HABERLER>POLİTİKA
5 Aralık 2014 Cuma - 21:21

Tekin’den İzmir örgütüne sert çıkış: Herkes birbirine…

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir’e gelen CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin milletvekilleri ve parti yöneticileri ile bir araya geldi. Tekin’in toplantıda İzmir’de partinin durumuna kızdığı öğrenilirken, “Ne yazık ki takip ettiğimiz için görüyoruz. Herkes birbirini eleştiriyor. Özellikle sosyal medya üzerinden herkes birbirine düşmüş durumda” dediği ifade edildi. Toplantıda, Milletvekilleri Mehmet Ali Susam ve Alaattin Yüksel’in de tartıştığı dile getirildi.

Tekin’den İzmir örgütüne sert çıkış: Herkes birbirine…

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - CHP Genel Merkezi’nin aldığı karar sonrası İzmir’den sorumlu olan Genel Sekreter Gürsel Tekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelirken birçok yerde ülke ve parti içi konularla ilgili değerlendirme yaptı. Temaslara başlamadan önce partide toplantı yapan Tekin’in İzmir’deki duruma tepki gösterdiği öğrenildi.

- TEKİN’DEN İZMİR’DE HÜKÜMETE YAYLIM ATEŞİ: 81 TANE EVREN!

- İGC TEKİN'İ AĞIRLADI


Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Aytun Çıray, Prof. Dr. Hülya Güven,  Mehmet Ali Susam, İl Başkanı Ali Engin, YDK Üyesi Sumru Karaer, parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Tekin’in disiplin süreci hakkında çıkış yaptığı belirtildi.
 
Tekin, toplantıda, “Partide sevgisizlik ve saygısızlık var. Ülke çok zor günlerden geçiyor. Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın çıkışlarını hepimiz yakından takip ediyoruz. AKP hükümetinin yaptıkları ortadayken ne yazık ki İzmir örgütünün bunlardan haberi yok. Siz burada başka şeylerle uğraşıyorsunuz. Sosyal medya üzerinden ciddi eleştiriler oluyor. Genel başkanı açık açık eleştirenler var. Ayrıca partililer birbirine düşmüş durumda. Bir disiplinsizlik, ciddiyetsizlik ne yazık ki göze çarpıyor. İzmir’i yakından takip ediyorum. Böyle gitmez” dedi. Tekin, parti yöneticilerinin disiplin dosyalarının ya il disiplin kurulundan ya da Yüksek Disiplin Kurulu’ndan döndüğünün hatırlatması üzerine Tekin, bu konuda gelen şikayeti belgeli olması kaydıyla bizzat işleme alacağını, kişilerin üyeliğini askıda tutacağını söyledi.
 
ATIŞTILAR
Toplantıda, Milletvekili Mehmet Ali Susam ile Milletvekili Alaattin Yüksel’in kısa süreli atıştığı da öğrenildi. Susam, 2011 genel seçimleri öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Tarihi Havagazı Fabrikası'nda kameraların önünde yaşadığı tartışmayı da hatırlatarak, “Eğer partide disiplin mekanizması o dönem işletilmiş olsaydı, şimdi burada bunları konuşmuyor olurduk. Sizin de bu konuda söz söyleme hakkınız olurdu. Bana haksızlık yapıldığında hangi partili sahip çıktı? Kimse konuyu gündeme getirmedi. Ayrıca saygısızlık yapıldıysa İzmir’de bana yapıldı. Sevgisizlik olduğunu kabul ediyorum” dedi. Susam’ın sözlerine tepki gösteren Milletvekili Yüksel ise, Susam’ın katı tavrı nedeniyle uyum sorunu yaşadığını ifade etti. Yüksel’in, “Kusur varsa hepimizde var. Ben o günden beri elimi uzatıyor, yaklaşmaya çalışıyorum ama sen bir adım atmıyorsun. Sürekli tavır alıyorsun. Katı tavrın ve davranışların da halen sürüyor” dediği öğrenildi.
 
Öte yandan İl Başkanı Ali Engin ve bazı parti yöneticilerinin de partideki disiplin sorununu gündeme getirdiğini, genel merkezin katı tutum içinde bulunması gerektiğini ifade etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
haydar 28 Aralık 2014 Pazar 20:41

erol durukan arkadaş her şeyi söylemiş.diyecek laf kalmadı.ali engin beyde artık evinde otursun.partiyi bitirdi

Yorumu oyla      13      6  
T.C. Erol DURUKAN 6 Aralık 2014 Cumartesi 09:52

CHP MV.İZMİR'E NE HİZMETİNİZ VAR İZMİRLİLER İÇİN NE PROJE ÜRETTİNİZ Kİ HANGİ MAHALLELERE,ESNAFA,HALKIN AYAĞINA GİTTİNİZ HANGİ GARİBANIN SOFRASINA OTURDUNUZ İL BAŞKANI,İLÇE BAŞKANLARI,BELEDİYE BAŞKANLARI, MECLİS ÜYELERİ. SOKAKLARA İNDİNİZ. AÇILIŞLAR, KOKTEYLERDE GÖRÜNÜYORSUNUZ PARTİYİ DÜŞÜNEN 81 İL DE HANGİNİZ VARSINIZ MENFAAT,KOLTUK BİZİM OLSUN ZİHNİYETİNİZDESİNİZ TARİHİNİZE BİR BAKIN CHP'NİN AKP DENEN PARTİNİN ADI ŞANI YOKTU UTANÇ VERİCİ SİZLER KİMİ KANDIRIYORSUNUZ BİR CHP'Lİ OLARAK İÇİM YANIYOR GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN PARTİSİ BU OLMAMALI BABANIZIN ÇİFTLİĞİ DEĞİL O MAKAMLAR HEP AYNI ŞARKIYI DİNLİYORUZ BAŞBAKAN DENİZ BAYKAL DİYENLER, ŞİMDİ İSE BAŞBAKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU DİYE NUTUK ATIYORSUNUZ SİZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ OF OF OF DÜŞÜN PARTİNİN SIRTINDAN DÜŞMANLARIMIZ BİZE GÜLÜYOR NE ZAMAN İKTİDAR OLACAKSINIZ BİR TARİH VAR MI DİYORLAR. BU SEÇİMLERDE HALKIN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ HANGİ YÜZLE OY İSTEYECEKSİNİZ.

Yorumu oyla      75      7  
gokhan topçuoğlu 6 Aralık 2014 Cumartesi 09:29

Koskoca İzmirde adamm yokta parti gürsel tekine teslim ediliyor.Okadar innadırıcı değilki bu görevlendirme.ne katkı koyacak sayın tekin bence önce karsta partiyi bifrinci parti yapsın.Ozaman gerçekten partide bir ağırlığı olduğu anlaşılır

Yorumu oyla      32      9  
ANKARA 6 Aralık 2014 Cumartesi 01:01

Izmir'i Alaattın Bey Ile Aziz Bey Ve Bazı Il Yonetıcılerı Tapulu Malları Gormeye Baslamıslar...

Yorumu oyla      32      7  
5 Aralık 2014 Cuma 23:54

Aslında İZMİR,de sağlıklı siyaset yapılmıyor bunu yenimi fark etiniz kimse bir birini istemiyor ben siyaseti yapılıyor çoğulcu siyaseti yapılmadıkça başarıda çok zordur başta il başkanı örgütün başı olarak telefonlara çıkmıyor.hele hele rakipsen o zaman hiç görmezden gelinir

Yorumu oyla      20      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atalay AK Parti'nin son oy oranını açıkladı
AK Parti Kağıthane 5’inci Olağan İlçe Kongresi’nde konuşan Ak Parti Genel ...
Bakan Avcı’dan Osmanlıca mesajı: Benim önerim…
19’uncu Milli Eğitim Şurasında tartışılan konularla ilgili açıklamalarda ...
Davutoğlu’ndan Atina’da ilk mesaj: İyi ki komşuyuz
Yunanistan Cumhurbaşkanı Papulyas ile bir araya gelen Başbakan Davutoğlu, ...
 
Günay’dan ‘Osmanlıca’ çıkışı: Edebiyat Fakültesi’nde bile…
19. Milli Eğitim Şurası’nda alınan Osmanlıca’nın liselerde zorunlu ders ...
MHP’den flaş ‘17-25 Aralık’ kararı
MHP, bu yıldan itibaren 17-25 Aralık'ı Yolsuzlukla Mücadele Haftası ilan ...
CHP Gaziemir’den ‘Madenci’ye selam
CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin’in kaleme aldığı, partililer, gençlik ...
 
Davutoğlu’ndan sert açıklama: TSK’ya ayar!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bedelli askerlikte askeri yetkililerin endişe ...
AK Parti kongresinde kriz: Atatürk’ü de indirdiler Erdoğan’ı da!
Yerel seçimlerin ardından ilçe kongrelerini gerçekleştiren AK Parti’nin ...
Kılıçdaroğlu: Ona kimsenin gücü yetmez!
Ermenek’te vatandaşlarla sohbet eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva