HABERLER>POLİTİKA
28 Mayıs 2011 Cumartesi - 08:46

Kılıçdaroğlu bugün İzmir'de

CHP İl yönetimi, bugün saat 17.00'de Gündoğdu Meydanı'ndaki miting için yağmura karşı da önlemini aldı, halka 10 bin şemsiye dağıtılacağını duyurdu.

Kılıçdaroğlu bugün İzmir de

İZMİR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin bugün saat 17.00'de Gündoğdu Meydanı'nda düzenleyeceği mitinge katılarak İzmirlilere seslenecek. Havanın yağmurlu olacağından parti yöneticileri alanda 10 bin şemsiye dağıtma kararı aldı. CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, "Tüm hazırlıklarımızı tamam. İzmirlileri mitingimize bekliyoruz" dedi.
 
ALANA TEKNEYLE GELECEK
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda İzmirliler'e seslenecek. Saat 16.00'da Adnan Menderes Havalimanı'na inecek olan Kılıçdaroğlu'nu sadece il yönetimi, milletvekili adayları ile belediye başkanları karşılayacak. Kılıçdaroğlu Üçkuyular'dan tekneye binip miting alanına gelecek.
 
ÖZEL SES DÜZENİ KURULUYOR
Mitinge 250 bin kişinin katılımını hedefleyen partililerin aldığı saatli hava raporuna göre, 17.00'de yağmur beklenince 10 bin şeffaf şemsiye hazırlatıldı. CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir'in tarihinde siyasi partilerin yaptığı en görkemli mitingin altına imza atacaklarını söyledi. Bayır, "Sadece CHP'lilerin değil, bütün laik demokratik kesimlerin bize sahip çıkacağını düşünüyorum. Bu sadece siyasi parti mitingi değil, ülkenin içinde bulunduğu durumu eleştiren ve laiklik şemsiyesi altında bütün unsurlar bir araya getirecek miting. Her türlü tedbiri aldık. Tekne sayısını 200'den 300'e çıkardık. Bu teknelerde genel başkanımızın fotoğrafları ve mesajlar olacak. Miting alanını gelincik tarlasına dönüştüreceğiz. Ayrıca özel bir ses düzeni kuruyoruz. Tüm İzmirlileri mitingimize davet ediyoruz" dedi.
 
MEHMET ALİ SUSAM:
Herkesi bekliyoruz
CHP İzmir Milletvekili adayı Mehmet Ali Susam, "Herkesi bayraklarıyla birlikte saat 17.00'de Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz. Yoksulluğun, yolsuzluğun, işsizliğin bitmesini isteyen 'taşerona son' diyen, tarımın, esnafın, işadamının, KOBİ'nin rahat bir nefes almasını isteyen herkesi alana bekliyoruz. Gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, işçilerimiz, memurlarımız, emeklilerimiz, öğrencilerimiz, atanamayan öğretmenlerimizle Gündoğdu Meydanı'nı dolduracağız" şeklinde konuştu.(Onur Çakır/Yeniasır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taratsız 28 Mayıs 2011 Cumartesi 16:41

egede son söz.ya herkesin yazdığını yayımlayın tarafsız olun,yada deyinki biz chp tarafıyız diye bizde boşuna yazmıyalım.Yüce Allahım dualarımı kabuletti ve yağmur yağdırarak bu kemalin burada miting yapmasına izin vermedi.

Yorumu oyla      12      6  
Cemil Gürbüz 28 Mayıs 2011 Cumartesi 16:15

Bir arkadaşım söyledi AKP her yerde kadrolaştı. Devlet meteroloji genel müdür akp'li tam miting saatinde yağmur yağdıracaklar.

Yorumu oyla      13      8  
28 Mayıs 2011 Cumartesi 14:17

susama sormak lazım besaş nasıl kuruldu nasıl satıldı ve dava ne aşamada yolsuzluk varmı yokmu halk bunuda konuşuyor basında az yazılıp çizilmedi şefaflıkta bas eden önce kendisi şefaf olması gerekmezmi kaçak yurt olayı bunlar biliniyor

Yorumu oyla      15      6  
h.a. 28 Mayıs 2011 Cumartesi 13:39

tacettin bey ne yapsın kale diye savundukları izmir ellerindan kayıp gidiyor,ve bunların son çırpınışları.izmir düştü.yerel yonetim anlayışından kaynaklanan bu eksi genel seçimlerde izmiri kaybedecek.artık bakanlarımıza ciddi güven ve teveccüh söz konusu.

Yorumu oyla      14      13  
KORKU SARDI... YÖNETİMİ... 28 Mayıs 2011 Cumartesi 09:44

PANKART KİRLİLİKLERİ YETMİYORMUŞ GİBİ KILIÇTAROĞLUNUN GELİŞİNİ HABER VERMEK İÇİN BALÇOVADA APARTMANLARIN İÇİNE KADAR DUYURU YAPIŞTIRMIŞ VEDE OTOBÜS TUTMUŞSUNUZ. HAYROLA YOKSA TACETTİN BEYİN MİTİNG ALANINI DOLDURAMAMA GİBİ BİR KORKUSUMU VAR. İZMİRİN İÇİNDEKİ İNSANLAR İÇİNDE OTOBÜS TUTUYORSUNUZ. İZMİR DIŞINDAN GELECEKLERE KABULÜZDE İZMİR İÇİ ANLAYAMADIM HANİ ELİNİZİ UZATTIĞINIZ HER KİŞİ CHP'Lİ İDİ BU KORKU NEDEN SORUYORUM SİZE.. ARKADAŞLAR MEHMET ALİ SUSAM(Herkesi bayraklarıyla birlikte)MEYDANA BEKLİYORMUŞ. KORKMA MEHMETALİ BEY İZMİR HAKKARİ DEĞİL İZMİRLİLER HER ZAMAN TÜRK BAYRAĞINA SAHİP ÇIKAR VEDE ÇIKMIŞTIR. ZAMANINDAN BERİ MERAKLANMAYIN MUTLAKA TÜRK BAYRAKLARINI ALIR GELİR İZMİRLİLER. CS...

Yorumu oyla      16      13  
ıslandı 28 Mayıs 2011 Cumartesi 09:36

Mitinge gelecektik,amma velakin senin belediyen yüzünden,dün yağan yağmurdan her yer tıkandı.alt yapı yok çünkü.sende gelme istersen izmire bugün.yağmur yağarsa sende mağdur olmıyasın.

Yorumu oyla      15      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Engel olmasınlar İzmir'de işsizliği bitirelim'
Bakan Günay gıda çarşısında Aziz Kocaoğlu’na yüklendi. Günay “Belediye ...
Erdoğan'ın Aydın mitinginde pankart krizi
Başbakan Erdoğan’ın Aydın Mitingi’nde MHP Aydın İl Başkanlığı’nın bulunduğu ...
Bahçeli: Başbakan kaset olayının üzerine gitsin
MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın kaset iddialarıyla ilgili ...
 
Yüksel’den Yıldırım’a ‘tıraşlı’ gönderme
Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf turu yapan CHP’nin İzmir milletvekili ...
CHP'li adaylar sağlıkçılarla biraraya geldi
CHP’nin milletvekili adaylarının, meslek odaları, sendikalar ve sivil ...
Sezer: Türkiye baskı ve korkuyla yönetiliyor
Sezer: “AKP‘nin ileri demokrasi anlayışı kendi dikta yönetimini halka uygulamaya çalışmak!”
 
‘Boyner porno siteleri serbest bırakabilir’
TÜSİAD’a sert eleştirilerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ...
Şengül: İzmir çiftçisinin kredisini 23 kat artırdık
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, İzmir’in patatesi ...
Moroğlu: Ampülü sandıkta kıralım
CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Moroğlu, Çiğli İstasyonaltı ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Vali Bey neden ‘yıkamam’ dedi?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Keşke idam olsaydı’ diyenler haklı mı?
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva