HABERLER>POLİTİKA
30 Haziran 2024 Pazar - 21:21

Kılıçdaroğlu'ndan Oğan'a zehir zemberek yanıt!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce Sinan Oğan'ın kendisiyle yaptığı görüşmede, "Bana Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve üç bakanlık teklif etti." sözlerini sert dille yalanladı. Kılıçdaroğlu, "Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem! Sen domuz bağcı teröristlerin ortağı, para düşkünü bir siyaset tüccarı, Türkiye'nin batması ve parçalanması için kurulan plana sadık bir BOP ajanısın." dedi.

Kılıçdaroğlu ndan Oğan a zehir zemberek yanıt!

Sinan Oğan'ın 2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde görüşme yaptığı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Bana Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve üç bakanlık teklif etti." iddiasına yanıt geldi. Sert ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, "Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem! Sen domuz bağcı teröristlerin ortağı, para düşkünü bir siyaset tüccarı, Türkiye'nin batması ve parçalanması için kurulan plana sadık bir BOP ajanısın." dedi.

SİNAN OĞAN'DAN DİKKAT ÇEKEN "KILIÇDAROĞLU" İDDİASI
2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhur İttifakı'nı destekleyen Sinan Oğan, katıldığı canlı yayında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu. Oğan, o dönem Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede, eski CHP liderinin kendisini desteklemesi halinde Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve üç bakanlık teklif ettiğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU: SANA BOYATMAK İÇİN AYAKKABILARIMI BİLE VERMEM
Sinan Oğan'ın sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu'ndan zehir zemberek yanıt geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "İncinsen de sözün düzünü diyeceğim... Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem! Sen domuz bağcı teröristlerin ortağı, para düşkünü bir siyaset tüccarı, cehennemin kapılarını milletin üstüne kilitleyen, Türkiye'nin batması ve parçalanması için kurulan plana sadık bir B.O.P ajanısın!

"VATANIN GELECEĞİNİ KAÇ DOLARA SATTIN"
Senin beklentin başkaymış… Sen bekâcı değil, paracıymışın… Azerbaycan televizyonuna verdiğin röportajda, çiftliğini 1,5 milyon dolara bile satmayacağını söylüyorsun. Peki, vatanın ve milletin geleceğini kaç dolara sattın? Bu ülkeyi ben yönetmiş olsam çıkacak tek kriz; senin şahsi ekonomik krizin olacaktı. Ben yönetmiş olsam; mülteciler evine dönmüş, milletin konut sorunu çözülmüş, gençler araba alabilir hale gelmişti.

"NEDAMET GETİR"
Bugün Rus'un, İngilizin'in, Avrupalıların ve Arapların tapusuna verdiğiniz sahillerimiz ve tatil bölgelerimiz milletimizin olacak, şu güzel yaz aylarında bütün milletimiz tatilini yapacaktı. 14 Mayıs akşamı efendini aramışsın. Ona ilk turda %49,5'da bırakın %50'ye tamamlamayın demişsin. Sanma o yaptıklarınız , o aldıklarınız yanınıza kalacak. Nedamet getir! Seçimlerde bu milletin geleceği ile nasıl oynadınız anlat. Sözüm ona "milliyetçiymiş".

"KURULAN HAİN PLANIN SADIK YAMAĞISIN"
Sermaye sevdalısı, kurulan hain planın sadık yamağısın. Hadi yüreğin yeter, efendilerinden izin alabilirsen; yarın Sinan Ateş davasına gel, katledilen milliyetçi bir vatan evladının hakkına sahip çık, göreyim yüreğin kaç okka… Hepinizin milliyetçiliği, benim vatan sevgimin zekatı kadar yoktur. Sizin benden tek fazlanız; tapularınız ve banka hesaplarınızdır. Ama şüphen olmasın kurduğunuz planı başınıza geçireceğim..." (Haberler.com)

 
20 gün önce boşanmıştı: Rüştü Onur Atilla ile şarkıcı Nez'den ilan-ı aşk
 
Sosyal medyada küfürlü tartışma kanlı bitti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Fidan, İranlı mevkidaşıyla buluştu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bagheri ile telefonda görüştü.
CHP Lideri Özel: Geçim olmazsa seçim olur!
Gebze'de düzenlenen 'Geçinemiyoruz mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı ...
TBMM yoğun gündemle toplanacak!
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) haftalık çalışmasına 2 Temmuz Salı ...
 
Özel'in kardeşinden Tugay'a su zammı tepkisi: Yazıktır bu halka!
CHP lideri Özgür Özel'in kardeşi Barış Özel, İzmir'de tartışmalara neden ...
Kemal ANADOL yazdı... Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Kemal ANADOL yazdı... Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
MİT Başkanı Kalın, Hamas Lideri ile görüştü
Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı ...
 
Sinan Oğan'dan Kılıçdaroğlu itirafı
Sinan Oğan, Kübra Par'la Farklı Açılar programında konuştu. Oğan, 14 Mayıs ...
Kılıçdaroğlu: Ülke nasıl kalkınır düşünmedik
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yaşam tarzı üzerinden siyaset; ...
Özgür Özel’den genel sekreter açıklaması: Babası benim en yakınım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva