HABERLER>POLİTİKA
4 Ekim 2023 Çarşamba - 17:15

Kılıçdaroğlu'na tepki: Sözlerini kınıyoruz!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken, 'Sözlerini kınıyoruz. Bu Meclis 2 kez gazi olmuştur. Gelinen nokta vahimdir, Kılıçdaroğlu adına bile üzücü.' dedi. Ankara'daki saldırı girişimi ile ilgili olarak ise Çelik, 'Terörle mücadele katlanarak sürecek.' ifadelerini kullandı. Azerbaycan'ın Türkiye’nin de katılması şartının kabul edilmemesi nedeniyle İspanya'da yapılacak görüşmeye katılmama kararı ile ilgili olarak 'da, 'Aliyev'in kararını takdir ediyoruz.' yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu na tepki: Sözlerini kınıyoruz!

AK Parti Sözcüsü Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

AK Parti kongreleri demokrasimizin dayanak noktaları olmuştur. AK Parti demokrasi şöleni olmuştur. Her kongremiz yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da ilgi görmektedir. Yaklaşık dünyanın her yerinden 30'a yakın temsilci olacak. Yaklaşık bu 30 ülke ile temsil edilmiş olacak.

Biz bir Türkiye partisiyiz, merkez partisiyiz. AK Parti kongreleri aynı zamanda dünya örnek almaktadır. Cumhurbaşkanımızın önemli mesajları olacaktır. Türkiye Yüzyılı mesajları, bölge barışı ve insanlığa söyleyeceğimiz sözler bakımından bütün kurumsal yeniliklere kadar söylenecek çok şey gündeme gelecektir.

Gençlerin, kadınların, Türkiye'nin tüm sosyolojisinin kucaklandığı bir tablo oluşacak. Bu kongreler önümüzdeki döneme ışık tutacak. Tecrübe-değişim dengesi milletin talebine göre olacak.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: ‘GAZİ MECLİS DEMEM’ İFADESİNİ KINIYORUM
Gazi Meclis milletin egemenliğinin simgesidir. Bu Meclis 2 kez gazi olmuştur. Gelinen nokta vahimdir, Kılıçdaroğlu adına bile üzücü.

Bu Türkiye’ye saldıranların bile aklına gelmeyen bir ifadedir CHP liderinin ‘Gazi Meclis demem’ ifadesini kınıyorum.

Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün hatırına CHP’ye oy veren vatandaşları incitti. Gazi dememesi yüce Meclis’ten bir şey eksiltmez. Yüce Meclis’te olmaması olumlu bir gelişme olarak kayda geçti. Kılıçdaroğlu CHP'ye kilit vuruyor.

'ALİYEV’İN KARARINI TAKDİR EDİYORUZ'
Kafkasya’nın barışına bir çağrı yapıldı. Bölge barışı için platform kuralım denilmiştir. Ermeni halkı için de önemlidir. AB aynı vizyonsuzluğu gösteriyor. Aliyev’in kararını takdir ediyoruz. Fransa, Ermenilerin bölgede işgalci olduğunu diyemiyor.

ANKARA’DA TERÖR SALDIRISI GİRİŞİMİ
Öncelikle bütün Ankaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye güvenli bir ülkedir, dünyanın her yerinde böyle eylemeler olabiliyor. Terörle mücadele katlanarak sürecek. AK Parti’de terörle mücadele konusunda fikir ayrılığı yoktur.

FRANSA'DAKİ BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI: SON DERECE FAŞİZAN BİR UYGULAMA

Fransa bizim 28 Şubat’ta yaşadığımız karanlık günlere dönüyor. Kadınların kılık kıyafetine karışılması faşizan bir hareket olduğu görüldü. Fransa’daki toplumsal barışa zarar verir.

Kılıçdaroğlu açısından yeni dönemi hakaret açısından bir başlangıç oldu. Helalleşme dedi, hesaplaşma olduğunu biliyorduk. Belediyelerin çalışmaları eleştirilebilir. Bilal bey de görüşlerini paylaşmış. Bunların siyasi eleştiriye tahammülü olmadığı anlaşılmıştır. Siz de kendinize göre görüşünüzü bildirirsiniz. Siyasi tartışmalara aile sokulmaz.

Bilal beyin söylediklerinin çok fazlasını CHP’liler söylüyor. Kılıçdaroğlu sen kimsin diyor, bu soruyu sana da sorarlar.

'SIFIR ATIK PROJESİ KÜRESELLEŞMİŞTİR'
Emine Erdoğan’ın faaliyetleri ile ilgili söyledikleri çok daha vahim. Dünyanın her tarafında, gelişmiş ülkeler bu tür faaliyetlere destek verir. Sıfır Atık projesi bir BM kurumudur. Sıfır Atık’la ilgili BM’de danışma kurulu kuruldu. İlgili bakanların bu sürece katılmasından daha doğal ne olabilir. Bir kişi anlamaz o da Kılıçdaroğlu. Sıfır Atık projesi küreselleşmiştir.

'CHP’DEKİ DURUM ZİHNİYET YARIŞI DEĞİL'
Siyasi kavramların haysiyeti korunmalı. Değişim çok kıymetli bir kavram. CHP’deki tartışma, kavga, Kılıçdaroğlu dışında değiştirilmek istenen yok. CHP’deki durum zihniyet yarışı değil. Kılıçdaroğlu’ndan farkları Yassıada açıklamaları yapabiliyorlar. Genel merkezciler-anti genel merkezciler kavgası.

 
Milli Savunma Bakanlığı'nda kritik toplantı!
 
Umuda yolculuk Fethiye'de son buldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'de kongre hazırlıkları sürüyor!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ...
Topuklu Efe, AK Parti'ye geçen o ismi hedef aldı: Hakkımız helal değil!
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, partisi İYİ Parti’den ...
'2 teröristin Suriye'den geldiği tespit edildi'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ...
 
AK Partili Bursalı’dan Soyer’e ‘körfez’ tepkisi: İzmirlinin aklıyla, burnuyla alay ediyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “körfezde koku tarihe ...
CHP’li Nalbantoğlu o raporu değerlendirdi: Malumun ilanı AGİT’ten geldi!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu; Avrupa Güvenlik ...
'Özlale'nin adaylığı geri çekilir mi?' tartışması... Akşener noktayı koydu!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... O rektörler aday olursa!
Mehmet KARABEL yazdı... O rektörler aday olursa!
'Elinde urgan olsa Kavala'yı, Tayfun'u asacak'
CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan adayı Özgür Özel, "Kardeşim ben Gezi'deydim. ...
Dışişleri Bakanı Fidan, diplomatik temaslarda bulundu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da diplomatik görüşmelerde bulundu.
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva