkı yanıltmaya kalkabilirsiniz ama güneş balçıkla sıvanmaz”

HİZMETLER İZMİR’DE
Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun hizmetleri görmek istiyorsa İzmir’de şöyle bir tur atması gerektiğine değindi ve ekledi; “Yatırımları görmek mi istiyorsun? İşte her geldiğinde seni bir baştan öteki uca götüren İzmir Çevreyolu orada, işte senin İzmir’e her geliş ve gidişinde ayak bastığın Adnan Menderes Havalimanı orada, işte dünyanın en büyük 10 limanlarından biri olacak Çandarlı Limanı orada, işte İzmir trafiğinin damarlarını açacak Konak Tüneli orada, işte İZBAN orada. Daha sayılacak birçok yatırımı İzmirli hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Siz gerçekleri söylemeyin ama İzmirli hemşerilerim bunu her gün görüyor, yaşıyor.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 8 Aralık 2014 Pazartesi 13:25

Oooo... binali bey naber ya siz yaşıyormuydunuz...

Yorumu oyla      13      6  
mustafa cevikel 7 Aralık 2014 Pazar 14:25

Haksizliga sessiz kalan dilsiz seytandir.sen kendine yapilan haksizliga sesiz kalmadin mi bin ali? Meclis gurubunda davutoglu konusurken bir kez alkisladin mi? Once aynaya bakacaksin.kendine yapilan haksizliga sesiz kalmayacaksin.cik ben basbakanligi haketmistim de.cesaretin varsa bin ali...sen ak partiyi kurtarma sevdandan vazgec.millet ak partiyi gomuyor, sen ne yapabilirsin.sen kendi onurunu kurtar.

Yorumu oyla      13      6  
hüseyin ahmetoğlu 7 Aralık 2014 Pazar 11:10

gültepeli kardeşim sn Aziz Kocaoğlu 12 yıldır zar zor 5 km metroyu zor bitirdi.izmirlinin gıkı çıkmadı.şimdi ise büyük projeler 2 yılda tamalanıp hizmete sunuluyor.3-4 ay bile tahammül edemiyen İzmirliler hükümetin yaptıklarına gelince hiç tahemmürl edemiyorsunuz bu nasıl bir siyasi anlayıştır.biitecek sen hiç meraklanma Sn bakanımın başlatmış olduğu hiç birr projenin yarıda kaldığı görülmemiştir.sakin ol.sizler izmirin başındaki masalcı yı değiştirmeyi düşünün ki hizmet nasıl yapılır bir şehrin çehresi nasıl değiştiğini ülkede örnekleri çok.yeter ki siz görmek isteğin

Yorumu oyla      13      6  
Asuman arpak 7 Aralık 2014 Pazar 10:48

İzmirliler Direnir☆☆☆Ham HUM Şaralom'a gelmez☆☆☆

Yorumu oyla      12      7  
bucalı 7 Aralık 2014 Pazar 09:38

BUCA metrosuda yalan oldu sayın BİNALİ..

Yorumu oyla      12      7  
Gultepeli 6 Aralık 2014 Cumartesi 19:15

O değil de Konak Tuneli hani 2014'te aciliyordu? calisanlar 2015 sonlarina dogru anca kullanima acilir diyor. Yine 2011 yilinda yapimina baslanan Sabuncubeli Tuneli'ne n'oldu? En son firma iflas etti tunel yarida kaldi. Izkaray diye cakma avan projesi bilr olmayan bir sey vardi noldu ona? Aliaga Nemrut Limani demiryolu tuneli noldu? aciliyeti yok diye yarim birakildi. Bayrakli'da sehir hastanesi yapiyorsunuz yillardir o nokdu? yalan oldu. Bornova Kultur Merkezi hani bitiyordu? izban i ustleniyordunuz sinyalizasyonu yerlerde niye duzeltmiyorsunuz? tum isleriniz eksik hileli yalan dolan. Izmirli bunlari yemiyor

Yorumu oyla      26      20  
bülent ışık 6 Aralık 2014 Cumartesi 16:29

Ulaşıma 5 milyar lira yatırım yapmışlar..Daha önce İzban'a 1.8 milyar dolar yatırım yaptık demişti.İzban yapılan yatırım mevcut demiryolu hatlarının parasal değerinden başkası değil.1.8 milyar dolar yaklaşık 4 milyar lira.11 yılda demekki ulaşıma 1 milyar lira yatırım yapmışlar.11 yılda ulaşıma yapılan yatırım Aksaray'a harcanan paradan daha az.

Yorumu oyla      28      20  
Mustafa Y 6 Aralık 2014 Cumartesi 15:44

valla eski bakan, güya izmir millevekili, bizde sizin söylediklerinize gülüyor, akp. hükümetinin uygulamalarına da ağlıyoruz. ilkokul 1 de din eğitimi, bravo size.2015 seçimlerinde izmirden nasıl oy isteyeceksiniz ona şaşıyorum. izmire ne yaptınız da oy istemeye yüzünüz olacak?

Yorumu oyla      29      21  
silo 6 Aralık 2014 Cumartesi 15:03

Bakın Bu sefer bu yönetim ile 6 vekil zor çıkar abicim.Chp çok şanslı.

Yorumu oyla      26      21  
Asuman arpak 6 Aralık 2014 Cumartesi 14:07

Vay BE☆☆☆

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şahin’in partisine İzmir’de Eski AK Partili Başkan
Genel Başkanlığı'nı eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yaptığı Millet ...
Tekin’den örgüte disiplin mesajı, AK Parti'ye sert sözler: Beton kafalılar!
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin parti içinde tartışma yaratan ve partinin ...
Güven: Asıl istismarı iktidar yapıyor!
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, asıl çocuk istismarını iktidarın ...
 
Bahçeli’den Berkin Elvan tweetleri: Böyle bir ortamda…
“Yerel dolandırıcılığı görmeyen, yerel ve küresel bağlantılı soygunu inkar ...
Tekin’den İzmir örgütüne sert çıkış: Herkes birbirine…
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir’e gelen CHP Genel Sekreteri Gürsel ...
Atalay AK Parti'nin son oy oranını açıkladı
AK Parti Kağıthane 5’inci Olağan İlçe Kongresi’nde konuşan Ak Parti Genel ...
 
Bakan Avcı’dan Osmanlıca mesajı: Benim önerim…
19’uncu Milli Eğitim Şurasında tartışılan konularla ilgili açıklamalarda ...
Davutoğlu’ndan Atina’da ilk mesaj: İyi ki komşuyuz
Yunanistan Cumhurbaşkanı Papulyas ile bir araya gelen Başbakan Davutoğlu, ...
Günay’dan ‘Osmanlıca’ çıkışı: Edebiyat Fakültesi’nde bile…
19. Milli Eğitim Şurası’nda alınan Osmanlıca’nın liselerde zorunlu ders ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva