HABERLER>POLİTİKA
5 Aralık 2014 Cuma - 21:06

Atalay AK Parti'nin son oy oranını açıkladı

AK Parti Kağıthane 5’inci Olağan İlçe Kongresi’nde konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, son yaptırdıkları kamuoyu araştırmalara değinerek, "Hamdolsun yüzde 50 bandındaki yerimizi koruyoruz" dedi.

Atalay AK Parti nin son oy oranını açıkladı

AK Parti Kağıthane 5’inci Olağan İlçe Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, İl Başkanı Aziz Babuşçu, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, İstanbul milletvekilleri, ilçe başkanları ve parti teşkilatı mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. Kongre, Kağıthane Yahya Kemal Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kongrede bir konuşma yapan Beşir Atalay,
 
kongrelerin, parti içinde muhasebe yapılan bir buluşma olduğunu söyledi. Atalay, 2015 genel seçimlerine kadar il ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasıyla Ak Parti’nin seçimlere hazır bir şekilde gireceğini ifade etti. Konuşmasında delegelere ve teşkilat mensuplarına seslenen Atalay, "Bu büyük hareket hep birlikte yürüyor. Mahalle temsilcimizin yaptığı görev ile benim görevimle, milletvekilimizin göreviyle aynı değerdedir. Çünkü o olmasa biz görevimizi yapamayız. Ak Parti olarak Türkiye’nin her ilinde, ilçesinde, beldesinde teşkilatımız var. Biz Türkiye partisiyiz. Türkiye’nin belli bölgelerinde siyaset yapan bir parti değiliz. Biz, Türkiye’nin her metrekaresinde olan, 77 milyon vatandaşımızla birlikte siyaset yapıyoruz. 12 yıldır bu hareketin içinde olduğum için kendimi çok şanslı görüyorum" diye konuştu.
 
"AK PARTİ İKTİDARI DÖNEMİNDE TÜRKİYE’DE HAYAT STANDARDI YÜKSELDİ, TÜRKİYE ZENGİNLEŞTİ"
Girdikleri her seçimden başarılı olarak çıktıklarını vurgulayan Beşir Atalay, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yaptıkları hizmetleri anlattı. Atalay, "12 yıllık iktidar oluşumuzun ardından 13. yılımıza giriyoruz. Demokratik bir ülkede seçimle gelen bir partinin üç dönem arka arkaya iktidar olduğu bir örnek azdır. Bu sürede AK Parti’nin Türkiye’ye getirdikleri saymakla bitmez. Ancak ben 3 noktada bunu esas olarak değerlendiririm. Birincisi, Türkiye’de en önemli sorun olan vesayet mekanizmalarını kırdık. Siyasetin üzerinde siyaseti denetleyen, millet iradesine yol vermeyen mekanizmaları kaldırdık. İkincisi, her alanda vatandaşın özgürlük alanlarını genişlettik. Türkiye’yi demokratik açıdan farklı bir seviyeye getirdik. 12 yılın üçüncü en önemli sonucu ise kalkınmaktı. AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’de hayat standardı yükseldi, Türkiye zenginleşti. Dünya ülkelerinin sıralandığı G-20’de Türkiye 16 sıraya yükseldi" dedi.
 
"SON YAPILAN KAMUOYUARAŞTIRMALARINDA YÜZDE 50 BANDINDAKİ YERİMİZİ KORUYORUZ"
Beşir Atalay, konuşmasında son yaptırdıkları kamuoyu araştırmalara değinerek, "Hamdolsun yüzde 50 bandındaki yerimizi koruyoruz" dedi. Atalay konuşmasını şöyle devam etti:
 
"2011 seçiminden bu yana yüzde 50 bandındayız. Türkiye gibi bir ülkede önce 2002’de yüzde 34 ile başlayıp sonra yüzde 50’lere kadar oyunu çıkarması AK Parti’nin yaptıklarının millet tarafından çok iyi bilinmesi, anlaşılması anlamına geliyor. Bunun için de milletimize teşekkür ediyoruz."
 
"MUHAFELEFET YAPMAYA MAHKUM OLMUŞ BİR PARTİNİ MENSUPLARI DEĞİLSİNİZ"
2015 yılı Haziran ayında yapılacak seçimin önemini vurgulayan Atalay, partililere seslenerek, "2015’te meclise güçlü girmeliyiz. Çok ciddi bir seçim çalışması yapıyoruz. Dolayısıyla bu kongrelerden hiçbir kırgınlık olmadan dip diri, yeni bir diriliş gibi yeni bir heyecan ile çıkacağız. Bu kongrelerin daha fazla çalışmaya vesile olmasını arzu ediyorum. Her gün enerjimizi artıracağız. AK Partililerin yorulma lüksü yok. ’Durmak yok, yola devam’ sloganımız her daim geçerlidir. Şuna da şükredin; ömür boyu muhalefet yapmaya mahkum olmuş bir partini mensupları değilsiniz. Ülkeyi yenileyen, değiştiren bir partini mensuplarısınız. Bu nedenle biz her zaman heyecanımızı artıracağız" diye konuştu.
 
Atalay konuşmasının sonunda kongrede yeniden aday olmayan Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan’a da katkılarından dolayı teşekkür ederek kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Protokol konuşmalarının ardından Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, kongreye katılımlarından dolayı Beşir Atalay ve Aziz Babuşçu’ya birer plaket takdim etti.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
oy oranı 6 Aralık 2014 Cumartesi 08:09

%35 i bulunda öpüp başınıza koyun.

Yorumu oyla      13      6  
Lombak 5 Aralık 2014 Cuma 22:26

Valla sayın açılımdan sorumlu Atalay bundan sonraki halk ayaklanmasını solcular değil eski merkez sağ Türkler yapabilir. yeterki siz böyle devam edin.

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Avcı’dan Osmanlıca mesajı: Benim önerim…
19’uncu Milli Eğitim Şurasında tartışılan konularla ilgili açıklamalarda ...
Davutoğlu’ndan Atina’da ilk mesaj: İyi ki komşuyuz
Yunanistan Cumhurbaşkanı Papulyas ile bir araya gelen Başbakan Davutoğlu, ...
Günay’dan ‘Osmanlıca’ çıkışı: Edebiyat Fakültesi’nde bile…
19. Milli Eğitim Şurası’nda alınan Osmanlıca’nın liselerde zorunlu ders ...
 
MHP’den flaş ‘17-25 Aralık’ kararı
MHP, bu yıldan itibaren 17-25 Aralık'ı Yolsuzlukla Mücadele Haftası ilan ...
CHP Gaziemir’den ‘Madenci’ye selam
CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin’in kaleme aldığı, partililer, gençlik ...
Davutoğlu’ndan sert açıklama: TSK’ya ayar!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bedelli askerlikte askeri yetkililerin endişe ...
 
AK Parti kongresinde kriz: Atatürk’ü de indirdiler Erdoğan’ı da!
Yerel seçimlerin ardından ilçe kongrelerini gerçekleştiren AK Parti’nin ...
Kılıçdaroğlu: Ona kimsenin gücü yetmez!
Ermenek’te vatandaşlarla sohbet eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa ...
Bakan'dan Yalova açıklaması: CHP'nin ayıbını...
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yalova'da belediyenin kestiği ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva